صفحه نمایش slim مشکل درست نمیکنه؟
ینی ضعیف تر از بدنه دستگاه هست؟
صفحه نمایش slim مشکل درست نمیکنه؟
ینی ضعیف تر از بدنه دستگاه هست؟
سلام
مبارکت باشه ایشالا فنش برات بچرخه و از استفاده کردنش لذت ببری
اون که کارت گرافیکت رو مدل دقیق رو تو دیوایس منجر ننوشته و نوشته AMD Radeon HD 8600/8700M کاملا درسته ، به خاطر درایوری هست که نصبیدی و مشکلی نداره برای خودمم همینطوریه
اگر میخوای یه برنامه بهت معرفی میکنم اینو نصب کنی همه مشخصات سیستمت رو مینویسه با خیال راحت چک کن
اسمش هست HWiNFO اینم صفحه دانلودش : ( علامت ستاره رو از لینک پاک کن ، سایت سافت98 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو برنامه میتونی مشخصات پردازنده ، مدل هارد ، مقدار رم ، مدل کارت گرافیک و همه چی حتی دمای قطعات رو هم ببینی
دمای پردازنده رو همین برنامه که بالا گفتم مینویسه اما اون عکسی که من تو صفحات قبلی گذاشتم رو از برنامه CPUID HWMonitorPro استفاده کردم ، فرقی نمیکنه این برنامه ها همشون قابلیتشون یکی هست
در مورد کابل برق هم آره همه دستگاه ها همینطوری هستن ، الان موبایل ها هم همه اینطورین ، باید تبدیل براش بگیری ، من یه دونه خونه داشتم مال چندسال پیش بود از همون استفاده کردم برای تبدیل
در مورد این حرفی که زدی تا حالا چیزی نشنیدم و فکر نکنم هم صحت داشته باشه!!!
در مورد کیبورد هم برای خودم هم تمام انگلیسی هست ، و بنظرم اینطوری زیباتر هست ، به شما هم پیشنهاد میکنم که برچسب نزنی
برادر من معلومه که 4540 جزو لپ تاپ های پرفروش بوده ، هنوزم اگه بری ببینی تاپیک 4540 هم بازدیدش از z510 بیشتره و هم تعداد پست هاش ، اصلا z510 با 4540 قابل مقایسه نیست در فروش![]()
من خودم هم 7 ماه پیش هرجایی میرفتم میگفتم لپ تاپ 450 میخوام میگفتن همچین مدلی نداریم اشتباه میکنم مدلش 4540 هست
من خودم هم میخواستم 4540 بگیرم ، مشکل خاصی هم نداره همش از درایور مینالن که اسلیپ نمیره و یا سوییچ نمیشه
اما دیدم لپ تاپ خودم یعنی 450 هم پردازندش از 4540 قوی تره و هم گرافیکش و مشکلات اون لپ تاپ رو هم نداره
در مورد صفحه نمایش هم خوب تو این رنج قیمت با توجه به مات بودن صفحه باید یه جورایی باهاش کنار بیایی دیگه![]()
اتفاقا منم صفحه مات رو بیشتر میپسندم چون زجر کافی از براق ها کشیدم
ولی صفحه slim منظورم نازک بودنش هس که میگن نسبت به بدنه اش استحکام کمتری داره
آره صفحه نمایشش خیلی ظریف هست اما من که تا حالا مشکل نداشتم..
سلام
میخواستم بدونم آیا میشه درایو های ویندوز 8 رو به 8.1 نصب کرد؟ آخه توی سایتش همه درایو های این دو ویندوز یکی هستن حتی با حجم برابر
و آیا ویندوز 8.1 بازی هایی مثل watch dogs و gta iv رو خوب باز میکنه؟
این لپتاپ در اجرای watch dogs مشکل داره؟ (افت فریم و ...)
ممنون
intel core i 7 4702MQ 2.2 GHz
ram : 8 gb
hdd: 1t
amd radeon HD 8750M
اینه لپ تاپ من
Last edited by dr.nima20; 06-09-2014 at 09:21.
سلام
آره 8 با 8.1 چندان فرقی نداره
حقیقتش بازی هایی که گفتی رو من امتحان نکردم اما بعید میدونم که به مشکل بخوره تو این بازی ها
واچ داگز رو حداقل تو medium باید بازی کنه
میشه چند تا از بازی هایی که امتحان کردید بگید؟
شما کاملا راضی هستید؟
به نظر شما مشکلاتش چیا هستن؟
حقیقتش بازی خور نیستم الان هم دیگه بازی رو گذاشتم کنار چون کنکور ارشد دارم
بازی هایی که نصبیدم و بازی کردم اینا بودن ( بازی های زیاد قوی نیستن غیر از 1 موردش ) :
pes 2013
Fifa 14
Euro Truck Simulator 2
Mortal Kombat Komplete Edition
Need For Speed Rivals
میخوای ببینی چه بازی هایی رو میکشه بهتره اینجا رو ببنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا گرافیک ها رو از قوی ترین تا ضعیف ترین طبقه بندی کرده
من که از لپ تاپ خودم کاملا راضی هستم ، و بنظرم چیز دیگه ای هم نبود که بخوام بخرم ،
مشکلش هم به نظرم یکی صفحه نمایش هست که زاویه دیدش محدوده ( مثل بقیه لپ تاپ های تو همین رنج قیمت و شاید از این لپ تاپ ضعیف تر هم باشن تو این مورد )
یکی هم اینکه پشتش روش لکه و چربی زیاد میگیره که اگر وسواس نداشته باشی مشکلی برات ایجاد نمیکنه
لکه و اینا هیچ مشکلی نداره
صفحه نمایش که از z510 بهتره؟
باتری چطوره
wear level باتری شما چنده؟ چه مدتی که خریدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)