تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 61 اولاول ... 1050565758596061 آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 607

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2016-2017

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

خبرهای ناراحت کننده ای از سمت باشگاه میاد .
    انگار درگیری کونته و باشگاه بالا گرفته !!
    با این وضعیتی که ما توی نقل و انتقالات داریم بعید هم نیست . اکثر تیم های مدعی اروپا ، 1/2 بازیکن مد نظرشون رو جذب کردن . سیتی / یونایتد / لیورپول / بایرن / یوونتوس / میلان / ....

واقعا باید به این مدیریت خندید . توی خرید بازیکن از موناکو عاجزن بعد توقع داریم بونوچی رو از یوونتوس بگیریم . حد اقل پول اسکار رو خرج کنید .

2. این کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا این ابرامویچ دیوانه شده ! بعد یه دهه یه مربی بدرد بخور اومده که تیم رو تونست در بدترین وضعیت جمع و جور کنه و حالا برای منافع تیم نیاز به خرید میبینه ولی باشگاه پشمم حساب نمیکنند ! من میدونم همه چی زیر سر اون امانلو حرومی هستش !

چلسی حداقل تاکید میکنم حداقل نیاز به خرید یه مهاجم تاپ - دو بال چپ و راست تاپ ( الکس ساندرو - ترائوره بازیکن خودمون ) - یه هافبک وسط تاپ - یه دفاع عالی و ذخیره کورتوا داره !

حالا بگیم برای مهاجم لوکاکو رو میارن که باز در حد حرفه و برای هافبک وسط باکایوکو رو و برای دروازه بان کابایرو ! هنوز سه خرید اصلی و مورد نیاز کونته برای ترکیب مد نظر که بال ها و دفاع وسط مستحکم باشه مونده !

ندیده قول میدم چلسی بدون خرید این موارد سال بعد هیچ چی نمیشه ! دیگه نمیشه رو بازی امثال موزسس و پدرو و ویلیان و النسو و کیهیل حساب باز کرد اونم برای لیگ قهرمانان !

به قول دوستمون چلسی وقتی برای خرید باکایوکو درمونده چطور میخواد بونوچی رو از یووه جدا کنه !

اما بازم میگم کلید این قفل فقط خود ابرامویچ هستش که شخصا ورود کنه و با یه بودجه 250 تا 300 میلیونی شخصا خرید های کونته رو انجام بده !

لوکاکو 90 میلیون - باکایوکو 40 میلیون - یه دفاع تاپ 50 میلیون - دو تا بال راست و چپ تاپ سرجمع 70 -- کابایرو هم ازاد اضافه میشه ! سر جمع میشه 250 تا ! تازه پول فروش بازیکن هایی مثل کاستا ( حداقل 60 تا ) - ماتیچ ( حداقل 35 تا )- اسکار (70 میلیون ) - بگویچ (10 میلیون ) و سولانکه ( 5 میلیون ) و چند تا از بازیکن های قرضی مونده سر جمه حساب کنی نزدیک 150 تا 200 تا از فروش بدست اومده یعنی باشگاه قد سیتی و منچستر عرضه نداره که 100 خودش بذاره روش و با یه بودجه 300 میلیونی تیم رو بسازه ؟

راستی برای گوش راست برای ایندهتیم من باشم میرم عثمان دمبله رو با هر قیمتی که بخوان میخرم و تا 10 سال اون گوش رو بیمه میکنم ولی کسی مثل امنالو مغزش قد آمیب تک سلولیه این چیزا رو نیمفهمه ! از اون طرف هم اکس ساندرو رو میگیرم هر دو گوشم تا سالها بیمه میشه !

( اینم در نظر بگیرید پول عظیم اسپانسر ها امسال تزریق میشه به تیم نایک و .....) !

فقط امیدوارم فصلی که مورینیو با عدم خرید تیم قهرمان لیگ رو تبدیل به تیم 10 لیگ کرد تجربه بشه براشون و این اشتباه رو دوباره تکرار نکنند !

چون خود مورینیو هم فهمیده بدون خرید نمیشه و داره شخم میزنه دو ساله ! و فقط برای ما خار داشت !‌

از بازیکن های قرضی خودمون هم باید بهترین استفاده بشه امسال چه در بخش ورود به تیم اصلی چه فروششون
    Last edited by vahidreza2007; 16-06-2017 at 14:23.

4. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تو رو خدا خبر رو ببینید !

برخی منابع فرانسوی خبر از به بن بست رسیدن مذاکرات چلسی و موناکو بر سر انتقال باکایوکو می دهند . به نظر می رسد چلسی حاضر به پرداحت 50 میلیون یورو برای این بازیکن نیست .

من این سیاست نقل و انتقالات رو کجای دلم بزارم ! لامصبا بخرید دیگه ! وقتی اسکار اشغال رو 70 تا رد میکنی بره انتظار داری باکایوکو با 10 بیاد مثلا !‌

6. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خدا وکیلی خسیس تر از این ابرامو ویچ نداربم.هر چی فکر میکنم نمیفهمم اون سالهای اچل چطوری اون همه هزینه کرد برا تیم. احتمالا اهدافش مطرح شدن بود چ الانم که ایم انفاق افتاده دیگه بقیه چیزا مهم نیست.
    ضربه فقط از اهداف و ادمای غیر فوتبالیه.
    این تیمم امسال حیف میشه با این وضعیت

8. 2 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مشکل از ابرامویچ نیست اتفاقا ابرامویچ بسیار ولخرج هستش مشکل از کادری مشاور فنی که دور خودش چیده هستش مخصوصا اون احمق امانلو ! از وقتی این اومده تیم یه خرید درست حسابی نداشته !

شما خرید های قبل که خود ابرام خریده رو ببین ! روبن - بالاک - شوچنکو و .....

ای کاش کونته پا فشاری کنه تا این مردک رو از دور خارج کنند و خودش زمام امور فنی و خرید ها رو دست بگیره !

الان تنها امید من ورود خود ابرام به قضیه و انجام خرید ها و ختم قضیه است !

کونته سابقه اش رو داره که سر این جریانات بزاره و بره !‌ پس بهتره به خاطر خود تیم و موفقیتش دست کونته باز باز باشه و هیچ بهانه ای دستش نباشه !حیفه این تیم !

10. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من زیاد به شایعه های الان توجه نکنید
    الان روزنامه ها بیکارن و همش شایعه درست می کنن
    دیگه شایعه از این تخیلی تر نبود که کنته می خواد از چلسی بره!

ولی وضعیت نقل و انتقالات این فصل کلا پیچیده شده و بیشتر هم همین بحث قیمت بالای بازیکناست
    مثلا لوکاکو واقعا بالای صد میلیون نمی ارزه و به نظر من دیگه قیمت از یه حد غیر طبیعی شد دیگه باید به باشگاه حق داد!
    اگه می تونستیم اوبامیانگ رو بگیریم مسلما از لوکاکو بهتر بود چون تجربه اروپایی هم خوب داره و بیشتر آزمایششو پس داده
    در مورد پستای دیگه هم حتما بازیکن که می گیریم چون حتی فقط اندازه جایزه قهرمانی بخوایم خرج کنیم اندازه دو تا بازیکن تاپ میشه!
    فعلا هنوز اول نقل و انتقالاته و وقت هم خیلی زیاده

دوستان با اجازتون اگر موافق باشید تاپیک بعدی تیممون رو بنده بزنم البته بازم هر چی دوستان بگن
    آقا تاپیکو بزن بره
    الان دیگه هر بحثی باشه مربوط به فصل بعده

12. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان تاپیک جدید رو زدم بعد تایید مدیرا مرئی میشه ایشالا که دستم خوب باشه هم برای نقل و انتقالات هم برای کل فصل

14. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

گزارش مت لاو تلگراف از شرایط و سیاست های نقل و انتقالات چلسی "آنتونیو کونته برای برای به دست آوردن اختیارات کامل در چلسی خواهد جنگید اگرچه او فصل بعد هم به عنوان مربی به کار خود ادامه خواهد داد. گزارشات از ایتالیا حاکی از این بود که اختلافاتی به خاطر خرج نکردن باشگاه در پنجره نقل و انتقالات بوجود آمده است و کونته ممکن است در مورد آینده اش تجدید نظر بکند. چلسی در این مورد بسیار آرام هست و متوجه شده است که کونته به طور مستقیم با هیچکدوم از مسئولین باشگاه برای ابراز نارضایتی تماسی برقرار نکرده است. چلسی پیشنهاد تمدید قراردادی به کونته داده است که در بین مربیان تاریخ باشگاه بالاترین است ولی هیچ باجی در حالی که قرارداد جدید امضا نکرده است به او نمیدهد. چلسی اعتقاد دارد که زیرساخت و استراتژی باشگاه در چند سال اخیر به شدت موفق بوده است چون آنها در سه سال اخیر موفق که کسب دو عنوان قهرمانی در لیگ شده اند و با وجود تغییر مربی موفق به کسب قهرمانی و حضور موفق در پنجره نقل و انتقالات شده اند به طوری که بازیکنانی که کمترین تاثیر در تیم رو داشته اند توانسته اند با سود به فروش برسانند. رومن آبراموویچ میتواند به این نکته اشاره کند که با وجود شروع سخت فصل قبل از مربی حمایت کرده است او بعد از باخت 3 بر 0 در برابر آرسنال سه روز در تمرین تیم حضور داشت و با کونته به مشورت پرداخت. آبراموویچ میتوانست به راحتی بازیکنانی که از تمرین سخت کونته در اون زمان شکایت دارند ببیند اما او فقط میخواست ببیند که مربی چه کار میکند و به او کمک کند. از لحظه ای که چلسی قهرمان شد تنش به طور پیوسته در مورد هزینه پنجره نقل و انتقالات و پیدا کردن راه حل برای شرایط کوستا و شرایط نامشخص قرارداد ستاره هایی مانند هازارد و کورتوا بوجود آمد. کونته تصمیم گرفت با پیامی به کوستا اطلاع دهد که در برنامه هایش جایی ندارد و این تصمیم باعث ضرر میلیونی چلسی و قرار گرفتن باشگاه در موضع ضعف در مذاکرات شد. به نظر میرسد کونته میخواهد بعد از کمبود نقل و انتقالات در فصل قبل امورات را به عهده بگیرد. کونته قبل از رفتن به تعطیلات اعتقاد داشت که برای امضا قرارداد با ون دایک به توافق رسیده اند ولی در حین تعطیلات متوجه شد که لیورپول با پیشنهاد خود باعث مقاومت بیشتر ساوتهمپتون و افزایش قیمت بازیکن شده است. کونته همچنین از اینکه باشگاه قبل از تمدید قرارداد مرتنس به او پیشنهاد نداده است نا امید است. کونته واضحاً اعلام کرده است که علاقه مند به امضا قرارداد با بونوچی است ولی چلسی باید مبلغی بیشتر از 50 میلیون پوند برای او خرج کند و او را به یکی از پردرآمد ترین بازیکنان چلسی تبدیل کند. چلسی 200 میلیون پوند در تابستان خرج خواهد کرد آنها به خرید باکایوکو نزدیکند و از خرید لوکاکو مطمئن هستند. دفاع چپ یوونتوس الکس ساندرو در لیست کونته قرار دارد و به ریاض محرز و راس بارکلی هم علاقه مند هستند. کابایرو قراردادش را 30 ژوئن یعنی وقتی که بازیکن آزاد میشود با چلسی به امضا میرساند، کابایرو همین الان هم با بعضی بازیکن های چلسی که هم تیمی جدیدش میشوند صحبت کرده است. چلسی مورد انتقاد کونته قرار گرفته است و اعلام کرده است که از سرعت نقل و انتقالات باشگاه در فصل قبل ناراحت است و این امر در این فصل با وجود حضور در لیگ قهرمانان و خروج بگوویچ و تری اضطرار بیشتری دارد. صحبت با ایجنت کورتوا و هازارد برای تمدید قرارداد شروع شده است و چلسی اعلام کرده است که هیچ کدام را به فروش نخواهد رساند. کورتوا پیشنهاد اول تمدید قرارداد را رد کرده است باشگاه و کورتوا معتقد هستند که این موضوع طبیعی و بخشی از مذاکرات تمدید قرارداد هست و قرار هست که ماه بعد ادامه مذاکرات انجام شود. انتظار میرود که قراردادی با حقوق هفته ای 300 هزار پوند به هازارد پیشنهاد شود"

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

امانوئل پتی بازیکن سابق چلسی و آرسنال در مصاحبه با اسکای اسپرت "پنجره نقل و انتقالات تازه چند روزیه که باز شده و فکر میکنم همیشه در اول کار همه چیز به آرومی پیش میره، همیشه به همین صورت هست شما فقط باید صبر کنین و بعد انتقالات بزرگ فرا میرسن و همه چیز سریعاً تغییر میکنه. در این لحظه روندش آرومه اما من نگران نیستم الان تازه شروع نقل و انتقالاته ! "
    پتی در مورد اتفاقاتی که بین کوستا و کونته افتاده حق رو به کونته میده او در این مورد گفت "بعد از اتفاقاتی که چند ماه پیش افتاد من دعوا کوستا و مربی رو به خاطر پیشنهاد چینی ها به یاد دارم و کوستا تا اخر فصل اون بازیکن سابق نشد! البته او آخر فصل گل هایی زد که برای باشگاه و قهرمانیش مهم بود. کوستا چند فصل در چلسی بود و فکر میکنم حالا وقتشه که باشگاه به دنبال نفر دیگه ای برای نوک خط حملش باشه، من فکر میکنم ذهن کوستا کاملاً یک جای دیگست"

17. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از مدیرای عزیز اگر کسی هست لطفا تاپیک فصل بعد ما رو تایید کنید و اینو بایگانی کنید

19. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •