تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 146 اولاول ... 105056575859606162636470110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من یه دوربین 2 چشمی میخوام با این قدرت که مثلا: بتونم از بالای یه کوه چهره آدمای توی خیابون های اطراف کوه رو ببینم .قدرتش باید چقدر باشه؟حدود قیمت رو هم بگید.یا اینجوری بگم مثلا از فاصله 100 متر چهره طرف کامل قابل تشخیص باشه.
    سلام
    لطفا واضح تر خواسته هاتون رو بفرمایید. از بالای مثلا دماوند چهره آدم های خیابون ولی عصر رو ببینید؟ بعید میدونم حتی تلسکوپ هابل هم همچین توانایی داشته باشه. من فکر نمیکنم دوچشمی ها کار شما رو راه بندازن. به نظرم باید از تک چشمی های زوم دار مخصوص طبیعت استفاده کنید.

Spotting Scope که حدود بزرگنمایی های 20 تا 100 برابر متغیر رو دارن مناسب کار شما هستن.

سلام دوستان
    می خواستم بدونم آیا سایت telescope.ir برای خرید دوربین دوچشمی قابل اطمینان هست یا نه؟(از این نظر که اولا دوربین رو بفرسته و ثانیا جنس قلابی تحویلم نده )(ضمنا من شهرستان هستم)
    کسی تاحالا ازش خرید کرده؟
    می خوام دوربین آکروماتیک ٨٠ x ٢٠ رو بخرم ازش نظرتون چیه؟
    اکثر معرفی های من در اینجا از همین سایته. بهتره به جای سفارش اینترنتی تلفنی بهشون سفارش بدید.
    20 در 80 متداول ترین دوربین منجمان آماتوره در ایران. باید حتما روی سه پایه نصب بشه.

2. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بابک جان این دوچشمی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وزنش میدونی چقدره ؟؟ روی سه پایه فک کنم باید نصب بشه نه ؟؟؟

میخوام ببینم وزنش چقده تا سه پایه مناسب بگیرم براش ... و اینکه سه پایه هایی که به اینا میخوره با دوربین عکاسی فرق داره ؟؟؟

اون Spotting Scope که گذاشتی قیمتاش چقدره ؟؟

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

اين دو چشمي وزني حدود 1300 گرم داره
    سه پايه مخصوص واسش هست و ميشه با تهيه يه رابط روي سه پايه عكاسي هم نصبش كرد
    spotting scope مارك هاي مختلقي داره كه خوباش مارك هاي زاواروسكي و نيكون و لايكا هستن كه قيمت بالاتري نسبت به مار كهاي مينوكس و بوشنل دارن ...
    قيمتاي اينا تك چشميهاش بالاس كه واسه دقيقتر بررسي كردن بايد مدل خاصي مد نظر باشه
    اگه اشتباه نكنم راواروسكي تو ايران نمايندگي داره
    ميشه قيمتاي دقيقتر رو از نمايندگي زاواروسكي پرسيد

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بابک جان این دوچشمی

کد:
    وزنش میدونی چقدره ؟؟ روی سه پایه فک کنم باید نصب بشه نه ؟؟؟

میخوام ببینم وزنش چقده تا سه پایه مناسب بگیرم براش ... و اینکه سه پایه هایی که به اینا میخوره با دوربین عکاسی فرق داره ؟؟؟

اون Spotting Scope که گذاشتی قیمتاش چقدره ؟؟
    سلام
    1750 گرم دقيق . براي نصب اين دوربين روي پايه بايد يه رابط به اسم ال بگيريد كه حدود 10 تومن قيمتشه. اينجوري روي هر نوع پايه عكاسي نصب ميشه.
    اسپاتينگ هايي كه من سراغ دارم از 180 تومن هست تا هر رقمي كه بگي. اوني كه بالا گذاشتم رو همين جوري سرچ زدم.
    موفق باشيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    لطفا واضح تر خواسته هاتون رو بفرمایید. از بالای مثلا دماوند چهره آدم های خیابون ولی عصر رو ببینید؟ بعید میدونم حتی تلسکوپ هابل هم همچین توانایی داشته باشه. من فکر نمیکنم دوچشمی ها کار شما رو راه بندازن. به نظرم باید از تک چشمی های زوم دار مخصوص طبیعت استفاده کنید.

Spotting Scope که حدود بزرگنمایی های 20 تا 100 برابر متغیر رو دارن مناسب کار شما هستن.

من میخوام از فاصله 100 متری چهره طرف کامل قابل تشخیص باشه.یعنی با کمک دوربین بتونم کسی که تو 100 متری از من قرار داره رو تو 2 یا 3متری خودم ببینم.1.قدرت دوربین رو بهم بگید که باید چقدر باشه(*x*)؟
    2.آیا دوربین های تک چشمی از 2 چشمی ارزون تر هست(اگر هردو با یک قدرت و مارک باشن)؟؟
    Last edited by persianhacker; 08-03-2010 at 00:30.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام
    1750 گرم دقيق . براي نصب اين دوربين روي پايه بايد يه رابط به اسم ال بگيريد كه حدود 10 تومن قيمتشه. اينجوري روي هر نوع پايه عكاسي نصب ميشه.
    اسپاتينگ هايي كه من سراغ دارم از 180 تومن هست تا هر رقمي كه بگي. اوني كه بالا گذاشتم رو همين جوري سرچ زدم.
    موفق باشيد
    منظورم از وزن ... اون دو چشمی 15x70 بود... همینو گفتید دیگه ؟

حالا همین 15x70 هم روی سه پایه عکاسی نصب نمیشه فک کنم ... درسته ؟ این راهی داره ؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من میخوام از فاصله 100 متری چهره طرف کامل قابل تشخیص باشه.یعنی با کمک دوربین بتونم کسی که تو 100 متری از من قرار داره رو تو 2 یا 3متری خودم ببینم.1.قدرت دوربین رو بهم بگید که باید چقدر باشه(*x*)؟
    2.آیا دوربین های تک چشمی از 2 چشمی ارزون تر هست(اگر هردو با یک قدرت و مارک باشن)؟؟
    سلام
    حدود 50 برابر بايد باشه بزرگنمايي مد نظر شما. دو چشمي درست و حسابي نيست تو اين رنج بزرگنمايي. بايد تك چشمي بگيريد. تك چشمي ها از نمونه با امكانات مشابه خودشون كه دوچشمي باشن ارزون ترن.

منظورم از وزن ... اون دو چشمی 15x70 بود... همینو گفتید دیگه ؟

حالا همین 15x70 هم روی سه پایه عکاسی نصب نمیشه فک کنم ... درسته ؟ این راهی داره ؟؟
    آره محمد جان.
    15 در 70 رابط ال ميخواد. كه موجود هست تو بازار ايران. 7 تا 8 تومن قيمته رابطه اله.

داره خودمونی میشه smartexploit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    antares

14

با سلام.

من ميخواستم تلسكوپ 80 ميليمتري با ردياب خودكار كه تو سايت iranoptic با اين مشخصات ديدم , رو بخرم

ساختار اپتيكي:شکستی (عدسی آکروماتیک) مقر/پايه:سمتی و ارتفاعی (ردیاب خودکار)قطر دهانه:٨٠ میلی‌مترفاصله كانوني:٩٠٠ میلی‌مترنسبت كانوني:f/11/25بيشترين بزرگنمايي كاربردي:١٨٠ برابرچشمي ها:١٠ و ٢٥ میلی‌متر سوپر پلوسل ٤ تکه (برای بزرگنمایی ٣٦ و ٩٠ برابر)چپقي:٩٠ درجه (٢٥/١ اینچ)حداكثر قدر قابل مشاهده:١٢توان تفكيك نظري:٥/١ ثانیه قوس توان گردآوري نور:١٧٨ برابر چشم انسان جوينده:نقطه نور قرمز Reddotfinderپيچ حركت ريز:-موتور:با کنترل دستی DC Servo لوازم جانبي: وزن خالص:٨ کیوگرموزن كلي:١١ کیلوگرم
    275.000 تومان
    حالا ميخوام بدونم كه با اين تلسكوپ ميشه سطح مريخ رو ديد ؟ باهاش ميشه چه اجرامي .......رو ديد ؟
    اگه ميشه يه برسي كلي از اين تلسكوپ برام بكنيد.

در آغاز فعالیت ehsan_fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام من يه دوربين دوچشمي مي خوام اگه ميشه راهنمايي كنيد البته چند نكته رو قبل از معرفي در نظر بگيريد!!!!!!
    1وزن 2مرغوبيت 3قدرت تفكيك و بزرگنمايي 4عدم لرزش 5 در صورت امكان بدون پايه هم بشه ازش استفاده كرد بايد اينو اضافه كنم كه دوربينو براي كار نجوم و ستاره شناسي نمي خوام !!!!!! راستي قيمت مهم نيست .البته در حال حاضر يه دوربين 7*50 شكاري دارم ولي برد مورد نظرمو نداره!!! فقط در صورت امكان چند گزينه رو پيشنهاد كنيد كه حق انتخاب داشته باشم.:43:

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام من يه دوربين دوچشمي مي خوام اگه ميشه راهنمايي كنيد البته چند نكته رو قبل از معرفي در نظر بگيريد!!!!!!
    1وزن 2مرغوبيت 3قدرت تفكيك و بزرگنمايي 4عدم لرزش 5 در صورت امكان بدون پايه هم بشه ازش استفاده كرد بايد اينو اضافه كنم كه دوربينو براي كار نجوم و ستاره شناسي نمي خوام !!!!!! راستي قيمت مهم نيست .البته در حال حاضر يه دوربين 7*50 شكاري دارم ولي برد مورد نظرمو نداره!!! فقط در صورت امكان چند گزينه رو پيشنهاد كنيد كه حق انتخاب داشته باشم.:43:
    چون میخواین بدون سه پایه استفاده کنید پس نباید زومش بیشتر از 15 باشه . و همینطور وزنش نباید زیاد باشه ، مثلا من اینو پیشنهاد میکنم که خودم هم برای رصد معمولی میخوام بگیرمش :
    کد:

این کیفیتش خوبه و قیمت تقریبا خوبی داره. ممکنه تو بازار شکاری های همین حدود رو ببینید اما این کیفیت بالاتری داره . اگه نه که دنبال دوربین های با زوم 12 برابر باشید و دهانه هم زیاد اهمیت نداره براتون چون بخاطر نجوم نمیگیرید . 

12. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •