شما حتمآ اول bios رو آپدیت کن .
شما حتمآ اول bios رو آپدیت کن .
من فایل رو گرفتم.حالا دقیقآ بگید چطور بایستی آپدیت کنم؟
فلاپی هم ندارم!
آپدیت کردم عزیز.
خوب حالا چکار بایستی انجام بدم؟
![]()
خب خیلی بهتر شد .
اول من باید max temp defult f پردازنده شما رو در حالت Idle و LOAD بدونم ( اگه میخوای خیلی حساب شده و علمی پیش بریم ) .
برای این کار شما اول این برنامه رو دانلود کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مونیتورینگ دما هم از برنامه PC PROBE 2 که تو CD مادربورد هست استفاده کن .
ضمنآ ورژن cpu-z شما قدیمیه ، آخرین ورژن رو از لینک زیر دانلود کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از دانلود برنامه های بالا به ترتیب کارهای زیر رو انجام بده :
1 - برنامه pc probe 2 رو اجرا کن ، بعد ببین دمای cpu چه قدره .
2 - بعد برنامه Orthos رو اجرا کن و تست stress cpu رو انتخاب کن و start رو انتخاب کن و بعد از 30 دقیقه ببین دمای cpu تا چند درجه بالا میره .
ضمنآ با ورژن جدید cpu-z یا شات دیگه از تب SPD بزار حتمآ .
فعلآ همینا رو انجام بده تا مراحل دیگه رو پیش بریم .
قربان مرامت.
الان میرم ببینم چکار می کنم!
ببینید اصلآ من نوع تست رو درست انتخاب کردم؟
این دمای اولیه:
این دمای بعد از 30 دقیقه:
مادربورد که به 45 درجه رسید یه هشدار هم برنامه داد و رنگش هم همونطور که میبینید قرمز شد.
اینم SPD:
سی پی هم بعضی وقت ها از 1200 به 2007 افزایش پیدا می کنه:
![]()
Last edited by SANR; 05-05-2008 at 13:35.
خوبه ، به شما پيشنهاد ميکنم ، حتمآ به فکر تهويه مناسب ، کيس باش . ميتوني يه فن بزاري پشت کيس هوا رو بکشه بيرون .
خب حالا براي اعمال فرکانسهاي مورد نظر براي يه اورکلاکينگ مطمئن با فن stock به صورت زير عمل کن :
1 - وارد setup شو و از تب Advanced قسمت ، jumperfree configuration رو انتخاب کن .
2 - در اين مرحله ، فقط اين چيز هايي رو که ميگم به مقادیر زیر تغییر بده :
Ai Overclocking : Manual
FSB ferequency : 270mhz
DRAM Ferequency : DDR2 - 900Mhz
CPU VOLTAGE : 1.3500V
DRAM VOLTAGE : 2.00V
در آخر هم F10 رو بزن و بعد هم YES و از SETUP خارج شو . تو این مرحله سیستم خاموش میشه و دوباره روشن میشه . بعد از اینکه سیستم بوت شد ، سیستم رو خاموش کن و کلیدی روی POWER که پشت کیس هست رو خاموش کن ، بعد از 1 دقیقه دوباره سیستم رو روشن کن ، احتمالآ در 2 مرحله روشن میشه ، مشکلی نیست ، این برای stabilize شدن کلاک ها لازمه .
بعد وارد ویندوز شو و دوباره همون مراحلی که قبلآ گفتم یعنی :
انجام بده ، تا ببینم به کجا میرسی .- 1برنامه pc probe 2 رو اجرا کن ، بعد ببین دمای cpu چه قدره .
2 - بعد برنامه Orthos رو اجرا کن و تست stress cpu رو انتخاب کن و start رو انتخاب کن و بعد از 30 دقیقه ببین دمای cpu تا چند درجه بالا میره .
نکات مهم :
1 - دمای پرازنده بهتره که بالای 65 درجه نره ( حداکثر دمای قابل تحمل برای پردازنده شما 72.5 درجه هست ) .
2 - بهتره دمای NB هم بالاتر 50 درجه نره . ( میتونی با بهتر کردن تهویه کیس این دما رو پایین بیاری . )
در صورتی که مراحل فوق را با موفقیت انجام بدی پردازنده شما به میزان 35 درصد و RAM شما هم به مقدار 12 درصد اور کلاک شده .
البته اورکلاک RAM به دلیل دردسر هایی که داره و تاثیر بسیار ناچیزی که در افزایش PERFORMANCE کلی سیستم داره بیشتر از این توصیه نمیشه .
در صورتی که دمای پردازنده شما قابل قبول باشه ، میشه به فرکانسهای بالاتر هم فکر کرد .
خسته نباشی .![]()
قبل از اینکه نتایج کار رو بگم خدمتتون عرض کنم که خیلی گل هستی آقا مهدی.دستت درد نکنه.شما هم خسته نباشید.انشاالله یه روزی جبران کنم.
تمام دستوراتی که فرمودید رو انجام دادم.
دمای سی پی یو دیگه از 64 درجه به هیج وجه بالا نیومد.ولی دمای مادربورد 51 درجه شد!
به نظر شما مشکل مهمی هست؟چون دیگه بیشتر از این کارش ندارم و می خواهم گرافیکم رو هم اور کلاک کنم.
گرافیکم این مدل هست:asus 8600 gt ddr3 512
دو روز پیش 175 تومان خریدم و بایستی عرض کنم که فنش از فن سی پی یو هم بزرگتره!!!
همه چیز خوبه ، به غیر از دمای NB که زیاد جالب نیست !![]()
بهتره به فکر یه فن برای کیس باشی ، کولر خونه رو هم روشن کن .![]()
در مورد کارت گرافیک هم شما 10 صفحه آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به طور کامل مطالعه کن ، دیگه فکر نکنم ، نیاز به راهنمایی داشته باشی . ضمنآ در مورد اورکلاک کارت گرافیک ، سوالی هم
داشتی ، تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرس .
موفق باشی .
يك خسته نبشيد جانانه به آقا مهدي و sanr جان اين يك آموزش عالي براي دوستان و كساني كه ابتداي مي خوان شروع كنند البته با مين p5k
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)