تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 301 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حیدری در گفت‌وگو با فارس:

دشمنان استقلال می‌خواهند تیم را به حاشیه ببرند/هیچکس با برگشتن مجیدی مشکلی ندارد

خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: ‌آنهایی که می‌گویند بازیکنان با برگشتن مجیدی مشکل دارند، دشمنان استقلال هستند و می‌خواهند تیم را به حاشیه ببرند.

خسرو حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در خصوص آخرین شرایط تیمش قبل از دیدار با گهر بحث بازگشت مجیدی و مسائل مختلف صحبت‌هایی را انجام داده که در زیر می‌خوانید.

فارس: بعد از بازی مقابل گهر همه طرفداران استقلال از این تیم رضایت داشتند نظر تو چیست؟

ما در آن بازی خوب کار کردیم و در نیمه دوم عملکرد بهتری داشتیم آنها در نیمه دوم 10 نفره بودند و فشار استقلال هم بیشتر شد کاملا سوار بر بازی بودیم و بازیکنانمان بسیار خوب بازی می‌کردند.

فارس: نقش مجتبی جباری در عملکرد خوب استقلال چقدر تاثرگذار بود؟

برای هواداران خیلی سخت بود که جباری یک نیم فصل در استقلال حضور نداشت، علاوه بر جباری 3 بازیکن جدید ما در ترکیب حضور داشتند و بازی خوبی ارائه کردند. استقلال در نیمه دوم نشان داد که می‌تواند عملکرد بسیار خوبی داشته باشد و حضور جباری و دیگر بازیکنان باعث شد تا بالانسی میان جناح چپ و راست ایجاد شود که این مسئله در مجموع به نفع تیم استقلال شده و مطمئنا در بازی‌های آینده عملکرد مثبت خود را بیشتر نشان خواهد داد.

فارس:‌ هنوز معلوم نیست بازی با گهر در کجا برگزار می‌شود، شما خبر دارید؟

طبیعتاً هر تیمی دوست دارد در خانه خودش بازی کند ولی وقتی آنها میزبان هستند باید دید آنها شرایط میزبانی را دارند یا خیر.

فارس: بازی در استان لرستان برای استقلال سخت نیست؟

آنها در هر صورت میزبان بازی هستند و شرایط قطعا با بازی در ورزشگاه آزادی فرق می‌کند اما برای استقلال نباید این موضوعات تفاوتی داشته باشد چون هدف ما پیروزی است.

فارس: نظرت راجع به بازگشت مجیدی به استقلال چیست؟

مجیدی چند وقت از استقلال دور بود ولی فکر می‌کنم در زمان خوبی به استقلال برگشت و می‌تواند در قهرمانی به استقلال خیلی کمک کند، همچنین ما در بازی‌های آسیایی می‌توانیم از او استفاده کنیم و به بازیکنی مثل فرهاد مجیدی احتیاج داریم.

فارس: روز گذشته شایعه شده بود که بازیکنان استقلال نسبت به بازگشت فرهاد مجیدی واکنش دارند. به عنوان یکی از بازیکنانی که چند سال است در استقلال حضور داری، نظرت در این مورد چیست؟

هیچکس مخالف بازگشت مجیدی نیست و همه بازیکنان در کنار او بازی کردند و مشکل خاصی وجود ندارد. شاید یکسری از دشمنان استقلال می‌خواهند این تیم را به حاشیه ببرند و بحث این را مطرح می‌کنند که ممکن است یکسری از بازیکنان نسبت به حضور فرهاد مجیدی واکنش نشان می‌دهند. ما یک تیم هستیم و اجازه نمی‌دهیم استقلال وارد حاشیه شود و من اعتقاد دارم همه بازیکنان باید به یکدیگر احترام بگذارند و من هم تصور نمی‌کنم در استقلال بازیکنی باشد که بخواهد با شخصی مشکل داشته باشد.

2. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نازی شفیعی همسر ناصر حجازی می‌گوید مهم اعتلای استقلال است و تصمیمی که فرهاد مجیدی برای بازگشت به این تیم گرفته برای خودش محترم است و برای او آرزوی موفیت می‌کند.

پس از توافق فرهاد مجیدی با استقلال، تعدادی از هوادارانی که خود را منتسب به مرحوم ناصر حجازی می‌کردند با هواداران مجیدی درگیر شدند اما علی فتح‌الله‌زاده منتقدان حضور مجیدی در استقلال را کسانی عنوان کرد که از بازگشت کاپیتان آبی‌ها در استقلال “هراس” دارند. در این میان شاید موضع‌گیری خانواده ناصر حجازی به این انتقال بتواند جالب‌توجه باشد.

نازی شفیعی همسر مرحوم حجازی درباره حضور مجیدی در استقلال به ایسنا، گفت: برای ما در درجه اول اعتلای نام استقلال اهمیت دارد. مهم نیست که چه کسی در این تیم بازی می‌کند بلکه تنها نام استقلال مهم است. درباره فرهاد مجیدی هم باید بگویم که هر تصمیمی گرفته حتما از نظر خودش درست بوده و محترم و ما نمی‌توانیم درباره این انتقال اظهارنظر کنیم.

او درباره اینکه آیا حضور مجیدی در استقلال باعث دودستگی هواداران و در نهایت ضربه خوردن استقلال نمی‌شود گفت: اول اینکه باید بگویم ما مخلص هواداران هستیم اما من بارها به آنها گفته‌ام که اگر می‌خواهید روح ناصر شاد باشد،‌ جنجال نکنید چرا که خود ناصر هم اهل جنجال نبود. آرامشی که آنها می‌توانند به استقلال بدهند کمک بزرگی به استقلال برای کسب قهرمانی خواهد بود.

شفیعی درباره اتفاقات شب گذشته جلوی دفتر فتح‌الله‌زاده هم گفت: طرفداران ناصر اهل توهین و بد و بیراه نیستند و اگر اعتراضی به این انتقال داشته باشند به کسی توهین نمی‌کنند. در هر حال قهرمانی استقلال همه‌ی ما و به ویژه ناصر را خوشحال می‌کند و باید به استقلال کمک کنیم قهرمان شود. دوباره تاکید می‌کنم که نظر مجیدی حتما برای خودش درست و محترم بوده و ما برای او در بازگشتش به استقلال آرزوی موفقیت می‌کنیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موسوی استقلالی شد، منوچهری و حسینی نفتی
    فارس:مطابق با قول و قراری که دو باشگاه استقلال با نفت تهران داشت، امین منوچهری و میثم حسینی از تیم استقلال با نفت تهران به توافق رسیدند و به این تیم پیوستند.
    ایمان موسوی، مهاجم تیم نفت قراردادش را با این تیم فسخ کرد و با استقلال به توافق رسید.
    موسوی و فرهاد مجیدی احتمالا فردا قرادادشان را در هیئت فوتبال به ثبت می-رسانند.

6. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمرین استقلال با حضور ماموران نیروی انتظامی برگزار شد

ایسنا:
    تمرین امروز (سه‌شنبه) تیم فوتبال استقلال در حضور حدود 60 نفر هوادار و تعدادی از ماموران نیروی انتظامی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این تمرین از ساعت 15 در کمپ اختصاصی استقلال شروع شد و بازیکنان در ابتدا بدن‌هایشان را گرم کردند و سپس به تمرین پاسکاری در حال حرکت و حفظ توپ پرداختند.

به دلیل سرمای هوا بازیکنان با گرمکن تمرین می‌کنند. اما با حضور فرهاد مجیدی در استقلال (اگرچه او قرار است از فردا چهارشنبه در تمرین‌های تیم شرکت کند)، پیش‌بینی دو دستگی میان برخی از هواداران استقلال وجود داشته که البته این اتفاق هنوز رخ نداده است.

حدود 60 نفر هوادار استقلال با وجود سرمای هوا در محل کمپ حاضر شدند و از ابتدا مربیان و بازیکنان این تیم را تشویق می‌کنند. آن‌ها هنوز مجیدی را تشویق نکرده‌اند!

همچنین تعدادی از ماموران نیروی انتظامی هم برای ایجاد فضای امن‌تر در محل حاضر شده‌اند.

در تمرین‌های امروز استقلال مجتبی جباری و میثم بائو که دیروز غایب بودند امروز حاضر شده و به طور اختصاصی تمرین‌هایشان را شروع کردند. سیاوش اکبرپور هم تنها غایب این تمرین است.

منصور پورحیدری، مهدی فنونی زاده و شاهرخ بیانی از جمله ناظران تمرین استقلال هستند.

بازیکنان استقلال در بخش پایانی و عمده تمرین امروزشان به دو گروه تقسیم شده و در زمینی به اندازه نصف زمین فوتبال مقابل هم فوتبال بازی کردند. در تیمی که کاور صورتی رنگ به تن داشت، بازیکنان نسبتا اصلی استقلال به چشم می‌خوردند هرچند در تیم مقابل هم چند بازیکن اصلی از جمله نکونام و جباری حضور داشتند. در این تمرین خسرو حیدری، ساموئل و آرش برهانی گلزنی کردند.

مهدی رحمتی در جریان تمرین خیلی آرام به میرشاد ماجدی گفت که کاورهای تیم کم است.

تعداد تماشاگران در ابتدای تمرین 60 نفر بود که تا پایان به حدود 100 نفر افزایش یافت.

سیروس دین‌محمدی نیز در تمرین امروز استقلال حضور داشت.

تماشاگران پس از دقایق ابتدایی تا پایان تمرین دیگر کسی را تشویق نکردند. امیر قلعه‌نویی در لحظاتی از تمرین هنگامی که مجید صالح عملکرد بازیکنان را زیر نظر داشت، در پشت یکی از دروازه‌ها دقایقی با دویدن‌های بسیار آرام خودش را گرم کرد.

بازیکنان استقلال پیش از اینکه تمرین شروع شود تنیس فوتبال انجام دادند و قلعه‌نویی هم لحظاتی با آن‌ها صحبت کرد.

در شرایطی که هوا سرد است کمپ استقلال هنوز شرایط مناسبی برای تماشاگران ندارد.

8. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

یعنی:
    یه عده میگن فرهاد بیاد..
    یه عده میگن فرهاد نیاد..
    یه عد طرفدار فرهاد هستن؟!؟
    یه عده طرفدار مرحوم حجازی هستن؟!
    یه عده طرفدار قلعه نویی هستن؟!
    این حرف ها و این القاب رو فقط بدخواهان و نادان ها به یه مشت استقلالی متعصب میدن.
    ما توی اهواز از این چند سلیقگی زیاد داریم اما وقتی تیم میاد تو زمین دیوانه وار فریاد هورا سرمیکشیم...همه چند سلیقگی و بدسلیقگیها میره کنار و تیم رو تشویق میکنیم.
    آدم ها هرچقدر بزرگ هم باشن پیش استقلال کوچیکن
    تهران و جاهای دیگه هم همین طور...
    چه معنی داره طرفدار فلانی یا بهمانی...

10. 11 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

وقتی حرف طرفدار وسط باشه فرد خاصی این وسط نقش زیادی نداره
    کلا تیم و باشگاه و بازیکنان باید بخاطر هوادار تیم بازی کنن نه فرد خاصی
    ناصر حجازی اسطوره استقلال هست ولی بالاتر از هواداران و در نهایت شاد کردن دل اونها نیست
    مجیدی بهترین تصمیم رو گرفت ، شاید حرف بعضی ها در مورد برگشتنش باشه ولی مهم تصمیم بازی کردن و شاد کردن اینهمه هوادار بود

12. 10 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا متاسفم.....
    بازی به این مهمیو دارند در یک زمینی برگزار میکنند که به جرات میشه گفت زمین فوتبال پارک سر کوچه ما از اونجا شرایط بهتری داره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط باید معجزه بشه که این بازی به خوبیو خوشی به پایان برسه
    فکرشو کنید این فاصله کم تماشاگرا تا زمین چه مشکلاتی که به وجود نمیاره......فقط کافیه داور یه سوت اشتباه بزنه......
    فقط باید به حال این مسئولین گریه کرد.......

استقلال هر شهرستانی که میره کلی تماشاگر به استادیوم میکشونه حالا فرض کنید برای اولین بار میخواد در این ورزشگاه مسابقه به این مهمی برگزار بشه

.......................

در مورد مجیدی هم یه چیزو اضافه کنم
    نباید از فرهاد انتظار معجزه داشت و تصور کرد مثل دو سه سال اخیر که در استقلال بود تاثیرگذار باشه....
    فرهاد 36 ساله بعد از بازی در یک لیگ عربی و بعد از اون چندین ماه بازی نکردن خیلی زمان میبره تا دوباره بتونه موثر واقع بشه
    نکونام که حدود 4 سال از فرهاد سن کمتری داره و در بهترین لیگ جهان بازی میکرد بعد از حدود یه ماه بازی نکردن 10-12 تا بازی طول کشید تا کمی به اوج برگرده
    الان تنها کمکی که فرهاد به تیم و هوادارا میکنه از لحاظ روحی روانیه و هوادارای بیشتریو به استادیوم میکشونه

در مورد مکتب حجازی !! هم باید بگم که بهتره خانواده محترم حجازی این مسالرو هرچه سریعتر جمعش کنند و به یه عده اجازه ندن از نام ناصرخان سواستفاده بشه.....همسر ناصرخان به خوبی این کارو انجام داده ولی اتیلا صحبتهاش مثل اتیش زیر خاکستر می مونه.....امیدوارم اتیلا هم از اون افراد مکتب حجازی!! حمایت نکنه چون واقعا به ناصرخان لطمه میزنه.....میگن اگه میخوای یکیو خراب کنی ازش بد طرفداری کن،کاری که اون عده اجیر شده دیشب انجام دادن .....
    متاسفم برای افرادی که ارزو دارن استقلال قهرمان نشه تا مثلا قلعه نویی یا مظلومی موفقیت به دست نیارند.....
    حجازیو استقلال حجازی کرد همینطور قلعه نوییو مجیدیو.......هر کدوم اینا در دوره خودشون به این تیم خدمت کردند و رفتند دیگه قرار نیست هرکدوم واسه خودشون یه مکتب بسازند که اصلا یعنی چی؟
    مکتب حجازی
    مکتب قلعه نویی
    مکتب مجیدی
    مکتب مرفاوی
    مکتب مظلومی
    خدا وکیلی ادم خندش میگیره
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 18-12-2012 at 18:13.

14. 11 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

فقط مکتب استقلال

برگشتن فرهاد واقعا ما رو از ته دل شاد کرد.
    همونطور که گفته بود ، مثل یه سرباز اومد تا به تیمش خدمت کنه و برای این هوادارها که میخواستن بازیشو ببینن ارزش قائل شد.نگران عملکرد ضعیف خط حمله بودیم ، آمار گلزنی تیم اصلا جالب نیست و باید از تمام پتانسیلمون واسه قهرمانی استفاده کنیم.در عین ناباوری خیلی زود بعضیا به برگشتن فرهاد
    واکنش منفی نشون دادن!!! مثل آتیلا و حسن روشن.

خلاصه حرفم اینه : "فقط یک مکتب و جنبش و دسته داریم به نام استقلال"

حجازی تمام زندگیش رو واسه خدمت به استقلال گذاشت . اسطوره ای در فوتبال ما و باشگاه استقلاله که ما همه دوستش داریم. حسن روشن در زمان خودش ستاره بزرگی بوده که برای استقلال و تیم ملی مهره با ارزشی بوده. از طرفی قلعه نوعی هم در مربیگری خودش رو ثابت کرده و جزو افتخارات باشگاه استقلاله (همین بس که رقیب در آرزوی داشتن یه فردی مثل اونه).

در این شرایط باید از این پتانسیل واسه تقویت باشگاه استفاده کنیم ولی امان از کینه ها و تسویه حسابهای شخصی .آتیلا و حسن روشن بحث های اختلافی قبلی رو وسط کشیدن. دسته بندی وهواداری از مکتب حجازیسم و قلعه نوعیسم و مجیدیسم و ... عنوان شد که خیلی شرم آوره.

خیلیا میگفتن و میگن قلعه نوعی باند بازه . دلاله .میخواد نوچه هاشو بیاره تو تیم. چند بازیکن محبوبش رو با خودش آورد ولی قلعه نوعی از اول مردونه نشون داد که برای تسویه حساب شخصی نیومده. رحمتی و جباری که همه میگفتن از استقلال میرن رو نگه داشت. گفت فرهاد رو میخوام (که دیدیم بعدش بحث بازوبند شد). بالاخره فرهاد هم اومد و حالا یه تیم منسجم و کامل داریم . نمیخوام خیلی حاشیه هارو باز کنم. بیخیال.

الان دیگه باید همه یکدل بشیم. ما هوادارها با کمک پیشکسوتهای تیم باید سرمربی رو حمایت کنیم . اگه کمک نمی کنیم حداقل حاشیه درست نکنیم. به نظرم بازگو کردن اختلافات گذشته در این شرایط خیانت به تیمه و جو رو مسموم میکنه.

Last edited by federrer; 18-12-2012 at 21:29.

16. 11 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

قلعه‌نويي:يک مکتب داريم آن هم استقلال است

امير قلعه‌نويي مي‌گويد بازگشت فرهاد مجيدي به استقلال تنها تصميم خود او بوده است و استقلال تنها يک مکتب دارد و آن هم مکتب استقلال است.

سرمربي تيم فوتبال استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، درباره حضور فرهاد مجيدي در استقلال گفت: به هر حال نگاه من به فرهاد نگاه سرمايه‌اي بود. او سرمايه ملي فوتبال ايران است. من به او نگاهي برادرانه داشتم. مي‌خواهم درباره مسئله‌اي صحبت کنم که کسي از آن خبري نداشت. مجيدي قبل از آن که به دفتر فتح‌الله‌زاده برود به خانه من آمد و ما با هم يک ساعتي صحبت کرديم و اگر سوء تفاهمي هم وجود داشت، برطرف شد.

قلعه‌نويي ادامه داد: فرهاد مجيدي کسي است که براي استقلال زحمات زيادي کشيده است. ما در باشگاه‌مان يک مکتب بيشتر نداريم و آن هم مکتب استقلال است و فرهاد هم جزو اين مکتب است. ابتداي فصل پيشنهاد دادم که مجيدي به استقلال بيايد و الان هم که او به استقلال برگشته با تصميم خود من بوده است. چند روز پيش هم گفتم که الان و در شرايطي که استقلال در صدر جدول است خواسته‌ام مجيدي به استقلال برگردد. او زحمات زيادي کشيده و نبايد آن‌ها را فراموش کنيم ضمن اينکه من دوست داشتم او در زمان من از فوتبال خداحافظي کند.

وي درباره بحث بازوبند کاپيتاني هم گفت: اين مسئله اهميتي ندارد. آنقدر هدف‌هاي ما بزرگ هستند که مسئله کاپيتاني چندان مهم نيست. ضمن اينکه خود بازيکنان استقلال بازيکنان بامعرفتي هستند.

قلعه‌نويي در ادامه درباره موافقت شوراي تامين استان لرستان با برگزاري ديدار استقلال با گهر در دورود گفت: وظيفه ما اين است که هر جا سازمان ليگ اعلام مي‌کند بازي کنيم اما حرف ما اين است که آيا شرايط براي برگزاري اين بازي آن هم براي ديداري که يک طرفش استقلال است فراهم است يا خير؟ آيا کساني که چنين تصميمي گرفته‌اند تجربه برگزاري چنين بازي‌اي را در اين شهر داشته‌اند؟ پس از سال‌ها هنوز کسي حادثه ساري را فراموش نکرده است. اين چيزي است که ما مي‌گوييم بايد مسئولان در تصميم‌گيري‌شان لحاظ کنند. به هرحال حضور استقلال و پرسپوليس در شهرهاي مختلف هواداران زيادي را به ورزشگاه‌ها مي‌کشاند و همين مسئله حساسيت‌ها را براي ميزباني از اين دو تيم سخت مي‌کند چه برسد به شهري که مي‌خواهد براي نخستين بار ميزبان چنين مسابقه‌اي باشد.

وي با بيان اينکه هنوز ميزباني دورود رسما به باشگاه استقلال اعلام نشده است، گفت: اگر اين مسئله به صورت رسمي اعلام شود، ما از آن تمکين خواهيم کرد.

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سوال که آيا در فاصله 72 ساعت تا برگزاري اين ديدار کار براي هماهنگي سفر استقلال به لرستان سخت نمي‌شود گفت: طبيعتا اگر يک هفته جلوتر مي‌دانستيم مي‌توانستيم بهتر برنامه‌ريزي کنيم اما صحبت من اين است که آيا مسئولاني که چنين تصميمي گرفته‌اند تجربه برگزاري اين بازي را در شهرشان داشته‌اند؟ به هر حال اگر واقعا تصميم‌شان اين باشد، ما تمکين مي‌کنيم و به دورود مي‌رويم چه اينکه در گذشته تقريبا در همه شهرهاي ايران بازي کرده‌ايم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا با توجه به حضور شما در ليگ برتر، ليگ قهرمانان و جام حذفي رقابت‌هاي حذفي را جدي خواهيد گرفت يا خير گفت: خوشبختانه آنقدر بازيکن خوب داريم که بايد هر سه جام را جدي بگيريم اما بحث من اين است که در بازي با گهر خداي ناکرده مشکلي پيش نيايد. چند روز پيش در خبرها خواندم که يک داور در خلال سفرش تصادف کرده و درگذشته است. آيا خانواده او مي‌توانند براي يک عمر اين حادثه را فراموش کنند؟ مي‌خواهم بپرسم اگر آن روز ما با اتوبوس به شمال مي‌رفتيم و اتفاق مشابهي براي ما بود آيا سه امتياز ارزش آن کارها را داشت و آقايان خوشحال مي‌شدند؟ به اعتقاد من بايد در تصميم‌گيري‌هايمان با ديد بازتري اقدام کنيم.

قلعه‌نويي در پايان در پاسخ به اين سوال که آيا نگراني‌هاي شما درباره تقويت تيم با جذب بازيکناني نظير مجيدي، کاماچو، حاتمي و... برطرف شده است گفت: اين نگراني‌ها برطرف شده اما ما بايد در يکي دو پست ديگر تيم را تقويت کنيم.

منبع : ورزش 3

پ . ن : به صحبت دوستان یه مورد اضافه کنم که اینها اصلا طرفدارای استقلال نبودن ! حاضرم قسم بخورم که تمام این حرکتها از یه جایی خط گرفته شده مطمئنم .

درباره ی فرهاد هم درسته شاید نتونه همون فرهاد باشه که به نظر من هست اما وجودش میتونه خیلییی به تیم کمک کنه . اصلا من خودم دیشب تو 90 دیدمش کلی روحیه گرفتم از قیافش
    Last edited by MohammadT15; 18-12-2012 at 21:19.

18. 6 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

20. 5 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •