دوستان آخر هر فصل کرش میکنه چیکار باید بکنم ؟ مجبورم همش یه فصل جدید رو شروع کنم خیلی مسخرس :(((
دوستان آخر هر فصل کرش میکنه چیکار باید بکنم ؟ مجبورم همش یه فصل جدید رو شروع کنم خیلی مسخرس :(((
سلام
چجوری میتونم فیفا کانفیگ رو اجرا کنم ؟
ویندوزم 8 هستش . برای اجرای فیفا کانفیگ این ارور رو میده :
در صورتی که ورژن 4 نرم افزار نت فریم ورک (dotNetFx40_Full) رو نصب دارم .
ممنون میشم راهنماییم کنین .
ورژن 4 فرق میکنه با 1 یا 2 یا 3 اینجوری نیست که شما 4 رو نصب کرد باشی و بگی از اونا پیشرفته تره و یا اونا رو هم در بر میگیره . همین 3.5 رو که گفته نصب کنید مشکل حل میشه
سلام،
من یه مشکل عجیبی با فیفا 14 پیدا کردم و اونم اینه که وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم اجرا نمیشه و یه اروری بهم میده که مث اینکه به nvd3dum.dll مربوط میشه!!!
میدونید مشکل چی هست؟! کارت گرافیکمم آخرین آپدیت رو داره و از اون بابت مشکلی ندارم، clean install هم نصب کردم که ورژن قبلی رو پاک کنه.
برا من که کلا ارور نمیده ، کلیک می کنم بازی اجرا نمیشه ، به عبارتی تو Background اجرا و بعد بسته میشه !
من پچ all in one رو نصب کردم ولی هیچ تغییری ایجاد نشده
البته اسم سایت مودینگ وی توی بازی میاد ولی تغییرات مثل نقل و انتقالات و ... ایجاد نشده
Last edited by saadat68; 19-12-2013 at 04:59.
من پچ all in one رو نصب کردم ولی هیچ تغییری ایجاد نشده
البته اسم سایت مودینگ وی توی بازی میاد ولی تغییرات مثل نقل و انتقالات و ... ایجاد نشده
سلام دوستان من یه مشکلی دارم . من تازه بازی رو گرفتم فایل image بود که از برادرم گرفتم اول بگم که اون کامل داره استفاده میکنه دوم اینکه بازی رو میخوام باز کنم میگه که بازی نصب نشده psv has not been installed
Last edited by soltan13; 21-12-2013 at 11:48.
من هم همين مشكل رو دارم متاسفانه نميتونم ورژن3.5 رو پيدا كنم يعني پيدا ميكنم يه 4 مگاباتي هست ولي نصب نميشه!!؟ورژن 4 فرق میکنه با 1 یا 2 یا 3 اینجوری نیست که شما 4 رو نصب کرد باشی و بگی از اونا پیشرفته تره و یا اونا رو هم در بر میگیره . همین 3.5 رو که گفته نصب کنید مشکل حل میشه
ويندوزم 8 64 بيتي هست اگه كسي داشت لطفا بزاره.
50 مگي هم پيدا كردم ولي باز هم مشكل بالا رو ميده
Last edited by B U L U T; 28-12-2013 at 13:30.
دوست عزیز شما باید نسخه 3.5 که مخصوص ویندوز 8 هست رو نصب کنین ..با این 3.5 معمولی فرق میکنه ...!
فکر کنم تو سایت پی 30 دانلود بود ...!
تو همین سایت سرچ بزنی پیداش میکنی ...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)