تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 197 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

در مورد این بازی نمیشه چیزی گفت.البته از باخت ناراحتیم ولی...
    به غیر از دو سه تا بازیکن واقعا سایر بازیکنها در حد لیگ یک هم نیستند.از کاظمیان و رضایی انتظار حرکت در عمق داریم ولی وایستادن توپ بگیرن خودشون بازیسازی کنن.البته شاید حق داشته باشن.وقتی نوری نمیتونه بازی سازی کنه و هیچ الترناتیوی براش هم نداریم تا در مواقع اضطراری ازش استفاده کنیم
    از مهدوی کیا هم انتظاری نمیشه داشت چون به خاطر نداشتن بازیکن گذاشتنش اونجا
    ولی توی این بازی نقس زاده هم خیلی داغون بود.نه درست توپ میگرفت و نه درست پاس میداد.واقعی توی بعضی صحنه ها از حرکاتش شاخ در میاوردم
    به نظم ماهینی هم خوب نبود .فقط سید جلال و نیلسون خوب بودن. و تا حدودی خانزاده

شاید باید امیدوار بود توی نیم فصل دوم با اضافه شدن کریمی و حقیقی و شاید یک بازیکنی که قراره بگیرن شاید خط هافبک یه تکونی بخوره

2. 7 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بد بودیم

به نظر من اولین دلیلش اینه که تیم هافبک نداره این اصلا اغراق نیست که پرسپولیس تقریبا یک نیم فصل رو بدون هافبک طراح البته از نوع سرحالش بازی کرد
    این اصلا اغراق نیست که بگیم تیم تقریبا یک نیم فصل رو بدون هافبک دفاعی البته از نوع با کیفیتش بازی کرد

کار ما به جایی رسید که نقی زاده هافبک دفاعی فیکسمون شد و انصافا هم کم کاری نکرد و همیشه تا آخرین دقیقه جنگید

به نظر من ایراد ما مانوئل نیست من وقتی عادلانه و با عینک انصاف به تیم نگاه میکنم میبینم مانوئل اونجایی که ابزار مناسبش رو داشت تونست ضعفای تیم رو برطرف کنه
    مثلا پیشرفت خط دفاعی کاملا مشهوده توی همین بازی هم به تراکتور موقعیت گل ندادیم

یا در خط حمله نوروزی و انصاریفرد بازی به بازی بهتر شدن و مثلا در مقابل تیم خوبی مثل ملوان اونقدر زهر دار بازی کردن
    تازه با وجود فقر تیم در خط میانی و نرسیدن توپ مناسب به خط حمله

اما بدون تعارف تیم در خط میانی نفرات مناسب رو نداره مانوئل اینقدر از مهدوی کیا در این پست که احتیاج به دوندگی زیاد داره استفاده کرد که عملا مهدی این دو سه بازی آخر رو کم آورد
    نوری هم که قربونش برم اصلا چیزی به اسم عضله نداره چند تکه استخون که روش یه لایه پوست کشیدن
    نوری خوبه اما اصلا ثبات نداره و توی بازیهایی خوبه که حریف فیزیکی بازی نکنه

من با احترام قبول ندارم که تیم ترسو بازی میکنه
    تیم داره بر اساس داشته هاش بازی میکنه
    تیمی میتونه هجومی بازی کنه که هافبکای هجومی خوبی داشته که در عین خلاقیت دونده و جنگنده هم باشن
    تیمی میتونه هجومی بازی کنه که هافبک دفاعی دونده و در عین حال پاسور داشته باشه که بتونه روی موج دوم حملات به تیم کمک کنه

اما ما این ابزار رو نداریم پس بهتره که توی زمین خودمون جمع بشیم و روی ضد حمله تمرکز کنیم

امروز علاوه بر این مشکلات بنیادی غیبت تقریبا 100 درصدی خط حمله اصلی هم باعث شد تیم نتونه از این تاکتیکش که در نیمه دوم بازی با ملوان به خوبی جواب داد استفاده کنه

من هنوز روی حرفم هستم و امید دارم که اگه اختلافمون با تیم سوم کمتر از 10 امتیاز باشه در نیم فصل دوم با برطرف کردن این ضعفها بتونیم سهمیه بگیریم
    و خدا رو چی دیدین با توجه به صدرنشینهای با احترام آبکی لیگ ایران(البته این نشون دهنده آبکی بودن فوتبال ایرانه نه نزدیکی تیمها) که بسیار پر نوسان بازی میکنن اگر ثبات داشته باشیم میتونیم حتی نیم نگاهی به قهرمانی هم داشته باشیم
    Last edited by گرافيكار; 03-12-2012 at 23:31.

4. 12 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

اگه حسینی بره امارات ، بازیش افت میکنه ، مثل روز مشخصه .

کد خبر : 991746 زمان ارسال : دوشنبه 1391/09/13 22:47

براي حضور در مسابقات غرب آسيا؛
    اسامي بازيکنان تيم ملي اعلام شد

سرمربي تيم ملي فوتبال 20 بازيکن را به اردوي تيم ملي براي حضور در مسابقات غرب آسيا دعوت کرد.

به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، 20 بازيکني که کارلوس کي روش، سرمربي تيم ملي براي مسابقات غرب آسيا به اردوي تيم ملي دعوت کرد به شرح زير است:

سوشا مکاني، عليرضا حقيقي، حامد لک،
    حسين ماهيني، ميلاد فخرالديني، احسان حاج صفي، مهرداد پولادي، شجاع خليل زاده، پژمان منتظري، محمد خانزاده، اميد ابراهيمي، اميد نظري، ابوالقاسم دهنوي، ميلاد نوري، محسن مسلمان، پيام صادقيان، يعقوب کريمي، آرش افشين ، احمد حسن زاده، سيد جلال رافخايي.

بنا بر اعلام کادر فني، بازيکنان دعوت شده بايد ساعت 17 روز سه‌شنبه، 14 آذر ماه خود را در هتل آزادي به کادر فني تيم ملي معرفي کنند.

اولين تمرين تيم ملي فردا در محل هتل آزادي برگزار خواهد شد.

منبع : ورزش 3

خب اونجوری که مشخصه 4 تا از بازیکن هامون رو از دست دادیم .

فقط یه سوال : حقیقی میتونه تو بازی با ملوان تیم رو همراهی کنه ؟ بعید میدونم نقل و انتقالات نیم فصل به جام حذفی ربط داشته باشه ، درسته ؟

ممنونم .

6. 3 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

ببینید ما درسته که هافبک میانی درست و حسابی نداریم و این رو نمیشه ازش به راحتی گذشت ولی 4 تا پاس سالم و خوب دادن و چندتا موقعیت خوب داشتن تو بازی نیازی به "ژاوی" داشتن نداره
    ما با همین بازیکنا هم باید خیلی بهتر بازی کنیم. به جز 3-4 تا تیم بقیه تیما هم هافبکای خاصی ندارن. الآن مثلا آلومینیوم چی داره؟! حداقا اگه ما دفاع و مهاجم معروف داریم،اونا همینم ندارن ولی تفاوت امتیازمون 4 تاست!
    یا این فولاد که بالای جدوله چندتا بازیکن داشت که اول فصل ما بشناسیم!
    یا همین ملوان خط هافبکش بازیکنای اخراجی پرسپولیسن و هممونم میگفتیم به درد نمیخورن!

من تقریبا حس میکنم تیم اگه مربی هم نداشت تفاوت خاصی نمیکرد و تقریبا همین نتایج رو میگرفت. تنها کار مثبت ژوزه بهتر کردن دفاع تیمه که اونم عملکرد مربی دلایل دیگه ای هم داره:
    اولا تیم داره دفاعی بازی میکنه و مسلما این باعث میشه کمتر هم گل بخوریم . تو همه مصاحبه ها میگه ما فرصت به تیم حریف ندادیم.این قبول ولی تیم خودت چندتا موقعیت داشته؟!
    دوما بازیکنای خط دفاعیمون همه یا الآن تیم ملین یا تا چندسال پیش بودن. توانایی فردیشون خیلی وقتا باعث گل نخوردن میشه. تیم دنیزلی هم اگه این مدافعین رو داشت 4تا 4تا گل میخورد؟! معلومه که نه. تو یه بازیمون جلال حسینی نبود، 2تا خوردیم و 2-3 تا هم دروازه تقریبا خالی نزدن!

با این حال قضاوت اصلی رو میذاریم برای نیم فصل دوم و اضافه شدن کریمی و حقیقی. اون موقع دیگه معلوم میشه مشکل از مربیه یا بازیکنان
    هرچند از الآن میشه پیش بینی کرد که اگه یه وقتی تیم نتیجه نگیره باز این بهونه مطرح میشه که حقیقی بازیکن نیست و تو یه تیم کوچیک، خوب بازی میکرده(مثل اوایل فصل که میگفتن این بازیکنای میلیاردی و ملی پوش تو تیمای کوچیک بودن و برای همین الآن خوب بازی نمیکنن) و کریمی هم که دلش با تیم نیست و میخواد حال ژوزه رو بگیره

فاصله امتیازیمون با تیمای بالای جدولی زیاد نیست خوشبختانه. هنوزم اگه تیم یه تکونی بخوره میشه امیدوار بود

8. 7 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل - مهرزاد معدنچی چپ پای باتجربه و البته نیمکت نشین پرسپولیس در مصاحبه ای با سایت گل درباره دلایل شکست های پرسپولیس نظرات متفاوتی را به زبان می آورد. او که مدتهاست در ترکیب ثابت پرسپولیس به میدان نرفته بازیکنان را مسبب این وضعیت می داند.
    به گفته معدنچی مشکل پرسپولیس از جایی آغاز شد که بعضی ها نمی خواستند خودشان را با تفکرات مانوئل ژوزه وفق بدهند. او می گوید:از همان اول فصل بعضی ها بودند که ساز خودشان را می زدند و هیچ جوره با فضای ذهنی سرمربی و پرسپولیس جور نشدند.
    او ادامه می دهد: نمی توانم واضح حرف بزنم اما هیچ جا نیست که اینقدر درباره مربی تیم حرف بزنند. خود من زیاد بازی نمی کنم . نیمکت نشین هستم با این حال دوست دارم تیمم ببرد و بنابراین هیچ اعتراضی به این مسئله نداشته ام. اما متاسفانه همه این شکلی فکر نمی کنند.
    بازیکن شیرازی پرسپولیس در ادامه می گوید: با این باخت اخری بازهم می بینیم که بازار اظهار نظر داغ است درحالیکه باید همه دستمان را بالا ببریم و توجیه کردن را بس کنیم. بالاخره این رفتار باید یک جایی تمام شود و به خودمان بیاییم و ببینیم که مفصر هستیم.
    اما جالب ترین بخش حرفهای مهرزاد جایی است که از او درباره جلال حسینی و حرفهایش درباره سرپرست تیم سئوال می کنیم. معدنچی می گوید: سیدجلال بچه خوبی است اگرچه بعضی اخلاق هایش را دوست ندارم. به هرحال فکر نمی کنم عملکرد یک سرپرست علت باخت پرسپولیس باشد اما این نظر سید است و حرفهایش به خودش ربط دارد.

10. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض گل‌محمدی: لیست مازاد 8 نفر است نه 4 نفر/ ارتباط ژوزه و بازیکنان کمرنگ است

مربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره نتایج این تیم در نیم فصل نخست لیگ برتر، دلایل عدم نتیجه‌گیری این تیم و لیست مازاد پرسپولیس صحبت کرد.
    یحیی گل محمدی پس از بازی با تراکتورسازی گفتگویی با ایسنا انجام داد که در ادامه مرور می کنید:

پرسپولیس در نیم فصل نخست انتظارها را برآورده نکرد و در آخرین بازی در خانه به تراکتورسازی باخت.

ما در نیم فصل نخست از نظر داشتن بازیکن در تیم بالانس نبودیم و در بعضی از پست‌ها مشکل داشتیم، در حالی که در بعضی پست‌های دیگر بیش از حد بازیکن داشتیم که فکر می‌کنم در یارگیری ابتدای فصل به این موضوع دقت نشده بود. ژوزه هم چند روز دیر به تیم آمده بود و شناخت خوبی از بازیکنان و جو فوتبالی ما نداشت. همین عدم شناخت خیلی به ما ضربه زد و در ادامه راه هم سرمربی تا بخواهد شناخت بیشتری از تیم پیدا کند، زمان زیادی طول کشید و ما یک نیم فصل را به همراه امتیازهای مهم آن از دست دادیم. از نظر فنی ایرادهایی داریم که باید در نیم فصل با جذب بازیکنان جدید آن‌ها را برطرف کنیم.

* به نظر می‌رسد چند بازیکن پرسپولیس از شرایط خود در تیم راضی نیستند.

اینکه پرسپولیس یک بازی را ببرد، در یک بازی مساوی کند و دیدار بعد را ببازد اصلا روند خوبی برای ما نیست. همین باعث شد که خودباوری، روحیه و اعتماد به نفس بازیکنان پایین بیاید. این روند نتایج برای تیمی که می‌خواهد قهرمان شود،‌ خوب نیست. ما در ابتدای فصل نتوانستیم اعتماد به نفس خوبی داشته باشیم. در این 7 – 8 بازی که من در تیم بودم شرایط کمی بهتر شده اما هنوز مشکلات زیادی داریم.

* رویانیان گفته بود در بازگشت به تهران برای کادر فنی تصمیم‌گیری می‌کند. آیا قرار است تصمیمی مبنی بر برکناری ژوزه و تغییر در کادر فنی گرفته شود؟

سوال سیاسی نکنید.

* پس بالاخره جلسه‌ای که رویانیان از آن خبر داده در چه زمینه‌ای خواهد بود؟

ما یک سری مشکلات داریم که حتما باید آن‌ها را برطرف کنیم. خود رویانیان باید به ایران برگردد و کمیته فنی تشکیل شود تا درباره مشکلات تیم نظر دهد. اگر مشکلات تیم رفع نشود و ما بخواهیم در ادامه هم مثل نیم فصل نخست کار کنیم یکی از کاندیداهای سقوط خواهیم بود.

* رابطه‌ای که یک مربی و بازیکن باید داشته باشند را شما در میان ژوزه و بازیکنان پرسپولیس می‌بینید؟

به نظر من ارتباط صمیمانه‌ای که باید بین مربی و بازیکن باشد در پرسپولیس کمرنگ است. البته ژوزه هم تلاش خودش را برای بهبود این ارتباط می‌کند اما عدم نتیجه‌گیری به این مسئله دامن می‌زند. امسال بازیکنان بزرگی در تیم ما هستند که بودن در این شرایط برایشان سخت است و خیلی از آن‌ها چنین وضعیتی را قبلا تجربه نکرده‌اند. ضمن اینکه برخی از آن‌ها قبلا در تیم‌هایی بوده‌اند که همیشه در بالای جدول بوده است. به همین خاطر ممکن است این بازیکنان در این شرایط حرف‌هایی بزنند که به سرمربی بازگردد و احتمال دارد صحبت‌هایی انجام دهند که بعدا از آن پشیمان شوند. البته ما باید حرف آن‌ها را خوب بشنویم. شاید حق با آن‌ها باشد و شاید هم نباشد اما به هر صورت باید در جهت رفع این مشکلات قدم برداریم.

* پرسپولیس مقابل تراکتورسازی با غیبت انصاری فرد و نوروزی در گلزنی موفق نبود.

به نظر من اگر این دو بازیکن هم بودند، مشکلات‌مان حل نمی‌شد. ما در مرکز زمین مشکل داریم و در بازی دیشب هم مالکیت توپ را از دست داده بودیم. اگر انصاری فرد و نوروزی هم بودند فرقی نمی‌کرد. مشکل ما بحث موقعیت‌ خلق کردن برای مهاجمان است. خود غلامرضا رضایی و جواد کاظمیان بازیکنان تعیین کننده‌ای هستند اما ما برای مهاجمان‌مان خوب توپ‌ها را تغذیه نمی‌کنیم.

* از صحبت‌های دو سه بازیکن پرسپولیس پس از بازی این طور برداشت می‌شود که بازیکنان با ژوزه مشکل دارند.

اختلافی وجود ندارد. مثلا بازیکنی مثل پولادی باید ناراحت باشد چرا که دو، سه بازی است روی نیمکت می‌نشیند و هر بازیکنی که روی نیمکت قرار می‌گیرد خود به خود ناراحت می‌شود.

* رویانیان اعلام کرده لیست مازاد پرسپولیس از سوی ژوزه مشخص شده است.

اگر مسئولان باشگاه تشخیص دادند که فعلا حرفی نزنند من هم نمی‌توانم درباره نام این چهار نفر چیزی بگویم. هرچند که نام آن‌ها را می‌دانم. البته حدود 7 – 8 نفر از لیست ما خارج می‌شوند که قرار است چهار نفر دیگر هم در چند روز آینده مشخص شوند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 5 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام دوستان قرمز .

اون جوری که پیش بینی میشد ، داماش استقلال رو برد و اومد یازدهم جدول و ما یه پله سقوط کردیم .
    همچنان در حسرت امتیاز های مفته از دست داده هستیم .

موفق باشید.

14. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خبرای خوبی از تیم به گوش نمیرسه
    جدایی بازیکنهای تیم.مشکل داشتن بازیکنها با مربی و همنطور با هم و ....
    فکر کنم دیگه به جایی رسیدیم که باید تغییراتی در تیم داده بشه.

16. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

باقری: پرسپولیس باید اعاده‌ی حیثیت کند
    کانون هواداران پرسپولیس: کاپیتان پیشین پرسپولیس اعتقاد دارد این تیم با تقویت در نیم‌فصل، باید اعاده حیثیت کند.
      محتوای مخفی: ادامه... 

چه شد که بعد از مدت‌ها به تمرین پرسپولیس رفتید؟
    علت خاصی نداشت، می خواستم مهدوی کیا را ببینم که همزمان شد با مراسم تاسیس دانشکده پرسپولیس ، بعد مهدی گفت سر تمرین هستم و من هم رفتم سر تمرین. در ضمن خیلی دوست داشتم همبازی های قدیمی خودم را ببینم. بالاخره هم فال بود و هم تماشا.

پرسپولیس هم شب گذشته در تهران به تراکتورسازی باخت...
    پرسپولیس اصلا خوب بازی نکرد و موقعیت های تراکتورسازی خیلی بیشتر بود .پرسپولیس تیمی نبود که انتظارات را برآورده کند. واقعا تراکتورسازی بهتر از پرسپولیس بازی کرد. پرسپولیس زور نداشت و روزش نبود.

بعد از بازی رویانیان اعلام کرد هفته آینده کمیته فنی جلسه دارد و در مورد آینده ژوزه تصمیم گیری می شود.
    پرسپولیس مدیرعامل، هیات مدیره و کمیته فنی دارد اما الان نیم فصل است و باشگاه می تواند شرایط را بررسی کند .تمایل ندارم در این مورد نظر بدهم. اگر قرار باشد هر پیشکسوت پرسپولیس نظر بدهد برای تیم حاشیه درست می شود.

آینده پرسپولیس را چه طور می بینید؟
    پرسپولیس در بازی های پایانی نیم فصل اول نتایج خوبی گرفت اما در این دو بازی آخر یک امتیاز گرفته که خوب نیست. پرسپولیس باید در نیم فصل دوم به خودش بیاید و تیم تقویت شود. فکر می کنم با اضافه شدن رضا حقیقی مشکلات مرکز زمین حل شود اما پرسپولیس باید بجنبد و اعاده حیثیت کند.

به عنوان یکی از بازیکنان سابق تراکتورسازی، در مورد شرایط این تیم چه صحبتی دارید؟
    آنها با این تماشاگران پتانسیل بالای دارند و در 2 فصل اخیر هم در بالای جدول بوده‌اند و با برد شب گذشته هم در جدول شرایط بهتری پیدا کردند. برای اینکه این تیم در آسیا نتیجه بگیرد با از نظر بازیکن تقویت شود. اگر تراکتورسازی می خواهد در لیگ قهرمانان آسیا به مراحل بالاتر برود و در سه جام مدعی باشد باید بهتر کار کند که پتانسیل آن را دارد.

علی کریمی در جمع سه بازیکن برتر آسیا قرار گرفت اما در نهایت بازیکن کره ای انتخاب شد.
    کنفدراسیون فوتبال آسیا معیارهای خاص خودش را برای انتخاب بازیکن سال آسیا دارد. فکر می کنم چون تیم بازیکن کره ای قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شد این بازیکن را انتخاب کردند اما همین که علی در جمع سه بازیکن نهایی بود برای ما باعث افتخار است.

شما هم در سال 1997 کاندیدای دریافت این جایزه بودید اما ناکاتا در آن سال اول شد...
    من آن سال جزو سه نفر نهایی انتخاب شدم اما مرا انتخاب نکردند؛ حتما برای خودشان دلیل داشتند.

اما همان سال شما دومین گلزن جهان شدید. بله، من با 20 گل بعد از رونالدو برزیلی دوم شدم وبهترین گلزن آسیا بودم اما در نهایت انتخاب نشد.

شاید به خاطر این که خداداد عزیزی سال قبل این عنوان را کسب کرده بود، AFC نمی خواست ایرانی ها 2 سال پیاپی این عنوان را کسب کنند؟
    به هر حال انتخاب آنها بود، شاید هم همین قضیه تاثیر داشت اما مهم نیست.

حسرت این جایزه را نمی خورید؟
    این درست که کسب این مقام برای هر کسی باعث افتخار است اما حسرت خوردن ندارد. صحبت در مورد گذشته بی فایده است.

فدراسیون فوتبال ایران هم بهترین فدراسیون سال 2012 آسیا شد...
    این انتخاب انجام شده و نباید ایراد بگیریم اما خود کفاشیان هم می داند که فدراسیون اشکالات فراوانی دارد. تیم ملی جوانان، بزرگسالان و فوتسال در نتیجه گیری اصلا خوب کار نکردند و در انتخابات هیات ها هم اشکالات فراوانی وجود داشت، این مسائل مردم را دلسرد می کند. فدراسیون نباید پشت این عنوان سنگر بگیرد. اشکالاتی وجود دارد که باید برطرف شود.

فکر می کنید تیم ملی به جام جهانی صعود کند؟
    بعد از باخت به ازبکستان کار کمی سخت شده اما امیدوارم این اتفاق بیفتد.

گفته می شود قطری ها برای صعود به جام جهانی حاضرند میلیار ها دلار خرج کنند و دست به هر کاری بزنند.
    طبیعی است دست به هر کاری می زنند و این کارشان دور از ذهن نیست.

در مورد شایعه تبانی کی‌روش با قطری ها برای صعود به جام جهانی چه صحبتی دارید؟
    نباید این حرف ها را بزنیم. مطرح کردن این صحبت ها در شأن هیچ کس نیست و وجهه خوبی ندارد. هر کسی می تواند نظر خودش را بدهد اما من صحبتی نمی کنم.

یکی از اشکالاتی که به تیم ملی گرفته می شود این است که در صورت صعود به جام جهانی میانگین سنی تیم بسیار بالا است، نظر شما هم همین است؟ این خودش یک اشکال بزرگ است و من نباید در موردش پاسخگو باشم، کی‌روش باید جواب این سوال شما را بدهد. این مسئله اصلا اتفاق خوبی نیست.

یعنی کفگیر فوتبال ما به ته دیگ خورده؟ من نمی خواهم اینطور نتیجه گیری کنم اما وقتی پول باشد و برنامه ریزی درست نباشد همین می شود. پول باعث پسرفت فوتبال ما شده و بعضی تیم ها آنقدر ولخرجی می کنند و بعضی ها هم از بی پولی می نالند.

چرا شما بیرون گود هستید؟
    خودم خواستم این طور باشد. اول فصل پیشنهاداتی داشتم اما قبول نکردم و حالا هم هیچ پیشنهادی ندارم که کار کنم.

یکی از دلایل پسرفت فوتبال ما این است که امثال کریم باقری پیشنهادی برای کار کردن ندارند.
    این طور نیست. فکر نمی کنم با بودن من مشکلات حل شود اما قبول دارم خیلی از نیروهای متخصص فوتبال ما بیکار هستند.

18. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

در مورد حرفای مهرزاد معدنچی که سکوت بهترین جوابه به این بازیکن...

حال و هوای این روزای تیم خوب نیست.امیدوار بودم بعد از باخت خودشون رو جمع کنن ولی شرایط از قبل هم بدتر شده متاسفانه.سید جلال با شیرینی مشکل پیدا کرده و از اون طرف هم پیشنهاد داره،معدنچی که انتظار داره بین اون همه ستاره فیکس باشه(لول) میاد و از بازیکنا انتقاد میکنه و از همه مهمتر سرمربیمون هم یه فرد بسیار لجوج و یک دنده ست که اصلا رابطه خوبی با بازیکنا نداره...
    یکی از عوامل موفقیت تیمها داشتن رابطه خوب سرمربی تیم با بازیکنا و ایجاد حس همدلی بین بازیکناست که ژوزه در این موارد از نظر من مردوده و با این رفتار خشکی که داره بیش از پیش به مشکلات تیم افزوده...مربی ایه که علاوه بر اینکه اصلا با بازیکنا رابطه نداره دنبال کوچکترین حرکتی هست که یک بازیکن رو از تیم دور کنه و بچسبونه به نیمکت یا سکوها(قبلا علی کریمی و حالا مهرداد پولادی)
    مدیریت هر چه سریعتر باید یه اخطار جدی به ژوزه بده و بهش بگه در رفتار و تصمیماتش تجدید نظر کنه و شرایط تیم رو از این بدتر نکنه...یادمون نره یکی از دلایل موفقیتمون با افشین قطبی و سپری کردن اون فصل طلایی ارتباط خوب این مربی با بازیکنا بود.قطبی شرایطی به وجود آورده بود که بازیکنا واقعا احساس میکردن یه خانواده هستن که سالها کنار هم بودن و با جون و دل برای تیم بازی میکردن،چیزی که در تیم فعلی با توجه به رفتارهای سرمربیمون به چشم نمیخوره...

20. 7 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •