تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 118 اولاول ... 105056575859606162636470110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1179

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (Symantec (Norton ← فهرست مطالب آموزشی در پست دوم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آيا براي norton internet security 2013 روشي هست كه مثل كاسپر طوري تنظيم بشه كه بلافاصله بعد از زدن فلش مموري به لپ تاپ به صورت خودكار اون رو اسكن بكنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Master Root's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست عزیز norton چنین قایلیت مجزا را نداره اما زمانی که usb به سیستم کانکت میشه و اسکن کنید تمام دایرکتوری ها را بخوبی چک میکنه.
    میتونید به اینجا هم یه سری بزنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از Master Root بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام . این نورتون مادر مرده چرا ورژن بالاتر را از طریق اپدیت دریافت نمیکنه ؟ میزنم جستجوی ورژن جدید سیمانتک میگه اپدیت است در صورتیکه نسخه ی بتاست ! ممنون میشم کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان سلام من از این سایتی که برای هر ای پی یک مرتبه سریال رایگان می ده یه سریال 117 روزه گرفتم ولی خب انتی ویروسم یه تفاوت هایی با وقتی که به صورت تریال 15 روزه نصب می کردم پیدا کرد مثلا مقدار اپدیتش از 169 مگ به حدود 110 مگ تغییر پیدا کرد و امکانات تولز نرم افزار هم بعد از وارد کردن سریال غیر فعال شد و هر کاریش می کنم تسک باز اون توی فایرفاکس دیگه فعال نشد و توی تنظیمات فایرفاکس گزینه مربوط به فعال کردن تولز نورتون غیر فعال شده لطفا بفرمائید چه جوری این مشکلم رو حل کنم با تشکر فراوان از کلیه عزیزان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کسی از دوستان جواب ما رو نمیده ؟!
    دوستان سلام من از این سایتی که برای هر ای پی یک مرتبه سریال رایگان می ده یه سریال 117 روزه گرفتم ولی خب انتی ویروسم یه تفاوت هایی با وقتی که به صورت تریال 15 روزه نصب می کردم پیدا کرد مثلا مقدار اپدیتش از 169 مگ به حدود 110 مگ تغییر پیدا کرد و امکانات تولز نرم افزار هم بعد از وارد کردن سریال غیر فعال شد و هر کاریش می کنم تسک باز اون توی فایرفاکس دیگه فعال نشد و توی تنظیمات فایرفاکس گزینه مربوط به فعال کردن تولز نورتون غیر فعال شده لطفا بفرمائید چه جوری این مشکلم رو حل کنم با تشکر فراوان از کلیه عزیزان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

کسی از دوستان جواب ما رو نمیده ؟!

سلام دوست عزیز.تا اونجا که من از این آنتی استفاده کردم و تجربه دارم کمکت میکنم.
    فعال یا غیر فعال شدن تولز در فایرفاکس به سریال آنتی ربطی نداره.معمولا وقتی این مشکل پیش میاد که یا ورژن Add-on نورتون بالا تر از ورژن فایرفاکسه یا برعکس.بطوری که همدیگرو ساپورت نمیکنن.شما آخرین نسخه از فایرفاکس رو از سایت خودش دانلود و نصب کن و آنتی ویروستم آپدیت کن.امیدوارم مشکلت حل بشه.

8. 4 کاربر از mansour_hotboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tiraxtork's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام من یه سوال دارم من انتی ویروسم تو قسمت سرویس ویندوز نمینویسه مال شرکت سیمانتیکه کسی میدونه چرا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Phoenix71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    >>>همین نزدیکا<<<

پيش فرض

من هر موقع به صورت آفلاین آپدیت میکنم تاریخ در آنتی میروس اوکی میشه ولی وقتی میزنم لایو آپدیت کنه شروع میکنه همون 170 مگ رو دانلود کنه و از اول میگیره :(

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

من هر موقع به صورت آفلاین آپدیت میکنم تاریخ در آنتی میروس اوکی میشه ولی وقتی میزنم لایو آپدیت کنه شروع میکنه همون 170 مگ رو دانلود کنه و از اول میگیره :(
    در نورتون، آپدیت آفلاین و آپدیت آنلاین یا همون Live update فرق میکنه که همون حدود 170 مگ هست.آپدیت آنلاین دفعه های بعد روزانه حدود 3-4 مگ آپدیت میشه.توصیه میشه همیشه بصورت آنلاین آپدیت کنید.مگر در مواردی که به اینترنت دسترسی ندارید.
    Last edited by mansour_hotboy; 21-06-2013 at 09:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام.
    چرا انتی ویروس من ابدیت نمیشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •