تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 91 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کانته "عدم حضورم در فهرست جدید تیم ملی، یک تصمیم از روی احتیاط است. من هنوز صد درصد آماده نیستم و می خواهم از فرصت وقفه بازی های ملی استفاده کنم و روی آمادگی ام تمرکز کنم تا فرم عالی ام را بازیابم. خوشحالم که دوباره به میادین برگشته ام، انتظاری طولانی کشیدم تا دوباره در زمین برای تیمم به میدان بروم. می خواهم از همه هواداران و اعضای کادر پزشکی و فنی تشکر کنم، خوشحالم که با برد به میادین بازگشتم. باخت مقابل رم، ضربه سختی به ما بود ولی خوشحالیم که با برد جواب آن باخت را دادیم، این پیروزی اهمیت داشت و همه از برد خوشحال بودیم"

ادن هازارد در مورد ارتباط با موراتا "او مهاجم تاپی هست. وقتی شما در زمین هستین میتونین حرکاتش رو ببینین، او از نظر توانایی فنی خوب هست. من تلاش میکنم که ارتباط خوبی با مهاجمم داشته باشم چون در پست من خوبه که چنین بازیکن هدفی داشته باشی پس نیاز هست که در طول بازی با او در ارتباط باشم. من تلاش میکنم همه چیز رو ببینم، بازیکنان حریف، هم تیمی هام و هر باز سعی میکنم بهترین تصمیم رو بگیرم پس میتونم گل به ثمر برسونم و یا با حرکتم موقعیتی ایجاد کنم. من همیشه سعی میکنم یه کاری انجام بدم"

2. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

#فوری
    تلگراف اعلام کرد که امنالو یک هفته ای است که چلسی را ترک کرده است!

گزارش مت لاو از استعفای امنالو:

"آبراموویچ هفته قبل از کوبهام دیدن کرد و آنجا با امنالو به صحبت پرداخت!"

"مایکل امنالو مدیر فنی تیم، باشگاه را با تصمیمش شوکه کرده است. در حالی که گمانه زنی هادر مورد آینده کونته وجود دارد امنالو تصمیم گرفت است به کار خود بعد از ۱۰ سال در چلسی خاتمه دهد. این حرکت از جهاتی پیروزی برای کونته محسوب میشود ولی امنالو از کونته حمایت میکرد و در آوردن او به چلسی نقش داشت. رفتن امنالو برای آبراموویچ ضایعه بزرگی هست چون جزو کسانی بود که به او اطمینان داشت و از او راهنمایی میگرفت"

"چلسی در پنجره نقل و انتقالات سختی زیادی کشید که باعث ایجاد تنش بین کونته و امنالو و گرانوفسکایا شد. منابع باشگاه گفته اند امنالو نمیخواهد درگیر مثلث قدرت با کونته و گرانوفسکایا شود"

4. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

#رسمی
    باشگاه خروج امنالو را تایید کرد

مصاحبه کنته در مورد امنالو :

"من خیلی متاسفم که مایکل چلسی را ترک میکند و من میخواهم از همه حمایت ها و کمک هایی که او از وقتی من به چلسی رسیدم به من کرد از او تشکر کنم.
    همچنین او اعلام کرد که کار کردن با امنالو بسیار خوب بود!"

روس باک "باعث تاسف هست که مالک و هیئت برد باشگاه استعفای مایکل را قبول کردند. او تاثیر شگرفی در 10 سال اخیر بر باشگاه گزاشته بود و تأثیرش بر تمام چیزهایی که به دست آوردیم مشهود بود. از اینکه او میره متأسفیم اما علاقه او به رفتن و به دست آوردن یک چالش جدید رو درک میکنیم"

6. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باشگاه چلسی، جدایی مایکل امنالو را تایید کرد.

طرفداری- عصر امروز، رسانه‌های انگلیس، به صورت غیررسمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، خبری که لحظاتی پیش باشگاه چلسی آن را تأیید کرد.
    در بیانیه باشگاه چلسی آمده است:
    باشگاه چلسی امروز اعلام می‌کند که مایکل امنالو، مدیر فنی باشگاه، تصمیم به استعفا کرده است. مایکل سال 2007 به چلسی آمد و در 10 سال حضورش در این تیم، خدمت خوبی به این باشگاه در این برهه برای کسب موفقیت‌های متعدد تیم اصلی و آکادمی داشته است. از سال 2011 او به عنوان مدیرفنی باشگاه مشغول به کار بوده، حامی تیم مدیریتی بوده است، شبکه استعداد یابی داخلی و بین المللی باشگاه را هدایت کرده است و برنامه های فنی آکادمی چلسی را در سطح بین المللی برعهده داشته است.
    در دوران حضور مایکل در چلسی، ما فاتح 4 لیگ برتر انگلیس، 4 عنوان جام حذفی و 1 لیگ کاپ، 1 لیگ اروپا و 1 لیگ قهرمانان اروپا شده ایم. همچنین در دوران حضور او، چلسی شش بار قهرمان جام حذفی انگلیس در رده نوجوانان شده است و دو عنوان قهرمانی جوانان یوفا را هم در کارنامه خود به ثبت رسانده است.
    امنالو پس از استعفایش گفت:
    تصمیم بسیار سختی بود، امّا به نظرم این تصمیم درستی برای من و خانواده ام و خود باشگاه چلسی بود. به من فرصت خوبی داده شد که در کنار با استعداد ترین افراد دنیای ورزش، در این باشگاه 10 سال کار کنم و با افتخار نسبت به موفقیت هایی که اینجا به دست آورده ایم، از سمتم کناره گیری می‌کنم. برای چلسی بهترین‌ها را آرزو می‌کنم و امیدوارم موفقیت های بیشتر چلسی را از راه دور دنبال کنم.
    سرمربی چلسی، آنتونیو کونته درباره جدایی امنالو نیز گفت:
    برای مایکل متأسف هستم و به خاطر حمایت ها و کمک‌هایش از زمان حضورم در این باشگاه تشکر می‌کنم، از کار کردن با او لذت بردم و یک لیگ برتر انگلیس را با هم فتح کردیم، برای و در آینده، بهترین ها را آرزو می‌کنم.

8. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

بالاخره یه خبر خوب شنیدیم و امنالو پست فطرت گورشو گم کرد، تیم نیازی به مدیر فنی نداره، خود دون کونته باید همه کاره تو مسائل نقل و انتقالات باشه. فقط مونده گرانفسکایا که اونم اگه گورشو گم کنه، باشگاه از دست یه مشت بی عرضه رها میشه. آبرامویچ بالاخره یه تصمیم درست گرفت، فقط گرانسفکایا رو هم بیرون کنه تا خیالمون راحت بشه.

10. 5 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ماریا گرانوفسکایا: "صمیمانه از مایکل به خاطر کارهای خستگی ناپذیری که در این ده سال انجام داده متشکریم. او نقش مهمی در دوره موفق تاریخ باشگاه داشت و کمک کرد چلسی به چیزی که امروز هست تبدیل بشه. اکنون در حال بررسی ساختار مدیریت باشگاه هستیم و مایکل بخشی از این فرآیندی که در پیش داریم خواهد بود"

مایکل امنالو "تصمیم بسیار سختی بود ولی اعتقاد داشتم که تصمیم درستی برای خودم، خانوادم و باشگاه بود. من این شانس رو داشتم که در 10 سال اخیر در کنار بعضی از با استعداد ترین ادم های دنیای ورزش حضور داشته باشم و حالا که میخواهم بروم با افتخار به خاطر چیزهایی که به دست آوردیم میروم. آرزو میکنم که چلسی موفق باشه و منتظر پیروزی های آتی باشگاه از دور هستم"

12. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

گزارش اسکای اسپرت از جریان داوید لوییز

آینده لوئیز پس از خط خوردن از لیست چلسی برای دیدار برابر یونایتد در چلسی نامعلوم است.

وی در جلسه تمرینی روز یک شنبه به تنهایی تمرین کرد در حالی که همبازیانش اماده نبرد در استمفوردبریج برابر منچستریونایتد بودند.

کونته پنج شنبه گذشته علناً خشم خود به بازیکنانش را اعلام کرد.

وی از لوئیز به دلیل زیر سئوال بردن تصمیمات تاکتیکیش به شدت عصبانی بود و این موضوع را مخفی نکرد.

گفته میشود روز شنبه و ده دقیقه بعد از شروع تمرین، کونته لوئیز را بیرون کشید و وادار کرد ادامه جلسه تمرین را از کنار زمین مشاهده کند، اتفاقی که البته با تکذیب باشگاه روبه رو شد.

لوییز کنار هم تیمی و هم وطنش کندی که او نیز توسط کونته کنار گذاشته شده است روز یک شنبه دیدار را از سکو ها دنبال کرد.

لوئیز که در هشت دیدار از ده دیدار چلسی در لیگ برتر به میدان رفته است و در سه بازی اروپایی خود دو گل زده بود حالا در لیست سیاه کونته قرار گرفته است.

کونته قبل از بازی اصرار میکرد که این تصمیم دلیل خاصی ندارد اما بعد از بازی گفت نمیداند آینده لوییز در چلسی چه خواهد شد.

کونته در این باره گفت:

"لوئیز باید سخت تلاش کند تا به ترکیب بازگردد وگرنه جایی در ترکیب تیم نخواهد داشت."

"آینده او را نمیدانم اما میدانم حال و آینده چلسی کریستینسن است."

البته ری ویلکینز نیز معتقد است کار کونته صحیح بوده است.

لوئیز پنج شنبه و پس از سخنرانی کونته متوجه شد که در بازی آخر هفته جایی ندارد.

یکی از سخنگویان چلسی گفت:

"داوید خیلی معمولی در تمرین شرکت کرد برای بازیکنی که در بازی حضور ندارد طبیعی است."

"او هیچگاه از تمرین منع نشد و با تیم تمرین کرد."

14. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مدیر فنی چلسی استعفا کرد

مایکل امنالو، مدیر فنی چلسی، بعد از 10 سال حضور در این باشگاه، از این پست استعفا داد.
    به گزارش "ورزش سه"، چلسی در مدت حضور امنالو در این باشگاه، توانست سه بار قهرمان لیگ برتر شود و همچنین در جام حذفی، جام اتحادیه، لیگ اروپا و چمپیونزلیگ به قهرمانی رسید.
    امنالو اولین بار در سال 2007 و در زمان حضور آورام گرانت در این باشگاه، به عنوان بازیکن یاب در چلسی مشغول به فعالیت شد و در زمان حضور کارلو آنچلوتی، به عنوان کمک مربی در این تیم کار کرد.
    در سال 2011 بود که او به مدیر فنی چلسی ارتقا پیدا کرد و در این مدت مسئولیت به خدمت گرفتن بازیکنان جدید و توسعه آکادمی جوانان باشگاه را برعهده داشت. هنوز مشخص نیست که چه کسی جانشین امنالو در چلسی خواهد شد؛ اما با توجه به اینکه زمان زیادی به بازار نقل و انتقالات زمستانی نمانده، این باشگاه باید خیلی زود جانشینی برای او پیدا کند.

پ. ن : اميدوارم يه ادم درست رو بيارن سر كار ! بهترين گزينه براي اين پست خود من بودم برم شخم بزنم پنجره زمستاني ور 5-6 تا بازيكن درست بخرم بريزم تو تيم !

16. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی یونایتدها با بازیکنانی نظیر ادن هازارد و سسک فابرگاس خوش و بش کرد.

به گزارش "ورزش سه"، 2 فصل قبل و هنگامیکه مورینیو در اواسط فصل از چلسی اخراج شد، او برخی بازیکنان تیمش را به خیانت متهم کرده و از حضور موش های خائن در رختکن تیمش خبر داد که رسانه ها نام بازیکنانی چون هازارد و فابرگاس را در این زمینه فاش کردند. فابرگاس چند روز قبل در مصاحبه ای از روزهای تلخ خود بعد از این اتفاقات خبر داد اما امروز مورینیو پیش از آغاز دیدار برابر چلسی، با ستارگان چلسی از جمله هازارد و فابرگاس خوش و بش کرد تا به نوعی به اختلافات گذشته پایان دهد.

18. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

سلام
    تبریک میگم دوستان

در کل بازی خوبی ارائه دادیم اما حیف که موقعیت های زیادی از دست میدیم . حداقل میتونستیم 2-0 بازی رو ببریم . خدارو شکر اواخر بازی روی اتفاقات گل نخوردیم .
    نیمه اول رو ندیدم اما نیمه دوم کاملا مشخص بود که منچستر برنامه خاصی برای حمله نداره .

این کانته جواهریه تو تیم . این بشر همه جا هست . کنته استاد تاکتیکه . وسط زمین هر جا توپ میرفت ، کانته + باکایوکو حضور داشتن !!!!
    باکایوکو به مرور زمان بهتر میشه اما باید روی گل زنی بیشتر کار کنه . توی موقعیت های گل زنی خوب قرار میگیره اما توی گل زدن ضعف داره .
    کنته با کنار گذاشتن لوییز نشون داد با هیچکی شوخی نداره . با وجود اینکه لوییز بازی های بدی ارائه نداده . اما به نظرم نباید در مورد لوییز توی مصاحبه اونجور سختگیرانه صحبت میکرد . تیم تو شرایطی نیست که بازیکن از دست بده .
    از حق نگذریم کیهیل و آزپی خوب لوکاکو رو مهار کرده بودن . البته به نظرم لوکاکو به اون شکل مهاجم زهر داری نیست . بزرگش کردن .

یه مسئله دیگه هم به نظرم دست ندادن آخر بازی ، قشنگ نبود .
    همه صفاتی که در مورد مورینیو هست رو قبول دارم اما جزیی از تاریخ باشگاه بوده و لایق احترامه ..
    اما کنته آدمی نیست که از چیزی به راحتی بگذره . کاستا رو به خاطر یه دعوا که اوایل فصل قبل توی جریان بازی اتفاق افتاد ، آخر فصل از تیم بیرون کرد . از این اخلاقش خوشم میاد . اما از اونجایی که چلسی باشگاهه بازیکن محوره ، میترسم آخرش باعث اخراج کنته شه .

20. 4 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •