[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه چلسی، جدایی مایکل امنالو را تایید کرد.
طرفداری- عصر امروز، رسانههای انگلیس، به صورت غیررسمی
، خبری که لحظاتی پیش باشگاه چلسی آن را تأیید کرد.
در بیانیه باشگاه چلسی آمده است:
باشگاه چلسی امروز اعلام میکند که مایکل امنالو، مدیر فنی باشگاه، تصمیم به استعفا کرده است. مایکل سال 2007 به چلسی آمد و در 10 سال حضورش در این تیم، خدمت خوبی به این باشگاه در این برهه برای کسب موفقیتهای متعدد تیم اصلی و آکادمی داشته است. از سال 2011 او به عنوان مدیرفنی باشگاه مشغول به کار بوده، حامی تیم مدیریتی بوده است، شبکه استعداد یابی داخلی و بین المللی باشگاه را هدایت کرده است و برنامه های فنی آکادمی چلسی را در سطح بین المللی برعهده داشته است.
در دوران حضور مایکل در چلسی، ما فاتح 4 لیگ برتر انگلیس، 4 عنوان جام حذفی و 1 لیگ کاپ، 1 لیگ اروپا و 1 لیگ قهرمانان اروپا شده ایم. همچنین در دوران حضور او، چلسی شش بار قهرمان جام حذفی انگلیس در رده نوجوانان شده است و دو عنوان قهرمانی جوانان یوفا را هم در کارنامه خود به ثبت رسانده است.
امنالو پس از استعفایش گفت:
تصمیم بسیار سختی بود، امّا به نظرم این تصمیم درستی برای من و خانواده ام و خود باشگاه چلسی بود. به من فرصت خوبی داده شد که در کنار با استعداد ترین افراد دنیای ورزش، در این باشگاه 10 سال کار کنم و با افتخار نسبت به موفقیت هایی که اینجا به دست آورده ایم، از سمتم کناره گیری میکنم. برای چلسی بهترینها را آرزو میکنم و امیدوارم موفقیت های بیشتر چلسی را از راه دور دنبال کنم.
سرمربی چلسی، آنتونیو کونته درباره جدایی امنالو نیز گفت:
برای مایکل متأسف هستم و به خاطر حمایت ها و کمکهایش از زمان حضورم در این باشگاه تشکر میکنم، از کار کردن با او لذت بردم و یک لیگ برتر انگلیس را با هم فتح کردیم، برای و در آینده، بهترین ها را آرزو میکنم.