تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 457 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

کمومودو فایروال خیلی خوبیست......

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

کمومودو فایروال خیلی خوبیست......
    سلام احسنت
    -------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان خواهشا یه پست که 10 تا عکس توشه و شما به هیچ قسمتش اشاره نمیکنین و سوال دوباره از عکسها ندارین رو نقل قول کامل نکنین...همون نقل متن یا اسم کسی که زحمت جواب رو کشیده کافیه....البته جسارتا..
    چون هم تاپیک الکی با پستهای کم بهره پر میشه هم سرعت لود صفحات پایین میاد....
    خواهش میکنم...
    -------------------------------------------------------------------------------------
    دوستانی که گوگل کرومشون غیرفعال میشه اگه توی قوانین اشتباه ثبت نکرده باشن به احتمال 90 درصد اینترنت اکسپلوررشون هم از کار میفته...
    اگه اینطوره باید پورتهاتون رو از محیط داس ریست کنین و به حالت اولیه برگردونین تا حل بشه...
    چک کنین اگه مشکل از قوانین فایروال و دیفنس نباشه بگین تا راه ریست پورتها رو براتون بذارم...
    خودم مشکلم فقط با همین راه و با کمک دوست خوبم امیر (کرکس)عزیز فقط حل شد....
    پیروز باشید...

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

کلیک کنید :::

کامپیوتر خود را برگردانید!
    آشنایی با برنامه Comodo Time Machine

کلیک کنید :::

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by aylar6888; 18-01-2013 at 04:00.

4. 8 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

تحت یه کتک مفصل همه ی رو به حالت قبلی باز گردوند.کلا غیرفعالش کردم.اول یادش میگیرم بعد استفاده
    ولی واقعا کارش درسته.همون اولش تو ویندوز صفر (دوروز بود نصبش کرده بودم) دوتا تروجان به اسم 00 00 00 پیدا کرد
    وقتی کار باهاش رو یاد بگیرین. فکر نمیکنم با هیچ چیز دیگه ای عوضش کنید. شما در واقع با تنظیمات پیش فرض کومودو مشکل داشتید نه با قدرت اصلی کومودو!
    کومودو چیزی رو پاک نمیکنه بلکه قرنطینه میکنه و میتونین برش گردونین. در واقع چیز از دست رفته ای وجود نداره.
    پست های آموزشی رو ببینین کم کم راه می افتین

6. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام...
    1-یکی به من کمک کنه.... با کیوسک مجازی کومودو مشکل دارم... گاهی اجرا نمیشه....یعنی به صورت خودبخود از کار میفته و روی حالت لود میمونه..... برای درست کردنش حتما باید یکبار از طریق سند باکس ریست کنم تا دوباره درست بشه....علتش چی میتونه باشه؟ قبلا این مشکل رو نداشتم ...
    2-این حالت بازی که کومودو داره منظور چیه؟

3-

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام...
    1-یکی به من کمک کنه.... با کیوسک مجازی کومودو مشکل دارم... گاهی اجرا نمیشه....یعنی به صورت خودبخود از کار میفته و روی حالت لود میمونه..... برای درست کردنش حتما باید یکبار از طریق سند باکس ریست کنم تا دوباره درست بشه....علتش چی میتونه باشه؟ قبلا این مشکل رو نداشتم ...
    2-این حالت بازی که کومودو داره منظور چیه؟

3-
    سلام
    1- باز برا شما خوبه. برای من توی سون که اصلا باز نمیشد! به هر حال اولین نسخه هست باید تحمل کرد تا درستش کنن.
    2- حالتی هست که پیغام به شما نشون نمیده تا موقع بازی حواستون پرت نشه و مزاحم بازی نباشه.

9. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با کدوم قسمت کمودو میشه یک برنامه ای رو کاملا آزاد کرد؟ (چه دسترسی به نت و چه دسترسی به سیستم)
    حالا:
    فرض کنیم سیستم شلوغی داریم و یک سال هم داریم از کمودو استفاده میکنیم و قبلا برای یک برنامه قدیمی به سوالات و پیغام های کمودو پاسخ دادیم و فرض کنیم اون برنامه بطور مثال بعضی دسترسی هاش طبق HIPs بلاک شده بود یا سندباکس شده بود یا طبق فایروال از اینترنت هم محدود شده بود!

برای آزادسازی این برنامه ما باید به آرشیو کمودو برگردیم و لاگ ها رو ببینیم و یکی یکی قانون هاش رو بدون محدودیت کنیم و به برنامه اجازه دسترسی به اینترنت و سیستم رو بدیم یا راه میانبری هم هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان میشه در مورد این عکس راهنمایی کنین . تو action centere ویندوز این پیغام میده avira free و comodo free firewall ممکنه باهم تداخل داشته باشه ولی دوستان همیشه تو تاپیک های مختلف گفنت که این 2 با هم تداخل ندارن
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

با کدوم قسمت کمودو میشه یک برنامه ای رو کاملا آزاد کرد؟ (چه دسترسی به نت و چه دسترسی به سیستم)
    حالا:
    فرض کنیم سیستم شلوغی داریم و یک سال هم داریم از کمودو استفاده میکنیم و قبلا برای یک برنامه قدیمی به سوالات و پیغام های کمودو پاسخ دادیم و فرض کنیم اون برنامه بطور مثال بعضی دسترسی هاش طبق HIPs بلاک شده بود یا سندباکس شده بود یا طبق فایروال از اینترنت هم محدود شده بود!

برای آزادسازی این برنامه ما باید به آرشیو کمودو برگردیم و لاگ ها رو ببینیم و یکی یکی قانون هاش رو بدون محدودیت کنیم و به برنامه اجازه دسترسی به اینترنت و سیستم رو بدیم یا راه میانبری هم هست؟
    برای یک برنامه دو جا برای ساخت قانون بیشتر نداریم آن هم در قسمت های:
    1- فایروال
    2- Defense+
    1- برای اولی فقط یکبار به Network Security Policy میریم و برنامه رو پیدا کرده و از بلاک در میاریم.
    2- به بخش Defense و قسمت Computer Security Policy رفته و برنامه موردنظر را پیدا کرده و از بلاک در میاریم.
    اگر برنامه بصورت Blocked تعریف شده باشه یا به شکل Custom فرقی نمیکنه. در هر حال، یک برنامه در یک قسمت از کومودو، فقط یک قانون داره.
    این برای نسخه 5 بود. نسخه 6 هم تنظیمات مشابه همین رو داره. به جز BB که من پیشنهاد میکنم خاموش باشه این بخش، چون HIPS رو من کارآمدتر میبینم.
    Last edited by pcsoft; 18-01-2013 at 11:52.

13. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

دوستان بنظرتون ترکیب کومودو بهمراه آنتی ویروس خود ویندوز 8 کافیه یا نیاز به آنتی ویروس جدا دارم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •