تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 278 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه جواد . وکیلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    قوچان

پيش فرض

نه داداش فکر کنم کنم کلا این آل دیجیتال تو باغ نیست اصلا ... آخه من جستجو کردم led و IPS دو چیز جدا هستند ... ips رو باید با tn مقایسه کرد و چیزی هست که افزوده میشه به پنل نه اینکه جای LED رو بگیره

آقای @جواد . وکیلی

اگه امکانش هست یه عکس کامل از کارتن بگیر بذار ببینیم مشخاص کانفیگی رو که شما داری چطوری نوشته !!!!
    چشم. انشاءالله جمعه یا شنبه که سرم خلوت بشه یک سری عکس دیگه و پاسخ به سوالاتی که پیش اومده رو توی همین لینک زیر میذارم.

2. 3 کاربر از جواد . وکیلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    قوچان

پيش فرض

پاسخ به چند سوال و اشکال :

1.سری N550 ایسوس همگی دارای نمایشگر IPS هستند
    نمایشگرهای LCD دو نوع کلی هست : IPS و TN . نوع TN ارزانتره و در عوض سرعت پاسخدهی بالاتری داره به همین جهت در لپتاپهای ارزانقیمت و یا حتی نسبتا گران سری گیم که پاسخدهی پنل مهمه بیشتر مورد اقباله. نوع گرانتر IPS دارای زاویه ی دید بیشتر و تاحدودی کیفیت رنگ بهتره و برای لپتاپهای سری مالتیمدیا مورد استفاده قرار میگیره
    گرچه در سالهای اخیر، مولفه های مثبت این دو نوع نمایشگر بهم نزدیک و نزدیکتر شده .

2.دلیل حضور کمتر N550 مربوط به خود کارخانه و توزیع جهانیش هست. طوریکه حتی در کشورهای اروپایی هم توزیع کم این دستگاه باعث توهم و شایعات (نادرستی) در برخی هوادارنش در زمینه ی توقف تولیدش شده :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. نمایشگرهای LCD لپتاپهای امروزی همگی از نوع نور پس زمینه ی LED هستند و ذکر شدن و یا نشدنش در مشخصات لپتاپ، هیچ اهمیتی نداره. گرچه استفاده از نور پس زمینه ی LED باعث باریکتر شدن نمایشگر و مصرف کمتر انرژی شده اما کیفیت رنگ نسبت به نمایشگرهای سابق که از نور پس زمینه ی CCFL استفاده می کردند قدری افت کرده و بیشتر میل به رنگ آبی در نمایشگرها مشاهده میشه.

4. مقایسه ی سه سری اصلی N550 با هم :

سوالی بود در خدمتم.
    درباره محدوده نمایش رنگ دیگر لپتاپها چیزی نمیدونم، اما با توجه به نمودارهای سایت معتبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    صفحه نمایش ته رنگ آبی ندارد. رنگ سفید و بیشتر رنگها گرم به نظر میرسند The display does not have a blue tint. White and nearly all colors look warm

Last edited by جواد . وکیلی; 03-11-2013 at 17:45.

4. این کاربر از جواد . وکیلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من همون موقع توصیه میکردم بخرید، ولی استدلال دوستان این بود نوبرانه س قیمتش میاد پایین. به نظر من اگر هم میومد پایین نهایت 70-80 تومن بود و توی 3700-3800 ارزش نداشت.
    کاملا راضیم ازش! پسر خوبیه! نکته منفی؟ پشت صفحه که مشکیه آلومینیومیه جای دست میمونه! هارد وقتی سکوت کامل باشه، مثلا وقتی داری فیلم میبینی و دیالوگی نیست، زرزر کوچولویی میکنه که البته در همه هاردهای دیسکی هست و خاص این لپتاپ نیست.
    یه چیز دیگه اینکه اگر بخواید با این لپتاپ کنفرانس بدید و ویدئو پروژکتور ورودی HDMI نداشته باشه و فقط VGA ساپورت کنه شما باید حداقل 50 تومن بدین یه تبدیل از miniDisplay یا HDMI به VGA بگیرین. خوبیش اینه در عوض کنار لپتاپتون خروجی آبی رنگ، بزرگ و زشت VGA رو ندارین!
    سلام و ممنون از اینکه بعد از خرید هم به سوالات دوستان پاسخ میدین. می خواستم نظرتونو درباره ی عوض کردن هارد نسبتا سطح پایین این مدل لپ تاپ با مدلهای دیگه مثل 7200 rpm و ssd بدونم. بنظرتون هارد هایی از این دست باعث کاهش سروصدا و افزایش سرعت نمیشن؟ در ضمن اگه یه هارد 1T 5400 rpm با مثلا یه 256G SSD عوض بشه (همزمان با خرید) روی قیمت لپ تاپ چه تاثیری میذاره ؟ دوستان هر کی میدونه لطفا جواب بده. سپاسگذار

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    قوچان

پيش فرض

سلام و ممنون از اینکه بعد از خرید هم به سوالات دوستان پاسخ میدین. می خواستم نظرتونو درباره ی عوض کردن هارد نسبتا سطح پایین این مدل لپ تاپ با مدلهای دیگه مثل 7200 rpm و ssd بدونم. بنظرتون هارد هایی از این دست باعث کاهش سروصدا و افزایش سرعت نمیشن؟ در ضمن اگه یه هارد 1T 5400 rpm با مثلا یه 256G SSD عوض بشه (همزمان با خرید) روی قیمت لپ تاپ چه تاثیری میذاره ؟ دوستان هر کی میدونه لطفا جواب بده. سپاسگذار
    سلام. هارد 7200 دور حتی صدای بیشتری تولید میکنه! این هارد، هارد بدی نیست و مارک وسترن دیجیتال هست.

بهترین راه تعویض با SSD یه که البته هزینه بالایی داره!
    Last edited by جواد . وکیلی; 03-11-2013 at 18:29.

7. 4 کاربر از جواد . وکیلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

الان اگه بخوای عوضش کنی باید با ssd عوضش کنی ( چون 7200 با 5400 فرق زیادی باهم ندارن که بخواد تعویض بشه و علاوه بر اون صدا و فکر کنم احتمالا مصرف انرژی 7200 بالاتر هم باشه ) ... . ssd هم با توجه به قیمتش نمیشه سراغ حافظه های بالاتر رفت و باید حافظه ای کم رو با قیمت تقریبا زیاد خرید . افزون بر همه این ها به احتمال 80 90 درصد با تعویض هارد گارانتی هم از بین خواهد رفت !

پس بهترین و منطقی ترین ره به نظر من ( و تو یکی از صفحات یکی از دوستان هم پیشنهاد داه بودن ) استفاده از همین هارد فابریک به مدت یک یا دو سال ( حداقل تا پایان گارانتی ) هست و اگر لازم بود اون موقع تویض بشه با یک هارد SSD ) مطمئن باش تا اون موقع هم قیمت هاردهای SSD حتما پایین خواهد اومد . )

9. 2 کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

درباره محدوده نمایش رنگ دیگر لپتاپها چیزی نمیدونم، اما با توجه به نمودارهای سایت معتبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    صفحه نمایش ته رنگ آبی ندارد. رنگ سفید و بیشتر رنگها گرم به نظر میرسند The display does not have a blue tint. White and nearly all colors look warm
    بله خب نمایشگرهای High-End نوع LCD که دارای LED-Backlit هستند رو به پیشرفتند اما بازم اگر کنار یک LCD مدرن تر که از نوع CCFL-Backlit باشه بذارید بازم تفاوت توی چشم میزنه و حتی گاهی این تفاوت قدری نا امید کننده بنظر میرسه. ولی خب فعلا همینه که هست و کاریش نمیشه کرد.
    این موضوع رو اگر توی انجمن سخت افزار بررسی کنید قبلا خیلی زیاد روی اون بحث شده ...

کلا HDD ها صدای هیس خودشون رو دارند که در سکوت، آزار دهنده هست. در زمینه ی سرعت هارد باید بگم حتی نوع 7200rpm هم وقتی ویندوز سنگین باشه مخصوصا در موقع بوت بازم کند بنظر میرسه
    من یک SSD بسیار سریع با حجم 256GB گرفتم و روی اون دو تا ویندوز ضروری (xp و هفت x64) نصب و Virtual memory رو هم فقط روی SSD تعریف کردم تا بی جهت به HDD مراجعه نشه.. بعلاوه اینکه HDD اصلی 7200rpm رو هم تنظیم کردم سر 1 دقیقه بیکاری خاموش بشه. در نتیجه دستگاه در کنار سرعت فوق العاده، کاملا ساکته.
    فکر کنم احتمالا مصرف انرژی 7200 بالاتر هم باشه
    مصرف انرژی در حد کمتر از نیم وات تفاوت وجود داره و کاملا قابل اغماضه.
    ضمنا الان SSD تا 1TB از برند سامسونگ هم وجود داره که هر کی بودجش رو داره ...
    Last edited by 3274; 03-11-2013 at 18:50.

11. 4 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Acceleration's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

عزیزان ، بغیر از اون دوستی که گفت خبر گرفته 2 ماه دیگه وارد میشه ، کسی خبر دیگه ای نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان من از خريد اين لپ تاپ منصرف شدم
    بين دو مدل سوني گير كردم به نظر شما كدوم؟؟؟؟؟؟
    هر كدومشون يه برتري اي دارن......
    اين يه كيش svf15a...vaio
    اينم يكي ديگش svf151290x
    دوستان پس جواب من چي شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تو رو خدا جواب بديد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اینجا چقدر بار علمی زیاد شده خدارو شکر.تشکر از دوستانی ک زحمت میکشن و ب سوالاتی که میدونن جواب میدن.من دیگه چون واقعا نیاز داشتم مجبور شدم بخرم این لپ تاپ رو.وگرنه باید میرفت تا چند ماه دیگه.ی خواهش دارم از کسایی که این لپتاپو دارن. یه سوالی دارم.آیا این لپ تاپ وقتی تو شارز هست و ازش استفاده میشه.وقتی پر شد .باتری از مدار خارج میشه که مدام شارز و د شارز نشه؟یا باید گزینه ای رو فعال کرد؟در کل دوستان از باتری این لپ تاپ راضی هستن؟

15. این کاربر از daniyele_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اینجا چقدر بار علمی زیاد شده خدارو شکر.تشکر از دوستانی ک زحمت میکشن و ب سوالاتی که میدونن جواب میدن.من دیگه چون واقعا نیاز داشتم مجبور شدم بخرم این لپ تاپ رو.وگرنه باید میرفت تا چند ماه دیگه.ی خواهش دارم از کسایی که این لپتاپو دارن. یه سوالی دارم.آیا این لپ تاپ وقتی تو شارز هست و ازش استفاده میشه.وقتی پر شد .باتری از مدار خارج میشه که مدام شارز و د شارز نشه؟یا باید گزینه ای رو فعال کرد؟در کل دوستان از باتری این لپ تاپ راضی هستن؟
    مبارک تون باشه دوست عزیز! می تونم بپرسم از کجا و با چه کانفیگ و قیمتی خریداری کردید و اینکه آیا دستگاهی که خریداری کردید گارانتی داره یا نه؟

17. این کاربر از lena13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •