کسری این مطلب رو خودت نوشتی یا از جایی گرفتی؟ خوب این جمله که نقل قول کردم یکم برای کسایی که ندیدن یا یادشون نیست گمراه کننده میشه. توضیح بدم که ردوندو با پشت پپا گل نزد. گوشۀ چپ زمین بود که فکر کنم دیوید می بود (درست یادم نمیاد) بهش نزدیک شد و ردوندو با پشت پا توب رو از بین پاهای دفاع رد کرد و اونوری چرخید و با یه پاس خوب رائول رو جلوی دروازۀ نسبتاً خالی قرار داد. این یکی از بهترین خاطرات فوتبالیمه. اون موقع منچستر خیلی خیلی قوی تر از الان بود.
+
میدونین دارم به چی فکر میکنم؟
تیم وضعش خرابه. دنبال قهرمانی دهم تو اروپا هست. سخت ترین گروه ممکن رو داشت (قهرمان چهار کشور صاحب فوتبال تو یه گروه!) در حالی که تیم های دیگه گروهشون اینطور سخت نبود و بعد هم با منچستر افتاده. این از همون موقعیتهاییه که مورینیو باز توش بدرخشه و نامش رو تو تاریخ ثبت کنه. من طرفدار سینه چاک مورینیو نیستم ولی اگه کسی بتونه با این روند حاضر تیم رو قهرمان اروپا کنه کار خیلی بزرگی کرده و اگه اون نفر مورینیو باشه دیگه فکر نکنم کسی بمونه که قبول نکنه یکی از بزرگترین مربیای تاریخ هست.
از یه طرف یه زمانی هم بود که حرفش بود قراره مورینیو جانشین فرگوسن بشه. فکرش رو بکنین که بعد از رویارویی با دورتموند، من سیتی، و آیاکس و بعد هم منچستر و .... بتونه قهرمان شه. مورینیو هم که یه جا بند نمیشه. جالب میشه اگه این اتفاق بیفته و بعد بره بشه مربی منچستر.