همه اين مشكلات راه حل خيلي ساده اي داره كه انجام دادنش خيلي سخته....اونم راست گوييه
راست گويي كليد حل مشكلات و رسيدن به خوشبختيه
در باره اين مسائل پر است از راه حل هاي مختلف و درست و حسابي منتها هيچ كس به اون ها عمل نميكنه
همه اين مشكلات راه حل خيلي ساده اي داره كه انجام دادنش خيلي سخته....اونم راست گوييه
راست گويي كليد حل مشكلات و رسيدن به خوشبختيه
در باره اين مسائل پر است از راه حل هاي مختلف و درست و حسابي منتها هيچ كس به اون ها عمل نميكنه
حداقل حرف زدن از مشکلات و درد دل کردن آروممون میکنه.
ببينيد بالاخره در تمام ازدواج ها مشكل هست
اكان نداره نباشه
اما ببينيد اگر دو طرف عاقل باشن ميتونن با حرف تمام مشكلاتشونو حل كنن
اما بايد منطقي باشن و خطاهاشونو بپذيرن
و حرفي از من بودن نباشه
هیچ مشکلی نداشت ممنون از توضیحاتتونالان کجای حرف من تفاوت داره با حرف قبلم؟
ممنون از شما به خاطر ایجاد این تاپیکسلام من هنوز هستم و این تاپیک رو میخونم اتفاقا هنوزم ازدواج نکردم در ضمن منظورتون رو از مرفه بی درد نفهمیدم؟
امیدوارم شما و دیگر دوستان به راه حل های خوبی برسید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم .هنر خوب زندگی کردن هم همینه دیگه؛ اینکه مشکلات رو بشناسی رو بگردی دنبال راه حل
پ ن = با تشکر از دوستانی که تو این تاپیک پست های خیلی خوبی گذاشتند و من تا جایی که تونستم با توجه به اهمیت موضوع حداقل برای خودم حرفام رو در مورد اینکه ازدواج کنیم یا نه و اینکه چه دلایلی وجود داره برای ازدواج کردن یا ازدواج نکردن و چه راهکارهایی برای تضمین بیشتر در ازدواج و دوستی و ... گفتم و سعی هم کردم نظراتم روتا جای ممکن بر اساس واقعیات جامعه نه رویا و توهم و یا اون چیزی که من و خیلی های دیگه دوست نداریم این طوری باشه اما در واقعیت تلخ جامعه بود رو بگم و از نظرات شما هم تا جای ممکن استفاده کردم و خوشحالم که دوستان جدید اضافه شدند به این تاپیک ایشالاه که بتونین به نتایج خوبی هم برسید تا مورد استفاده همه قرار بگیره .میدونید اتفاقا هنوز خیلی ها مشکلات رو نمیدونن! یعنی به اشتباه میگیرند! ولی حق باشماست دیگه کم کم داره میشه تکرار مکررات
ولی میدونید؟ مطمئن باشید راه حل خیلی درست و حسابی بفکر هیچکی نمیرسه که اگه میرسید اوضاع این نبود!
به امید روزی که خارج از هرگونه مسئله مادیاتی و عدم اعتماد به جنس مخالف و مهر و ... بتونیم به راحتی در کنار کسی که جسمش و روحش برامون قابل ارزش هست زندگی خوبی رو توام با آرامش برای رسیدن به پیشرفت و تکامل بیشتر آغاز کنیم .
Last edited by Mr_100_dolari; 09-11-2012 at 06:13.
میدوارم یه جوری بشه که این کشور از پایه همه چیش عوض شه. با این قوانین مسخرشون که یا دختر رو بد بخت می کنن یا پسر رو. و اونی که حق داره به حقش نمی رسه.
من هر چی فکر میکنم میبینم قوانین در ایران اصلا محافظ منافع افراد نیست. باید خیلی هوشمندانه جلو رفت و همه چیز رو در نظر گرفت. بعضی وقتها این دید معامله گونه هم توجیح پیدا میکنه با مسائل و تجربیاتی که بزرگترها میبینن و سعی میکنن فکر همه چیز رو از قبل بکنن. حقم دارن چون میدونن قانون فردا محافظ بچشون نیست. باید سخت هم بگیرن
خواهرم از اون حرفا بودااااااااهر چند من هنوز سر حرفم هستم که ی مرد باید ی حداقل هایی داشته باشه من واقعا برام سواله این پسرهایی که برا اجاره ی خونه محتاج پدر مادرشون هستند چطور جسارت میکنند مسولیت ی خانواده رو قبول کن
اگه پدر و مادر به پسرشون کمک نکنن که اکثر مردها بعد از 55 سالگی میان خواستگازری شما
واقعا تصور بکنید یه جوون که حالا به هر نحوی سر کار هم میره. و کاملا مستقل از خونوادشه با ماهی خوبش 700 تومن حقوق دستش تو جیب باباشم نیست. حالا این میخواد ازدواج کنه . تو یه شهر بزگ هم هست. اصلا تصورشو میتونید بکنید؟ با قیمت مسکن و لوازم منزل و ماشین و ....بدون کمک والدین!
من که نمی تونم.
خانم اول از هم بگم که شما برادرتون رو با اکثریت جوان جامعه مقایسه نکنید........ببخشیدا عذر میخوام ولی خوب ی همچین مردی برا پوشک بچش هم محتاج خانوادشه. برادرم من از خونه ای که سندش به اسم خودشه حرف نمیزنم من از خونه اجاره ای دارم صحبت میکنم. دیگه واقعا سوال شد اونی که پول اجاره خونه رو نداره چطور ازدواج میکنه؟ خوب حالا از خودش پول اجاره چادر مسافرتی رو داره؟ : دی
+
فکر میکردم باید همه دیگه با اون پست من مشکلی نداشته باشند ولی این قصه مثل اینکه سر دراز دارد
دوم اینکه تو شهری مثل تهران که یه جوان حتی اگه درس نخونه تا دانشگاه نره تا خدمت بره و یه پولی جمع کنه فقط برای مراسم شب عروسی 27 سال رو رد کرده........آره هستند کسانی که زرنگتر از این حرفان و تو 20 سالگی کلی پول جمع میکنند اما اونا جزء خواص جامعه هستند![]()
من از 19 سالگیم دارم کار میکنم. اما همچنان جای اولم هستم.اگر افت نکرده باشم. بس که اقتصاد این مملکت ثبات داره ماشا الله .
نه همچینم نیست . به سن کار کردن نیست. خیلی از اونای که بقولی از بچگی بازاری بودن میبینید در سن جوانی به علت عدم رشد فرهنگی و فکری به هزار راه کشیده میشن و مناسب هر خانمی نیستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)