شما استیم رو یک بار حذف و دوباره نصب کردین ؟!
شما استیم رو یک بار حذف و دوباره نصب کردین ؟!
از قندشکن استفاده کنید
به احتمال زیاد درست میشه![]()
براي بار اول در استيم بايد از قندون شكن استفاده كنيد از دفعات بعدي نيازي نيست .
پ.ن : بد جور به دلم افتاده اين بازي به زودي كرك ميشه ! نميدونم چرا ولي خيلي اميدوارم به كركش !
حيف كاش اين بازي نسل هشتم بود رو پي سي و همون روز اول سي دي كيش رو ميخريديم
پ. ن 2 :
دوستان كه در توييتر و اينستا با ادام بتهي در ارتباط هستند از الان بايد بريم پيام بارونشون كنيم ازشون بخوايم براي سال بعد براي پي سي هم مثل نسخه پي سي 4 ارايه كنند
ديگه پذيرفتني نيست نسخه سال بعد همچنان نسل قبلي باشه و از طرفي اين همه قفل و ... داشته باشه !
پ . ن 3 : زماني كه براي نسخه قبلي كرك انلاين اومد من معمولا در ساعات مختلف سرور ها و تعدادي داخل سرور بودند رو چك ميكردم با وجود كرك انلاين بودن باز نفرات انلاين باز به شدت كم بود ! حالا واي به حال امسال كه بازي كرك نشده !
نسخه PS4 بیشترین فروش رو داره اینطور بگم شاید 60 درصد فروش بازی برای این نسخه هستشن و به حتم سرورهای آنلاین این نسخه بیشترین ترافیک رو دارن گرچه آنلاین بازی به فیفا نمیرسه و مشکلاتی داره .
ای بابا داداش یه اشتباهی کردم و نظر دادم به بزرگی خودتون ببخشید
اون نسخه دمویی که من دانلود و از طریق استیم اجرا کرده ام این ایرادات را داره
گزارشکر نداره کلا چند تا تیم داره ترکیب بازیو نمیشه عوض کرد و ده ها کمبود دیگر
خب چیکار کنم اونی که من دانلود کردم اینجوریه منم فکر کردم همه دمو ها اینجورین
من بار اولمه دمو این بازیو تست میکنم
اونم چون دیدم به این زودیها کرک نمیشه تستش کردم گفتم اگه مشکل خاصی نداشته باشه مدتی بازیش کنیم تا ککش بیاد
شما اگر کاملترشو دارین لطفا لینکشو بدین ممنونم میشم
اسمش روشه " دمو " . از دمو انتظار گزارشگر و ترکیب کامل و تیم های دیگه رو دارید؟!!!!!!
یا معنی دمو رو نمی دونی یا اینکه از دمو انتظار نسخه کامل رو داری!!!!!!!
سلام،دوستان برای xbox 360 قیمت بازی مثل pc هست یا فرق میکنه،ممنون میشم توضیح بدید.
توجه توجه : ميخوام لايك هاي زير اين پست رو بتركونيد و اگر استفاده كرديد و لذت بريد من رو دعا كنيد چون چند روز ديگه يه امتحان بزرگ دارم : توجه توجه
بازي به صورت نصف و نيمه كرك شد و راه و روشش و فايل هاي مورد نيازش به اين شرح زير هستش
کرک دموی PES 2017 را برای شما آماده کرده ایم که در این کرک شما دسترسی های بیشتری خواهید داشت.
در اصل می توان از این کرک به عنوان کرک اولیه ( بتا ) PES 2017 نام برد.در این کرک منو بازی برای شما باز می شود و می توانید حتی برای بازی در جام باشگاه های اروپا اقدام کنید!
هرچند این کرک نسخه اولیه (بتا) است و طبیعتا دارای مشکلاتی از جمله عدم سیو،نبود گزارشگر و یا حتی کرش در بعضی از قسمت های بازی است که در نسخه های بعدی کرک امیدواریم این مشکلات نیز رفع گردد.
آموزش این کرک بسیار ساده خواهد بود اما برای استفاده از این کرک نیاز به تمامی فایل های نسخه کامل بازی و نصب دمو دارید.
اگر نسخه کامل بازی را دارید و دمو PES 2017 را نیز نصب و بازی کرده اید از شماره ۶ به بعد آموزش را دنبال کنید.
به سراغ آموزش باز کردن قفل تمامی تیم ها در PES 2017 می رویم:
۱- دموی بازی را نصب کنید.
۲- نسخه کامل این بازی را دانلود کنید.
۳- نسخه کامل را از حالت فشرده خارج کنید.
۴-دمو را از طریق استیم اجرا کنید تا از سالم اجرا شدن اطمینان داشته باشید(سپس از بازی خارج شوید)
۵-حال به محل فایل های دمو PES 2017 رفته،یعنی به درایو C رفته و سپس به فولدر Program Files (x86) رفته و بعد از آن به فولدر Steam و بعد از آن نیز وارد فولدر Streamapp شده، اکنون فایل Common را باز کنید وارد فایل Pro Evolution Soccer 2017 Demo شده و فایل Data را به نام Data_Demo تغییر دهید.
۶- در مرحله ۳ نسخه کامل بازی را از حالت فشرده خارج کرده بودیم،حال در این مرحله فولدر Data را از همان محل نسخه کامل بازی را کپی و در C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Pro Evolution Soccer 2017 Demo کپی کنید.( یعنی یک فایل جدید Data در محل نصب دمو بازی PES 2017 بسازید و تمامی فایل های data نسخه کامل را در آنجا کپی کنید).
۷- حال کرک اولیه( دمو آنلاکر) را دانلود کنید و آن را از حالت فشرده خارج کنید.
۸ – دمو PES 2017 را از استیم اجرا کنید و در همان ابتدای باز شدن بازی با استفاده از فشردن کلید های ctrl+esc کیبورد به محیط ویندوز برگشته و کرک اولیه ( PES2017Demo Unlocker beta 0.1 ) را اجرا کنید. گزینه add را بزنید تا تمامی تیم ها اضافه شود(۱۲۷ تیم) . سپس به بازی برگشته و از آن لذت ببرید!
لينك دانلود ابزار كرك بازي اپلود شده توسط خودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم عكس هاي بازي نسخه پي سي نسخه دموبه اضافه توضيحات انگليسي
Features-playing exhibition mode with 127 team (selectable from the tool)-all cups & leagues & champions (AFC-CL-UL) but save unavaliable-all teams & leagues avaliable except in exhibition mode-all stadiums avaliable except in exhibition mode-unlock time, Balls,Time,ExtraTime, sound settings-unlock Training mode-unlock GamePlan tactics and formation change[formation change] button have been moved to[simple settings ]button to change your formation you have to go to (Support Settings>Go to Simple Settings) from Game Plan MenuKnown Issues:-Save problem-Once you enter Exhibition Mode you can't go back to main menu-Penalities still unlock because it causing a game crashTutorial:-first of all you should have data folder from PES2017 Full version-open the tool exe-select your teams-open demo game-don't close the tool while playingFEATURES :
- Playing exhibition mode with 127 team (selectable from the tool)
- All cups & leagues & champions (AFC-CL-UL) but save unavaliable.
- All teams & leagues avaliable except in exhibition mode.
- All stadiums avaliable except in exhibition mode.
- Unlock time, Balls,Time,ExtraTime, sound settings.
- Unlock Training mode.
- Unlock GamePlan tactics and formation change.
[formation change] button have been moved to
[simple settings ]button to change your formation you have to go to
(Support Settings>Go to Simple Settings) from Game Plan Menu.
Known Issues:
- Save problem.
- Once you enter Exhibition Mode you can't go back to main menu.
- Penalities still unlock because it causing a game crash.
INSTALLATION :
- Download Demo from steam.
- Copy all contents from data dictionary of FULL UNLOCKED
Version to Demo data folder.
- Open the tool exe
- Select your teams.
- Launch demo.
- Don't close the tool while playing.
خيلي جالبه صبح تو همين تاپيك پست دادم گفتم نميدونم چرا اميدوار به كرك شدن بازي ! حالا شب نشده يه كرك نصف و نيمه اومد براي بازي حداقل بتونيم نصف و نيمه از بازي لذت ببريم
با اين روش كه توسط يه مصري انجام شده به احتمال زياد به زودي توسط كرك هاي بزرگ بازي كامل كرك ميشه !
كوناميدنوو
خخخخ
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)