tuniq tower دارن ایشون دما اگه بالاست کلاک رو بیارید پایین با فن استوک اور در فرکانس های بالا توصیه نمیشه اونم با این سی پی یو
دما درحالت لود چنده ؟
tuniq tower دارن ایشون دما اگه بالاست کلاک رو بیارید پایین با فن استوک اور در فرکانس های بالا توصیه نمیشه اونم با این سی پی یو
دما درحالت لود چنده ؟
استفاده سرمای پاییزی موفق شدم به فرکانس 5Ghz روی Air برسم
احتمالا این نخستین بار است که یک پردازنده AMD توانسته روی Air این فرکانس را لمس کند
!!!!Amd 5Ghz ON Air 1.8v
تمام هسته ها فعال بودند و 1.8 ولت روی Air به پردازنده اعمال شد
توصیه میکنم هرگز به فکر همچین ولتاژی به پردازنده خودتان نباشید چون ممکن است هر لحظه مادربورد و پردازنده هردو با هم بسوزند ولی اینبار بایوستار 790 قدرتنمایی خارق العاده ای به نمایش گذاشت و حتی تحمل 1.9 ولت را داشت البته بچ طلایی این cpu فنوم هم واقعا حیرت آور عمل کرد
برای مستند شدن گفته ها میتوانید به فیلم رکورد را از لینک زیر دانلود کنید حجمش کمه 3 مگابایته (صدای فن هارو دقت کنید)
http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://aminoc.persiangig.com/video/5Ghz%20Amd%20ON%20Air.wmv
فن تست هم خیلی مدل خاصی نبود ، 1208 Pccoler نسخه ارزونتر 1216X
ولید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک رکورد ثبت شده در HWBOT
http://hwbot.org/submission/2219680_amin_caragt2_cpu_frequency_4x_phenom_ii_x4 _840_5025.01_mhz
تقدیم به همه اورکلاکرهای ایرانی
با تشکر امین
Last edited by amin_caragt2; 23-11-2011 at 21:41.
سلام
دمت گرم
آقا بچ پردازنده شما حرف نداره!!
من که هر کاری کردم نتونستم از 4.5 بیشتر برم!!
شما بافعال کردن کش سوم هم میتونی به این پایداری برسی ؟
با این مینی که دارین یکم خطری هست تو این فرکانس مین داره فشار زیادی رو تحمل میکنه![]()
Last edited by mehrdad mm; 24-11-2011 at 00:59.
واسه مادربرد ASRock P67 Pro3 این فرکانس بد نیست!
کش سومش کلا مشکل داشت یا فعال نمیشد یا هنگ میکرد
در مورد Ta790XE اصلا این حرف نزن این مادربورد یکی از بهترین مادربوردهای تاریخ AMD محسوب میشه از لحاظ فرکانس مسیر که عمرا مادربوردای Ddr3 که نمیتونن حتی خفنترین مادربودرای DDR2 نمیتونن رو Air به این فرکانس برسن!
بیس کلاک 465Mhz
اینکه چیزی نیست من حدودا 2 سال تنها تفریحم شده اورکلاک و تقریبا بیشتر رکوردای Air اکثر cpu های AMD با این مادربورد شکوندم چند بار زیر نیتروژن رفته این مادربورد یه بارم وسط تست برفک کانتینر ریخت رو مادربورد دلمون نیومد تست قطع کنیم همینجوری با دستمال برفک در حال آب شدن از رو مادربورد جمع کردیمیه بارم یه 4 هسته ای با کانتینر خالی نیتروژن تموم شده بود داشتیم تو فرکانس 6400 مگاهرتز تست wprime باهاش میگرفتیم که چون دما داشت برمیگشت اسکورش بد شد اونموقع باید میدیدی چقدر با همین 4 فاز به ظاهر سادش داشت خوشگل بدون گرم شدن زیر اون فشار جواب میداد
بخوام در مورد توانایی های ایم مادربورد برات بگم تاصبح قصه داریم
راستی فرکانس جالبه NB رو Air داشته باش![]()
crosshair v extreme با 990fx ud9 هرکی داره تست کنه شاید مادربوردشونو بترکونن رو Air بتونه نزدیکش بشن
3477mhz NB on Air
احسان جان تو این مدتی که فنوم 840 عرضه شده 2-3 بار تست گرفتم و با همشون بالای 4700 زدم ولی دیدم این یکی تا 4850 تونست بزنم این شد تا با کلی تلاش به کار گرفتن فن های دوربالا هرچی تجربه تونستم بالاخره 5 گیگاهرتز رو Air باهاش بزنم
دوست عزیز internal pll فعال کنید احتمالا تا 5200 هم میتونید برید
Last edited by amin_caragt2; 24-11-2011 at 15:33.
تا حالا به فرکانس بالاتر از 5 گیگاهرتز فکر نکرده بودم، بعد از موفق نبودن 100*52 ، با یک واحد کاهش ضریب و افزایش فرکانس پایه به 5200 رسید.دوست عزیز internal pll فعال کنید احتمالا تا 5200 هم میتونید برید
Last edited by PC_Expert; 25-11-2011 at 10:26.
با این مادربرد واقعا نتیجه جالبیه.....دما در چه حدیه؟
ولتاژ یکم بالا نیست؟ کمترش کنی باز هم پایدار میمونه؟
تست پایداری گرفتی؟ اگه آره چند ساعت؟
شرمنده سوالام زیاد شد
فکر نمی کنم مادربرد با این فرکانس بتونه پایدار بمونه، و من هم تست نکردم، هدف رسیدن به فرکانس بود، وگرنه این مادربرد برای اور پایدار در این حد مناسب نیست. ولتاژ هم 1.512 بود و با ولتاژ پایین تر نمیشد ولید گرفت. فرکانس که باهاش تست پایداری گرفتم و پاس شد 4800 بود.با این مادربرد واقعا نتیجه جالبیه.....دما در چه حدیه؟
ولتاژ یکم بالا نیست؟ کمترش کنی باز هم پایدار میمونه؟
تست پایداری گرفتی؟ اگه آره چند ساعت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)