سلام ولی در بازار مدل w800c باپایه مشکی عرضه میشه
سلام ولی در بازار مدل w800c باپایه مشکی عرضه میشه
من به نظرم خرید حضوری تهران مطمین تر هستش
43 اینچ 2270 هم پیدا کردم
منم همین حرفو زدم یا high-copy هست یا تحت لیسانس که همون اصل میشه. در مورد پایه هم به استناد به لینکی که cyberlife در چندتا پست بالاتر گذاشته مدل 805 و 807 باید پایشون نقره ای باشه و مدل 808 و 809 مشکی
راستش چون تاحالا از بانه خرید نکردم اونم اینترنتی یکم شک دارم. نمیدونم کدوم سایت مطمئن تره. اگه کسی میشناسه معرفی کنه لطفا.
درمورد مدل های ما ه و ا ر ه دار چون برد ستلایت و و دیجیتال یکی هست و بخاطر نویزهایی که در ایران هست احتمال سوختن یا خرابی وجود داره. اتفاقی که برای سوئیچر در ری س و ر های معمولی میفته. که احتمالا با گذاشتن یه سوییچ سر راه این مشکل حل میشه و اگه اتفاقی بخواد بیفته برای سوییچ میفته.
البته اینا همه تو حرفه. در عمل دوستانی که این مدل رو دارن باید نظر بدن و بگن چه مدته دارن استفاده میکنن.
یک نگاهی به لینک های زیر بندازید و تصاویر هر دو مدل رو ببینید:
مدل W800B:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل W800C:
من مدل 800C رو از جوانرود گرفتم و پایه اش استیل بود؛ فروشنده هم گفت مدل جدیدش پایه اش استیله و مدل قدیمی ترش مشکیه...
پس اگر جایی بهتون مدل C رو با پایه مشکی دادن، شک کنید...
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
البته کار های با گارانتی هم w800c پایه مشکی بود
- - - Updated - - -
می تونید شماره یا نام فروشگاه رو بهم بدید منم د50 رو ی قیمت بگیرم
اینم لینک دیجی کالای این تلویزیون با گارانتی که در تصاویر می بینید که پایه اش استیله...
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
به قول دوستمون پایه یه مورد فرعیه. اون دوتا لینک رو دیدم. پایه مدل B حالت مربعی و زاویه دار داره و مدل C حاله گرد و میله ای ( منظورم سطح مقطعشه) و اصلا یکی نیستن. در ضمن رنگ مشکی مدل C ماته و اصلا شبیه عکس در لینک نیست.
حرفتونو تایید میکنم w800c که با گارانتی بازرگانی بود همشون پایه مشکی بودن.
راستش کارتشو نگرفتم ولی یه پاساژ بود تو خ امیرکبیر نرسیده به سه راه. اگه رفتم دوباره کارتشو میگیرم
منظورتون اینه امین حضور بهتر از جمهوری قیمت می دن
نه همچین منظوری نداشتم. یه مورد پیدا کردم که این قیمت میداد. تو جمهوری بهم 2400 قیمت دادن چندجا پرسیدم.
منتها جوّ امین حضور نسبت به جمهوری مثه علاالدین به بازار موبایله تا حدودی.
در هر صورت به حرف هیچکدوم از کاسباشون اعتماد نکنید و خودتون با دقت همه چیه چک کنید
سلام من یک ماه پیش از امین حضور پاساژ امیرکبیر 50w800c گرفتم 3150 مالزی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)