تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 859 اولاول ... 105056575859606162636470110160560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگر ایرانسل این محدودیت مک رو برمی داشت میشد از این مودم مبین نت airmaster3000 هم استفاده کرد . همانطوری که قبلا گفتم این مودم بعد از روشن کردن برای حدود 10 ثانیه به شبکه ایرانسل وصل میشه بعد اخراج میشه . پس این مودم با شبکه و فرکانس ایرانسل کاملا سازگاره
    حالا من اومدم توی این چند ثانیه با همون سیم کارت معمولی اف دی دی یه تست دانلود هم زدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by ak313; 10-12-2016 at 12:43.

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

اگر ایرانسل این محدودیت مک رو برمی داشت میشد از این مودم مبین نت airmaster3000 هم استفاده کرد . همانطوری که قبلا گفتم این مودم بعد از روشن کردن برای حدود 10 ثانیه به شبکه ایرانسل وصل میشه بعد اخراج میشه . پس این مودم با شبکه و فرکانس ایرانسل کاملا سازگاره
    حالا من اومدم توی این چند ثانیه با همون سیم کارت معمولی اف دی دی یه تست دانلود هم زدم

من فکر کنم ایراد چیز دیگه هست چون اگه مک ادرس بود اصلا همین ۱۰ ثانیه هم وصل نمیشد!
    این مودم به نظر مودم درست درمون تری هم میاد نسبت به مودمای خود ایرانسل
    الان مودم اوتدور ایرانسل هم یک سری امکاناتش رو برداشته که نشه به جاهای دیگه وصل شه
    چون از پی دی اف داخل مودم که مانول دستگاه هست گزینه هاش با گزینه های داخل مودم فرق میکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سیم کارت تی دی نداری با اون تست کنی؟!
    شاید یه بار با سیم کارت تی دی وصل بشی دیگه دیسکانکت نکنه سیستم رو

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سیم کارت تی دی نداری با اون تست کنی؟!
    شاید یه بار با سیم کارت تی دی وصل بشی دیگه دیسکانکت نکنه سیستم رو
    نه ندارم
    اصلا سیم تی دی رو جدا نمی فروشن
    به نظرم غیر از محدودیت ایرانسل چیز دیگری نیست چون اگر سازگار نبود اصلا وصل نمیشد
    اما برای اطمینان باید با یک سیم تی دی هم امتحان کرد

پروفشنال william's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من فکر کنم ایراد چیز دیگه هست چون اگه مک ادرس بود اصلا همین ۱۰ ثانیه هم وصل نمیشد!
    این مودم به نظر مودم درست درمون تری هم میاد نسبت به مودمای خود ایرانسل
    الان مودم اوتدور ایرانسل هم یک سری امکاناتش رو برداشته که نشه به جاهای دیگه وصل شه
    چون از پی دی اف داخل مودم که مانول دستگاه هست گزینه هاش با گزینه های داخل مودم فرق میکنه
    این ها محصولات کارخانه jatontec هستند. الان با مسول فروشش صحبت کردم می گه تمام این مودم ها اوریجینال با فریم ور انلاک می یات بیرون. قیمت هاشم پرسیدم. گفت دو تا مودم با پشتیبانی cat6 تا یکی دو ماه دیگه برای فروش تکی اماده می شه ولی cat 4 برای ایندور قیمتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] usd/pcs و برای اوتدور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] usd/pcs
    اینم لینک این دوتا محصول. کاتالوگ هاشم برام ایمیل کرد. فریم ورها تو دسترس نیست اگه بشه فریم ور یه جوری گرفت می شد انلاک استفاده کرد
    این airmaster احتمالا سیم TD جواب بده چون این مشکل من روی همین مدل 6000 با سیم Fd دارم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 3 کاربر از william بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض TD-LTE Irancell / شرکت ایرانسل

این ها محصولات کارخانه jatontec هستند. الان با مسول فروشش صحبت کردم می گه تمام این مودم ها اوریجینال با فریم ور انلاک می یات بیرون. قیمت هاشم پرسیدم. گفت دو تا مودم با پشتیبانی cat6 تا یکی دو ماه دیگه برای فروش تکی اماده می شه ولی cat 4 برای ایندور قیمتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] usd/pcs و برای اوتدور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] usd/pcs
    اینم لینک این دوتا محصول. کاتالوگ هاشم برام ایمیل کرد. فریم ورها تو دسترس نیست اگه بشه فریم ور یه جوری گرفت می شد انلاک استفاده کرد
    این airmaster احتمالا سیم TD جواب بده چون این مشکل من روی همین مدل 6000 با سیم Fd دارم.

کد:
    بله دوست عزيز در چند پست قبلتر بنده هم اشاره كردم و جالبه پشتيبان طرف چيني به هيچ صراتي مستقيم نميشه براي دادن فريمور و البته اينها محصولشون رو ازطريق واسته zmtel و ايرانسل هم از zmtel خريد ميكنه.
    دوستاني كه با مودم هاي روميزي مشكل دارند تنها بايد مودم بيروني ايرانسل رو تهيه كنن و هيچ قطعي و پرش آنتن و ...نداره.
    سرعت متوسط دانلود با اينترنت دانلود منيجر براي من ٥مگابايت و در برخي ساعتها تا ١١ هم ثابت هستش.

ي سوال شما با سيم٤جي ايرانسل دسترسي به اينترنت داريد؟
    روي مودم بيروني ايرانسل كه جواب ميده و من دارم ازش استفاده ميكنم.
    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Masoud 206-16v; 10-12-2016 at 17:38.

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

نه ندارم
    اصلا سیم تی دی رو جدا نمی فروشن
    به نظرم غیر از محدودیت ایرانسل چیز دیگری نیست چون اگر سازگار نبود اصلا وصل نمیشد
    اما برای اطمینان باید با یک سیم تی دی هم امتحان کرد
    میدونم تکی نمیدن اما کسی اصراف باشه تی دی داشته باشه بگیری بندازی روش امتحان کنی که چه جوریه
    من تی دی دارم اما این مدل مودم رو ندارم تست کنم

کد:
    آخرین فریمور رو نمیداد که تست کنی؟!
    منم میگم شاید سیم تی دی بندازی روش رو شبکه فعال بشه

بله دوست عزيز در چند پست قبلتر بنده هم اشاره كردم و جالبه پشتيبان طرف چيني به هيچ صراتي مستقيم نميشه براي دادن فريمور و البته اينها محصولشون رو ازطريق واسته zmtel و ايرانسل هم از zmtel خريد ميكنه.
    دوستاني كه با مودم هاي روميزي مشكل دارند تنها بايد مودم بيروني ايرانسل رو تهيه كنن و هيچ قطعي و پرش آنتن و ...نداره.
    سرعت متوسط دانلود با اينترنت دانلود منيجر براي من ٥مگابايت و در برخي ساعتها تا ١١ هم ثابت هستش.

ي سوال شما با سيم٤جي ايرانسل دسترسي به اينترنت داريد؟
    روي مودم بيروني ايرانسل كه جواب ميده و من دارم ازش استفاده ميكنم.
    Sent from my iPhone using Tapatalk
    اتفاقا من با مودم اوت دور مشکل دارم
    هی وصل میشه به یه باندی با فرکانس ۳۴۰۰
    بعد رو اینترنت نداره اما فرکانسش قوی تره
    هی باید ریستارتش کرد که شانسی بیاد رو ۳۵۰۰
    رو مانولشم خوندم کلا پنلش رو حذف کردن یه سری امکاناتش رو که دستی بشه تنظیم کرد
    واسه همین اگه فریمور اصلی رو بشه پیدا کرد خیلی خوب میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کد:
    بله
    من قبلا از همین شرکت لینکش رو گذاشته بودم
    دقیقا این مدله
    توی خود مودم نوشته که آنلاکه
    اگر لاک بود اصلا سیم رو نمی شناخت
    شما خودت اول گفتی آنلاک میاد بیرون بعد گفتی اگر فرم ویر اورجینال بود انلاکش می کردیم، منظورتون رو نمی فهمم
    شما توی مدل 6000 با سیم عادی حدود ده ثانیه وصل میشید بعد از شبکه اخراج می شوید؟

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
    Last edited by ak313; 10-12-2016 at 17:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

هر دم از این باغ بری میرسد! چقدر خوب شد که بالاخره یک نظر هم از شما که DT-350 دارم میخونم و مشکلات این مودم هم اینجا نوشته میشه و بررسی میکنیم. بقیه دوستان گرامی هم بیان و اینجا راجع به تجربه خودشون از مودم های TDD مخصوصا DT-350 بنویسند تا همه چیز این کلاه برداری بزرگ مشخص بشه.

جناب karname عزیز من خیلی مایلم که شما با جزئیات بیشتری این قطعی مودم رو توضیح بدید مثلا اینکه سطح سیگنال شما چقدره یا توی کدوم منطقه و محل هستید و اینکه چه زمانهایی این قطعی اتفاق میفته و چند تا عکس هم کنار هم اینها همه ما رو بهتر روشن میکنه. ممنون
    قبلا عکس گذاشته بودم ، اینم عکس الان مودم در یکی از بهترین حالاتش. در صورتیکه طبق نقشه خونه ما با داشتن پوشش داخلی باید آنتن دهی خوبی داشته باشه

این عکس هم قبلا ارسال کرده بودم، ماله مواقعی که پرش آنتن پیدا می کنه و سوییچ می کنه روی وایمکس. تا ریبوت نشه هم معمولا مشکل حل نمیشه!

جالبه که وسط ارسال همین پاسخ هم آنتن قطع شد! مجبور شدم با ADSL مجددا ارسال کنم!

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بله
    من قبلا از همین شرکت لینکش رو گذاشته بودم
    دقیقا این مدله
    توی خود مودم نوشته که آنلاکه
    اگر لاک بود اصلا سیم رو نمی شناخت
    شما خودت اول گفتی آنلاک میاد بیرون بعد گفتی اگر فرم ویر اورجینال بود انلاکش می کردیم، منظورتون رو نمی فهمم
    شما توی مدل 6000 با سیم عادی حدود ده ثانیه وصل میشید بعد از شبکه اخراج می شوید؟

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
    منظورش اینه
    شرکت اینارو انلاک میفروشه
    خود ایرانسل یه فریمور کاستوم درست کرده براشون که اونارو میریزه روشون!
    اگه بشه اون فریمور اصلی که روش بوده رو پیدا کرد عالی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •