دوستان من یک سوال
من با رتبه 57000 منطقه دو
پیام نور همدان ->مهندسی معماری قبول میشم؟
غیرانتفاعی ارم شیراز مهندسی معماری هم قبولم به نظر شما پیام نور بهتره یا غیر انتفاعی؟
دوستان من یک سوال
من با رتبه 57000 منطقه دو
پیام نور همدان ->مهندسی معماری قبول میشم؟
غیرانتفاعی ارم شیراز مهندسی معماری هم قبولم به نظر شما پیام نور بهتره یا غیر انتفاعی؟
خواهشا یکی جواب بده :
من نمی تونم جواب قطعی بدم بهت! ولی فقط یه ذره می تونم اطلاعاتتو بیشتر کنم و خودت می تونی یه تصمیم درست بگیری!
ببین شهید بهشتی تو یهک کلام از خواجه نصیر دانشگاه تره! چون تمام دانشگاهش تو یه جا متمرکزه و فضای خیلی خوبی داره! نکته ی منفی بهشتی هم اینه که شما باید از الان با دید صفر نسبت به رشته برق بیاین و گرایش تخصصی خودتونو مشخص کنید که به نظرم خیلی جالب نیست! در حالیکه تو خواجه گرایش تون رو بعد از ترم چهار مشخص می کنید! این به نظرم تنها مزیته خواجه نصیر نسبت به بهشتیه! از نظر کیفیت آموزشی هم هر رو تقریبا تو یه سطح قرار دارند! اینطوری بهت بگم که اگه وارد یکی از این دانشگاهها شدی ایشالا بعد از اعلام نتایج حسرت اینو نمیخوری که ای کاش اون یکی دانشگاهو میزدم صرفا به خاطر سطح علمیش!
در هر صورت خودت ببین دیگه! یه تصمیم منطقی و درست بگیر! منم فقط سعی کردم بهت اطلاعات بدم!
دوست عزیز جوابها با هم میان ! انتخاب هم فقط بین رشته ای هست که مجاز شدین ! انتخابها رو بر اساس علاقه مرتب کنید !
دوست عزیز دانشگاه خوارزمی کرج فکر میکنم تو حصارک باشه ! خوابگاه هم فکر نکنم برای ورودی امسال داشته باشه ! زیاد هم خوش مسیر نیست ! یعنی اگه بخوای از تهران پارس بیای , مسیر طولانی در راه هستی و حتی اگه بخوای با مترو تا پل فردیس بری و از اونجا با تاکسی تا دانشگاه شاید روزی 5 6 ساعت تو راه باشی ! یعنی اگه کلاست 8 صبح شروع میشه شما باید 5/30 از خونه راه بیفتی ! و کرایه ماشین روزانتون هم زیاد میشه 1 به نظر من سطح بین الملل امام خیلی بالاتر هستش !
ممنون.دوست عزیز دانشگاه خوارزمی کرج فکر میکنم تو حصارک باشه ! خوابگاه هم فکر نکنم برای ورودی امسال داشته باشه ! زیاد هم خوش مسیر نیست ! یعنی اگه بخوای از تهران پارس بیای , مسیر طولانی در راه هستی و حتی اگه بخوای با مترو تا پل فردیس بری و از اونجا با تاکسی تا دانشگاه شاید روزی 5 6 ساعت تو راه باشی ! یعنی اگه کلاست 8 صبح شروع میشه شما باید 5/30 از خونه راه بیفتی ! و کرایه ماشین روزانتون هم زیاد میشه 1 به نظر من سطح بین الملل امام خیلی بالاتر هستش !
من اگر قزوین قبول شم نمیمونم و هر روز میرم و میام . در این صورت چی ؟ یعنی از خوابگاه قزوین استفاده نمیکنم و هر وقت کلاس داشته باشم صبح میرم و شب میام .
Last edited by morix_001; 11-08-2012 at 03:33.
سلام دوستان عمران-نقشه برداری تبریز روزانه بهتره یا مکانیک ازاد قیامدشت ؟ خودم ساکن تهران هستم کلا عمران نقشه برداری چه جوریه ؟ با عمران- عمران خیلی فرق داره ؟ درامد و بازار کارش چجوریه؟ میشه واسه ارشد گرایش دیگه ای خوند؟
اگر زودتر جواب بدید ممنون می شم
سلام
عمران نقشه برداری خیلی فرق داره با عمران -عمران،خب یک رشته خصوصی بیشتر به حساب میاد-اگه سرمایه داشته باشی خیلی رشته عالی ایه!البته سرمایه ها،نه سرمایه!!
مکانیک هم تو کسب و کار های کوچیک کار پیدا میشه
دیدم انلاینی ...........
والا شما بهتره یه سری به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه 2 بزنی ، تا یه پایه داشته باشی واسه فکر کردن
سلام دوست خوبم از جوابت خیلی ممنونم
میدونید واسه فوق چه گرایش هایی داره ؟ بعد سرمایه هم حدودا چقدر می خواد ؟ من شنیده بودم واسه دانشجویاشم کار هست؟ مکانیک ازاد یا کلا دانشگاه ازاد سطحش چجوریه ؟ مشکل مالی ندارم
شما اگه خودت بودی کدورو انتخاب می کردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)