دوستان اپدیت جدید برای w800b42اومده من دان کردم تو usbریختم برای ابدیت ولی تی وی هیچ عکسالعملی نشون نمیده دوستان دلیلش نمیدونم قبلا با همین usbورژن قبلی رو ریختم
دوستان اپدیت جدید برای w800b42اومده من دان کردم تو usbریختم برای ابدیت ولی تی وی هیچ عکسالعملی نشون نمیده دوستان دلیلش نمیدونم قبلا با همین usbورژن قبلی رو ریختم
من از یه مغازه دار الان پرسیدم گفت این ابدیت جدید سونی مشکل زیرنویس فارسی رو حل کرده و میشه زیرنویس فارسی رو دید
صحت داره دوستان؟
کسی جواب نمیده؟!
سلام دوستان،
من هم مشکل آپدیت ورزن جدید رو دارم. از روی USB اپدیت نمیشه!
لطفا راهنمایی بفرمایید.
یه گروه متروکه و بی فایده !
ما که یه 55h7790 برداشتیم خیلی هم از سونی سرتر
سلام
عرض کنم خدمت شما، اصل کار خود پنل تلوزیون هست. بنابراین اگر در تست های انجام شده گفته شده که کیفیت 3D این مدل خوب نیست، پس واقعا خوب نیست و با خرید بلوری پلیر و ... هم کاری نمیشه کرد! مثلا مدل w800b در سایت Rtings نمره 6/10 رو گرفته که نمره خوبی برای 3D نیست. تنها موردی که شما می تونین با خرید بلوری بهبود ببخشین، افزایش رزولشن هست. بلوری برای هر کدوم از چشم ها(چپ و راست) تصویر 1080 میفرسته...
راجع به زیرنویس هم، اگر مسولیت Decode کردن زیرنویس با TV باشه، تا این لحظه برای فارسی مشکل داره، ولی خب اگه خود پلیر متصل به تلوزیون این مسولین رو به عهده داشته باشه و زیرنویس رو رندر کنه روی تصویر، قطعا مشکلی نداره خوب!!
برای w600b آخرین ورژن نرم افزار رو الان نصب کردم ولی باز هم مشکل زیرنویس حل نشده بود. به نظر من این مشکل نیست، بلکه سیاست خاص سونی هست! و الا اصلا هیچ کار سختی نیست که Decode کردن فارسی رو هم اضافه کنن!
دوستان لطفا گام به گام مراحل ذکر شده در لینک زیر رو برید، باید جواب بگیرید، من همین الان برای تلوزیون مدل w600b دانلود و نصب کردم. قائدتا نباید برای w800b هم مشکلی باشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مبارک باشه
خود کمپانی سونی مدل های 2014 رو از خط تولید خارج کرده، بعد اونوقت شما از بچه های تاپیک توقع پاسخگویی دارید! اینجا کسی از کمپانی پول نمیگیره، اگر هم سوالی پاسخ داده میشه از روی علاقه است. بنابراین شایسته نیست که این همه سوال پاسخ داده شده رو نادیده بگیرید. ممکنه کسی برای سوال شما پاسخی نداشته باشه، خب چیکار میشه کرد! از کجا پاسخ سوال شما رو بیاره وقتی خودش هم نمی دونه؟ با این وجود من می دونم خیلی از دوستان برای یافتن پاسخ تحقیق هم می کنن تا بلکه بتونن کار یه بنده خدایی رو راه بندازن...
Last edited by salehi.com; 26-06-2015 at 11:36.
ممنون جناب صالحی. از بس دیر جواب کسی رو میدن ادم بیخیال میشه
به هر حال من همه جوانب رو در نظر گرفتم و 7790 رو برداشتم که البته بیشترین امتیاز یعنی 8.5 رو از سایت معروف rtings.com گرفته
واقعیتش من حواسم نبود که از اون 5 پست 3 تاش متعلق به شماست! ولی خب جواب سوال های قبلی شما می تونه برای بقیه هم مفید باشه.
به هرحال اینجور که مشخصه خودتون کامل تحقیق کردین، بنابراین حتما خرید خوبی رو انجام دادین، البته من مدل شما رو توی سایت مذکور ندیدم ولی خب مدل های مشابه تو همون سری امتیاز بسیار خوبی کسب کردن.
بله اسم اسیایی اون 7790 است اما با نام h7150 در امریکا و h7000 در اروپا تولید میشه که در سایت 7150 در مدل های 2014 قابل مشاهده است
دوستان لطفا گام به گام مراحل ذکر شده در لینک زیر رو برید، باید جواب بگیرید، من همین الان برای تلوزیون مدل w600b دانلود و نصب کردم. قائدتا نباید برای w800b هم مشکلی باشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابدیت قبلی مشکلی نبود ولی این ابدیت جدید مشکل داره ریختم تو usbولی عکس العملی نشون نمیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)