کدوم Annex بهتره باشه؟
کدوم Annex بهتره باشه؟
اصلاً فرقی نداره, نه نویز, نه سرعت
یک و یکه
مشکل pots interference و پرش خط vdsl برای یه ثانیه هنوزم هست
ایراد در سیم پیجی و وصل تجهیزات بین دو کافوی نوری و pots بقل هم روی پیاده رو
vdsl فرکانسی بالایی استفاده میکنه و بسیار حساس به نویز از گوشه و کناره, با تجهیزات قدیمی pots درگیره
تا تعداد کاربران vdsl بیشتر نشه مخابرات به مسئله توجه نمیکنه
شاید مشکل از splitter بین pots و vdsl dslam بین دو کافو باشه, splitter dslam adsl صابق جواب گوی vdsl نیست چون فرکانسها بالاترند
خوشبختانه امروزه کسی از تلفن خانه استفاده نمیکنه, همه با همراه مشغولند
اکثر کشورهایی که vdsl استفاده میکنند pots را جمع کردند و voip/sip برای خط ثابت دارند
در ایران pots به این زودی جمع نمیشه بخاطر زیر ساخت برق, سیستم vdsl با voip/sip وصل به برقه و برق زیادی مصرف میکنه, برق قطع میشه هم تلفن voip/sip, هم اینترنت از کار میفته
کسانی که vdsl با مودم مخابراتی دارن لطفاً نظر بدند![]()
Last edited by dadash42; 05-12-2019 at 15:25.
دوستانی که VDSL با سرعت ۵۰ به بالا دارند، میزان تضعیفشون (Attenuation) روی ADSL2+ چند بود؟
بالا تو عکس با vdsl مشخصه
همین خط قبلاً با adsl
![]()
Last edited by dadash42; 05-12-2019 at 15:21.
عجیبه ... میرایی من ۱۵ دسیبله و توی فرومها گفته شده بالای ۱۳ دیگه روی VDSL حساب نکنید ... منطقاً هم درسته، چون ۱۳ دسیبل تقریباً ۱ کیلومتر میشه.
همون ۱۰ دسیبل برای شما هم از نظر تئوری نباید بالای ۵۰-۶۰ بده.
ضمن این که ۱۰ روی ADSL2+ هست و با VDSL قطعاً باید بیشتر نشون بده ... حالا چه جوری هر دو حالت شما روی دهه، عجیبه.
فقط فاصله نیست که attenuation رو زیاد میکنه. عوامل مختلفی روش تاثیر دارن. خط خود من از پارسال تا امسال 2 تا به attenuation اش اضافه شده در حالی که فاصله تغییری نکرده
واسه همین محاسبه فاصله واقعی از روی attenuation ممکن نیست
برای همینه که این تناقض ها پیش میاد
مشکلات در سیم پیجی و وصل تجهیزات بین دو کافوی نوری و pots بقل هم روی پیاده رو هست
من فقط 50~60 متری کافو هستم تو ساختمانی نوساز با جدیدترین استاندارد های سیم کشی
تلفنم تو پریز نیست ولی هر وقت کسی زنگم میزنه اختلالات در کافوها از سوی pots یه ثانیه خط VDSL قطع میکنه
خوشبختانه سالهاست غیر از یکی دو بار در ماه کسی ثابت زنگ نمیزنه
حتی وقتی مخابرات کافو برای کاری باز میکنه, مثلا وصل پورت برای مشتری جدید, بازم خط VDSL میپره,
بعدش تا ساعاتی خط بی ثبات crc error زیاد میده, و بعد از یکی دو ساعت خودشو درست میکته
شاید هم مشکل با این multi-mode adsl/vdsl dslam های چینی باشه
دو بار بخاطر شکایتم مهندسی با وانت و مهندسی موتور سوار به کافو آمدند, بدترش کردن و رفتن, تلفن اصلا بوق نمیزد و vdsl شد adsl
دیگه دنبالش نمیرم, کاربران vdsl تو منطقه بیشترشن مخابرات جدی میگیره
Last edited by dadash42; 05-12-2019 at 20:59.
کاملا اشتباهه... میرایی 15 دسی بل برای ADSL هست و ربطی به VDSL نداره...ADSL فاصله تا مرکز مخابراتی مهمه اما VDSL فاصله تا کافو نوری ..ممکنه خط شما روی ADSL فقط 4 مگابیت کشش داشته باشه اما روی VDSL سرعت100 مگابیت داشته باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)