تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 68 اولاول ... 1050565758596061626364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

بازی خوبی بود و میلان میتونست در همون نیمه اول توسط پاتزینی و زاپاتا به گل برسه ولی هر دو بازیکنان نتونستن توپ رو وارد دروازه تقریبا خالی بکنن .
    موقعیت های بعدی میلان هم توسط دروازه بان جوان و بااستعداد اودینزه مهار شد .

روی گل هم مکسس کاملا مقصر بود و اصلا دی ناتاله رو دنبال نکرد و بجای این که سریعتر خودش رو به محوطه جریمه برسونه خیلی آرام داشت به سمت محوطه میومد که با یک پاس رو به داخل برای دی ناتاله , بدون هیچ مشکل و فشاری توپو وارد دروازه میلان کرد .

واقعا بوبان راست گفته : " مکسس مسئولیت پذیر بازی نمیکنه و بازی رو جدی نمیگیره " ... دو تا اشتباه بد دیگه هم توی این بازی داشت که به خیر گذشت .

در کل خرید مدافع و دروازه بان یکی از نیازهای اصلی میلان برای فصل بعده .

توی این بازی دی شیلیو و زاپاتا جزو خوب های میلان بودن . مخصوصا دی شیلیو که کلا چند کلاس بالاتر از آباته بازی میکنه و کلا انرژی زیادی توی زمین میذاره و سانترهای فوق العاده ای هم داره .

به هر حال بیشتر بازیکنان اصلیمون برای بازی مقابل اتلتیکو مادرید استراحت داشتن و نفرات ذخیره هم عملکرد خوبی نداشتن که به کیفیت نه چندان مناسب اونا برمگیرده.
    افرادی مثل روبینیو - بیرسا - مکسس - مونتاری و هوندا که تاثیر مستقیم توی اف کیفی تیم داشتن .

هر چی هست امیدوارم در پایا نفصل دست سیدورف برای تهیه مهره های مورد نظرش باز باشه تا بتونه تیمی که واقعا میخواد رو جمع آوری کنه . در حال حاضر سیدورف از نظر سبک بازی میلان رو کاملا دگرگون کرده که کاملا محسوسه ولی به دلیل عدم وجود مهره های مناسب این سیستم به اون نتیجه دلخواه نمیرسیم .
    از طرف دیگه آمادگی بدنی بازیکنان هم شرایط خوبی نداره که خود سیدورف هم گفته بود که وضعیت بدنی بازیکنان اصلا خوب نیست و بدن سازی درستی صورت نگرفته و الان هم کاری از دستش بر نمیاد و باید این موارد در پیش از شروع فصل صورت بگیره .

در کل اعتمادم نسبت به سیدورف بهتر و بیشتر شده . تنها نکته مهم نقل و انتقالاته که باید دید به چه صورتی پیش میره و ار فصل بعد میشه کاملا در مورد سیدورف به نتیجه رسید . این فصل که برای میلان تمام شده است و سیدورف میتونه از اون به عنوان تجربه ای مفید استفاده کنه.

به امید موفقیت در بازی مقابل اتلتیکو

2. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

خداحافظ لیگ قهرمانان،دو سال دیگه خواهیم آمد،اما با قدرت سابق

4. 6 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود
    افتضاح بودیم و درش شکی نیست . فقط بعد از گل اولی که دریافت کردیم چند دقیقه خوب بودیم ولی در ادامه کار خاصی نکردیم و اتلتیکو هم از این مورد نهایت استفاده رو برد و با بازی خوب خودش صعودش رو قطعی کرد .

جا داره تشکری جانانه هم از آبیاتی داشته باشیم که به هیچ توپی "نه" نگفت و کار رو یکسره کرد . البته اکثر بازیکنان میلان ضعیف بودن از آبیاتی بگیر تا بالوتلی که اصلا محو بود .

ولی این عدم واکنش ها از سوی آبیاتی و همچنین آملیا بدجوری روی اعصابه .

امیدوارم مسئولان میلان و در راس اونا گالیانی و برلو این بازی رو دیده باشن و بدونن با بازیکنان قرضی و مجانی به جایی نمیرسیم . دو سه سال همین روند رو طی کردن و هر سال میلان ضعیف تر شد.
    الان هم نتیجه اش رو می بینیم که تیم به چه روزی افتاده و حتی فصل بعد شاید در لیگ اروپا هم نباشیم .

میتونه سیلی خوبی باشه در گوش مدیران میلان تا از خواب بیدار بشن و بفهمن با این روند میلان به جایی نمیرسه که هیچ , سقوطش هم بیشتر و تندتر میشه.

6. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بر خلاف بازی رفت که میلان کاملن تیم برتر میدان بود در بازی دیشب عملکرد خیلی ضعیفی از تیم شاهد بودیم و با یک نتیجه بد بازی واگذار کردیم

چمپیونز لیگ سال دیگه که حضور نداریم لیگ اروپا هم که برای شخص من بودن یا نبودن در این تورنومنت برای من پشیزی ارزش نداره

امیدوارم مسئولان میلان یکم به خودشون بیان یکم برای تیم خرج کنن این تیم با این بازیکنا دست بهترین سرمربی دنیا هم بدی بازم کار خاصی نمیتونه انجام بده

خود ابیاتی و املیا و بونرا برای نابودی یک تیم کافی هستن امیدوارم اخر فصل شاهد رفتن این بازیکنا از تیم باشیم

8. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

ولی انصافآ بد شانس هم بودیم . توی بازی رفت می تونستیم همین نتیجه برگشت برا ما باشه و بازی برگشتو منطقی تر بازی کنیم .

تو همین بازی برگشت هم به تیر زدیم و کاکا یه ضربه سر راحتو گل نکرد

ولی بازم دلیل نمیشه و این تیم درخور نام میلان نیست

10. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تیم چه گل خورش مـَـلـَـس شده
    اصلا رمقی برام نمیزاره بیام در مورد بازی حرف بزنیم!
    اشکال نداره, تیم ما هنوز رقابتیِ جای نگرانی نداره

12. 5 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

پنجمین شکست پیاپی رو هم تجربه کردیم
    در این دو سال انقدر با شکست ها بودیم که همچین آمار فاجعه باری برای تیمی مثل میلان،برامون عادی شده
    42 روز از آخرین پیروزیمون و آخرین امتیازی که گرفتیم میگذره،میلان 2 0 سامپدوریا

خستگی ناشی از بازی با اتلتیکو کاملا در تیم حس میشد.عدم آمادگی بدنی تیم یکی از مهمترین علتهای باخت امروز بود که از دقیقه 60 به بعد کاملا مشخص بود و بعد از گل سوم پارما،هیچکس نای راه رفتن هم نداشت

گل اول و ده نفره شدن تیم که هدیه آبیاتی در دقیقه 5 بود،البته بخاطر زاویه شلوتو،شاید کارت زرد کافی بود
    ترکیب اولیه در دفاع هم که لرزه بر اندام آدم مینداخت،زوج بونرا،مکسس که هیچکدوم از پس کاسانو برنیومدند و گل دوم رو هم کاسانو زد.
    مکسز که با یک گل بخودی در نیمه اول داشت شاهکار میکرد
    به این اعجوبه ها بازی ضعیف امانوئلسون در سمت چپ هم اضافه کنید
    آباته در سمت راست متوسط بود
    آملیا هم با اینکه هر چهارگل رو خورد اما دو سیو خوب داشت،یکی جلوگیری از گل بخودی مکسز دومی هم ضربه شلوتو قبل از گل چهارم
    در خطوط دفاعی،رامی نمره قابل قبولی گرفت.5 دقیقه بعد از ورودش گل اول میلان رو زد

خط هافبک و مهاجمن روز متوسطی داشتند،کاکا بجز پاس گلی که داد کار خاصی نکرد و پاتزینی هم فقط در میدان جنگنده بازی میکنه و به لحاظ فنی کار خاصی نمیکنه
    بعد از گل رامی،بالوتلی بازی رو مساوی کرد اما بلافاصله گل سوم رو خوردیم.

بعد از گل سوم تیم نه روحیه داشت و نه توان،بازیکنان فقط راه میرفتند و کاری نمیتونستند بکنند،عدم آماده سازی مناسب در اردوهای پیش فصل و بازیهای فشرده،طاقت تیم رو گرفته بود

در همه بازیها داریم از دفاع و دروازه،ضربه میخوریم.بجر رامی هیچ گزینه مناسبی برای دفاع وسط نداریم.بونرا،مکسز و زاکاردو در یک سطح هستند و حتی به عنوان بازیکن ذخیره هم قابل اعتماد نیستند.
    اگه آبیاتی از تیم بره،میشه امیدوار به یک خرید خوب در دروازه بود.

اگه خساست ها اجازه بده چند خرید خوب نیازمندیم تا بشه به تیم اتکا کرد.فعلا که باید با وضعیت تیم کنار بیایم و منتظر تابستان باشیم.

14. 7 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

شکست قابل پیش بینی بود و خودم پیش از بازی هم ترجیح میدادم که میلان شکست بخوره تا مسئولان میلان ضعف ها رو ببینن و با پیروزی های چند بازی در میان الکی دلخوش نشن و با هواداران بازی نکنن .
    این میلان واقعا همه جای اون احتیاج به تقویت داره و در همه خطوط به بازیکن احتیاج داریم .

پیش از بازی هم Curva Sud برای چندمین بار به وضعیت باشگاه و نتیجه گیری و سیاست نقل و انتقالات و رفتار غیر حرفه ای یک سری بازیکنان اعتراض کردن .
    ولی گالیانی باز میاد میگه باید از میلان حمایت کرد !!! من نمیدونم چه چیز این تیم قابل حمایته که Curva Sud بیاد حمایت خودشو نشون بده ؟!

بازی دیروز به نظرم فقط مونتولیوو - رامی و پولی نسبتا خوب بودن و بقیه بازیکنان یک چیزی در حد فاجعه بودن . بونرا هم ما رو کشت بس که جا موند ... هر پاس عمقی که میومد این بشر جا میموند یا توی تقابل نفر به نفر سریع دریبل میخورد .
    من فلسفه اعتماد به بونرا رو بفهمم خیلی از مشکلاتم حل میشه .

در کل از این شکست ها استقبال میشه و اصلا دوست ندارم ب رقابت های لیگ اروپا صعود کنیم تا یک کم مسئولان سر عقل بیان و بفهمن با این وضعیت نمیشه تیمداری کرد .

تنها خبر خوب این روزها که شنیده میشه ساخت ورزشگاه یا مجموعه ورزشی میلانه که گفته شده بین 55 تا 60 هزار نفر گنجایش داره و از یک موزه و 6 تا 7 رستوران تشکیل میشه .
    الگوی ورزشگاه هم آلیانز آرناست ولی با این تفاوت که جایگاه تماشاچیان قراره نوع دیگری طارحی بشه تا از نظر جو و اتمسفر یک چیز خاص باشه و فشار بیشتری رو به تیم میهمان وارد کنه .

باید دید در تابستان به کجا میرسیم و وضعیت به چه شکلی میشه .

16. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

توی دوره سیدورف من تنها 2 بازی میلان رو دیدم که به نظرم بازی تیم و کارهای تیمی بسیار بهتره شده بود نسبت به اول فصل . اما واقعا این نتایج در شان میلان نیس، مدیریت واقعا چه برنامه ای داره واسه آینده ؟ این تیم به نظرشون با این بازیکنا تا 2 سال آینده کجا خواهد بود؟
    همیشه گفتم همه مشکلات و بدبختی های این روزای میلان برمیگرده به اون تغییر نسل بی برنامه چند سال پیش! جایی که بزرگان تیم رو بدون اینکه جایگزین مناسب داشته باشند گذاشتن کنار! نکردن لااقل بازیکن آینده اون پست رو یکی دو فصل کنار اون ستاره ها بازی بدن تا تجربه کسب کنن و یاد بگیرن. بازیکنای ضعیف تیم به کنار اصلا حرفی دربارشون ندارم ، اینا حتی در حد نیمکت تیم هم نیستن .
    ابهت میلان زیاد هم دور نیس ، همین تیم 2006-2007 هم نگاه کنیم چشم هامون پر اشک میشه ، که میلان چی بود و چی شد!!

انتقاد مالديني از وضعيت کنوني روسونري

اسطوره روسونري با انتقاد از مديريت باشگاه ميلان، تمام مشکلات ميلان را ناشي از بي‌برنامگي دانست.

نتايج ضعيف و نااميد کننده ميلان در فصل جاري که منجر به سقوط اين تيم به رده يازدهم جدول رده‌بندي سري A شده و هيچ فرصتي براي کسب جام در رقابت‌هاي داخلي و اروپايي براي روسونري باقي نگذاشته، کاسه صبر بسياري از طرفداران اين تيم از جمله کاپيتان اسطوره‌اي اين تيم، پائولو مالديني را لبريز کرده است.

به نقل از تسنيم، مالديني که در طول 24 سال دوران بازيگريش در ميلان 26 جام مختلف کسب کرد، يکي از کساني بود که با تماشاي ناکامي‌هاي اخير روسونري در خانه پارما که با نتيجه 4 بر 2 تن به شکست داد از کوره در رفت و لب به انتقاد از مديران باشگاه گشود.

او در گفت‌و‌گويي که صبح امروز (سه‌شنبه) با روزنامه گاتزتا دلو اسپورت ايتاليا داشت در اين باره گفت: من بازي را تماشا کردم و قبل از آن هم بازي برابر اتلتيکومادريد (ديداري که ميلان در آن 4 بر 2 باخت) را ديدم، درست مثل اکثر بازي‌هاي ميلان در 2 سال گذشته. زماني که بازي را مي‌ديدم درونم حسي آميخته از خشم و نااميدي وجود داشت اما نه فقط به خاطر اينکه نتايج ضعيفي کسب کرده‌ايم يا روي پله دهم يا يازدهم قرار داريم. دليل اصلي حس من اين بود که اعتبار و جايگاهي که ما با 10 سال تلاش و زحمت براي ميلان فراهم کرديم را از بين برده‌اند.

وي افزود: به نظر من وضعيت ميلان بسيار بد است. ميلان اين شانس و فرصت را داشته که با نسل‌هاي مختلفي از بازيکنان چرخه‌هاي موفقيت‌ را پشت سر بگذارد و من مي‌دانم که براي کسب اين موفقيت‌ها چه تلاش‌ها و زحماتي صرف شده است. تماشاي اينکه تمام داستان زيبايي که ما در ميلان ساختيم به يک‌باره نابود شده مرا ديوانه مي‌کند.

مالديني 45 ساله درباره علل ناکامي‌هاي ميلان در اين فصل و فصل گذشته اظهار داشت: همه ناکامي‌هاي ميلان از جدايي بازيکنان داراي ذهنيت پيروزي‌طلبي نشأت مي‌گيرد. به نظر من موفقيت‌هايي که ميلان کسب مي‌کرد قبل از هر چيز به بازيکنانش ربط داشت. ميلان در 25 سال گذشته بزرگان زيادي داشته اما اکنون چند نفر از آنها در اين تيم مشغول به کار هستند؟ تاريخچه ميلان فيليپو گالي (مدير بخش جوانان باشگاه) و تاسوتي هستند. کساني که به نظر من ممکن است در پايان فصل جاري تيم را ترک کنند که اگر اين اتفاق رخ دهد ما بخشي ديگر از تاريخ‌مان را هم از دست خواهيم داد.

مدافع پيشين ميلان تصريح کرد: در بايرن مونيخ و رئال مادريد ستاره‌هاي پيشين اين تيم‌ها مشغول به کار هستند. در ميلان خبري از چنين چيزي نيست و اين اولين مشکل بزرگ است. يووه اين را درک کرده و زيرساخت‌هايش را با استخدام گروهي منسجم از ايتاليايي‌هايي که راه و روش کسب موفقيت را مي‌دانند، بازسازي کرده است. چيزي که من مي‌گويم يک ابراز عقيده شخصي نيست.

او ادامه داد: شايد برخي‌ فکر کنند که من مي‌خواهم از آب گل‌آلود ماهي بگيرم اما اين‌ طور نيست. تماشاي ميلان در اين وضعيت مرا آزار مي‌دهد. مسئولان باشگاه بايد مشخص کنند که اهداف ديگري هم دارند. ميلان نمي‌تواند با يووه رقابت کند و ديگر جزو 10 تيم برتر اروپا نيست. هيچ پروژه‌اي در ميلان وجود ندارد در حالي که اين تيم نياز به خريد بازيکناني کاربردي دارد که الزاماً نبايد بازيکن آزاد باشند. جذب بازيکن آزاد گاهي اوقات خوب است اما نه براي هميشه.

مالديني در پاسخ به اين سوال که آيا به نظر او آدريانو گالياني، نايب رئيس ميلان بايد اين تيم را ترک کند، عنوان کرد: من آن کسي نيستم که در مورد آينده گالياني تصميم‌گيري مي‌کند اما فکر مي‌کنم زماني که احساس کنيد بر مسند قدرت مي‌نشينيد ديگر فراموش مي‌کنيد که سايرين هم در رسيدن شما به منافع‌تان نقش داشته‌اند.

18. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بعد از تساوی مقابل لاتزیو در ورزشگاه المپیک و بعلت فاصله زمانی کم تا بازی بعد،تیم در رم باقی موند و در همونجا به تمرینات ادامه دادند.
    امروز میلان آخرین تمرین خودش رو در رم انجام داد و امشب به فلورانس خواهند رفت تا در برابر فیورنتینا بازی کنند.

در کنفرانس مطبوعاتی،سیدورف اعلام کرده که هیچ فشاری از طرف باشگاه روی من نیست.ما شدیدا داریم کار میکنیم که وضعیت تیم رو بهتر کنیم.
    از زوج رامی،مکسز هم تمجید کرده و گفته که احتمالا در بازی بعد هم این دو بازیکن در ترکیب اصلی خواهند بود.همچنین از بازی خوب کاکا مقابل لاتزیو تمجید کرد.

بازی مقابل فیورنتینا هم فرداشب(چهارشنبه شب) در فلورانس برگزار میشه

گالیانی هم گفته که اگه تیم به لیگ قهرمانان نره درصدی از قرارداد بازیکنان کسیر میشه.
    اینطور توضیح داده که %80 قرارداد بازیکنان ثابت پرداخت میشه و %20 مابقی،به فاکتورهای متفاوتی مربوط میشه که یکیش حضور در لیگ قهرمانان هست و حتی حضور در لیگ اروپا هم باعث جلوگیری از این کسری نخواهد شد.

درسته که جزیی از قرارداد هست و طبیعیه اما در مقابل هیچ انگیزه ای هم برای بازیکنان نذاشته بودند تا این هفته های آخر رو با هدف بازی کنند.
    با وضعیت جدول و تیم،در بهترین حالت در پایان لیگ به رده هفتم خواهیم رسید.سهمیه لیگ اروپا هم از الان دور ازدسترس خواهد بود.

20. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •