چشم. انشاءالله جمعه یا شنبه که سرم خلوت بشه یک سری عکس دیگه و پاسخ به سوالاتی که پیش اومده رو توی همین لینک زیر میذارم.
چشم. انشاءالله جمعه یا شنبه که سرم خلوت بشه یک سری عکس دیگه و پاسخ به سوالاتی که پیش اومده رو توی همین لینک زیر میذارم.
درباره محدوده نمایش رنگ دیگر لپتاپها چیزی نمیدونم، اما با توجه به نمودارهای سایت معتبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه نمایش ته رنگ آبی ندارد. رنگ سفید و بیشتر رنگها گرم به نظر میرسند The display does not have a blue tint. White and nearly all colors look warm
Last edited by جواد . وکیلی; 03-11-2013 at 17:45.
سلام و ممنون از اینکه بعد از خرید هم به سوالات دوستان پاسخ میدین. می خواستم نظرتونو درباره ی عوض کردن هارد نسبتا سطح پایین این مدل لپ تاپ با مدلهای دیگه مثل 7200 rpm و ssd بدونم. بنظرتون هارد هایی از این دست باعث کاهش سروصدا و افزایش سرعت نمیشن؟ در ضمن اگه یه هارد 1T 5400 rpm با مثلا یه 256G SSD عوض بشه (همزمان با خرید) روی قیمت لپ تاپ چه تاثیری میذاره ؟ دوستان هر کی میدونه لطفا جواب بده. سپاسگذار![]()
سلام. هارد 7200 دور حتی صدای بیشتری تولید میکنه! این هارد، هارد بدی نیست و مارک وسترن دیجیتال هست.
بهترین راه تعویض با SSD یه که البته هزینه بالایی داره!
Last edited by جواد . وکیلی; 03-11-2013 at 18:29.
الان اگه بخوای عوضش کنی باید با ssd عوضش کنی ( چون 7200 با 5400 فرق زیادی باهم ندارن که بخواد تعویض بشه و علاوه بر اون صدا و فکر کنم احتمالا مصرف انرژی 7200 بالاتر هم باشه ) ... . ssd هم با توجه به قیمتش نمیشه سراغ حافظه های بالاتر رفت و باید حافظه ای کم رو با قیمت تقریبا زیاد خرید . افزون بر همه این ها به احتمال 80 90 درصد با تعویض هارد گارانتی هم از بین خواهد رفت !
پس بهترین و منطقی ترین ره به نظر من ( و تو یکی از صفحات یکی از دوستان هم پیشنهاد داه بودن ) استفاده از همین هارد فابریک به مدت یک یا دو سال ( حداقل تا پایان گارانتی ) هست و اگر لازم بود اون موقع تویض بشه با یک هارد SSD ) مطمئن باش تا اون موقع هم قیمت هاردهای SSD حتما پایین خواهد اومد . )
بله خب نمایشگرهای High-End نوع LCD که دارای LED-Backlit هستند رو به پیشرفتند اما بازم اگر کنار یک LCD مدرن تر که از نوع CCFL-Backlit باشه بذارید بازم تفاوت توی چشم میزنه و حتی گاهی این تفاوت قدری نا امید کننده بنظر میرسه. ولی خب فعلا همینه که هست و کاریش نمیشه کرد.
این موضوع رو اگر توی انجمن سخت افزار بررسی کنید قبلا خیلی زیاد روی اون بحث شده ...
کلا HDD ها صدای هیس خودشون رو دارند که در سکوت، آزار دهنده هست. در زمینه ی سرعت هارد باید بگم حتی نوع 7200rpm هم وقتی ویندوز سنگین باشه مخصوصا در موقع بوت بازم کند بنظر میرسه
من یک SSD بسیار سریع با حجم 256GB گرفتم و روی اون دو تا ویندوز ضروری (xp و هفت x64) نصب و Virtual memory رو هم فقط روی SSD تعریف کردم تا بی جهت به HDD مراجعه نشه.. بعلاوه اینکه HDD اصلی 7200rpm رو هم تنظیم کردم سر 1 دقیقه بیکاری خاموش بشه. در نتیجه دستگاه در کنار سرعت فوق العاده، کاملا ساکته.
مصرف انرژی در حد کمتر از نیم وات تفاوت وجود داره و کاملا قابل اغماضه.فکر کنم احتمالا مصرف انرژی 7200 بالاتر هم باشه
ضمنا الان SSD تا 1TB از برند سامسونگ هم وجود داره که هر کی بودجش رو داره ...![]()
Last edited by 3274; 03-11-2013 at 18:50.
عزیزان ، بغیر از اون دوستی که گفت خبر گرفته 2 ماه دیگه وارد میشه ، کسی خبر دیگه ای نداره ؟
دوستان پس جواب من چي شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا جواب بديد
اینجا چقدر بار علمی زیاد شده خدارو شکر.تشکر از دوستانی ک زحمت میکشن و ب سوالاتی که میدونن جواب میدن.من دیگه چون واقعا نیاز داشتم مجبور شدم بخرم این لپ تاپ رو.وگرنه باید میرفت تا چند ماه دیگه.ی خواهش دارم از کسایی که این لپتاپو دارن. یه سوالی دارم.آیا این لپ تاپ وقتی تو شارز هست و ازش استفاده میشه.وقتی پر شد .باتری از مدار خارج میشه که مدام شارز و د شارز نشه؟یا باید گزینه ای رو فعال کرد؟در کل دوستان از باتری این لپ تاپ راضی هستن؟
مبارک تون باشه دوست عزیز! می تونم بپرسم از کجا و با چه کانفیگ و قیمتی خریداری کردید و اینکه آیا دستگاهی که خریداری کردید گارانتی داره یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)