تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 98 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

پروفشنال Untouchable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام دوستان
    من تا الان یه دوربین کامپکت ساده داشتم، به دلیل علاقه ی شدید به عکاسی میخوام یکمی حرفه ای تر کار کنم و کلاس ایشالله برم.
    خواستم یه دوربین مناسب واسه من پیشنهاد بدین، واسه من اصلا امکانات جانبی و فیلبرداری و اینا مهم نیست فقط میخوام باتوجه به پولم یه چیز حرفه ای بگیرم که تا مدت زیادی نیاز به تعویضش نداشته باشم/
    بودجه ی من هم نهایتا حدود یک میلیون هست.
    دوستان چی پیشنهاد میکنین ؟ با این بودجه برم دنبال فوجی یا از کنن هم میشه چیزی گیر آورد ؟ من عکاسی پرتره هم بیشتر دوست دارم. پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

مانا باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام دوستان
    من تا الان یه دوربین کامپکت ساده داشتم، به دلیل علاقه ی شدید به عکاسی میخوام یکمی حرفه ای تر کار کنم و کلاس ایشالله برم.
    خواستم یه دوربین مناسب واسه من پیشنهاد بدین، واسه من اصلا امکانات جانبی و فیلبرداری و اینا مهم نیست فقط میخوام باتوجه به پولم یه چیز حرفه ای بگیرم که تا مدت زیادی نیاز به تعویضش نداشته باشم/
    دوستان چی پیشنهاد میکنین ؟ با این بودجه برم دنبال فوجی یا از کنن هم میشه چیزی گیر آورد ؟ من عکاسی پرتره هم بیشتر دوست دارم. پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

مانا باشید

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام دوستان

مانا باشید
    ارزون ترین DSLR هایی که در بازار هست Nikon D3100 و Canon 1100D هست که قیمتی حدود 1250~1350 دارند!
    و اینم در نظر بگیرید که باید کیف+ مموری/... هم بخرید که حداقل 100 تومن هزینه خواهند داشت.

اگه بودجه رو بتونید تامین کنید، کیفیت قابل قبولی دارند.
    من خودم 1100D دارم و بنسبت پولش راضی هستم!

برای پرتره و ... هم بیشتر از دوربین، لنزش مهمه که بعدا با توجه به نیازتون میتونید جداگانه تهیه کنید.

4. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ارزون ترین DSLR هایی که در بازار هست Nikon D3100 و Canon 1100D هست که قیمتی حدود 1250~1350 دارند!
    و اینم در نظر بگیرید که باید کیف+ مموری/... هم بخرید که حداقل 100 تومن هزینه خواهند داشت.

اگه بودجه رو بتونید تامین کنید، کیفیت قابل قبولی دارند.
    من خودم 1100D دارم و بنسبت پولش راضی هستم!

برای پرتره و ... هم بیشتر از دوربین، لنزش مهمه که بعدا با توجه به نیازتون میتونید جداگانه تهیه کنید.

ممنون از راهنماییتون
    نظرتون در مورد 500d 550d 450d یا 600d چیه ؟حالا اگه باشه نوشون یا اگه نباشه دسته دومشون ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستانی ک تجربه کار با دوربین های مختلف رو دارن،میخواستم بدونم برای دوربین های DSLR کانن مدل هایی ک ساخت ژاپن نیست از لحاظ کیفیت سخت افزار نسبت ب مدل های ژاپنی اختلافی وجود داره یا نه،در مورد نیکون هم چنین مسئله ای هست؟

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض درمورد دوربین های بدون آینه

سلام

بحث دوربین های بدون آینه پیش اومد

گفتم منم چیزایی که می دونم بگم شاید به درد کسی بخوره

اکثر دوربین های حرفه ای که متداول ترن مثل کنون xD , xxD , xxxD و... و نیکون Dx , Dxx ,Dxxx و... داخلشون یک شیشه دارن که بین لنز و سنسور هست و مثل آینه عمل می کنه و بخشی از نور عبوری از لنز رو به سمت بالا می تابونه و یک آینه دیگه هم اون بالا اون نور ها رو توی چشمی دوربین و روی نقاط فوکوس می تابونه(از ساختار دقیق این نقاط فوکوس اطلاعات زیادی ندارم)و باعث میشه بتونیم چیزایی که لنز دوربین می بینه از داخل چشمی دوربین ببینیم(چیزی شبیه به کار پریسکوپ) .

لحظه ای که عکس گرفته میشه این شیشه طوری تغییر حالت میده که نور فقط به سنسور دوربین می رسه و دیگه به چشمی نوری نمی رسه و چشمی تاریک میشه و چیزی نشون نمیده .

وقتی که دوربین رو روی حالت Live View قرار میدیم یا موقعی که فیلم می گیریم هم این شیشه در همون حالت قرار می گیره و باز چیزی از داخل چشمی نشون داده نمیشه و از اون نقطه های فوکوس هم دیگه نمی تونیم استفاده کنیم و در اون لحظه دوربین از یک سری نقاط روی سنسور برای فوکوس استفاده می کنه
    در کل تا جایی که من می دونم در حال حاظر این سیستم فوکوسی که از سنسور برای فوکوس استفاده می کنه ضعیف تر از سیستم فوکوسی هست که اول گفتم(همون که قرمزش کردم)برای همین هست که اکثر دوربین های حرفه ای موقع فیلمبرداری یا توی مود Live View به خوبی موقع عکاسی از داخل چشمی فوکوس نمی کنن .

این شیشه ای که داخل دوربین هست،جای زیادی رو اشغال می کنه و باعث میشه دوربین سنگین بشه و به خاطر فاصله زیاد لنز با سنسور باعث میشه لنزها هم بزرگتر و سنگین تر بشن .

یک سری دوربین ها هستن که این آینه رو ندارن،داخل این دوربین ها فاصله لنز تا سنسور خیلی کمتر هست و این باعث میشه این دوربین ها که بهشون بدون آینه یا میرورلس میگن خیلی سبکتر و کوچیکتر از دوربین های آینه دار باشن و لنزهاشون هم کوچیکتر و سبک تر باشه در حالی که اندازه سنسور و کیفیت عکس هاشون با آینه دارها یکی هست .

ولی روی این دوربین ها دیگه از چشمی اپتیکال خبری نیست و این باعث شده خیلی از حرفه ای ها که به چشمی اپتیکال علاقه زیادی دارن زیاد سمت این دوربین ها نرن،البته خیلی از بدون آینه ها چشمی الکترونیکی دارن که خیلی به درد بخور هم هست مثل بدون آینه های جدید سونی و فوجی فیلم .

و سیستم فوکوسشون هم مشابه سیستم فوکوس Live View دوربین های آینه دار هست و این هم یکی دیگه از دلایلی هست که حرفه ای ها کمتر سمت این دوربین ها رفتن(سیستم فوکوس ضعیف تر)البته خیلی از دوربین های بدون آینه جدید در زمینه فوکوس پیشرفت های قابل توجهی داشتن مثل سونی a6000 یا فوجی فیلم X-E2 و X-T1 و...

یک مسئله دیگه ای هم که درمورد این دوربین ها وجود داره اینه که به خاطر این که دهانه لنزشون جدید هست(همون ماونت) هنوز لنزاشون به اندازه دوربین های DSLR تنوع نداره (چون جدیدتر هستن هنوز لنزهای زیادی براشون تولید نشده)و ممکنه گاهی اوقات یک لنز برای بدون آینه ها گرونتر از مشابهش برای DSLRـها باشه (مخصوصا برای بدون آینه های سونی و فوجی فیلم این مشکل گرون بودن لنزها وجود داره،البته همه بدون آینه ها این طور نیستن و مثلا کنون EOS M و تجهیزات و لنزهاش خیلی قیمت های به صرفه ای دارن)یا این که اصلا مشابه یک لنز که برای DSLRـها هست برای بدون آینه ها موجود نباشه .

فکر نکنم هیچ کدوم از این مواردی که گفتم برای عکاسی خانوادگی مشکلی ایجاد کنن حتی خیلی از حرفه ای ها هم با این موارد کنار اومدن و از استفاده از دوربین های بدون آینه و کاهش وزن محسوس تجهیزاتشون لذت می برن،خود من هم به عنوان یک آماتور بارها به خرید دوربین بدون آینه وسوسه شدم .

امیدوارم این متن به درد بخوره، اگه جاییش گنگ و گیج کننده بود بگید توضیح بیشتر توضیح بدم .

. . . . . .

تنها مشکلی که ممکنه با Mirrorless داشته باشید، نداشتن ویزور هست!
    که 90% کسایی که عکاسی میکنند، از ویزور استفاده نمیکنند و با LCD راحتتر هستند.
    اگه این حرف رو درمورد کسایی که زیاد جدی عکاسی نمی کنن می گین باهاتون موفقم،من هم دیدم خیلی ها اصلا از چشمی دوربینشون استفاده نمی کنن و همش با مانیتور عکاسی می کنن !

ولی اگه این رو درمورد همه عکاسا می گید به نظر من کاملا برعکس هست .
    Last edited by a.g g.a; 27-05-2014 at 20:11.

8. 5 کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اگه این حرف رو درمورد کسایی که زیاد جدی عکاسی نمی کنن می گین باهاتون موفقم،من هم دیدم خیلی ها اصلا از چشمی دوربینشون استفاده نمی کنن و همش با مانیتور عکاسی می کنن !

ولی اگه این رو درمورد همه عکاسا می گید به نظر من کاملا برعکس هست .
    منظور من کسایی هست که همینطوری رفتند یه دوربین گرفتند تا تو پیکنیک و تولد و عروسی و ... برا خودشون عکس بگیرن!
    چون خیلی برام پیش اومده که دوربین رو دادم به یک نفر دیگه تا چند تا عکس بگیره و اولین چیزی که شنیدم این بوده که چرا LCD این چیزی رو نشون نمیده!؟

ودلیلش هم خیلی مشخصه!
    قدیما که از دوربین های نگاتیو دار استفاده میکردیم، همشون ویزو داشتند! ولی حالا مردم از موبایل و کمپکت ها استفاده میکنن که کلا همشون با LCD کار میکنن!
    به همین دلیل براشون عجیبه که بجای LCD به ویزور نگاه کنن...

10. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ! Alex !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خریدم اقا دوربین - ۵۱۰۰ به همراه یه لنز ۱۸ - ۱۰۵ ما هم رفتیم تو باشگاه نیکون

اگه نباشه جاش خالی می مونه prong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من بيشتر از طبيعت عكس ميگيرم...عكسهاي ماكرو هم خيلي زياد ميگيرم....به عكاسي نجومي هم علاقه دارم....لطفا راهنمايي بفرماييد كه كدوم دوربين و با كدوم كيت لنز براي من مناسب تره؟؟؟تا سقف 2700 حدودا...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    گیلان شهر لیسار

پيش فرض

با سلام من دنبال یه لنز زوم برای دوربین کانن 600دی هستم از دوستان میخواستم در مورد چند لنز منو راهنمایی کنن
    cnon18-200 tamron18-270 sigma18-250 tamron 16-300

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •