هیچی، کشک.
میاد هر سال نزدیکای عرضه بازی میگه با فلان تیم قرارداد داریم تا طرفداراش بیان بازیو بخرن.
من یادمه خیلی از تیمایی که امسال گفته شد قراردادشون تمدید شده، پارسال قرارداد 3 ساله بستن.
فکر کنم استون ویلا هم جزو همین تیما بود.
هیچی، کشک.
میاد هر سال نزدیکای عرضه بازی میگه با فلان تیم قرارداد داریم تا طرفداراش بیان بازیو بخرن.
من یادمه خیلی از تیمایی که امسال گفته شد قراردادشون تمدید شده، پارسال قرارداد 3 ساله بستن.
فکر کنم استون ویلا هم جزو همین تیما بود.
البته همه بازیکنانی که تو روز عکاسی تو تمرین تیم حضور دارن.
این شامل بازیکنای مصدوم تو اون روز و بازیکنایی که قرضی از باشگاه رفتن نمیشه.
و البته شامل بازیکنایی که اون روز حاضر بودن و تو فصل نقل و انتقالات به تیم دیگه ای رفتن میشه.
ببین الان من میام میگم بچه ها نظراتشونو واسه FIFA 14 بهم پخ کنن و منم در قالب یه پست قرارشون میدم!
خب حالا اون ایده ها مال من میشه؟ نه! من فقط نقش یه رسانه رو ایفا کردم،که دقیقا میشه همون کار FP!
حله؟؟
اضافه کردن چنتا ادیتور که ایده ی خلاقانه ای نیست!! ضمن اینکه ادیتور ساخت استادیوم هم جزو گزینه ها بود!
یجوری گفتی ایده های خیلی بهتر که مشتاق بودم هرچه زودتر بفهمم چی هستن
یکی از نظرات
add tractor in rest of world because ali karimi play in tractor
Last edited by Turok-71; 03-09-2013 at 22:16.
اگه شما از بین نظرات دیگران، بهترین رو بر اساس نظر خودتون انتخاب کنید، این میشه بهترین به نظر شما، در صورتی که ممکنه یکی دیگه، چیز دیگه ای رو بهترین بدونه.
من که دارم فریاد میزنم یادم نیست چیا بودن، فقط یادمه انقدر نظرات خوب زیاد بود که بعضی از اینا مثل شادی بوسیدن لوگو باشگاه توشون کشک میشد.
ولی دلیل نمیشه یه نظر خوب قابل اجرا هم باشه.
برای همینه که میگم fifplay کلا بدرد تخلیه روحی از درد های ناشی از کمبود های fifa میخوره، وگرنه صدای اینا به سازنده ها نمیرسه و اونا کار خودشونو میکنن.
مگه تا الان نمیگفتی اینا پرطرفدار ترین ایده هاست؟؟
پس FP فقط رسانه بوده و ایده های برترو اعلام کرده و نظرات خودش رو اعمال نکرده!
هزارو یک شب شد،بیخیال!
+
کلا نزدیک به هشت هزار کامنت گذاشتن روی سایت که 80درصدش گفتن لیگ ایرانو اضافه کنید! :|
Last edited by Turok-71; 04-09-2013 at 00:05.
add tractor in rest of world because ali karimi play in tractorنگو که اینو تو یه سایت معتبر گفتن!
کدوم سایته؟
این خوبه حمید،یکی دیگه گفته بود پرسپولیسو بزارید چون مثلا تو سال هزاروسیصد پیچومهره جلو سانتوس بازی کرده و چهارتا گل خورده
یکی دیگه گفته بود علی داییو بزارید تو فیفا 14
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Turok-71; 04-09-2013 at 00:12.
آقا الان نمیشه جایی ریت بازیکنا رو دید؟مثلا ریت بازیکنای اینتر رو؟
هنوز لو نرفته. کلا شاید لو نره.
کمتر از یه ماه دیگه خود بازی میاد. و البته امیدوارم دوستان کرک کار، با استفاده از تجربیات پارسال، امسال هر چه زود تر بتونن این عمل بشر دوستانه رو انجام بدن.
فکر کنم هامبورگ هم قرارداد داره اگه توجه کرده باشی تو فیفا 13 قیافه ی اکثر بازیکناش 3بعدی طراحی شدن(حتی با اورال پایین)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)