اگه ميشه قابليتهاي اين نرم افزار را معرفي كنيد .
اگه ميشه قابليتهاي اين نرم افزار را معرفي كنيد .
آقای persiankitty و دیگر دوستان لطفا در حل این مسئله کمکم کنید :
من به وسیله برنامه pregap از نرم افزار سلیم که قفل نگهبان 3.2 روشه یه Image گرفتم ولی هر چی رو سی دی رایت کردم همه خراب میشه و میگه سی دی اصلی رو داخل درایو بزارید لطفا کمک کنید یا چه برنامه ای و به چه تنظیماتی می تونم این برنامه رو رایت کنم ؟
آقای persian kitty بابا چرا قهر میکنی کی گفت برنامه تو ارزش نداره به نظر هم از کلون بهتره وهم از الکل
چرا نا انصافی میکنیم آیا کسی تا حالا برنامه ای دیده که به این راحتی مثل آب خوردن به این راحتی ایمیج بگیره
مثلا همین کلون اگه از یه سی دی قفل دار هم ایمیج بگیره شاید یه ساعت طول بکشه اون معلوم نیست
اما این برنامه ایرانی حتی زحمت دادن پروفیل ایمیج گرفتن به آدم نمیده
من به دوستان توصیه میکنم قدر همچنین آدمهایی را باید دونست
آقاي
persian kitty
از برنامه تون بسيار ممنون واقعا عاليه خيلــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــي خيلي ممنون
اگه امكان داره يكم در مورد خود برنامه توضيح بديد
با تشكر فراوان
پرشین جان منم که نظرم رو قبلا بهت گفتم دیگه
برنامت حرف نداره
فايل اينجا هاست شده :نوشته شده توسط persiankitty
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم با همه تشكراي شما موافقم . ( منم تشكر مي كنم )
حالا خود ايشون نمي تونن راهنمايي كنن اگه كس ديگه اي هست كه مي دونه قابليت هاي اين نرم افزار چيه لطف بكنه و معرفيش بكنه.من هم مشكل Xmw را دارم.
فقط خواستم به گربه ايروني بگم كه از چشم ما نبينن كه اينجا براي چيزي كه خواستيد نظر خواهي برگذار نشد.تقصير از گرداننده سايت و خود شما بود كه نوشتي كه پي ام نمي خواي و نظر خواهي مي خواي.كل خواننده هاي اين فروم اگر ژاسخ مي دادند(يعني شما براي بدست آوردن اطلاعات مورد نيازتف به جاي استفاده از يك پرسشنامه از ژيش اماده شده(نظرخواهي) از نامه هاي بچه ها هم مي شد به مقصودت برسي.من براي احترام به درخواست شما و ارزشي كه براي كارتان قايل بودم از زدن ميل خودداري كردم.
به علاوه اينكه شما كار كاملا صحيحي مي كنيد كه نسخه فارسي برنامه را تدارك نمي بينيد.اگر اينجا خود را محدود به فضاي مجازي بكنيد كه حرفه اي هاش حتي به خود زحمت نمي دهند كه در هر برنامه كرك شده بنويسند كه اهداف آموزشي داشته اين كار وقت را تلف نكنيد.صادق باشيد با خودتان.اگر هم كلي با آنها چانه بزنيد تا قبول كنند ريسك ازاد كردن چنين برنامه پرپتانسيلي را در اينجا قبول كنند .خودتان بعدا دل گير نمي شويد ببينيد كرك شده اش را با راهنماي نصب كرك اينجا؟
پيشنهاد من اينه كه يك جوري مثل تمام دنيا كه پروگرم ديولوژر هاشونو با پول(هرچه قدر كه دوست داشتند) حمايت مي كنند ما هم چنين كنيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)