پراید 132. من سفید انتخاب کردم الان زده سفید شیری!
عکس سفید شیری دارین؟
عکس سفید شیری دارین؟
عکس سفید شیری دارین؟
نه ندارم ولی تا جایی که اطلاع دارم اگر سفید شیری باشه خیلی خوش رنگ تر از سفید 131ها هست که سفید روغنی هست
راست میگی. امیدوارم
سلام شرایط جدید پیش فروش این خودرو در تیر ماه و به صورت محدود از روز دوشنبه مورخ 94/04/29 لغایت زمان تکمیل ظرفیت، به شرح جدول ذیل ارائه می گردد.: زمان فعال سازی این بخشنامه ساعت 11 روز دوشنبه مورخ 94/04/29 می باشد :
![]()
آقا من تحویلش گرفتم. هون سفید خودمونه (سفید روغنی) چرته پرت نوشته بودن توی سایت که سفید شیریه!
اصلا رنگ قاعده خواستی نداره. دوتا 131 داشت با رنگ سفید ساده ولی دقیقا 180 درجه با هم فرق داشتن.
توی سند و کارت ماشین نوشته چه رنگی؟
روی ماشین یه کاغذی چسبونده بودن که زده بود سفید شیری و کد رنگ و ...
روی کارت ماشین زده سفید روغنی
سند نیومده
یه سوال هر ماشین چه مدارکی باید داشته باشه؟
کدومشو نمایندگی میده و کدومشو پست میاره؟
الان فقط یه کارت ماشین من دارم. پست آورد!
موقعی که پلاک داد بهم 20 تومن هزینه ازم گرفت! فکر میکردم هیچ هزینه دیگه ای نباید پرداخت کنم. گفت هزینه پلاکه. ماشین بدون پلاک چه هزینه ای باید داشته باشه؟
سند کمپانی+بیمه نامه+کارت گارانتی(که شنیدم دیگه سایپا کارت گارانتی فیزیکی نمیده و توی سیستمشون ثبت شده) را نمایندگی میده
برگه سبز(شناسنامه مالکیت)+کارت سوخت+کارت خودرو را پست میاره درخونه که برای کارت سوخت هم10 تومن ازت میگیرن
برای پلاک هم فقط سایپای دزد این پول را میگیره پارسال یک نمایندگی دیدم فقط 4تومن گرفت،یکجای دیگه 15 تومن!!!ولی ایرانفرقون ندیدم تا حالا پولی بگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)