من چند صفحه پیش هم گفتم خیلی عربیم ضعیفه و خوندن هر مطلب خیلی واسم وقتگیره.
20 درصد هم بیشتر نمیخوام.
شما یه چندتا درس توی سال سوم یا دوم معرفی کن من همونا رو بخونم .
جزوه معلم ها رو دارم و همونا رو میخوام بخونم
تست هم از رو آبی قلمچی بزنم ؟
من چند صفحه پیش هم گفتم خیلی عربیم ضعیفه و خوندن هر مطلب خیلی واسم وقتگیره.
20 درصد هم بیشتر نمیخوام.
شما یه چندتا درس توی سال سوم یا دوم معرفی کن من همونا رو بخونم .
جزوه معلم ها رو دارم و همونا رو میخوام بخونم
تست هم از رو آبی قلمچی بزنم ؟
20 درصد حدود 5 تا تست میشه فکر کنم که اگه بزنم عالی میشه.
زبانم از عربیم ضعیف تره![]()
اونو چند صفحه پیش یکی از دوستان(که فکر کنم خودت بودی) یه کتاب غیر درسی معرفی کرد که هرچی گشتم نبود.
فعلا شروع کردم از روی واژگان گاج میخونم نمیدونم تاثیر داره یا نه
اگه میشد مثلا چندتا درس رو معرفی کنین من رو همون درسا تمرکز کنم و خوب بخونمشون خیلی عالی میشد .
زبانم هم حدود 10 درصد هم راضیم اگه 20 هم بشه عالیه
بچه هایی که خبر ندارین حتما برین اینجا کد سوابق تحصیلیتونو بگیرینdipcode.medu.ir
امروز یکی از دوستان میگفت که یکی از آشناهاشون تو تهران میره کلاسهای فیزیک یه آقایی به نام عربشاهی و کلا خیلی ازش تعریف کرده منم توی نت یه سرچی کردم به سایتش بر خوردم و یه وبلاگی که تطبیق 90 درصدی داده بود جزوه رو با کنکور امسال
اینم آدرس سایتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون کتاباش خوبه ؟ یا اینم تبلیغاته بیشتر ؟
عجب قضيه اي شده اين سوابق تحصيلي معدل 14 ِ من ...والا ...
هيچ نمره اي براي من نيست و ازم ميخواد تاييدش كنم ..جالب اينجاس كه پيگيري هم اونورا نيست چون سال قبل سوابق تحصيليمو تاييد كردم ....سال قبل همه نمره هام بودن ..اما الان هيچ نمره اي نيست ...
چيكار كنم شما ميگيد كنكور بدون سوابق تحصيلي ؟ ...اگه اموزش پرورش هم برم 3 روز بايد معطل اونا باشم![]()
سلام.
دوستان الان که بحث عربی شده یکی هم من رو راهنمایی کنه من رشتم انسانی هست و عربیم هم خوب نیست...
45 تا سوال عربی هم میاد توی کنکور (25 تا عمومی و 20 تا تخصصی) و فکر میکنم ضریبشون هم برای زیر گروه یک چهار هست ... یعنی به هیچ عنوان نمیتونم کنارش بزارم..
الان کتاب برای عربی عمومی نشر الگو دارم و برای تخصصی هم خیلی سبز ولی الان یه مشکلی که پیش اومده اینه که میبینم تست های عربی هم قواعد لازم داره و هم ترجمه ... ( چه سوالات ترجمه و چه سوالات قواعد ) مثلا خیلی از مبحث ها مثل حال .. تمیز و مفعول فیه ... لاجله و... به هیچ وجه با دونستن قواعد یا تنها ترجمه نمیشه حلشون کرد .... ( توی کتاب ها هم به این مورد اشاره شده)
الان من تقریبا توی درسای دیگه خیلی مشکلی ندارم و مشکلم فقط عربی هست ...
لطفا راهنمایی کنید بگید توی مدت زمان باقی مانده من چیکار کنم عربیم رو حداقل به 50 برسونم ؟؟
و اینکه آیا کتابی هست که به صورت اختصاصی فقط روی مبحث لغات و ترجمه انسانی کار کرده باشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
Last edited by مُعین; 26-11-2013 at 17:47.
اگه نمره ها رو تایید کرده باشین باز هم امکان ویرایش هست - یادمه یکی پارسال تو بهمن اومد یه روزه ویرایش کرد برین آموزش پرورش منطقه قسمت امتحان نهایی دبرستان مشکلتون رو حل میکنن.
عربشاهی صاحب نظره در مورد فیزیک . من جزوه هاش رو میخوندم اونموقع . دوره ما هم بود . اگه کلاس های خودش باشه خوبه . . . .
یه نکته ای ذهن منو مشغول کرده . . . .
میگن تاثیر معدل مثبت هستش . یعنی مثلا اگه تراز آزمون من و شما مساوی بشه و شما معدلت بهتر باشه ، رتبه شما بهتر از من میشه .پس این وسط معدل من هم که مثلا مهم نبوده ، تاثیر گذار میشه و منو میفرسته پشت سر شما . وقتی شما بری جلو ، انگار من اومدم عقب !!!!!
در واقع هرطور حساب کنی تاثیر معدل مستقیم میشه ؟؟؟؟؟؟
ا
Last edited by PLAΨMID; 26-11-2013 at 21:10.
نه اينطور نيست. رتبه از طريق ترازها حساب ميشه. يه بار نرم افزار سوابق شما رو تاثير ميده و ترازهاي شما رو حساب ميكنه يه بار هم بدون تاثير سوابق حساب ميشه. اگه تاثير سوابق باعث كاهش ترازهاي شما بشه براي شما نمره آزمون بدون سوابق درنظر گرفته ميشه. مثلا من كه معدل زير 10 داشتم درسامم به زور با تبصره پاس كرده بودم اگه تاثير به صورت مستقيم اعمال ميكردن برام رشته هاي كارشناسي هم روزانه قبول نميشدم.
امشب از اخبار 20:30 اعلام شد کنکور 93 تاثیر سوابق تحصیلی مستقیم است.
این ( بووووق) ها نمیان از قبل اعلام کنند میزارند ما امتحان بدیم بعد میگن تاثیر مستقیمه. مثلا پیش دانشگاهی هم تموم میکنیم یه دفعه قانون میدن میگن پیش دانشگاهی هم سوابق مستقیم میکنیم.
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)