تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 82 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 820

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی فوتبال ایران | 2015 AFC Asian Cup

داره خودمونی میشه m3hrdad.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

به گفته شبکه بین اسپورت حدود ده دقیقست جلسه بررسی بازی ایران عراق شروع شده
    نتیجه تا یک ساعت دیگه اعلام میشه
    براساس شنیده ها نتیجه بازی تغییر نخواهد کرد ولی بازیکن عراق با محرومیت مواجه میشه و تیم ملی عراق جریمه خواهد شد
    دقیقا منم همچین فکری دارم.اونا بیشتر سعی میکنن طرف عرب هارو بگیرن تا ایران.
    بنظرم نهایتا با یک جریمه مختصر داستان تموم میشه
    (چرا تا مجبور نباشیم مثل دقایق وقت اضافه خوب و با تعصب بازی نمیکنیم ! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdig20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ساعت پنج و چهل دقیقه است و رفتم سایت ورزش 3 ظاهرا هنوز چیزی اعلام نشده،فکر کنم یکی دو ساعت دیگه معلوم بشه،خودم به شخصه تقریبا هیچ امیدی واسه برگشتن نتیجه ندارم!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

ساعت پنج و چهل دقیقه است و رفتم سایت ورزش 3 ظاهرا هنوز چیزی اعلام نشده،فکر کنم یکی دو ساعت دیگه معلوم بشه،خودم به شخصه تقریبا هیچ امیدی واسه برگشتن نتیجه ندارم!
    به نظر من هم اصلا امیدی نداشته باشید . نهایتا با جریمه عبد الزهرا موضوع ختم میشه .

نباید انتظار معجزه داشت ...

4. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

نتیجه چی شد چقدرجریمش کردن؟

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

گزارش خبرنگار اعزامی فارس از استرالیا
    نتیجه شکایت ایران از دوپینگ عبدالزهرا به جلسه دوم کشید/ آغاز جلسه برای بررسی دوباره
    جلسه دوم برای رسیدگی به شکایت ایران در مورد دوپینگ بازیکن عراقی آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار اعزامی فارس از استرالیا‏،در حالی که انتظارها برای پاسخ نهایی کمیته انضباطی AFC به فدراسیون فوتبال ایران برای رای دیدار ایران و عرا ادامه دارد تیم ملی کشورمان ساعت ١٣ امروز کانبرا را با اتوبوس به سمت سیدنی ترک کرد تا ژس از طی مسیری سه ساعته کاروان تیم ملی به این شهر برسد.طبق آخرین اخبار مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا از فدراسیون فوتبال ایران درخواست کرده اند تا نمایندگان فدراسیون فوتبال ایران در جلسه اضطراری امروز کمیته انضباطی این کنفدراسیون که ساعت ١٤:٣٠ به وقت محلی برگزار می شود شرکت کنند تا در نهایت تکلیف رای این دیدار مشخص شود. بر هین اساس نبی و مقدس از ایران در این جلسه شرکت کرده اند.

پی نوشت: مثل اینکه خبرائیه
    Last edited by mojtabaivi; 25-01-2015 at 07:29.

7. این کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

با همه بی ثباتی ها همه جای ایران بهم وصله
    قضیه این جلسه ها شده مثل مذاکرات هسته ای
    همیشه کاری که میشه مثل آدم انجام بشه جور دیگه ای صورت میگیره بعد خودمون رو به زمین و آسمون میبندیم تا یه معجزه ای بشه

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اين طول كشيدن جلسه يك پيام مشخص داره و اون هم اينه كه اوضاع به نفع ماست.

توجه كنيد كه شكايت پذيرفته شده و كار به كميته انضباطي براي صدور راي كشيده شده اما دلشو ندارن راي بازي را به نفع ايران اعلام كنن چرا كه براي اولين باره كه از اين اتفاقا ميفته.

من گمان ميكنم اينكه كفاشيان گفته مداركمون محكم و غير قابل انكاره درست باشه و ترديد در چگونگي اعلام راي تنها دليل به درازا كشيدن جلسه باشه. شايد هم ميخوان اينقدر جلسه را كش بدن تا تيم ايران درصورت محيا شدن شرايط صدور راي به نفع ايران، فرصتي براي آماده شدن براي بازي بعدي نداشته باشه و بگن عراقي ها بهتره به جاي ايران برن تو زمين

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

گزارش خبرنگار اعزامی فارس از استرالیا
    نتیجه شکایت ایران از دوپینگ عبدالزهرا به جلسه دوم کشید/ آغاز جلسه برای بررسی دوباره
    جلسه دوم برای رسیدگی به شکایت ایران در مورد دوپینگ بازیکن عراقی آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار اعزامی فارس از استرالیا‏،در حالی که انتظارها برای پاسخ نهایی کمیته انضباطی AFC به فدراسیون فوتبال ایران برای رای دیدار ایران و عرا ادامه دارد تیم ملی کشورمان ساعت ١٣ امروز کانبرا را با اتوبوس به سمت سیدنی ترک کرد تا ژس از طی مسیری سه ساعته کاروان تیم ملی به این شهر برسد.طبق آخرین اخبار مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا از فدراسیون فوتبال ایران درخواست کرده اند تا نمایندگان فدراسیون فوتبال ایران در جلسه اضطراری امروز کمیته انضباطی این کنفدراسیون که ساعت ١٤:٣٠ به وقت محلی برگزار می شود شرکت کنند تا در نهایت تکلیف رای این دیدار مشخص شود. بر هین اساس نبی و مقدس از ایران در این جلسه شرکت کرده اند.

پی نوشت: مثل اینکه خبرائیه
    حركت تيم ملي از كانبرا به سيدني دليلش اينه كه به هر حال تا چند ساعت آينده تكليفشون مشخص ميشه و الزاماً به خاطر تغيير نتيجه نيست.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

وب سايت 90tv.ir اين جور مواقع 24 ساعته اطلاع رساني ميكرد اما از ساعت 3 صبح تا حالا هيچ خبري اضافه نكرده.

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به نظر منم اونقد کشش میدن تا نشست خبری قبل از بازی رو عراقی ها برگزار کنن و دیگه دیر شده باشه واسه تغییر نتیجه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •