یره مو کم آوردوم-
قراره ای هفته ر چی کا ر کنم؟؟؟؟
یره مو کم آوردوم-
قراره ای هفته ر چی کا ر کنم؟؟؟؟
امین جان منتظر باش
یه قرار با حال داریم واسه این هفته
ان شا ا... یا امشب یا فردا صبح می نویسیمش
البته اگه فکر کنی یادت میاد چی بوده
سلام. به همه قرار اين هفته مشخص شد !
طبق آخرين اطلاعات امروز تولد داداش احسان همه بهش بگين دست دست پاشو برقص :ى بجنبونش بلرزونش :ی
خب احسان جون توی کدوم رستوران میخوای بچه ها رو به شام تولدت دعوت کنی ها ؟
---------------
جناب آقای یوس نژاد بگو ببینم اون هاردی که دادی به من توی جفت درایو هاش ویندوز نصب چیکار کنم من اونارووو ؟؟؟؟
وااااااااا !
خدا نکنه یک اتفاقی توی انجمن بیفته !
خب ، اول از همه یک سری چیز ها رو باید اعلام کنم . اول از همه ، برنامه احتمالا 4 شنبه شب هست . پس همگی برنامه خودتون رو ردیف کنید تا از دستش ندید .
بعدش خود من شب 4 شنبه ساعت 6 یک آزمون مهم دارم ! اگه نیومدم خودتون جشن بگیرید !!! ( شوخی کردم ، احتمالا میام )
در ضمن ، به خودتون گرسنگی و نشنگی ندین ، به دلتون هم صابون نزنین ! همچین خبرهای خوبی هم نیست !!!
هنوز برای مکان ! جایی رو در نظر نگرفتم . اما جاش رو بعدا همینجا اعلام میکنم .
پیشی جان ، تا شما هستی من چرا برقصم !؟ تو و نوید ، دست تو دست هم پایکوبی کنید !!! ما هم لذت میبیریم !
خبرهای بعدی رو بعدا اعلام میکنم .
آقا من که از میلاد شنیدم قراره جمعه باشه
بابا دقیقا بکین چه جوریه برنامه
ا چه خبره ، تولد احسانه : ایول
![]()
![]()
HAPPY BIRTHDAY
![]()
![]()
![]()
حال کردم ؛ راستی قابل توجه دوستان : الکی نیاین فقط شام بخورید ؛ کادو یادتون نره ها![]()
این تیکه رو احسان خودت بخون
"""""کاری میکنم بچه ها اینقدر کادو بیارن که علاوه بر پول شام پول ناهار فردا هم دربیاد """"
احسان جان داداش گلم تولدتمبارك شرمندت عزيزم كه دير شد تبريك راستش از صبح يه ريز كلاس داشتم و نتونستم سر وقت تبريك رو خدمتت عرض كنم انشالله تولد 120 سالگيت رو تبريك بگيم بهت
به نظر من يه مراسم خيلي كوچيك و خودموني و يه روزي كه همه باشن بگيريم خيلي خوب ميشه و يه جايي هم باشه كه آزاد باشيم معركه س
با عرض سلام خدمت تمام بچه های مشهدی![]()
من یه چند وقتی بود که دنبال همچین تایپیکی می گشتم که به بهانه ای ، آخرش پیداش کردم .
دوستان گرافیست ، 5 آذر اولين سالروز درگذشت يگانه مرد گرافيك ايران مرتصي مميز بود. به همين بهانه روز 9 آذر يعني پنجشنبه ساعت 17 بعدازظهر مراسمي در نمايشگاه بين المللي ( چاپ و بسته بندي ) به مناسبت یاد و خاطره مرتضی ممیز برگزار ميشه. در ضمن در یکی از تالارها کارهای استاد ممیز به نمایش گذاشته میشه.
می خواستم به اطلاعتون برسونم . ( هر چند شايد بدونين ) فقط ميخواستم بگم لطف كنيد و حتما بيايد .
اميدوارم توي نمايشگاه ببينمتون و منتظرتون هستم![]()
احسان جان مجددا تبریک می گم
قابل توجه بقیه دوستان قبلش تلفنی تبریک گفتم بهش
Hectorist عزیز برنامه این هفته از قبل مشخص شده شرمنده ولی خب شما بیا توی قرار ما خوشحال میشیم
احسان جان شرمنده سر خود مهمون دعوت کردم
بای
از همه شما ممنونم .
خداییش فکر همچین چیزی رو هم نمیکردم ! دست همگی درد نکنه .
در ضمن ، یک تغییر کوچولو توی برنامه ایجاد شد . برای راحتی بچه ها و ... !
خبر جدید رو 4 شنبه صبح همینجا اعلام میکنم .
بازم از همگی تشکر میکنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)