تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 96 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 957

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی آلمان | این گروه خشن

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

واقعاً از چی بگم؟!
    از منهدم کردن برزیل توی خاک خودش؟
    از یه رکورد تاریخی و فراموش نشدنی که تا ابد به یاد همه میمونه؟
    از رکورد کامل کلوزه که یک تنه به بهترین گلزن تاریخ جام جهانی تبدیل شد؟
    از پیوند برزیل و عربستان؟ (دیگه اون 1 گل تخفیف رو به خاطر تفاوت سطح برزیل و عربستان ببخشین! )
    از قیافه غمزده نویر، وقتی که توی دلش میگفت کاش حالا که همه گل زدن منم میتونستم یه گل بزنم؟
    از غلطک اعلام گلزن ها که دیگه جای کافی نداشت و باید یه دور پایین می اومد تا شورله جان رو نشون بده؟
    از مولر که 5 گله شد و فقط 1 گل تا آقای گلی داره؟ (خامس جان میمردی اون گل روی جلوی برزیل نمیزدی؟! )
    این آلمان ول کن رکوردشکنی نیست که نیست! اول رکورد 4 دور رسیدن به نیمه نهایی پشت سر هم رو زدن، الآن هم فکر میکنم رکورددار بیشترین حضور توی فینال شدن با 8 بار حضور در فینال! احتمال داره رکورد بیشترین گل توی بازی نیمه نهایی یا رکورد سریع ترین گل ها توی فلان دقایق رو هم زده باشن. یا مثلاً رکورد بیشترین گل خورده توسط برزیل توی بازی های رسمی! کلاً هر رکوردی احتمالش هست.
    من فقط نگرانم که توی برزیل انقلاب راه بیفته و نتونیم توی فینال شرکت کنیم!

2. 17 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یکی از مواردی که در فیرپلی باید رعایت بشه اینه که تیمی که زیاد جلو می افته(مثل امشب) نباید وا بده، نباید بفرما بزنه برای گل زدن که آلمانها فوق العاده سربلند بیرون آمدن از این موضوع در عین حال که برای گل زدن بعد از گل پنجم خودشون رو خفه نکردن.
    و دو گل بعدی به ثمر رسید چون واضح بود برزیلی تیمیه که بهترین دفاع جلوش حمله است و نشد که آلمان در زمین خودش بمونه، خود برزیلیها نخواستند عقب بشینن(اونام کار صحیحی کردن)

اما احترام به حریف بزرگ شکست خورده اونجا بود که بازیکنهای آلمان طبق معمول و زیبا شادی میکردن و وسط زمین جلوی ده ها هزار برزیلی مغموم و میلیون ها بیننده حرکات خاص و عجیب و غریبی بعد گل و بعد بازی مرتکب نمیشدن....این بزرگی رو من فقط از این تیم انتظار داشتم ...

4. 14 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

بازیکنای آلمان مثل اعضای یه ارکستر بودن

اجرای یه سمفونی با شکوه و هفت نقطه اوج

6. 7 کاربر از AlamtabC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

همین طوری سرچ کردم germany brazil ببینم چی میاد، اول از همه آمار و ارقام بازی اومد و کلی خندیدم! بندگان خدا برزیلی ها شوت هاشون بیشتر بوده، ولی شوت های اونا کجا و آلمانی ها کجا!

به نظرم آلمان میتونست گل های بیشتری هم بزنه. بدون اغراق این برزیل پتانسیل دو رقمی شدن رو هم داشت. ولی بازیکن ها از گل پنجم به بعد دیگه شل و ول گرفتن. البته کار بدی هم نکردن، کافی بود الکی به خودشون سختی بدن برای زدن گل های بیشتر، تا بیخودی خسته بشن یا بدتر از اون مصدومیت پیدا کنن. همین نتیجه 7-1 هم بدک نبود به هر حال!

8. 10 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

اول تبریک بابت برد.. دوم اینکه خوشبختانه آلمان تیمی نیست که جوگیر بشه با این برد.. سوم تبریک بابت کلوزه (تا یک متر از روی زمین پریدیم بالا).. چهارم، گل برزیل با اجازه و ترحم آلمان زده شد! پنجم، کاش زده نمیشد البته اینم.. و ششم اینکه کاش یه گل هم اوزیل میزد

الان بحثش بود، نظم و انضباط بازیکنهای آلمان ستودنیه.. نه خالکوبی روی سر و دست و شکم و پا.. نه مدل موی سر حتا یک بازیکن (ژرمن ها علی رغم تیم های دیگه، موقشنگها رو میفرستن به سالنهای نمایش مد و زیبایی.. نه زمین فوتبال) به نحوی هست که تمرکزش رو به هم بزنه.. همه مرتب ساده و تمامن آماده برای انجام بازی فوتبال.. این از محسنات این تیم خشن محسوب میشه.

کار آلمان با آرژانتین خیلی راحتتره.. و دلیلش هم واضحه. آرژانتین برای بردن هلند به انرژی بسیار زیادی!! نیاز داره.. پس از صرف این انرژی به راحتی میشه باهاش روبرو شد. ولی هلندی ها کلن انگار خستگی ناپذیرن!! (60درصد مالکیت توپ برای روبن و 40 درصد برای باقی افراد زمین : دی) و فکر میکنم از لحاظ منطقی آرژانتین تیم راحت تری باشه. بازی با هلند بازی سختی خواهد بود. چون هلندی ها
    علی رغم برزیل بیشتر به بازی منطقی (و نه احساسی) گرایش دارن. در مقابل با آرژانتین انرژی چندانی هم مصرف نخواهند کرد. از الان دارم فینال آلمان و هلند رو میبینم. امیدوارم موفق بشیم در این بازی..

10. 12 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تبریک به همه ژرمن ها
    بازی خیلی زیبایی بود و امیدوارن فردا هلند ارژانتین رو ببره تا یه فینال اروپایی تو امریکای جنوبی ببینیم . قبلا هم گفتم مگه میشه طرفدار بایرن باشی ولی المان رو دوست نداشته باشی، اصلا داریم همچین ادمی؟؟؟؟
    با این بازی که از المان دیدم یکم ترس تو دلم نشست برای بازی با هلند

12. 8 کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

از این به بعد آبادان آلمانته...

اسکولاری + تیم ملی برزیل فردا مهمان ویژه برنامه ماه عسل به همراه احسان علیخانی

14. 9 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

16. 10 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

تبریک به همه. همیشه آلمان رو دوست داشتم و واقعا لذت بردم سال 2002 هم حیف شد قهرمان نشد ولی انتقام گرفت امسال

18. 7 کاربر از R£ɀД بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یکی از مواردی که در فیرپلی باید رعایت بشه اینه که تیمی که زیاد جلو می افته(مثل امشب) نباید وا بده، نباید بفرما بزنه برای گل زدن که آلمانها فوق العاده سربلند بیرون آمدن از این موضوع در عین حال که برای گل زدن بعد از گل پنجم خودشون رو خفه نکردن.
    و دو گل بعدی به ثمر رسید چون واضح بود برزیلی تیمیه که بهترین دفاع جلوش حمله است و نشد که آلمان در زمین خودش بمونه، خود برزیلیها نخواستند عقب بشینن(اونام کار صحیحی کردن)

اما احترام به حریف بزرگ شکست خورده اونجا بود که بازیکنهای آلمان طبق معمول و زیبا شادی میکردن و وسط زمین جلوی ده ها هزار برزیلی مغموم و میلیون ها بیننده حرکات خاص و عجیب و غریبی بعد گل و بعد بازی مرتکب نمیشدن....این بزرگی رو من فقط از این تیم انتظار داشتم ...
    باهاتون موافق نیستم. بعد از گل پنجم من کاملا حس میکردم آلمان ایستاده تا برزیل گل بزنه که خودشون نمیتونستن. به نظر من آلمان دیشب حرمت میزبان رو کرد والا اگر یک تیم گمنام یا یکی مثل انگلیس بود حتما 5-6 تای دیگه هم بهش میزد یعنی واقعا نخواست بیشتر بزنه.
    تبریک و به امید قهرمانی

20. 2 کاربر از ae2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •