تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 88 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 872

نام تاپيک: Football Manager 2015

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان بیاید خودمون جمع شیم یک چلنج رو پیش بریم .ببینیم کی بهتر کار میکنه.
    من پیشنهادم اینه که یه تیم از دسته دو انگلیس برداریم همه و بازی کنیم.
    فکر کنم همون چلنج فرگوسن خوبه، خودم خیلی باهاش حال کردم ولی متاسفانه مدت زیادی سیو اصلیم رو نرفته بودم دوباره شروع کردم دوست دارم با اون به یه جایی برسم

تیم زنیت رو خیلی خوب پیش بردم
    برا سال 2017 تونستم گوتزه را هم به تیمم بیارم
    میخوام برا اولین بار تو این سیوم به لیگ قهرمانان برسم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام بچه ها من برای اولین بار این بازی رو نصب کردم مشکلی که دارم اینه که وارد بازی ها نمیشه و خودش بازی رو انجام میده و فقط نتیجه رو نشون میده و من میتونم هایلایت های بازی رو ببینم در صورتی که فکر میکردم امکانش هست بازی رو زنده ببینم و حین انجام بازی تیم رو کوچ کنم

آیا این امکان وجود نداره ؟ توی عکس های موجود توی وب که دیدم فکر میکنم امکانش باشه ولی هر کاری کردم نشد

Last edited by saadat68; 01-05-2015 at 13:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام بچه ها من برای اولین بار این بازی رو نصب کردم مشکلی که دارم اینه که وارد بازی ها نمیشه و خودش بازی رو انجام میده و فقط نتیجه رو نشون میده و من میتونم هایلایت های بازی رو ببینم در صورتی که فکر میکردم امکانش هست بازی رو زنده ببینم و حین انجام بازی تیم رو کوچ کنم

آیا این امکان وجود نداره ؟ توی عکس های موجود توی وب که دیدم فکر میکنم امکانش باشه ولی هر کاری کردم نشد

اگه بازی های دوستانه این طوریه برو تو قسمت stafff بعد قسمت responsibility تو قسمت first - team 2 اون تیک که مربوط به کنترل تیم تو بازی های دوستانست رو بردار

4. این کاربر از aaasadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آموزشی چیزی نیست ؟
    من شدیدا مشکل گل زنی دارم سه چهارتا مهاجم دارم هیچ کدوم گل نزدن

روی کرنرها هم زیاد گل میخورم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

چند چلنج جذاب برا افرادی که خسته شدن و دنبال اهداف خاص تو بازی میگردن:
    1. چلنج فرگوسن: بازی را بدون تیم شروع کنید و تا تاریخ 6 نوامبر پیش برید، تو این تاریخ یه پروفایل جدید بسازید و مربی تیم رده 19 جدول بشید و پروفایل اولی خودتون را حذف کنید
    حالا تلاش کنید ببینید با مربی جدید و در تیم 19 جدول چه مدت طول میکشه تا 13 قهرمانی انگلیس، 5 FA Cup و دو قهرمانی لیگ قهرمانان به دست بیارید
    شرایط دقیقا شرایط آغاز به کار فرگوسن در منچستر بوده

2. چلنج پنتاگون: در ابتدای بازی لیگهایی را از تمام قاره ها انتخاب کنید و سعی کنید قهرمانی باشگاهی داخل قاره ای را در همه قاره ها به دست بیارید (لیگ قهرمانان اروپا، لیبرتادورس، NACL، لیگ قهرمانان آفریقا و لیگ قهرمانان آسیا)
    این چلنج بسیار مشهوره و اگه به همین اسم تو یوتیوب سرچ بزنید افرادی رو میبینید که فیلمهای موفقیتشون تو این چلنج را گذاشتن. معمولا یکی از شرط های این چلنج اینه که سابقه بازی و مدرک مربیگری را دقیقا بر اساس واقعیت خودت باید تعیین کنی.

3. چلنج سن مارینو: باشگاه سن مارینو در لیگ C1/B ایتالیا حضور داره، گرچه کشور سن مارینو کشور مجزایی به حساب میاد. باید تا زمانی که تیم را به سری A میرسونید از محصولات خود باشگاه استفاده کنید و هیچ خریدی انجام ندین، تنها در سری A اجازه خرید بازیکن دارین، ضمن اینکه باید بازیکنان را راضی کنید که به جای ملیت ایتالیایی، ملیت سن مارینو را انتخاب کنن و در تیم ملی سن مارینو بازی کنند.
    بدون شک این یکی از سخت ترین چلنج ها خواهد بود

4. چلنج پایتخت: با تیمهای پایتخت هر کشور لیگ و لیگ قهرمان را بگیری. 7 کشور انگلستان، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، فرانسه، پرتغال و هلند را باید انتخاب کنید و از هر کشور فقط لیگ برتر اونو
    یعنی تیمهایی که اجازه مربیگری دارید عبارتند از: چلسی، تاتنهام، آرسنال، کریستال پالاس، وستهام، QPR، لاتزیو، رم، رئال مادرید، اتلتیکومادرید، رایووایکانو، هرتابرلین، پاریسن ژرمن، اسپورتینگ، بنفیکا و آژاکس
    این چلنج خیلی دشوار نیست ولی مسلما زمان بره، مخصوصا اینکه باید بعد از موفقیت با یک تیم منتظر اخراج مربی یه تیم هدف تو لیگ دیگه بشی و اگه تونستی رضایت مدیران باشگاه را جلب کنی، دوباره کارتو از صفر شروع کنی. برای ساده شدن انتخاب به عنوان مربی معمولا تو این چلنج سابقه بازی و مدرک مربیگری را تو بالاترین سطح میذارن

5. چلنج مدیر فوتبال: کلیه اختیاراتی که امکان داره را به مدیر ورزشی باشگاه واگذار کنی، از جمله پیدا کردن بازیکن، خرید بازیکن، تمدید قراردادها و ... شما حق هیچ دخالتی در این زمینه ها را ندارید.

6. چلنج بازیکنان بومی: شما فقط باید با بازیکنان بومی پرورش یافته در باشگاه خودتون لیگ را به دست بیارید. معمولا این چلنج فقط در مورد لیگ انگلیس مطرح میشه و شرایطی که بعضی جاها در موردش گفته میشه اینه که باید بدون تیم شروع کنید و یک سال منتظر بمونید. بعد از یک سال با یه پروفایل جدید مربی تیمی میشید که تازه به لیگ برتر انگلیس صعود کرده و بدون خرید هیچ بازیکنی باید تا کسب قهرمانی با اون تیم ادامه بدید. در این چلنج گاهی اجازه استفاده از بازیکنان غیرانگلیسی محصول آکادمی داده میشه ولی گاهی مواقع این محدودیت هم گذاشته میشه

7. چلنج آکادمی جوانان: شکل دیگه ای از چلنج بالا هست ولی با این تفاوت که به جای لیگ برتر کار را از یک تیم در سطح لیگ 3 انگلیس شروع میکنید.

8. چلنج شکست برادر بزرگتر: انتخاب تیم Paris FC در لیگ دسته سه فرانسه و رقابت با پاریسن ژرمن برای کسب قهرمانی لیگ فرانسه

9. چلنج دافوگ: پس از یک سال بدون تیم بودن، با پروفایل جدید مربی یک تیم تازه صعود کرده به لیگ برتر بشید و با اون تیم به قهرمانی برسید (مشابه چلنج آکادمی یا بومی هست ولی اجازه خرید بازیکن داده میشه) گاهی مواقع به جای لیگ برتر از تیم تازه صعود کرده به لیگ دسته 2 یا سه این چلنج آغاز میشه

10. چلنج لیگ قهرمانان: کسب مقام قهرمانی با تمام تیمهایی که قبلا این جام را به دست آوردن.
    تیمهایی که باید مربی اونها بشید و باهاشون لیگ قهرمانان را کسب کنید: رئال مادرید، میلان، لیورپول، بایرن مونیخ، بارسلونا، آژاکس، منچستریونایتد، اینترمیلان، یوونتوس، پورتو، بنفیکا، ناتینگهام فارست، چلسی، بورسیا دورتموند، هامبورگ، PSV، مارسی، سلتیک، فاینورد، استون ویلا، ستاره سرخ بلگراد، استوا بخارست
    هیچ محدودیتی در این که به چه ترتیبی مربی تیمها بشید و اینکه به چه شکل به تیم جدید برید وجود نداره
    چلنج پپ گواردیولا هم جالب میشه از تیم رزرو ها شروع کنی و به تیم اصلی برسی و ucl بگیری و قهرمان لیگ شی البته میشه یکم سختش کرد مثلا با یه تیم میان جدولی شروع کنی یعنی مربی تیم رزرو های یه تیم میان جدولی بشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آموزشی چیزی نیست ؟

خب وقتی مهاجم زیاد باشه خوب کار نمیکنن دو تاش کنن بهتره من مثلا تو یه سیو دسترو و توز الکسون و توتی رو داشتم خوب کار نمیکردن توتی رو فرستادم تیم دوم دیگه اخرای بازیش بود الکسون هم ردش کردم درست شد البته تمریناتتم باید درست تنظیم کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

چلنج پپ گواردیولا هم جالب میشه از تیم رزرو ها شروع کنی و به تیم اصلی برسی و ucl بگیری و قهرمان لیگ شی البته میشه یکم سختش کرد مثلا با یه تیم میان جدولی شروع کنی یعنی مربی تیم رزرو های یه تیم میان جدولی بشی
    چلنج بسیار جذابیه و من با کمال میل حاضرم از تیم ب بارسا شروع به مربیگری کنم
    ولی مشکل اینجاست که در عمل تقریبا غیرممکنه که تیم بارسلونا مربیگریشو به کسی بده که تنها سابقه مربیگریش تو لیگ 2 اسپانیا هست، ولی بدم نمیاد یه بار تلاشمو بکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

آموزشی چیزی نیست ؟

نمیشه در حالت کلی گفت
    شاید سیستم مناسبی را انتخاب نکردی، شاید بیش از حد از سیستم چرخشی استفاده میکنی، شاید از مهاجم مناسب با سیستمت استفاده نمیکنی (مثلا استفاده از مهاجم قدکوتاه در سیستمی که از کناره ها نفوذ میکنی یا استفاده از مهاجم قدرتی در سیستمی که مهاجم نوکت قراره نقش شماره 9 کاذب را داشته باشه)
    در مورد گل خوردن از روی ضربات ایستگاهی هم بهتره به مدت 3 یا 4 هفته به صورت مداوم تمرینات قبل از بازیتو بذاری رو defending set pieces

10. این کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم
    راهی نیست که از طریق اون بتونیم قوانین بازی را تغییر بدیم؟
    منظورم از قوانین بازی اینه که مثلا بازیکنان یه کشور خاص را از حالت FGN دربیاریم، یا محدودیت استفاده از بازیکنان خارجی تو یه لیگ را برداریم یا مثلا تعداد بازیکنان ذخیره تو یه لیگ را تغییر بدیم

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم
    راهی نیست که از طریق اون بتونیم قوانین بازی را تغییر بدیم؟
    منظورم از قوانین بازی اینه که مثلا بازیکنان یه کشور خاص را از حالت FGN دربیاریم، یا محدودیت استفاده از بازیکنان خارجی تو یه لیگ را برداریم یا مثلا تعداد بازیکنان ذخیره تو یه لیگ را تغییر بدیم
    همه اینها از طریق ادیتور میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •