تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 328 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

تا به سال 2000-1999 رسیدیم. سالی که با درخشش ردوندو همراه بود. در مرحله یک چهارم نهایی، در برنابئو دو تیم دروازه های خودشان را بسته نگه داشتند، تا در نهایت همه چیز به اولترافورد ختم شود. و رئال مادرید با پشت پای زیبای فرناندو ردوندو، بازی را با نتیجه 3-2 به سود خود به پایان برد.
    کسری این مطلب رو خودت نوشتی یا از جایی گرفتی؟ خوب این جمله که نقل قول کردم یکم برای کسایی که ندیدن یا یادشون نیست گمراه کننده میشه. توضیح بدم که ردوندو با پشت پپا گل نزد. گوشۀ چپ زمین بود که فکر کنم دیوید می بود (درست یادم نمیاد) بهش نزدیک شد و ردوندو با پشت پا توب رو از بین پاهای دفاع رد کرد و اونوری چرخید و با یه پاس خوب رائول رو جلوی دروازۀ نسبتاً خالی قرار داد. این یکی از بهترین خاطرات فوتبالیمه. اون موقع منچستر خیلی خیلی قوی تر از الان بود.

+

میدونین دارم به چی فکر میکنم؟
    تیم وضعش خرابه. دنبال قهرمانی دهم تو اروپا هست. سخت ترین گروه ممکن رو داشت (قهرمان چهار کشور صاحب فوتبال تو یه گروه!) در حالی که تیم های دیگه گروهشون اینطور سخت نبود و بعد هم با منچستر افتاده. این از همون موقعیتهاییه که مورینیو باز توش بدرخشه و نامش رو تو تاریخ ثبت کنه. من طرفدار سینه چاک مورینیو نیستم ولی اگه کسی بتونه با این روند حاضر تیم رو قهرمان اروپا کنه کار خیلی بزرگی کرده و اگه اون نفر مورینیو باشه دیگه فکر نکنم کسی بمونه که قبول نکنه یکی از بزرگترین مربیای تاریخ هست.
    از یه طرف یه زمانی هم بود که حرفش بود قراره مورینیو جانشین فرگوسن بشه. فکرش رو بکنین که بعد از رویارویی با دورتموند، من سیتی، و آیاکس و بعد هم منچستر و .... بتونه قهرمان شه. مورینیو هم که یه جا بند نمیشه. جالب میشه اگه این اتفاق بیفته و بعد بره بشه مربی منچستر.
    Last edited by powerslave; 21-12-2012 at 19:53.

2. 6 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسری این مطلب رو خودت نوشتی یا از جایی گرفتی؟ خوب این جمله که نقل قول کردم یکم برای کسایی که ندیدن یا یادشون نیست گمراه کننده میشه. توضیح بدم که ردوندو با پشت پپا گل نزد. گوشۀ چپ زمین بود که فکر کنم دیوید می بود (درست یادم نمیاد) بهش نزدیک شد و ردوندو با پشت پا توب رو از بین پاهای دفاع رد کرد و اونوری چرخید و با یه پاس خوب رائول رو جلوی دروازۀ نسبتاً خالی قرار داد. این یکی از بهترین خاطرات فوتبالیمه. اون موقع منچستر خیلی خیلی قوی تر از الان بود.
    آره فکر کنم کمی ایهام داره. اون صحنه ردوندو تقریباً میشه گفت یه تغییر جهت تو سبک روبرتو کارلوس داد. هیچ چیز بهتر از ویدئو اون صحنه نمیتونه شرح اون لحظه رو بده.

از YouTube دانلود کردم و براتون آپلود کردم. امیدوارم با آپلودسرورش مشکلی نداشته باشین:

4. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

لیست بازی فردا شب:

دروازه بانان : Casillas, Adán y Jesús
    مدافعین :
    Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa y Nacho
    هافبک ها :
    Xabi Alonso, Khedira, Özil, Essien, Modric, Callejón, Di María y Kaká
    مهاجمین :
    Cristiano Ronaldo, Benzema y Morata

* فردا ساعت 22:30 در ورزشگاه لاروسالدا به مصاف مالاگا میریم

مالاگا این روزها تحت هدایت مانوئل پلگرینی روزهای خوبی رو پشت سر میگذاره و امیدوارم که باعث دردسر نشن...ضمن اینکه اعلام شد این تیم بخاطر بدهی نمیتونه فصل آینده در رقابتهای اروپایی(لیگ اروپا و لیگ قهرمانان) بازی کنه

6. 6 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مربی رئال مادرید هرگونه ورود و خروجی را در ماه ژانویه رد کرد. بخصوص درباره ی هافبک برزیلی خود، کاکا، گفت: " فکر نمیکنم (که باشگاه رو ترک کنه)، هرچند نمیتونم گارانتی بکنم که بازار هیچ حرکتی نکنه. فکر نمیکنم که کاکا ما رو ترک کنه، و اگه بمونه برامون خوبه، چون اون به ما یه انتخاب دوم میده. "

وی همچنین از مدافع خود فابیو کوئنترائو دفاع کرد: " کوئنترائو داشت روز به روز بهتر بازی میکرد، اما دوباره مصدوم شد. "

هرچند فلورنتینو پرز اعلام کرد که رئال مادرید هرگز تسلیم نمیشود، اما مورینیو به خبرنگاران گفت: " هیچی واسه گفتن درباره صحبت رئیس ندارم. "

مربی رئالی ها همچنین پیغامی را برای تیتو ویلانووا فرستاد: " کاری که در خلوت انجام میدم و جار نمیزنم. وقتی همچین اتفاقی میفته، همه ی ما پشتش اون و خانوادش هستیم. "

مربی پرتغالی همچنین درباره صحبت های رافا بنتیز که گویا قرار است جانشین مربی پرتغالی شود گفت: " نمیدونم این حرف ها از کجا میاد و برام مهم نیست. فقط به عنوان یه هوادار چلسی امیدوارم در حین آماده شدن برای بازی با Corinthians به رئال مادرید فکر نکند. "

در نهایت درباره تصمیم یوفا درباره ی مالاگا گفت: " کسی نیستم که بتونم درباره قوانین قضاوت کنم، اما امیدوارم در صورت انتخاب مالاگا برای بازی های اروپایی فصل بعد، همه چیز حل بشه. "

8. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مروری بر 20 گل برتر لالیگا در فصل گذشته (12-2011). انتخاب گل ها از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.

جالبه که اکثر گل ها هم کار کریس هست، فصل گذشته واقعاً کارنامه ی درخشانی از خودش به جا گذاشت.

با پسوند FLV که میتونین با FLV Player یا حتی KMPlayer پخش کنین.

10. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

معلوم نیست چه بلایی به سر این رئال اومده که اینجوری بازی میکنن
    به معنای واقعی کلمه افتضاححححححححححح بازی کردن نتیجشم باخت
    از هر 5 تا پاساشون 1 میرسه به یار خودی بقیه همش اشتباهه
    یکی به من بگه این مورینیو چه فکری کرده که آدان رو به جای کاسیاس گذاشته دروازه
    کاسیاس واقعا دروازبان و بازیکن بزرگیه
    رونالدو هم که اصلا انگار نیست
    اگه اینجوری پیش بره . . . . .
    افتضاح اختلاف افتاد
    اعصاب آدم خورده این گزارشگرم رو مغز آدم رژه میره گیرش بیارم

12. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

ختلاف با بارسا به 16 امتياز رسيد
    شکست رئال در شب نيمکت‌نشيني کاسياس

رئال مادريد در شب نيمکت‌نشيني کاسياس، مغلوب حريف خود مالاگا شد تا فاصله‌اش با بارسلونا در صدر جدول باز هم بيشتر شود.

در ديداري حساس از هفته هفدهم لاليگاي اسپانيا، مالاگا در ورزشگاه خانگي خود روزالتا ميزبان تيم سوم جدول رده‌بندي رئال مادريد بود.

اين بازي در نيمه اول چنگي به دل نزد و با تساوي بدون گل به پايان رسيد.

اما در نيمه دوم اين بازي ايسکو روي پاس گل خواکين مالاگا را يک بر صفر پيش انداخت و در شرايطي که مالاگا روي حملات خود بخت رسيدن به گل‌هاي ديگر را داشت که با بي‌دقتي مهاجمان به هدر مي‌رفت، اين رئال مادريد بود که با استفاده از شلوغي در محوطه شش قدم با گل به خودي سرخيو سانچز در دقيقه 66 بازي را به تساوي کشاند.

در ادامه اين سانتا کروز بود که با گل‌هاي دقيقه 73 و 76 خود مالاگا را 3 بر يک از رئال مادريد پيش انداخت.

دقيقه 82 کريم بنزما روي پاس گل مسعوت اوزيل گل دوم رئال را به ثمر رساند و در نهايت اين بازي با نتيجه 3 بر 2 به سود مالاگا به پايان رسيد و اختلاف رئال مادريد با بارسلونا در صدر جدول 16 امتياز شد.

* پيش از شروع بازي بازيکنان تيم رئال مادريد پيراهني را به تن داشتند که روي آن شعاري در حمايت از «تيتو ويلانووا» نوشته شده بود.

* کاسياس کاپيتان رئال مادريد از روي نيمکت بازي را تماشا مي‌کرد و با توجه به چهره ناراحتش به نظر مي‌رسيد که از اين نيمکت‌نشيني به هيچ عنوان راضي نيست.

14. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

رو اشتباهات فاحش مورینیو باختیم باز !
    کاملا واضحه...! دوتا بازیکن رو از پست تخصصی خارج میکنه در صورتی که قرار نیست هیچ کار خاصی انجام بدن...
    1-وقتی دفاع تخصصی (ناچو) روی نیمکت داریم هیچ مربی نمیاد از یک بازیکن غیر تخصصی تو خط دفاعی استفاده کنه (با اینکه قبلا استفاده کرده و نتیجه افتضاح گرفته) !
    2-کایخون دقیقا جای آربلوا اومد ، تا تو کارهای هجومی کمک کنه...که با اینکه نکرد ! تو دفاع هم افتضاح بود...
    3-آدان ، بارها ثابت کرده در حد آکادمی رئال هم نیست ، چرا برای شوک دادن به تیم باید کاسیاس اصلی ترین بازیکن تیم نیمکت نشین بشه؟ و کسی مثل رونالدو - په په - راموس - .....فیکس باشند؟
    4-چرا یک بازیکن که هیچ نقشی نداره تعویض نمیشه؟
    و......!
    فکر میکنم یک شوک برای خوده مورینیو لازمه تا بتونه بهتر فکر کنه...!
    اگه همینطور پیش بریم تو برنابئو باید برا بارسلونایی ها تونل بزنیم !

مورینیو اومده ، آربلوا رو از پست تخصصی خارج کرده ، جاش یک بازیکن ( اسین) رو گذاشته که پست تخصصی ایشون هم نیست ! بعد کایخون رو وارد زمین میکنه که به صورت یک وینگر عمل کنه ، میاد میشه دفاع چپ نه در حمله کمک میکنه ، نه قابلیت های تدافعی آربلوا رو داره که حداقل وینگر های حریف رو نگه داره و پرس کنه....! اونوقت نمیاد از یک دفاع مرکزی مثل کاروالیو استفاده کنه راموس رو بفرسته سمت چپ یا راست که حداقل خط دفاع دچار یک تغییر بشه نه چندتا تغییر که بازده رو پایین بیاره...!
    بابا ناچو به اون خوبی یا فابیانو ( دفاع راست آکادمی) خیلی عالی هستند !

16. 6 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

وضعیت این فصل واقعه فاجعه بوده...
    من فکر میکنم دلیل اینکه اینقدر هم به چشم میاد، اینه که یه فصل بی نظیر رو سال قبلش تجربه کرده بودیم و اینکه چطور اون تیم این میشه، باعث میشه قضیه وحشتناک بشه..
    اما اینکه بگیم چون فلانی اینطوری بود و چون فلانی نبود، باختیم و مقصر خوزه هست، اشتباهه...

من معتقدم خوزه به عنوان سرمربی تیم مسئول بد نتیجه گرفتنه تیم-ه اما اینکه چرا این بازیکن بازی کرد و چرا اون نکرد و بخاطر این باختیم و به این خاطر خوزه مقصره، اشتباهه...
    بله، هممون معتقدیم که ایکر نباید نیمکت نشین بشه اما خب هممون قبلش هم میگفتیم که چرا آدان اصلا بازی نمیکنه! خب بلاخره باید از یه جا شروع کنه و چی بهتر از بازی در این فصلی که خیلی وقته از دست رفته؟ اینطوری نشونمون میده که آدان بدرد رئال نمیخوره (روی 2 گل مقصر بود!)...

من فکر میکنم این باخت ها بد نباشه..
    الان داریم نقاط ضعف زیادمون رو بیشتر میبینیم...و میتونیم برای بعد مشکل رو حل کنیم..میگم مثل داستان آدان که باید یه دروازه بان درست و حسابی بیاریم برای سالهای آینده چون واقعا آدان خوب نیست...
    به هر حال لیگ که خیلی وقته از دست رفته و لیگ قهرمانان هم بعیده با این وضعیتمون به جایی برسیم...
    یه سری ضعف های بزرگ داریم که باید برطرف کنیم تا بتونیم تیم کاملی بشیم و این بازیها میتونه یه فرصت عالی باشه برای پیدا کردن مشکلاتمون...(شاید از همین بازیهای بتونیم برای لیگ قهرمانان آماده بشیم!)

18. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مورینیو کمر بسته تیم رو بفرسته دسته دو

من نمیدونم الان داخل تیم اختلافی هست که کاسیاس رو نیمکت نشسته یا اینکه واقعا تصمیم تاکتیکی بود؟ یادم فصل اول حضور مورینیو، بعد از برد در کوپا د ری اما باخت های بعدی، همه اومدن از سیستم تدافعی مورینیو انتقاد کردن و تو تیم کمی اختلاف بوجود اومد اما در نهایت همین بحث و جدل ها باعث شد تیم بهتر بشه و الان میبینیم که با یه بازی حجومی بارسلونا رو شکست میدیم.

به هر همه میدونیم که لیگ تموم شده، اما اگر هم قرار هست اینو یه فرصت بدونیم برای استفاده از ترکیب ها/بازیکن های جدید، باید منطقی رفتار کنیم. من نمیگم اسین بازیکن چند پسته نیست، اما وقتی میبینی حالا به هر دلیل، سن/پست غیرتخصصی، جواب نمیده، خب بازیش نده!

کلاً هرچی بود، 2012 دو روی متفاوت رو به ما نشون داد، اما در نهایت تمام شد. امیدوارم که 2013 نه یک رئال متفاوت، بلکه همون رئال اوایل 2012 رو برامون بیاره.

20. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •