دوستان خبري تقريبا جديد . اولن عكس از جديدترين كارت گرافيكي شركت NVIDIA به نام Geforce 8800 GTX فاش شد . این کارت دارای 48 خط لوله پردازش و 1 گیگ حافظه از نوع GDDR4 هست . در ضمن سیستم خنک کنندش هم خیییلی جالبه ...
اینم عکس این کارت :
![]()
دوستان خبري تقريبا جديد . اولن عكس از جديدترين كارت گرافيكي شركت NVIDIA به نام Geforce 8800 GTX فاش شد . این کارت دارای 48 خط لوله پردازش و 1 گیگ حافظه از نوع GDDR4 هست . در ضمن سیستم خنک کنندش هم خیییلی جالبه ...
اینم عکس این کارت :
![]()
تا اونجايي كه من اطلاع دارم Nvidia كارت گرافيك توليد نميكنه.نوشته شده توسط F.E.A.R
دوستان، به تازگي مطلبي در مورد نسخه جديد Direct X Ver10 خواندم كه در آن نوشته شده بود كه اگر چه كارتهاى گرافيكي كه براى Direct X 9 طراحي شدند با نسخه 10 هم سازگارند اما قادر نيستند تمام توانايي هاى آنرا پشتيبانى كنند. من مدتهاست به فكر ارتقاء كارت خود به 7950GTX يا سري 7800 هستم به نظر شما با توجه به اينكه ما در كمتر از 3 ماهه ديگه Vista و DX10 را خواهيم داشت دست نگه دارم؟ مرسى
نوشته شده توسط abbas-porrezaei
90000 9800xt 256mb
70000 128mb 9800xt
56000 9550 256mb
پيشنهاد من 9600xt 256mb كه تو بازي هم كم نمياره. مگه اسلات مادربردت AGP 4x نيست چرا PCIe بهش معرفي ميكنين؟
Last edited by musa; 05-10-2006 at 12:12.
اگه بتوني صبر كني كه خيلي خوب ميشه اگه directx10 بياد كه مياد احتمالآ بازيها هم رو اين base نوشته ميشن اوني برده كه بتونه تا اون موقع صبر كنه!نوشته شده توسط ali744
اينا فقط ماله نمايشه و prototype هستن اينم لينك---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط Mirage
با سلام
مروري بر كارت گرافيكي (AGEIA PhysX (TM
كارت گرافيكي جديد ايسوز با پردازنده Phys X عرضه مي شود.
.:: دنياي بازي ها را لمس كنيد::.
شركت رايانه اي Asus Tek, تهيه كننده تجهيزات گرافيكي, كارت گرافيكي Phys Xp1 را ارائه كرد. اين كارت از واحد پردازنده Phys X بهره مي برد به گونه اي كه استفاده كنندگان از بازي هاي كامپيوتري را با كيفيتي متفاوت از تصاوير آشنا ميكند. در حال حاضر تنها دو شركت توانايي توليد كارت هاي PPU را دارند و Asus يكي از آغاز كننده هاي اين تكنولوژي محسوب ميشود.
هنگام اجراي يك بازي كامپيوتري CPU (واحد پردازنده مركزي) محاسبات منطقي و Al بازي را انجام ميدهد در حالي كه GPU (واحد پردازنده گرافيكي) تصاوير زيباي 3 بعدي را ايجاد ميكند. PPU حركت ها و بر هم كنش هاي اجسام را به سطحي جديد ميرساند كه تا به حال ديده نشده است !!!
با به كار بردن قوانين فيزيكي در نمايش, سيستم هاي داراي كارت گرافيكي Phys X قادرند نمايي واقعي و تكامل يافته از تصاويري مانند انفجارها, ذرات ريز معلق در هوا, حركت مايعات و حركات ناشي از باد را ايجاد كنند.
كنت چين_مدير بخش تجاري رسانه اي و تصويري Asus_ در اين باره مي گويد: كارت Phys X اولين كارتي است كه هسته Phys X را مانند اهرمي نيرومندتر مي سازد. اين هسته تنها براي پردازش فيزيكي تصاوير پو يا در ابعاد بزرگ بهينه سازي شده است.اين فناوري جديد تصويري موجب سريعتر شدن و نمايش بي درنگ جا به جايي ها و بر هم كنش اجسام در ابعادي بسيار فراتر از عملكرد CPU و GPU مي شود.
اين كارت در حال حاضر در بازار موجود است اگر هم نيومده باشه تا 15 , 20 روز ديگه حتمآ وارد بازار ميشه.
خلاصه ويژگي ها
نوع پردازنده : (AGEIA PhysX (TM
فناوري بكار رفته در Bus : قابليت پشتيباني از رابط PCI نسخه 3 , 32 بيتي
رابط حافظه : 128 بيت ساختار حافظه GDDR3
ظرفيت حافظه : 128 مگابايت
پهناي باند حافظه : 12 گيگابايت بر ثانيه
نرخ موثر تبادل اطلاعات : 733 مگاهرتز
حداكثر پهناي باند عملياتي : 20 ميليارد عمليات در ثانيه
تلاقي هاي كروي_كروي در ثانيه : حداكثر 530 ميليون
تلاقي هاي محدب_محدب در ثانيه : حداكثر 533000
برگرفته از هفته نامه .: عصر ارتباط :. سال چهارم _شماره 171
عكس اين شاهكار گرافيكي هم سريعآ براتون پيدا ميكنم.
قربان همگي شما اميدوارم خبر سوخته نباشه.
انشا الله كه نماز و روزه همه گيمون مورد قبول خداوند قرار بگيره.
Last edited by musa; 05-10-2006 at 19:19.
سلام بچه ها
لطفا منو راهنمايي كنيد:من يه كارت گرفيك 7600gt با برد xfx به قيمت220تومان خريده ام. كه شك دارم تقلبي باشه وقتي كه با عكس هايي كه در گوگل از اين كارت گرافيك در ميارم خيلي متفاوته...
1.آرايش خازن ها متفاوته
2.پروانه هيت سينك وقتي كه از روبه رو بهش نگاه مي كني در سمت چپ هيت سينك واقع شده.در حالي كه در تمام برد xfx اين پردازنده (7600 gt) اين فن در سمت راسته.
سعي مي كنم فردا ازش عكس تهيه كنم و بذارم .البته روش زده ساخت چين
خوا هشا از استادان اينكاره منو زودتر راهنمايي كنيد چون فرص تست قطعاتم تقريبا تمامه .. مرسي
احتمالا چند نمونه از اين مدل زده مشكلي نيست تقلبي اصلا توي بازار نيست اگر مي خواهي مطمئن بشي بايد بري توي سايت و تمام 7600GT را چك كني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننوشته شده توسط m2stech
البته خودم يكجا به چشمم خورد و احتمال دادم كه شايد نمونه اوليه باشه.
نميدونم چرا نمونه اوليه رو به توليد انبوه نميرسونن!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)