تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 65 اولاول ... 1050565758596061626364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

قهرمانی زود هنگام تیم محبوبمون را به همه عزیزان و دوستان تبریک میگم

2. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قرماني رو منم تبريک ميگم، نيمه اول رو رسيدم ببينم و بازي خوبي بود. چقدر هازارد و ويليان همکاري خوبي با هم دارن، واقعا فوق العادست... آدم کيف ميکنه
    کوادرادو هم يه شوت زد که واقعا قدرتش دلنشين بود، حيف که تو چهارچوب نبود، اميدوارم بتونه جاي خودشو تو تيم باز کنه تا حداقل يه شوت زن توي تيم داشته باشيم... کجايي سوپر فرانک...
    آها راستي، يه خبر هايي هم هست از احتمال رفتن دروگبا به ام ال اس پيش فرانک لمپارد، که دور از ذهن هم نيست

4. 7 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قهرمانی رو به همه دوستان تبریک میگم
    این فصل خیلی خوب امتیاز جمع کردیم و مثل فصل قبل نبود که بعضی جاها الکی امتیاز از دست بدیم
    به خاطر همین دیگه قهرمانی دست خودمون بود و اما و اگر هم وجود نداشت
    اینکه از هفته اول تا هفته آخر صدر جدول باشی هم در نوع خودش کم نظیره!

در هر صورت الان ما قهرمانی هستیم و هر چه قدر دوس دارن می تونن فریاد بورینگ بورینگ سر بدن

6. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

قهرمانی چلسی رو تبریک میگم.
    کاش این مربی رو چلسی همیشه نگه داره یک چیزی بشه مثل فرگوسن.

8. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در هر صورت الان ما قهرمانی هستیم و هر چه قدر دوس دارن می تونن فریاد بورینگ بورینگ سر بدن

آمار خودش گویای همه چیزه!، اونایی که این شعارو میدن برن یه نگاهی به آمار بندازن و چلسی رو با سیتی (که مربیش اینهمه ادعای استایل داره!) مقایسه کنن حساب کار دستشون میاد

از قرار معلوم کینگ با نیمکت نشین بودن مشکلی نداره و فصل بعد هم شاید ببینیمش. خوزه هم گفته "این بازیکنای قدیمی (میکل، چک، تری، دروگبا) فوق العاده اند و در دو نسل متفاوت از یک تیم قهرمانی رو چشیدن و همچنان با این سن دارن عالی کار میکنن"، در مورد دروگبا هم گفته "من با دروگبا صحبت نکردم، اما تصمیم با خودشه که چه حسی داره، موندن اون مسئله ایه که به باشگاه ربط داره، به آقای آبراموویچ، که آیا این بازیکن رو می خواد یا نه"
    دروگبا هم توی مصاحبه ای با اسکای اسپورتس در مورد آیندش گفته "برنامه ای که دارم اینه: یه استراحت عالی، و یه جشن حسابی، فقط همین". " چه با من و چه بدون من، چلسی همیشه نامبر وان میمونه، خوشحالم که جزئی از این تیمم، اما این تیم فراتر از منه و همیشه به برد ادامه خواهد داد"
    با توجه به حرفای مورینیو میشه نتیجه گرفت فصل بعد هم احتمالا کینگ رو در اختیار داریم... نفس کم میاره، نمیتونه پا به پای جوونا بجنبه و از این ور به اونور بدوه، ولی قدرت بدنی و استعداد ذاتیش واسه بهم ریختن خط دفاع حریف به کار میاد و هیچکس بدش نمیاد در کنار چند تا مهاجم تازه نفس یه دروگبا هم روی نیمکت داشته باشه... اگه خود کینگ ناراحت نیست چرا ما ناراحت باشیم، خوشحالم هستیم که یه همچین بازیکن با تواضعی داریم که با اینکه توی تاریخ یه باشگاه جاودانه شده به خاطر علاقه ای که به اون باشگاه داره نیمکت نشینی براش مسئله ای نیست.

10. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیدیه دروگبا، مهاجم باتجربه چلسی، پس از قطعی شدن قهرمانی تیمش در رقابت های این فصل لیگ ‏برتر، تایید کرد که از آینده اش مطمئن نیست.‏

سرمربی پرتغالی آبی‌پوشان لندنی پس از قهرمانی در لیگ برتر انگلیس پاسخ تندی به انتقادات وارده به تیمش داد و کنایه‌ای هم به پپ گواردیولا زد.

هافبک تیم فوتبال منچسترسیتی قهرمانی هم‌تیمی‌های پیشین خود در لیگ برتر را تبریک گفت.

کاپیتان تیم فوتبال بارسلونا می‌گوید شکستی که تیمش پنج سال پیش در نیوکمپ به کهکشانی‌ها تحمیل کرده، به‌یاد‌ماندنی‌ترین مسابقه‌ای است که او برای آبی‌و‌اناری‌پوشان کاتالونیا انجام داده است.

12. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به نظر رابطه مورینیو و آبراموویچ داره خوب پیش میره و رومن یاد گرفته که صبر پیشه کنه و توی کار های مربی دخالت نکنه.

مورینیو:
    " I am in Mr Abramovich's hands. Until he wants me to stay, I will stay -- and that is what I want. I am not thinking about leaving, I want to stay at Chelsea for the rest of my career"
    "آینده من تو دستای آقای آبراموویچه، تا وقتی که بخواد من میمونم -- و این دقیقا چیزیه که من میخوام، به رفتن فکر نمیکنم، دوست دارم تا آخر پرونده مربیگریم توی چلسی بمونم"

امیدوارم این صلح همیشه بینشون برقرار بمونه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعلاوه اینکه Jimmy Greaves، ستاره قدیمی و 75 ساله چلسی، مثل اینکه سکته شدیدی داشته ولی جون سالم بدر برده، امیدوارم سلامتیشو بدست بیاره.
    Last edited by jb.NY; 06-05-2015 at 14:56.

14. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی یکشنبه براساس چیزی که مرسومه لیورپولی ها باید قبل بازی بازیکنای چلسی رو تشویق کنن؟ خیلی جالبه
    مورینیو در مورد جرارد صحبت جالبی کرده:

I tried to bring him to Chelsea, Inter & Real Madrid, but he remained a dear enemy

کلا مورینیو همیشه از جرارد خوشش میومد...

+

بعد قهرمانی الان دیگه فکر می کنم مهمترین چیز بحث ترنسفر فصل جدیده
    مورینیو صد در صد به فکر تقویت تیمه و به همین بازیکنا بسنده نمی کنه
    توی چند روز اخیر اسم بازیکنای زیادی رو دیدم که ممکنه چلسی به فکر خریدشون باشه مثل پوگبا ، واران ، گریزمن و لاکازته
    حالا جالبه همه شون هم فرانسوی هستن!

توی روزنامه های امروز هم خبر جالبی بودش
    اینکه چلسی می خواد سه بازیکن اتلتیکو رو با مبلغ بالایی هدف قرار بده یعنی گریزمن ، کوکه و دیگو گودین
    هر چند از این اتلتیکو آدم خوشش نمیاد ولی این بازیکنا خیلی خوبن به خصوص گریزمن که آمار فوق العاده ای داشته
    ولی سخت میشه اونو گرفت و احتمالا مبلغ خیلی بالایی باید داشته باشه

تیمای دیگه مثل منچستر و سیتی برای فصل مطمئنا تقویت میشن
    همین الانشم منچستر دست به کار شده و داره خوب خرید می کنه
    باید چلسی هم این فصل مثل تابستون سال گذشته خریدای خوبی داشته باشه تا بتونه این قهرمانی رو ادامه بده و توی اروپا هم بهتر ظاهر بشه

16. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یعنی یکشنبه براساس چیزی که مرسومه لیورپولی ها باید قبل بازی بازیکنای چلسی رو تشویق کنن؟
    رسم اینه که اگه ما مهمون اونا بودیم بازیکنای لیورپول واسمون راهروی افتخار درست کنن، اما با اینکه اونا مهمون ما هستن اما همچنان میخوان این کارو انجام بدن! دستشون درد نکنه!

18. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یکی از بنرایی که این یکی دو ساله که مورینیو برگشته چندباری به چشمم خورده اینه، واقعا شعار قشنگیه:

بلاخره بعد از اینهمه ابراز عشق و علاقه ای که مورینیو توی رسانه ها نسبت به چلسی میکنه، یه "One Of Us" کمترین چیزیه که میتونیم واسه دلگرمیش بگیم، واقعا هم یکی از ماست.

پلاکارد های خطر سر خوردن هم خیلی جالب و خنده دار بودن! من که تا به حال ندیده بودم!

ولی فوتبال سطح اول یعنی این، همون تماشاگرا موقع بیرون رفتنش تشویقش کردن، این یعنی هرچی هست واسه تو زمینه، خارج زمین فرد قابل احترام احترامش حفظ میشه:

20. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •