وقتی توی زندان بود چقدر لوتی بود ... برای این و اون پول میفرستاد ... الان جانی شده ...![]()
وقتی توی زندان بود چقدر لوتی بود ... برای این و اون پول میفرستاد ... الان جانی شده ...![]()
واقعا دیگه نمیتونم سوتیای این فیلمو تحمل کنم![]()
منم انتظار نداشتم وقتی کامران فهمید ایمان کجا هاردو قایم کرده اصلا حرف بزنه، گفتم الان اینم می کشه! ولی بالاخره باید یه جوری بشه که پلیس بتونه پیداش کنه دیگه. فکر به خاطر این بوده
ولی قشنگ کار کردن. اون بخشش که میره پیشه دوست قدیمیش خیلی جالب بود من خوشم اومد.
اما قسمتی هم که درها رو بست تا اون پسره فرار کنه و بره دنبالش هم قشنگ بود. ولی بعدش رو خراب کردن که کامران سوتی داد. آخه کسی با اون همه هوش همچین کاری می کنه ؟
من در حال حاضر داستان رو خوب نگرفتم چون فیلم ۱ رو کامل دنبال نکردم. تا اونجا که فهمیدم یه سازمان سری هست که یه سری آدم رو اجیر می کنه برای خرابکاری او ایران و چون کامران از دستوراتشون سر پیچی کرد میخوان بکشنش. درسته ؟
اقا من جدی میپرسم واقعا شماها حاضرین وقتتون رو پای همچین سریال( که اکثرتون گفتین فیلم) 99% تخیلی و غیر واقعی،تلف میکنین؟و حتما هم افتخار میکنین که ایران چنین سریالایی ساخته؟بابا از شما بعیده اخه...
من که خداییش دست و پا شکسته میبینم ...
تا الان کلا چار پنج قسمتشو دیدم ... ولی دیگه نمیشه سوتیاشو تحمل کرد.
آخه وسط بحر و بیابون یه دفعه پلیس از کجا پیداش شده![]()
خوب بود این قسمت در کل.
هرکسی نظر شخصی داره و این نظر شماست. و نظر شخصی من اینه که به نسبت و حتی فراتر از اون سریال خوبیه و نظرمو تحمیل نمی کنم به دیگران
اگه به شماها باشه که باید همه پای اتم بشینن و اتم کشف کنن
دوست عزیز اونقدر ها هم غیر طبیعی نیست. درسته که کمی اغراق کردن اما توجه کن که تو سکانس قبلی پلیس ها اون خونه رو ردیابی کردن انصافا هم مثله جریان اون ماشین یا هلی کوپتر مسخره نبود.
به همین خاطر سریع رفتن به سمت اون خونه. که اتفاقی اون پسره رو دیدن
اما نکته ظریفی که مشکل داره اینه که پلیس ها یه هلی کوپتر ندارن که بفرستن کله اون منطقه رو از هوا زیر و رو بکنه تا راحت تر کامران رو پیدا کنن ؟ خب یه کم غیر طبیعی میاد. نه ؟
اما در کل فیلم با کیفیت و خوبیه
من همیشه دنبال می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)