شما هر شهری که ساکن هستی رو برای ارسال سیم کارت بگو مشکلی نداره .
گوشی باید قابلیت کار تو باند 20 رو داشته باشه
شما هر شهری که ساکن هستی رو برای ارسال سیم کارت بگو مشکلی نداره .
گوشی باید قابلیت کار تو باند 20 رو داشته باشه
کسی تجربه voice و volte رو نداشت؟ ارتقا سرویس رو زدم اما هم چنان خبری نیست,کارشناس هاشم که فقط میگن apn چک کن.
برای سرویس voice تو مناطقی که این قابلیت رو داره شما از پنل سفارش میزنی و مبلغ 2000000 ریال رو پرداخت میکنی و مجددا یک دستگاه و یک مودم داخلی حدود 10 تا 14 میلیون ریال پرداخت میکنی تا برای مکان های روستایی فاقد خط تلفن ، این سرویس خط تلفن فعال بشه . اون حالت که شما میگی همانند تلفن همراه میشه و روی سیم کارت های روستایی وجود نداره
اره اون کد پستی داره سرویس ویس مبلغش رو هم دادم،رو گوشی هم کار می کنه انگار،ولی انگار درست کانفیگ نکردن تو سیستمشون،لاگ گوشی رو چک کردم داره request میده ولی جواب نمی گیره، apn ims رو برای شماره ست کردن ولی کانفیگ ims اشون مشکل داره،حالا اینو چجوری حالیشون کنم داستانه
تو سامانه 195 يه درخواست ثبت كن كه باهات تماس بگيرن ، چون پشتيبانان فني لايه 1 شون ظاهرا مثل ربات هستند سوال هايي كه از قبل براشون تعيين شده رو فقط ميتونن جواب بدن![]()
یعنی رو یک گوشی که قابلیت volte داره و از های وب هم پشتیبانی میکنه نمیشه استفاده کرد و کلا volte نداره های وب و فقط voip هست و باید مودمی باشه که قابلیت voip داشته باشه مثل i60 انلاک شده یا خود مودم های وب که شکل تلفن رومیزی هست و حالا هزینه این voip چطوری هست ؟ صورت حساب ماهانه داره یا پیش پرداخت هست ؟ کلا تعرفه های voip کجا درج شده ؟ اطلاعات تکمیلی هم در وب سایت های وب نتونستم پیدا کنم
صابر جان این هارو اپراتور گفته و بعید میدونم volte داشته باشه . چون اینترنت های وب ثابت هست . ولی میگفت یک دیوایس سخت افزاری متصل میشه و یک مودم هم باید از شرکت تهیه کنید
اون بحث اینترنت همراه تو مجوز اپراتور مجازی هست که جز یک پیش ثبت نام تو سایت هیچ خبری ازش موجود نیست .
باند 20 fdd هست و اینها خودشون دارن مسخره بازی در میارن و میگن اینترنت ثابت همون tdd . منم جایی ندیدم کلا اینها volteیا مکالمه یا پیامک داشته باشن ولی سیم کارت جز سیم کارتهای قابل مکالمه از سمت تنظیم مقرارت برا مشترک ثبت میشه و پیامکش هم میاد و قابل استعلام هم هست در حالی که tdd مبین نت و ایرانسل و حتی 360 مبین نت در تنظیم مقررات ثبت نمیشه و استعلام هم میکنی خبری ازشون نیست با فرستادن کد ملی به 3000150 با سیم کارتی که به اسم خودتون هست . اون voip هم باید خب تو سایتشون توضیح بدن و هزینه و قوانین و تنظیمات رو مودم رو هم مشخص کنن و اینکه شماره شما همین شماره سیم کارت میشه یا چیز دیگری به شما تعلق میگیره ؟
همین صحبت رو به اپراتورش گفتم و تو فکر بودم 195 شکایتی براشون بزنم .
ولی این بحث ثبت همانند سیم کارت های عادی فکر کنم دنباه مجوزهای اپراتور مجازی باشه .
سیم کارت خودم رو که قبلا گرفتم چیزی به نام حداکثر 10 شماره و بحث Cra نبود اون وقت .
چندتایی که جدیدا گرفتم این صحبت ها هست .
با مودم 2366 من بین 20 تا 21 دانلود میگیرم . اگر های وب چشم نخوره![]()
امروز یک جواب درست گرفتم تقریبا درباره ی ویس,رو موبایل ارایه نمیشه انگار و باید تلفن اشو که 600 تومن هست رو بگیری و شمارش هم 0995 نیست و با توجه به استان کد داره و چهار رقم اولشم 9106 (مثلا برای خراسان 0519106xxxx),البته اگر فعال کنن میشه تو گوشی هم گذاشت ولی تا 600 تومن رو ندی علاوه بر 200 تومن اکتیو نمی کنن برات انگار. خلاصه کشور ما الگوی حیف و میل کردن منابع هست , اگر این باند 20 دست همراه اول و ایرانسل بود بعد 6 سال الان 90 درصد جمعیت تحت پوشش LTE بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)