تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 60 از 328 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

ای کاش تاپیک بره برو دور +
    از هرکی بپرسی میدونه مشکلات چیــــ ن ؛ ولی هر کسی نمیدونه که راه حل چیه
    هنر خوب زندگی کردن هم همینه دیگه؛ اینکه مشکلات رو بشناسی رو بگردی دنبال راه حل
    اینطوری 100 سال هم پیش بریم به جایی نمی رسیم
    دروغ میگم؟

همه اين مشكلات راه حل خيلي ساده اي داره كه انجام دادنش خيلي سخته....اونم راست گوييه

راست گويي كليد حل مشكلات و رسيدن به خوشبختيه

میدونید اتفاقا هنوز خیلی ها مشکلات رو نمیدونن! یعنی به اشتباه میگیرند! ولی حق باشماست دیگه کم کم داره میشه تکرار مکررات
    ولی میدونید؟ مطمئن باشید راه حل خیلی درست و حسابی بفکر هیچکی نمیرسه که اگه میرسید اوضاع این نبود!

در باره اين مسائل پر است از راه حل هاي مختلف و درست و حسابي منتها هيچ كس به اون ها عمل نميكنه

2. 2 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حداقل حرف زدن از مشکلات و درد دل کردن آروممون میکنه.

4. این کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه neda_traveler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببينيد بالاخره در تمام ازدواج ها مشكل هست
    اكان نداره نباشه
    اما ببينيد اگر دو طرف عاقل باشن ميتونن با حرف تمام مشكلاتشونو حل كنن
    اما بايد منطقي باشن و خطاهاشونو بپذيرن
    و حرفي از من بودن نباشه

6. 6 کاربر از neda_traveler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

الان کجای حرف من تفاوت داره با حرف قبلم؟
    هیچ مشکلی نداشت ممنون از توضیحاتتون

سلام من هنوز هستم و این تاپیک رو میخونم اتفاقا هنوزم ازدواج نکردم در ضمن منظورتون رو از مرفه بی درد نفهمیدم؟
    ممنون از شما به خاطر ایجاد این تاپیک

هنر خوب زندگی کردن هم همینه دیگه؛ اینکه مشکلات رو بشناسی رو بگردی دنبال راه حل
    امیدوارم شما و دیگر دوستان به راه حل های خوبی برسید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم .

میدونید اتفاقا هنوز خیلی ها مشکلات رو نمیدونن! یعنی به اشتباه میگیرند! ولی حق باشماست دیگه کم کم داره میشه تکرار مکررات
    ولی میدونید؟ مطمئن باشید راه حل خیلی درست و حسابی بفکر هیچکی نمیرسه که اگه میرسید اوضاع این نبود!
    پ ن = با تشکر از دوستانی که تو این تاپیک پست های خیلی خوبی گذاشتند و من تا جایی که تونستم با توجه به اهمیت موضوع حداقل برای خودم حرفام رو در مورد اینکه ازدواج کنیم یا نه و اینکه چه دلایلی وجود داره برای ازدواج کردن یا ازدواج نکردن و چه راهکارهایی برای تضمین بیشتر در ازدواج و دوستی و ... گفتم و سعی هم کردم نظراتم روتا جای ممکن بر اساس واقعیات جامعه نه رویا و توهم و یا اون چیزی که من و خیلی های دیگه دوست نداریم این طوری باشه اما در واقعیت تلخ جامعه بود رو بگم و از نظرات شما هم تا جای ممکن استفاده کردم و خوشحالم که دوستان جدید اضافه شدند به این تاپیک ایشالاه که بتونین به نتایج خوبی هم برسید تا مورد استفاده همه قرار بگیره .

به امید روزی که خارج از هرگونه مسئله مادیاتی و عدم اعتماد به جنس مخالف و مهر و ... بتونیم به راحتی در کنار کسی که جسمش و روحش برامون قابل ارزش هست زندگی خوبی رو توام با آرامش برای رسیدن به پیشرفت و تکامل بیشتر آغاز کنیم .
    Last edited by Mr_100_dolari; 09-11-2012 at 06:13.

8. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میدوارم یه جوری بشه که این کشور از پایه همه چیش عوض شه. با این قوانین مسخرشون که یا دختر رو بد بخت می کنن یا پسر رو. و اونی که حق داره به حقش نمی رسه.
    من هر چی فکر میکنم میبینم قوانین در ایران اصلا محافظ منافع افراد نیست. باید خیلی هوشمندانه جلو رفت و همه چیز رو در نظر گرفت. بعضی وقتها این دید معامله گونه هم توجیح پیدا میکنه با مسائل و تجربیاتی که بزرگترها میبینن و سعی میکنن فکر همه چیز رو از قبل بکنن. حقم دارن چون میدونن قانون فردا محافظ بچشون نیست. باید سخت هم بگیرن

10. 4 کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

هر چند من هنوز سر حرفم هستم که ی مرد باید ی حداقل هایی داشته باشه من واقعا برام سواله این پسرهایی که برا اجاره ی خونه محتاج پدر مادرشون هستند چطور جسارت میکنند مسولیت ی خانواده رو قبول کن
    خواهرم از اون حرفا بوداااااااا

اگه پدر و مادر به پسرشون کمک نکنن که اکثر مردها بعد از 55 سالگی میان خواستگازری شما

12. 7 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا تصور بکنید یه جوون که حالا به هر نحوی سر کار هم میره. و کاملا مستقل از خونوادشه با ماهی خوبش 700 تومن حقوق دستش تو جیب باباشم نیست. حالا این میخواد ازدواج کنه . تو یه شهر بزگ هم هست. اصلا تصورشو میتونید بکنید؟ با قیمت مسکن و لوازم منزل و ماشین و ....بدون کمک والدین!

من که نمی تونم.

14. 2 کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

ببخشیدا عذر میخوام ولی خوب ی همچین مردی برا پوشک بچش هم محتاج خانوادشه. برادرم من از خونه ای که سندش به اسم خودشه حرف نمیزنم من از خونه اجاره ای دارم صحبت میکنم. دیگه واقعا سوال شد اونی که پول اجاره خونه رو نداره چطور ازدواج میکنه؟ خوب حالا از خودش پول اجاره چادر مسافرتی رو داره؟ : دی

+

فکر میکردم باید همه دیگه با اون پست من مشکلی نداشته باشند ولی این قصه مثل اینکه سر دراز دارد
    خانم اول از هم بگم که شما برادرتون رو با اکثریت جوان جامعه مقایسه نکنید........
    دوم اینکه تو شهری مثل تهران که یه جوان حتی اگه درس نخونه تا دانشگاه نره تا خدمت بره و یه پولی جمع کنه فقط برای مراسم شب عروسی 27 سال رو رد کرده........آره هستند کسانی که زرنگتر از این حرفان و تو 20 سالگی کلی پول جمع میکنند اما اونا جزء خواص جامعه هستند

16. 5 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من از 19 سالگیم دارم کار میکنم. اما همچنان جای اولم هستم.اگر افت نکرده باشم. بس که اقتصاد این مملکت ثبات داره ماشا الله .
    نه همچینم نیست . به سن کار کردن نیست. خیلی از اونای که بقولی از بچگی بازاری بودن میبینید در سن جوانی به علت عدم رشد فرهنگی و فکری به هزار راه کشیده میشن و مناسب هر خانمی نیستند.

18. 8 کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

20. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •