BioShok خیلی بازیهای ردیفی هست
حمید جان بسیار ممنون اما سعی کن به جز عکس شرکت سازنده و تاریخ انتشار و پلتفرم و... را هم بنویسی
دستت درد نکنه
BioShok خیلی بازیهای ردیفی هست
حمید جان بسیار ممنون اما سعی کن به جز عکس شرکت سازنده و تاریخ انتشار و پلتفرم و... را هم بنویسی
دستت درد نکنه
يک سری عکس از Unreal 2007 و Spore اگر داريد بزارين خيلی باهالن .. در ضمن عکس از بازی Project Offset هم فراموش نشه
Unreal Tournament 3
Epic::::::سازنده
MidWAY :::::: ناشر
PS3 , X360 . PC
تاریخ عرضه : TBA 2007
خوب درباره UT2007 کمی صحبت میکنم
اولین بازی FPS بود که در سال 1999 عرضه شد و بازی خیلی خوبی بود دومین نخسه Unreal Tournament 2003 نام داشت که از موتور پایه قدرتمندی بهره میبرد و هوش مصنوعی بازی فوق العاده بود و طرفداران فراوانی پیدا کرد خصوصا در بخش Multi player ..که هنوز هم که هنوزه محبوبیت خاصی داره بعد فعالیت ها متعدد Epic در این زمینه خبر ساخت نسخه جدید این بازی که به نام 3 Unreal Tournament یا2007 Unreal Tournamen بود را داد ...گرافیک بازی فراتر از ان چیزی است که فکر کنید گیم پلی غنی . هوش مصنوعی فوق العاده بازی وعده است که MidWay به هواداران بازی داره و گفته یکی بهترین بازی ها در سبک First-Person Shooter رو در سال 2007 خواهد شد این بازی قراره که برای pc و x360 و ps3 عرضه بشه که تاریخ عرضه درست و حسابی هم نداره و فعلا TBA 2007 هست
عکس ها از بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مايكروسافت اعلام كرد بازي halo2 در كه ابتدا قرار بود 8May عرضه شود بعد تاريخ انتشار آن به 22 May موكول شد حالا قرار است در تاريخ 31 May عرضه خواهد شد. با اين احتساب Shadowrun ولين بازي خواهد بودكه از Games for Windows Live system استفاده خواهد كرد
این بازی کرک شده و کپی شده و الان برای فروشه!
الان من دارم بازیشو می کنم حیف که یه ذره سیستمم جواب نمیده و گیر داره
یکی از امکانات جدید Assassins Creed این هست که می تونید از ارتفاعات روی چیزهای نرم بپرید و بعد ادامه دهید!
مثل عکس که الان می پره روی کاسکه ای که علف حمل می کنه!:
یکی دیگه از امکانات بازی این هست که در آسمان عقابی هست که در حال پرواز هست که می توانید با زدن دکمه دیدتان را به دید عقاب تغییر دهید! که با آن می توانید خیلی کارها مثل کارهای مخفی کاری بکنید!
تا اطلاعات بعدی![]()
جدیدترین عکس ها از بازی Splinter Cell 5 که فقط برای PC و X360 توسط یوبی سافت می آید:
به نظر نمیاد که یوبی سافت تازه شروع به ساختنش کرده باشه
احتمال می رود موتور بازی هم Unreal Engine 3 باشد
و اینطور که گفته شده است با یک بازی آمریکایی و شدیدا غربی با صحنه های بسیار اکشن و اهنگ های هیجان انگیز رو به رو هستیم که فعلا هیچی از داستان بازی فاش نشده است
من که دارم برای آمدن این بازی ثانیه شماری می کنم
Last edited by Ali-Bahal; 30-05-2007 at 12:49.
اطلاعات جدید از بازی NFS Pro Street:
مسيرها در تمام دنيا خواهد بود.
انواع ماشينها از سال 1960 تا حال هستند و همه به زیبایی هر چه تمام تر شبیه سازی شده اند از قالب ماشین بگیرید تا صدای موتور!
4 نوع مسابقه وجود دارد: مسابقات دوري(دور زدن از يك محيط) نزديك -2- مانور ماشين در سر پيچها -3- رقابت سرعت -4-مسابقات لايي كشيدن در زمين
شما مجبور نيستيد همه ي مسابقات را ببريد مي تونيد ترمز ABS و .. را خاموش كنيد.
بازي بسيار حقيقي و واقعي تر خواهد بود و فعلا خبری از بازیگران هالیوودی مخصوصا دخترها! نیست
شرکت EA اعلام کرده آخرین تکنولوژی ها را برای گرافیک بازی به کار برده هست که واقعا همین طوری هست!
شایعه شده است که این بازی برای PC هم نمیاد! بعید هم نیست چون سه تا بازی آخر EA فقط برای کنسول بوده!
Def Jam و Basketball Homcourt و Army of Two که قرار است بیاید همه برای کنسول هست
منتظر جدیدترین خبرها از این بازی باشید![]()
جدیدترین عکس ها از بازی GTA IV منتشر شد
بازیش عجب گرافیکی داره!
حتما عکس ها را به صورت بزرگ ذخیره کنید و از آن لذت ببرید:
طبق جستجو و بررسی های من موتور بازی موتور Rage هست یعنی همان موتوری که باهاش بازی TableTennis را ساختند که این موتور را بسیار ادیت کردند و آخرین تکنولوژی ها را در آن به کار برده اند.
این موتور گرافیکی مخصوص کنسول هست و برای PC کار نخواهد کرد که اگر بخوان این بازی را برای کامپیوتر شبیه سازی کنند کار بسیار سختی هست و سیستم بسیار قویی می خواهد!
منتظر اطلاعات بیشتر باشید
Ace Combat 6 For Xbox 360
Last edited by H @ M I D; 31-05-2007 at 10:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)