تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 79 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 784

نام تاپيک: بحث و گفتگو درباره نتايج کلی كاروان ايران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه ها به نظر من برای اولین بار در مسابقات المپیک امسال حریف مقابلیک ایرنی ( معتمد) با شایستگی و بدوه کمک داور قهرمان شد ... هر کی بازی رو دیده میدونه که مهدی باید بیشتر تلاش میکرد اما نوش جونش نقره ی با ارزشی بود

پروفشنال آرسـام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شما کجاست؟

پيش فرض

امروز یوسف کرمی کار بسیار مشکلی داره. برای رسیدن به فینال باید با تمام قهرمانان جهان و المپیک سلام و علیک کنه.
    براش آرزوی موفقیت دارم.

طلاهایی که نقره شدند: نواب نصیر شلال و معتمد باقری و احسان حدادی.

طلاهای دزدیده شده: سعید عبدولی

طلاهایی که دزدیم : قاسم رضایی

آرزو گفته که بهترین نتیجه رو در کایاک 200 متر می گیرم. آرزو خانوم این گوی و این میدان. تو تلاشت رو بکن . دعای خیر یک ملت پشت و پناهته.

پیش بینی من در ادامه مسابقات برای دلاوران کشورمون، 2 طلا و 1 نقره و 1 برنز دیگر است.
    Last edited by pcforlife; 10-08-2012 at 14:21. دليل: مرج - ارسال اسپم وار پست ممنوع

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان تو جه داشته باشيد اگه نتونيم طلا بگيريم ديگه بالاتر از 14 نميريم حتي پايينتر هم مياييم و در اون صورت بايد 24 تا نقره بگيريم تا بيام بالا كه غير ممكنه.....
    باز یه دفعه یه اتفاق خوب افتاد و با دو تا طلا و دو تا نقره شبکه های سیما جو گرفتشون که بریم جزو 10 تیم برتر دنیا!
    انگار بقیه تیم ها دیگه نمی خوان مدال بگیرن
    پیش بینی من همین رتبه 10-15 المپیکه که یک اتفاق باورنکردنی و فوق العاده برای تیممون هست

راستی نمی دونم درباره روزبهانی هم صحبت شد که چقدر این بچه با غیرت بود واقعا
    خیلی حال کردم باهاش و بازم یه جورایی حقش رو خوردن
    ان شاء الله آقایان افشارزاده و علی آبادی توان جوابگویی این حرف رو دارن که تشخیص دادن برای رشته بوکس فقط یه مربی کافیه در کنار ورزشکار باشه!
    و اینکه بقیه سهمیه ها برای ورود به لندن رو صرف چه کسانی کردن!
    فدراسیون بوکس هم که مربی ای فرستاد که دیگه کوچکترین انگیزه ای براش نمونده بود بنده خدا!
    سه اتفاق مهم افتاد تو این بازیها (باخت مظاهری و دو بازی آخر روزبهانی) ولی ایشون کوچکترین انعطافی نداشت
    نه از اون حق خوری ها ناراحت شد نه از پیروزی درخشان مقابل حریف ترک احسان کوچترین خوشحالی داشت

در آخر امیدوارم این 200 تا سکه رو به عبدولی بدن که تو مصاحبش صراحتا گفت می خواستم با این پول به زندگیم سروسامون بدم!
    باشه که فقط یکم از این میلیاردمیلیاردهای بیت المال به دست کسانی برسه که مردم هم راضی باشن

4. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دور اول مسابقات 80- کیلوگرم تکواندو که یوسف کرمی در اون قرار داره به این صورته:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حریف اسپانیایی که یوسف با اون مسابقه داره رنکینگ پنجم جهان رو داره
    دور بعد هم احتمالا با حریف انگلیسی مسابقه داره که اونم رنکینگ هفتم جهان رو داره

نکته جالب هم اینه که دور اول دو تا حریف قدرتمند یوسف بهم خوردن یعنی رامین عزیزوف آذربایجانی و استیون لوپز آمریکایی
    عزیزوف توی انتخابی المپیک تونسته بود طلا بگیره و یوسف هم نقره گرفته بود که البته یوسف چون مصدوم بودش توی فینال دیگه مقابل این تکواندو کار قرار نگرفته بود
    لوپز رو هم که دیگه فکر کنم همه می شناسین و تکواندو کار باتجربه و پر افتخاریه که دو تا مدال طلا و یه برنز رو در کارنامه خودش داره ولی خب یکمی پا به سن گذاشته ست و یوسف هم توی همین مرحله انتخابی المپیک اونو شکست داده

در کل به امید خدا امروز یوسف طلا رو می گیره و به حقش توی این سال ها می رسه

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال آرسـام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شما کجاست؟

پيش فرض

دور اول مسابقات 80- کیلوگرم تکواندو که یوسف کرمی در اون قرار داره به این صورته:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حریف اسپانیایی که یوسف با اون مسابقه داره رنکینگ پنجم جهان رو داره
    دور بعد هم احتمالا با حریف انگلیسی مسابقه داره که اونم رنکینگ هفتم جهان رو داره

نکته جالب هم اینه که دور اول دو تا حریف قدرتمند یوسف بهم خوردن یعنی رامین عزیزوف آذربایجانی و استیون لوپز آمریکایی
    عزیزوف توی انتخابی المپیک تونسته بود طلا بگیره و یوسف هم نقره گرفته بود که البته یوسف چون مصدوم بودش توی فینال دیگه مقابل این تکواندو کار قرار نگرفته بود
    لوپز رو هم که دیگه فکر کنم همه می شناسین و تکواندو کار باتجربه و پر افتخاریه که دو تا مدال طلا و یه برنز رو در کارنامه خودش داره ولی خب یکمی پا به سن گذاشته ست و یوسف هم توی همین مرحله انتخابی المپیک اونو شکست داده

در کل به امید خدا امروز یوسف طلا رو می گیره و به حقش توی این سال ها می رسه

و با این حساب یوسف در مرحله سمی فاینال عزیزوف یا لوپز رو پیش رو خواهد داشت. کلا بالای جدول خیلی خیلی سخت تر از پایین جدول هست.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

باز یه دفعه یه اتفاق خوب افتاد و با دو تا طلا و دو تا نقره شبکه های سیما جو گرفتشون که بریم جزو 10 تیم برتر دنیا!
    انگار بقیه تیم ها دیگه نمی خوان مدال بگیرن
    پیش بینی من همین رتبه 10-15 المپیکه که یک اتفاق باورنکردنی و فوق العاده برای تیممون هست

راستی نمی دونم درباره روزبهانی هم صحبت شد که چقدر این بچه با غیرت بود واقعا
    خیلی حال کردم باهاش و بازم یه جورایی حقش رو خوردن
    ان شاء الله آقایان افشارزاده و علی آبادی توان جوابگویی این حرف رو دارن که تشخیص دادن برای رشته بوکس فقط یه مربی کافیه در کنار ورزشکار باشه!
    و اینکه بقیه سهمیه ها برای ورود به لندن رو صرف چه کسانی کردن!
    فدراسیون بوکس هم که مربی ای فرستاد که دیگه کوچکترین انگیزه ای براش نمونده بود بنده خدا!
    سه اتفاق مهم افتاد تو این بازیها (باخت مظاهری و دو بازی آخر روزبهانی) ولی ایشون کوچکترین انعطافی نداشت
    نه از اون حق خوری ها ناراحت شد نه از پیروزی درخشان مقابل حریف ترک احسان کوچترین خوشحالی داشت

در آخر امیدوارم این 200 تا سکه رو به عبدولی بدن که تو مصاحبش صراحتا گفت می خواستم با این پول به زندگیم سروسامون بدم!
    باشه که فقط یکم از این میلیاردمیلیاردهای بیت المال به دست کسانی برسه که مردم هم راضی باشن
    با حرفات موافقم ..
    در مورد عبدولی کاش یکم با تجربه تر کشتی میگرفت . این پسر ذاتا کشتی گیره اما مشخصه از هوشش اصلا استفاده نمیکنه تو مسابقات المپیک وقتی یه داولر چند بار بهت گیر میده باید برات تجربه بشه که این یارو قصد آزار داره و باید تاکتیک خودم رو تغییر بدم ..
    بهرحال عبدولی همون کسیه که عکسش در اومد سمبوسه میفروخت .. اگر صرفا یه نمایش نبوده باشه برای مسئولان ورزش بیش از پیش متاسفم ...

راستی یه قصه دردناک دیگه هم من براتون تعریف کنم ..گرچه اولین باز نیست داریم میشنویم

بچه های رشت میتونند صحتش رو براتون تایید کنند (برن سبزه میدون رشت پرسو جو کنند )
    تو محل من یه کشتی گیره کهنه کار به نام جناب نیکنژاد هست.. ایشون قهرمان سابق آسیا و امیدهای جهانه ..یه ماه پیش تو مسابقات پیشکسوتان ایران به راحتی اول شد و همه میگند اگر در مسابقات جهانی شرکت کنه اونجا هم به راحتی اول میشه ..
    متاسفانه و در کمال ناباوری مسئولان ورزش ازش خواستند برای اینکه بره به مسابقات مجارستان 3 میلیون تومان پرداخت کنه و ما هیج مبلغی پرداخت نخواهیم کرد .. حتی پول اقامت هم نخواهیم داد.. و از اونجایی که ایشون فقط یه راننده تاکسیه و نمیتونه چنین پولی رو پرداخت کنه بیخیال شده و نمیخواد بره ..

9. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال آرسـام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شما کجاست؟

پيش فرض

دوستان تو جه داشته باشيد اگه نتونيم طلا بگيريم ديگه بالاتر از 14 نميريم حتي پايينتر هم مياييم و در اون صورت بايد 24 تا نقره بگيريم تا بيام بالا كه غير ممكنه.....
    الان کشورهایی که ما رو تهدید می کنن بلاروس و کوبا و بویژه جامائیکاست. جامائیکا امشب در 4 در 100 متر امدادی زنان و فردا شب در مردان میتونه با درو کردن طلاها جایگاه ما رو بگیره. مخصوصا که دیشب در 200 متر مردان یک سکوی کاملا جامائیکایی داشتیم. ولی خب امروز ما هم دلاوران نام آوری رو به صحنه خواهیم فرستاد.
    Last edited by آرسـام; 10-08-2012 at 11:30.

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

تا حالا بهش فكر كردين اگه 7 نفرمون طلا بگيرن چي ميشه؟ ميشيم 6 جهان........

انشاالله كه ميگيرن......

12. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال آرسـام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شما کجاست؟

پيش فرض

متاسفانه و در کمال ناباوری مسئولان ورزش ازش خواستند برای اینکه بره به مسابقات مجارستان 3 میلیون تومان پرداخت کنه و ما هیج مبلغی پرداخت نخواهیم کرد .. حتی پول اقامت هم نخواهیم داد.. و از اونجایی که ایشون فقط یه راننده تاکسیه و نمیتونه چنین پولی رو پرداخت کنه بیخیال شده و نمیخواد بره ..
    فکر کنم این قضیه برای تمام شرکت کنندگان در مسابقات پیشکسوتان وجود داره. یکی از اقوام دور ما قهرمان پیشکسوتان وزنه برداری بود ( بابلسری ها خوب میشناسنش ). از اونم برای اعزام به مسابقات پیشکسوتان مبلغی خواسته بودن. البته ایشان تمکن مالی داشتن و از لجش نرفت. البته ایشون دیگه کلا ورزش حرفه ای رو کنار گذاشته.

14. 2 کاربر از آرسـام بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال آرسـام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شما کجاست؟

پيش فرض

تا حالا بهش فكر كردين اگه 7 نفرمون طلا بگيرن چي ميشه؟ ميشيم 6 جهان........

انشاالله كه ميگيرن......
    این آرزوی قلبی ماست. اما نشدنی است. یعنی ما در کشتی آزاد چند مدال می تونیم بگیریم؟ کشتی آزاد ما در این سالها افت کرده. همچنین رقبای گردن کلفتی چون ایالات متحده و ترکیه و آذربایجان و کشورهای بلوک شرق در انتظار ماست.
    ولی خب، در سه روز پایانی لحظات نفسگیری خواهیم داشت.

16. این کاربر از آرسـام بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •