تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 89 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 890

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا | فصل 18-2017

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

چی بود این اومتیتی !!! مثل تانک از رو آدم رد میشد ! قبلا گفتم که بهترین دفاع اروپاس . الآن میگم با اختلاف بهترینه تو جهان . البته فیل جونزو نمیشه دست کم گرفت
    اینیستا که یه بازی سنگین داشت جلوی آلاوز نمیدونم چجوری فیکس بود . اگه بجاش کوتی فیکس بود خیلی خیلی بهتر میشد . کوتی بدشانس 2 3 تا شوت زده که اگه بلاک نمیشد همش گل میشد . حیفه واقعا از همچین بازیکنی سمت راست بازی گرفت . بنظرم کوتی دقیقا باید جای نیمار بازی کنه با فرمت 4-3-3 . اگه تیم نسبتا قوی باشه مسی بیاد وسط و پاکو بیاد راست . بازی گرفتن از ویدال تو اون پست واقعا اشتباهه . تعطیل بود راست با وجود الکس . حداقل بازی های مهم نباید الکس فیکس باشه .
    پاکو بنظرم عالی شده . قشنگ میشه بهش اعتماد کرد . چندتا حرکت دیشبش واقعا نشون داد با تیم کامل مچ شده . امیدوارم بیشتر بازی بهش بده مستر .
    مسی هم که مثل همیشه پرتلاش و بازم با یه پاس فوق العاده گره بازیو باز کرد . چه پاسی
    اتوبوس والنسیا چقد نفرت انگیز بود . حالم بهم خورد از والنسیا . تیمی که جلو رئال نیمه دوم خیمه زده بود رو دروازش جلو ما تو سوراخ موش رفته بود . تفاوت تا چقد . تیمای اتوبوسی به فوتبال لطمه جدی وارد میکنن . لعنت به باعث و بانیه ایجاد این سبک .

2. 8 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

چی بود این اومتیتی !!! مثل تانک از رو آدم رد میشد ! قبلا گفتم که بهترین دفاع اروپاس . الآن میگم با اختلاف بهترینه تو جهان . البته فیل جونزو نمیشه دست کم گرفت
    اینیستا که یه بازی سنگین داشت جلوی آلاوز نمیدونم چجوری فیکس بود . اگه بجاش کوتی فیکس بود خیلی خیلی بهتر میشد . کوتی بدشانس 2 3 تا شوت زده که اگه بلاک نمیشد همش گل میشد . حیفه واقعا از همچین بازیکنی سمت راست بازی گرفت . بنظرم کوتی دقیقا باید جای نیمار بازی کنه با فرمت 4-3-3 . اگه تیم نسبتا قوی باشه مسی بیاد وسط و پاکو بیاد راست . بازی گرفتن از ویدال تو اون پست واقعا اشتباهه . تعطیل بود راست با وجود الکس . حداقل بازی های مهم نباید الکس فیکس باشه .
    پاکو بنظرم عالی شده . قشنگ میشه بهش اعتماد کرد . چندتا حرکت دیشبش واقعا نشون داد با تیم کامل مچ شده . امیدوارم بیشتر بازی بهش بده مستر .
    مسی هم که مثل همیشه پرتلاش و بازم با یه پاس فوق العاده گره بازیو باز کرد . چه پاسی
    اتوبوس والنسیا چقد نفرت انگیز بود . حالم بهم خورد از والنسیا . تیمی که جلو رئال نیمه دوم خیمه زده بود رو دروازش جلو ما تو سوراخ موش رفته بود . تفاوت تا چقد . تیمای اتوبوسی به فوتبال لطمه جدی وارد میکنن . لعنت به باعث و بانیه ایجاد این سبک .
    مسئله اصلی اینه که والورده نمی خواد دست بزنه به ساختار تیم وقتی داریم اینقدر خوب نتیجه می گیریم. یکدفعه تغییر سیستم، تغییر پست و نقش و وظیفه بازیکن ها و ... ممکنه باعث بشه تیم به هم بریزه و حتی در لیگ قهرمانان که کوتینیو هم نیست نتونیم مثل الانمون بازی کنیم چون تیم رو به هم ریختیم و به بازیکن ها وظایف متفاوت دادیم. طوری که ما فعلا بازی می کنیم فکر نمی کنم هیچ تیمی در اروپا حریف ما باشه و ریسک بزرگیه ایجاد تغییرات اساسی. فعلا همینطوری باید این فصل رو سر کرد و برای فصل بعد میشه تغییراتی داد که کوتینیو بتونه بهتر جا بیفته.

4. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مسئله اصلی اینه که والورده نمی خواد دست بزنه به ساختار تیم وقتی داریم اینقدر خوب نتیجه می گیریم. یکدفعه تغییر سیستم، تغییر پست و نقش و وظیفه بازیکن ها و ... ممکنه باعث بشه تیم به هم بریزه و حتی در لیگ قهرمانان که کوتینیو هم نیست نتونیم مثل الانمون بازی کنیم چون تیم رو به هم ریختیم و به بازیکن ها وظایف متفاوت دادیم. طوری که ما فعلا بازی می کنیم فکر نمی کنم هیچ تیمی در اروپا حریف ما باشه و ریسک بزرگیه ایجاد تغییرات اساسی. فعلا همینطوری باید این فصل رو سر کرد و برای فصل بعد میشه تغییراتی داد که کوتینیو بتونه بهتر جا بیفته.
    اگه با این ذهنیت که ممکنه به نظم تیم در چمپیونز لیگ ضربه بخوره و به 4-4-2 اکتفا کنیم کار منطقی هست صد در صد ولی بنظرم بازم بازی دادن به الکس رو تو این بازی توجیه نمیکنه . میشد از سمدو و روبرتو در راست بازی گرفت . قبلا گفتم روبرتو به هیچ عنوان دفاع مطمئنی نیست در بازی های حساس . سمدو در دفاع خیلی بهتر از سرجی هست . والورده اگه یکم به فکر بازی با چلسی باشه باید سمدو رو این دو سه هفته مونده به بازی فیکس کنه تا اون بازی روی فرم باشه . من هنوزم بازی فوق العاده سمدو جلو یووه رو بخاطر دارم . در یک کلام فوق العاده بود . این چلسی چیزی برای از دست دادن نداره و همین نکته بازیو فوق العاده حساس میکنه .
    Last edited by omidscafild; 02-02-2018 at 14:34.

6. 9 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من فکر میکنم هنوز مدعی اول چمپیونز لیگ نیستیم. عیار تیم جلوی یه مدعی سی ال که رو به دفاع بیاره مشخص میشه. نتایج فوق العادمون در لالیگا بخشیش برمیگرده به ضعف دیگر مدعی ها. اینو از نتایجشون در اروپا و کوپا دل ری هم میشه فهمید. اتلتیکو که حذف شد، رئالم به تاتنهام باخت و دوم شد.

8. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من فکر میکنم هنوز مدعی اول چمپیونز لیگ نیستیم. عیار تیم جلوی یه مدعی سی ال که رو به دفاع بیاره مشخص میشه. نتایج فوق العادمون در لالیگا بخشیش برمیگرده به ضعف دیگر مدعی ها. اینو از نتایجشون در اروپا و کوپا دل ری هم میشه فهمید. اتلتیکو که حذف شد، رئالم به تاتنهام باخت و دوم شد.
    بله ولی رقیب هامون هم وضعشون همینه. رئال که در شرایط خوبی نیست، یوونتوس حتی توی ایتالیا هم اول نیست (گرچه در یکی دو ماه اخیر خوب بودن)، منچستر سیتی هم عیارش سنجیده نشده جلوی تیم دیگه ای و فکر نمی کنم با نوع فوتبالی که بازی می کنه بتونه در دو بازی ما رو ببره، بایرن که وسط سال مربی عوض کرده و میمونه PSG که اونها هم عیارشون سنجیده نشده جلوی رقیب قوی. با احتساب همه اینها من بارسا رو شانس اول می دونم. گرچه در سایت های شرط بندی شانس چهارم هستیم‌ (بعد از به ترتیب سیتی، بایرن و PSG).

10. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تلاش ستارگان دنیای فوتبال برای متوقف کردن لیونل مسی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه اصلی

ببینید حالتون سر جاش بیاد. از مدافعا بگذریم چه کسایی رو جا میزاره. تکنیکی و سریع. به هم زدن تعادلشون واقعا هنر میخواد. روبن، دیبالا، رونالدو، پاستوره، ریبری، دی ماریا، سیلوا

12. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کارلس پویول: تولدت مبارک. رفیق و یار همیشگی. دلم برایت تنگ شده، برای جوک هایت، برای اشک هایم

14. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام ...

برنامه فوتبال 120 این هفته دو نکته :

1- اشکهای ماسکرانو بود که بنده خدا واقعا بغضش گرفت و چشاش قرمز شده بود و نتونست خودشو نگه داره و آخرش بغضش ترکید!
    یعنی تو این کنفرانس خداحافظی بارسا هیچکی نمیتونه بی گریه خداحافظی کنه!
    جلوی هم تیمی ها با اون جو صمیمیت و دوستی چند ساله واقعا سخته , گریه های ژاوی رو هم دیدیم قبلا و بقیه

2- گزارشگرای اسپانیایی نمیدونم فکر کنم موقع گل میگفتن : قل قل قل قل قل قل قل
    این مشکل " ق و گ " فکر کنم همه جا هست ...

من با اجازه برم سماور" قل قل "میکنه!
    Last edited by Masoud-2014; 03-02-2018 at 18:37.

16. 4 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ترکیب تیم مقابل اسپانیول:

تراشتگن، سمدو، اومتیتی، پیکه، دینیه، بوسکتس، پائولینیو، کوتینیو، اینیستا، سوارز، آلکاسر

نیمکت:

سیلسن، راکیتیچ، مسی، آلبا، روبرتو، یری مینا، دنیس سوارز

بهترین بازی واسه استراحت مسیه. اسپانیول حتما خشن بازی میکنه و با این اختلاف امتیاز ببازیم هم مهم نیست.

18. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خلاصه بازی اسپانیول 1 - بارسلونا 1

استخر شده بود. زمین اسپانیول جز جدیدترین ورزشگاه های اسپانیا هست و 2009 افتتاح شده. عجیب آب گرفته بود!

مسی اجبارا به بازی اومد و پاس گلو داد تا بهترین شخص ممکن گل بزنه

20. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •