تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 269 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در هر فصل 7 تا بازی هست که خیلی سختن و به مساوی هم راضی هستیم
    1_سپاهان در اصفهان
    2_داماش در رشت
    3_ملوان در انزلی
    4_فولاد در اهواز
    5_تراکتور در تبریز
    6و7_رفت و برگشت دربی

یکیش تموم شد و 3 امتیازو گرفتیم تبریک میگم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2 برابر تیمی که بهترین بازیساز ایرانو در اختیار داره گل زدیم.....

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام .

این فرهاد مجیدی خودش یه تیمه لامصب . تعداد گل های سه امتیازیش دو رقمی شده از اون موقع که اومده .

نکونام هم که سومین پاس گل این فصلشو داد ! امروز یکی از خوب های تیم بود .

به نظرم بهتر بود برهانی رو جای قاضی بیاره

در کل داماشی ها موقعیت گلی نداشتن و ما یدونه زدیم به تیر دروازه و یدونه هم فرهاد دو قدمی دروازه رو نزد .

اون صحنه آخرم که کبه افتاده بود خیلی جالب بود . فکر کنم کبه قصد داشتن با شیکمش برگردون بزنه ! تازه از اون جالب تر داماشی ها انتظار پنالتی داشتن درسته هر بازی یه پنالتی به

ضرر ما می گیرن ولی دیگه روتون زیاد نشه

3. 16 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تبریک میگم قبل از بازی لیگ قهرمانان این برد خیلی حیاتی بود

در کل تیم هفته به هفته داره بهتر میشه دوباره به جایگاه اصلیمون یعنی صدر جدول برگشتیم

جواد امروز خیلی خوب اون وسطو پوشش داده بود و تقریبا مهدوی را فلج کرده بود مطمئنا بازی به بازی بهتر میشه

نیکبخت هم خوب بازی کرد میتونست یک گل هم بزنه که متاسفانه نشد

در مورد دفاع هفته به هفته نگرانیم بیشتر میشه کلا امسال خیلی کند شده امروز دیدیم که بازیکنان درجه 3 داماش خیلی راحت از عمق حرکت میکردند و گل اولشون و یک توپ مهدوی که سید دفع کرد دقیقا روی کندی دفاع استقلال ایجاد شد

فکر میکنم نبود هاشم و ساموئل روی دفاع تیم خیلی اثر گذاشته فکر میکنم از بازی بعد به تیم اضافه بشن و این نگرانیمون هم برطرف شه

فرهاد هم که مثل همیشه عالی و یک گل 3 امتیازی دیگه و آقای گل لیگ

5. 12 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر میکنم نبود هاشم و ساموئل روی دفاع تیم خیلی اثر گذاشته فکر میکنم از بازی بعد به تیم اضافه بشن و این نگرانیمون هم برطرف شه
    و همینطور نا اماده بودن امیرحسین صادقی.یکی از دلایل اصلیش در کنار نبودن هاشم خستگی یا نا اماده بودن صادقیه....
    این صادقی کجا و اون صادقی که اجازه نفس کشیدن به اساموازیان و اون مهاجم قد بلند کره ای نمیداد کجا؟
    امیرحسین باید به خودش بیاد.....
    +
    دقت کردین در 2 بازی گذشته که اندو نبود و در یکیشم با مصدومیت بازی میکردو روز خوبش نبود استقلال چقدر تحت فشار قرار گرفت؟شانس اوردیم این بازی نکو به روزهای خوبش نزدیکتر بودو بهتر کار کرد .....چی بشه این تیم با نکو و اندو اماده....

7. 11 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdig20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برد رو تبریک میگم.
    فرهاد هم که ی دونست:rolleyes:
    ایشالله بریم واسه برد بوریام.

tApAtAĺK

9. 5 کاربر از mehdig20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تبریک میگم بابت این 3 امتیاز شیرین تر از عسل
    بد نبودیم اما خوب هم نبودیم و در روزی که خوب نبودیم هم بردیم که این جای . . . . خوشحالی داره (با لحن قلعه نوعی بخونید)
    اکبرپور خیلی خوب بازی کرد بنده خدا هروقت گند میزنه میام میگم حالا یه بار هم خوب بازی کرد گفتم تقدیر کرده باشم دقیقه 26 که گل تساوی رو زدیم تا 34 داماش حتی نتونست با زیر توپ زدن توپ رو به نیمه برسونه! همون لحظات هم بود که نیکبخت یه توپ زد به تیرک
    خدا به دادمون برسه با این صادقی این فصل!! اگر تازه وارد بود قطعأ میگفتم از عمد اینجوری بازی میکنه! خییییییییییلی شل گرفته! روی گل هم مقصر بود که نه درست یار گرفت نه توپ رو زد بعد از دقیقه 34 یک توپ اوردن که بازم صادقی توی یارگیری تعلل کرد و مهدوی با رحمتی تک به تک شد که رحمتی توپ رو گرفت کلأ دو بازی اخیر رحمتی خیلی تاثیر داشته توی 6 امتیازی که گرفتیم
    گزارشگر هم کلأ هر برخوردی توی 18 استقلال رو پنالتی میدونست آخر بازی حیدری رفته کرنر بزنه تماشاگرا دارن میزننش این میگه خب حیدری هم داره یجورایی وقت رو به نفع تیمش میگذرونه

11. 6 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

ساموئل که اگرم مصدومیتش برطرف بشه احتمالآ نیمکت می شینه چون هافبک دفاعی که تیموریان و نکونام هستن و بهش بازی نمیرسه و دفاع هم که نمی ذارنش فقط شاید هافبک وسط یا چپ بازی کنه .

به نظرم این ضعف دفاع به نبود هاشم هم مربوط نیست . نیکبخت بد بازی نکرده سمت چپ . فقط نفوذ های بیک زاده رو انجام نمیده که چون بازی دومش بود امیر خان میترسه زیادی بهش اجازه نفوذ بده . اگر نیکبخت بتونه بیشتر نفوذ کنه به نظرم بهتره نیکبخت فیکس باشه تا بیک زاده . چون نیکبخت شم گلزنی بیشتری به نسبت بیک زاده داره و همین بازی هم یکی زد تیرک .

البته بهترین کاری که امیر خان می تونه انجام بده استفاده از هر دو در سمت چپ هست بیک زاده دفاع چپ و نیکبخت هافبک چپ .

اما به نظر من مهمترین دلیل ضعف دفاعی رفتن حمودی هست . کلآ دفاع سر در گمه . منتظری میره راست وسط بازی صادقی میره چپ حنیف میره جلو عابدینی میاد ...

اگر امیرخان این تریکبو تو خط دفاعی چندتا بازی پشت سر هم بذاره و با هم مچ بشن مشکل خط دفاعی حل میشه .

نیکبخت ......................صادقی ...............منتظری .......................عابدینی

13. 9 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Best.Team IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه‌نويي: از مردم خوب رشت تشکر مي‌کنم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: به روح مادرم برد استقلال روز عزاي اين آقايان است.

امير قلعه‌نويي پس از پيروزي دو بر يک برابر داماش گيلان در نشست خبري اظهار داشت: اجازه بدهيد اين برد را به کيوان رفعتي ساجدي که فصل گذشته درگذشت تقديم کنم. اميدوارم اين برد را از ما قبول کند. از مردم خوب رشت به خاطر جو خوب ورزشگاه تشکر مي‌کنم. حتي اگر پنج گل هم مي‌خورديم تشکر مي‌کردم. از نجف‌نژاد هم تشکر مي‌کنم که در اين چند روز که به من خيلي حمله شد اما رئيس هيئت مديره استقلال با اينکه درگير انتخاب کابينه بود مصاحبه خوبي انجام داد که جاي تشکر و تقدير دارد.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: آقايان مي‌گويند که نمي‌خواهيم براي استقلال حاشيه درست کنيم. فکر مي‌کنند شعور مردم نمي‌رسد ديگر چه مي‌خواستند بگويند؟ به روح مادرم قسم امروز روز عزاي آنهاست که استقلال برنده شد. دقيقا داستان مار و پله تکرار شده که از اين طرف نيش مي‌زنند. در اين زمين‌ها بازي سخت است. حتي مهدوي مي‌توانست براي داماش گلزني کند. اعتقاد دارم رشت مي‌تواند زمين بهتري داشته باشد و داماش هم در اين بازي مي‌توانست برنده شود. آنها هرچه بازيکن بلند قامت داشتند در زمين گذاشتند و ما در اين بازي‌ها به مشکل نمي‌خوريم. مجيدي را آورديم چون عمق دفاع‌شان آسيب پذير است. خدا را شکر مي‌کنم قبل از ليگ قهرمانان آسيا برديم. اگر قهرمان شويم يکي از دلاليش اين برد است. زيرا در رشت هر تيمي نمي‌تواند برنده شود. ناظمي فوق العاده کار کرد و فوتبال ما هم به مديري مثل عابديني نياز دارد.

سرمربي استقلال در مورد اينکه در ايجاد موقعيت بهتر شده است، گفت: آمار بازي‌ها را گرفتيم گل‌هاي زده بدي نداريم بايد روزي ناراحت شوم که تيمم ايجاد موقعيت نکند. فکر مي‌کنم تيم ما بهترين خط حمله را دارد.

قلعه‌نويي در مورد تعويض‌هاي تاکتيکي تيمش و ديدار با نماينده تايلند گفت: آنهايي که در اين چند روز جو درست کرده‌اند دوست دارند ما مقابل حريف تايلندي بازنده شويم آنها به فکر منافع ملي نيستند و خودشان مي‌خواهند به همه چيز برسند. هر سه مصدوم تيم استقلال براي بازي با حريف تايلندي آماده خواهند شد. از سازمان ليگ خواهش مي‌کنم که از توپ‌هاي کنفدراسيون فوتبال اسيا استفاده کنند. امروز با اين توپ بازي کرديم و هفته بعد بايد با توپ‌هاي اي اف سي بازي کنيم. حريف تايلندي هشت بازيکن خارجي دارد و از تيم‌هاي قدرتمند آسيا محسوب مي‌شود ولي مي‌توانيم اين تيم را شکست بدهيم.

وي در مورد اعلام شرکت پوما براي توپ دادن به ايران، گفت: من فقط يک ايراد فني گرفتيم ولي نمي‌دانم چرا آقايان معترف شدند و دست خودشان را رو مي‌کنند. من اسم کسي را نياوردم. چرا همه موضع گرفتند؟ جعفري گفت اين توپ‌ها مجاني است اما برويد از سازمان ليگ بپرسيد بابت اين توپ ها از پول استقلال کم مي‌کنند. اين تناقض‌ها چه معنايي دارد؟ دادکان در زمان خودش هم توپ گرفت و هم پول اما هر کسي حرف مي‌زند يا مافيا مي شود يا بايد سيل او را ببرد.

وي در مورد تشکر از نجف‌نژاد براي طعنه زدن به کسي بود يا نه گفت: من که نگفته بودم او مصاحبه کند ولي ناراحتم اين همه به من حمله شد اما کسي مصاحبه نکرد تعجب کردم که نجف‌نژاد با آن همه مشغله آن مصاحبه را کرد که بايد از او تشکر کنم.

منبع : ورزش3

15. 6 کاربر از Best.Team IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نیکبخت ......................صادقی ...............منتظری .......................عابدینی
    صادقی به یه شوک یا همچین چیزی نیاز داره دو بازی بشینه رو نیمکت و عمران زاده بازی کنه احتمالأ با مسائل روحی روانی که امیر بلده میتونه به شرایط قبلش برگرده البته این نظر منه

17. 5 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

حاشيه ديدار داماش و استقلال5

بازيکنان استقلال به دليل شلوغي و ازدحام ميکسدزون ناراحت شدند.

ميکسدزون ورزشگاه عضدي رشت در پايان بازي بسيار شلوغ و پر هرج و مرج بود.

بازيکنان استقلال در پايان بازي در ميان هرج و مرج فراوان از ورزشگاه خارج شدند و اگر نيروي انتظامي نبود ممکن است درگيري هايي نيز به وجود بياييد.

حضور افراد متفرقه شرايط بسيار بدي را به وجود آورده بود.

کاروان استقلال ساعت 24به تهران بازمي‌گردد

کاروان تيم استقلال پس از بازي مقابل داماش گيلان، با پرواز ساعت 24 امشب، به تهران برخواهد گشت.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، کاروان تيم استقلال پس از بازي مقابل داماش گيلان، با پرواز ساعت 24 امشب، به تهران برخواهد گشت.

امشب ديدار تيم‌هاي استقلال و داماش با برتري 2 بر يک استقلال به پايان رسيد.

داماشي‌ها شيشه اتوبوس‌ استقلال را شکستند

هواداران تيم فوتبال داماش گيلان شيشه اتوبوس استقلال را شکستند.

هواداران داماش گيلان که از باخت دو بر يک تيم‌شان مقابل استقلال عصباني بودند بعد از خروج اتوبوس استقلال از ورزشگاه عضدي رشت شيشه اتوبوس اين تيم را شکستند.

اين اولين بار نيست که چنين اتفاقاتي در رشت رخ مي دهد. البته در بين هواداران داماش و ملوان بروز چنين اتفاقاتي به يک امر طبيعي تبديل شده و کسر امتياز هم ظاهرا افاقه نمي کند.

ورزش 3

19. 4 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •