ميگم من سوال نپرسيده بودم؟![]()
ميگم من سوال نپرسيده بودم؟![]()
--------------------------------------------------------------------------------
سلام ...
من تو ویستا وقتی restart یا shut down می کنم سیستمم قطع برق نمی کنه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
مادربرد من VIA P4 M800 CE + VT 8237R PLUS هست
سلام ان هم از کرک ویستا که زمان سنج را از کار می اندازه حتی اگه اپدیت هم کنی کار می کنه ولی باعث میشه دوباره از روز 30 شروع بشه شما مجبور هستین که وقتی به روز آخر رسیدین دوباره برنامه را اجرا کنید بحر حال این ورزن 2 هست نیاز ندارین دیگه زمان را دست کاری کنید وقط اجرا کنید و yes را بزنید
احتمالا کارت گرافیکت نصب نیست یا بد نصب شده ....سلام ...
من تو ویستا وقتی restart یا shut down می کنم سیستمم قطع برق نمی کنه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
مادربرد من VIA P4 M800 CE + VT 8237R PLUS هست
لیمکش کو پس ؟!؟سلام ان هم از کرک ویستا که زمان سنج را از کار می اندازه حتی اگه اپدیت هم کنی کار می کنه ولی باعث میشه دوباره از روز 30 شروع بشه شما مجبور هستین که وقتی به روز آخر رسیدین دوباره برنامه را اجرا کنید بحر حال این ورزن 2 هست نیاز ندارین دیگه زمان را دست کاری کنید وقط اجرا کنید و yes را بزنید
سوال کردم![]()
من قالبشو گرفتم تو ویندوز سرویس پک 3 ریختم الان ویندوزم عین ویستا شده ولی حالا اگه میشه جواب این 5 تارو بگین تا ما بریم خود ویستا رو بخریم
مرسی
2 سیدی
1000 تومن
قشنگه
به اینترنت میشه وصل شد
نخری نصف عمرت فناست
سلام
من یه سوالی داشتم میخواستم بدونم که dvd ویستا 32 بیت با 64 بیت فرق میکنه یانه؟
کدوم نسخه بهتر است enterprise یاultimate
ممنون
من که قالبشو گرفتم خیلی باحاله
راستی ویندوزش گرافیک و رم و هارد و اینا میخواهد شنیدم باید گرافیک 256 باشه
قضیش چیه؟
32 بیت و 64 بیت جفتشون تویه دی وی دی هستش یعنی همون اول که خواستی نصب کنی ازت میخواد که 64 بیت یا 32 بیت روانتخاب کنی
2:بستگی به سیستمت داره اگه 64 بیت روساپورت میکنه اونو نصب کن سیستم من که 16 بیت و 32 بیت رو ساپورت میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)