تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 755 اولاول ... 105056575859606162636470110160560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوب! اين مدل 1022 ، سرعت چاپ بالاتري داره و اصولا به درد شبكه ميخوره و حافظه ميخوره.
    مدل n اون، به شبكه وصل ميشه و از اون مهم تر مدل nw هست كه هم Lan و هم Wireless داره !
    به خاطر اينه كه قيمتش بيشتره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من رفتم یه پرس و جوئی هم کردم ، توی اصفهان قیمت اچ پی 1020 میشه 110000 تومن و کانن 2900 میشه 115000 تومن ، هر دو تاش تقریبا میشه گفت عین همدیگه هستند .حتی کارتریجهای هر دوتاشون هم 60000 تومن بودند.

فقط کانن یه شرکت گارانتی اینجا داره که از پشت تلفن معلوم بود دنگ و فنگش زیاده خلاصه کارش درسته.

اچ پی را هم با پشتیبانی آنلاین فروشش چت کردم گفت توی اصفهان نمایندگی ندارند ولی یکی هست که اینجا باهاشون همکاری میکنه.

حالا قرار شد فردا با مسئول گارانتی شرکت اچ پی یه چت بکنم اگه گفت توی اصفهان گارانتی دارند حتی گارانتی تعویض که میرم اچ پی را میخرم ولی اگه گفت توی شهر ما گارانتی ندارند میرم سراغ همون کانن.

راستی یه فایلی هم از تالار پرشین تولز پیدا کردم که توش طریقه شارژ اچ پی 1012 را نوشته که به درد 1020-1018-1022 هم میخوره!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسی طریقه شارژ کانن 2900 را بلد نیست؟

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

من رفتم یه پرس و جوئی هم کردم ، توی اصفهان قیمت اچ پی 1020 میشه 110000 تومن و کانن 2900 میشه 115000 تومن ، هر دو تاش تقریبا میشه گفت عین همدیگه هستند .حتی کارتریجهای هر دوتاشون هم 60000 تومن بودند.

فقط کانن یه شرکت گارانتی اینجا داره که از پشت تلفن معلوم بود دنگ و فنگش زیاده خلاصه کارش درسته.

اچ پی را هم با پشتیبانی آنلاین فروشش چت کردم گفت توی اصفهان نمایندگی ندارند ولی یکی هست که اینجا باهاشون همکاری میکنه.

حالا قرار شد فردا با مسئول گارانتی شرکت اچ پی یه چت بکنم اگه گفت توی اصفهان گارانتی دارند حتی گارانتی تعویض که میرم اچ پی را میخرم ولی اگه گفت توی شهر ما گارانتی ندارند میرم سراغ همون کانن.

راستی یه فایلی هم از تالار پرشین تولز پیدا کردم که توش طریقه شارژ اچ پی 1012 را نوشته که به درد 1020-1018-1022 هم میخوره!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسی طریقه شارژ کانن 2900 را بلد نیست؟

انتخاب پرینتر برای خرید رو به عهده خودت قرار می دیم من خودم HP رو ترجیح میدم ( بقیه دوستان هم نظر خودشون رو مطرح کنند ).در ضمن همشهری هم باهم شدیم .
    فکر نمی کنم به این زودیا نیاز به شارژ داشته باشی تا اون موقع هم یه تاپیک برای نحوه شارژ پرینتر اعم از جوهر افشان و لیزری می زنیم .

در مورد این فایلی که قرار دادی اگه سرچ می کردی توی همین بخش ( سخت افزار ) می تونستی پیداش کنی ولی بازم ممنون.
    Last edited by hermione; 29-01-2008 at 21:55.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خیلی ممنونم ازت همشهری.

من گفتم که اول باید در مورد خدمات پس از فروش اچ پی یه سوالی بکنم.
    در نظر خودم که این دو تا مدل عین همدیگه هستند.

ولی یه چیز دیگه ای هم هست و اون اینه که هر وقت یه جنسی بین مردم اسم در کرد فوری کیفیتش میاد پائین و این در مورد همه نوع جنسی چه الکترونیکی چه ... صدق میکنه. برای همینم من روی گارانتیش تاکید میکنم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض يك مشكل كوچيك درباره 3 كاره hp دارم لطفاً راهنمايم كنيد

من ديروز يك hp m1005 خريدم 225 تومان پرينترش خوبه مشكلي نداره ولي موقع اسكن عكس رنگي با dpi 1200 هنگ مي كنه .تازه اول كار وقتي از طريق يك كابل 3 متري به كامپيوتر وصل بود dpi 75 هم جواب نمي داد كابلشو با يك كابل نيم متري عوض كردم حالا مشكل بالا رادارم. با dp1 600 اسكن مي كنه ولي 1200 نه؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

منظورم از dp1 600 همون dpi 600

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تبريک به مناسبت همشهري شدن دوستان !

اما شارژ کانن 2900 رو من هم دنبالش هستم (هم چنان!)

در مورد هنگ کردن اون 3 کاره هم ، شما يه کم ديگه رو کابل کار کن.
    من که پرينتر و اسکنر خريدم فروشنده 2 تا سيم usb جدا داد چون که سيم اصلي با win xp ميگفت مشکل داره و هنگ ميکنه.
    شما هم يک سيم بهتر بگير و تست کن.
    در ضمن داشتن آخرين ورژن driver هم هميشه جزء قوانين اوليه هست.
    اميدوارم مسئله بر طرف بشه.

فکر نمی کنم به این زودیا نیاز به شارژ داشته باشی تا اون موقع هم یه تاپیک برای نحوه شارژ پرینتر اعم از جوهر افشان و لیزری می زنیم .
    ما که اين همه اين ور و اون ور و گشتيم هيچ چيز به درد بخور(به غير از اون pdf !) پيدا نکرديم، بلکه خودمون بتونيم يک کاري بکنيم.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من رفتم سوالمو کردم ، مسئول پشتیبانی اچ پی میگفت ما توی اصفهان گارانتی نداریم من گفتم مسئول فروشتون دیروز میگفت دارید که!
    بعد از نیم ساعت یه شماره و آدرس بهم داد که زنگ زدم بهشون گفتند خدمات گارانتی این نوع پرینتر را ما انجام میدیم و نیازی نیست در صورت بروز مشکل دستگاه را بفرستید تهران.
    پس تصویب شد اچ پی خریداریم!

شارژش هم که تقریبا آسونه.
    تبريک به مناسبت همشهري شدن دوستان !
    ممنونم.
    در ضمن داشتن آخرين ورژن driver هم هميشه جزء قوانين اوليه هست.
    اینو منم تصدیق میکنم.
    مثلا خودم امروز مادر بوردم را اسکن کردم توی یه سایتی .
    بعد نوشته بود شش هفت تا از بخشای مادر بوردم نیاز به آپدیت داره. آپدیت بایوس.
    Last edited by mehrdad_zero; 30-01-2008 at 13:27.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

off topic !
    مثلا خودم امروز مادر بوردم را اسکن کردم توی یه سایتی .
    بعد نوشته بود شش هفت تا از بخشای مادر بوردم نیاز به آپدیت داره. آپدیت بایوس.
    ميشه بگي آدرس اون سايت رو تا من هم اسکن کنم؟

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

ولی یه چیز دیگه ای هم هست و اون اینه که هر وقت یه جنسی بین مردم اسم در کرد فوری کیفیتش میاد پائین و این در مورد همه نوع جنسی چه الکترونیکی چه ... صدق میکنه. برای همینم من روی گارانتیش تاکید میکنم.

موافقم ولی نه در همه موارد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •