تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 67 اولاول ... 1050565758596061626364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 667

نام تاپيک: بحث در مورد تلویزیونهای ۲۰۱۴ سونی که وارد بازار ایران شده اند- W800B, W600B, W850B , ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen_hot20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان اپدیت جدید برای w800b42اومده من دان کردم تو usbریختم برای ابدیت ولی تی وی هیچ عکسالعملی نشون نمیده دوستان دلیلش نمیدونم قبلا با همین usbورژن قبلی رو ریختم

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان اپدیت جدید برای w800b42اومده من دان کردم تو usbریختم برای ابدیت ولی تی وی هیچ عکسالعملی نشون نمیده دوستان دلیلش نمیدونم قبلا با همین usbورژن قبلی رو ریختم
    من از یه مغازه دار الان پرسیدم گفت این ابدیت جدید سونی مشکل زیرنویس فارسی رو حل کرده و میشه زیرنویس فارسی رو دید
    صحت داره دوستان؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من یک سوال داشتم:

با خریدن یک سینمای خانگی شامل بلوری سه بعدی ،میشه مشکل زیرنویس فارسی سونی و همچنین کیفیت بد 3D اون رو حل کرد؟ اصلا کیفیت 3D مربوط به خوده پنل تلویزیون است یا با خریدن بلوری مناسب حل میشه؟
    ممنون
    کسی جواب نمیده؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان،
    من هم مشکل آپدیت ورزن جدید رو دارم. از روی USB اپدیت نمیشه!
    لطفا راهنمایی بفرمایید.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه گروه متروکه و بی فایده !
    ما که یه 55h7790 برداشتیم خیلی هم از سونی سرتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    عرض کنم خدمت شما، اصل کار خود پنل تلوزیون هست. بنابراین اگر در تست های انجام شده گفته شده که کیفیت 3D این مدل خوب نیست، پس واقعا خوب نیست و با خرید بلوری پلیر و ... هم کاری نمیشه کرد! مثلا مدل w800b در سایت Rtings نمره 6/10 رو گرفته که نمره خوبی برای 3D نیست. تنها موردی که شما می تونین با خرید بلوری بهبود ببخشین، افزایش رزولشن هست. بلوری برای هر کدوم از چشم ها(چپ و راست) تصویر 1080 میفرسته...

راجع به زیرنویس هم، اگر مسولیت Decode کردن زیرنویس با TV باشه، تا این لحظه برای فارسی مشکل داره، ولی خب اگه خود پلیر متصل به تلوزیون این مسولین رو به عهده داشته باشه و زیرنویس رو رندر کنه روی تصویر، قطعا مشکلی نداره خوب!!

من از یه مغازه دار الان پرسیدم گفت این ابدیت جدید سونی مشکل زیرنویس فارسی رو حل کرده و میشه زیرنویس فارسی رو دید
    صحت داره دوستان؟
    برای w600b آخرین ورژن نرم افزار رو الان نصب کردم ولی باز هم مشکل زیرنویس حل نشده بود. به نظر من این مشکل نیست، بلکه سیاست خاص سونی هست! و الا اصلا هیچ کار سختی نیست که Decode کردن فارسی رو هم اضافه کنن!

سلام دوستان،
    من هم مشکل آپدیت ورزن جدید رو دارم. از روی USB اپدیت نمیشه!
    لطفا راهنمایی بفرمایید.
    دوستان لطفا گام به گام مراحل ذکر شده در لینک زیر رو برید، باید جواب بگیرید، من همین الان برای تلوزیون مدل w600b دانلود و نصب کردم. قائدتا نباید برای w800b هم مشکلی باشه!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه گروه متروکه و بی فایده !
    ما که یه 55h7790 برداشتیم خیلی هم از سونی سرتر
    دوست عزیز مبارک باشه
    خود کمپانی سونی مدل های 2014 رو از خط تولید خارج کرده، بعد اونوقت شما از بچه های تاپیک توقع پاسخگویی دارید! اینجا کسی از کمپانی پول نمیگیره، اگر هم سوالی پاسخ داده میشه از روی علاقه است. بنابراین شایسته نیست که این همه سوال پاسخ داده شده رو نادیده بگیرید. ممکنه کسی برای سوال شما پاسخی نداشته باشه، خب چیکار میشه کرد! از کجا پاسخ سوال شما رو بیاره وقتی خودش هم نمی دونه؟ با این وجود من می دونم خیلی از دوستان برای یافتن پاسخ تحقیق هم می کنن تا بلکه بتونن کار یه بنده خدایی رو راه بندازن...
    Last edited by salehi.com; 26-06-2015 at 11:36.

7. 2 کاربر از salehi.com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون جناب صالحی. از بس دیر جواب کسی رو میدن ادم بیخیال میشه
    به هر حال من همه جوانب رو در نظر گرفتم و 7790 رو برداشتم که البته بیشترین امتیاز یعنی 8.5 رو از سایت معروف rtings.com گرفته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون جناب صالحی. از بس دیر جواب کسی رو میدن ادم بیخیال میشه
    به هر حال من همه جوانب رو در نظر گرفتم و 7790 رو برداشتم که البته بیشترین امتیاز یعنی 8.5 رو از سایت معروف rtings.com گرفته
    واقعیتش من حواسم نبود که از اون 5 پست 3 تاش متعلق به شماست! ولی خب جواب سوال های قبلی شما می تونه برای بقیه هم مفید باشه.
    به هرحال اینجور که مشخصه خودتون کامل تحقیق کردین، بنابراین حتما خرید خوبی رو انجام دادین، البته من مدل شما رو توی سایت مذکور ندیدم ولی خب مدل های مشابه تو همون سری امتیاز بسیار خوبی کسب کردن.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واقعیتش من حواسم نبود که از اون 5 پست 3 تاش متعلق به شماست! ولی خب جواب سوال های قبلی شما می تونه برای بقیه هم مفید باشه.
    به هرحال اینجور که مشخصه خودتون کامل تحقیق کردین، بنابراین حتما خرید خوبی رو انجام دادین، البته من مدل شما رو توی سایت مذکور ندیدم ولی خب مدل های مشابه تو همون سری امتیاز بسیار خوبی کسب کردن.
    بله اسم اسیایی اون 7790 است اما با نام h7150 در امریکا و h7000 در اروپا تولید میشه که در سایت 7150 در مدل های 2014 قابل مشاهده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen_hot20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان لطفا گام به گام مراحل ذکر شده در لینک زیر رو برید، باید جواب بگیرید، من همین الان برای تلوزیون مدل w600b دانلود و نصب کردم. قائدتا نباید برای w800b هم مشکلی باشه!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ابدیت قبلی مشکلی نبود ولی این ابدیت جدید مشکل داره ریختم تو usbولی عکس العملی نشون نمیده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •