تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 103 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1026

نام تاپيک: ASUS N56

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

راستی با چی بک آپ بگیرم از ویندوز بهتره ؟!
    norton ghost

2. این کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M.R.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سبز

پيش فرض

خوب خدا رو شکر
    فکر کنم نوشته منو تو آل خوندن احساسی شدن خخخخ
    راستی با چی بک آپ بگیرم از ویندوز بهتره ؟!
    ولی خداییش کیفیت صدای خیلی خووبه

سابشم خوبه ولی خوب فقط سابه دیگه زیاد به درد نمیخوره

پیکسل سوخته یه چیزه مشخصه یا باید خیلی دقیق نگاه کنی ؟ من یه سطحی نگاه انداختم چیزی نبود :| ؟
    آره فک کن
    بکاپو میتونی یا با خود ویندوز یا نرم افزار norton ghost یا با نرم افزار paragon backup اینا بگیری!!
    یه چیز مهم هم توی این دقایق آخری دستگیرم شد! در آخرین بررسی ک کردم متوجه شدم ویندوز 8 ک روی دستگاه نصبه یجورایی 8 اصله کاری نیست! البته منظورم این نیست ک ارجینال نیست بلکه بیشتر شبیه یه پوسته از 8 هست ک کاستومایز شده!! اینو با نرم افزار بنچمارک فهمیدم ک میگفت ویندوزت همون 7 از نوع 64 بیته!! یجورایی جا خوردم!! حالا ببینم لپتاپ بعدی ک رسید دستم تهُ تویِ قضیه رو درمیارم ببینم ایسوس چیکار کرده. شصخصا میگم بکاپو ک گرفتی بزن برو روو 8.1 و درایوراتم نصب کن بعدش لذت ببر از سرعت و سبکی و قدرت دستگاه!

مبحث پیکسل سوخته رو من مختصر یکم توضیح بدم ک متوجه بشی. ببین پیکل های معیوب 2نمونه هستن،یه نمونه وقتی دقیق بشون نگاه کنی متوجه میشی توی رنگ سبز یا آبی یا قرمز گیر کردن یا سفیدن کلا (به اینا میکن پیکسل استوک یا به اصطلاح خودمونی خواب) ینی چی حالا؟ ینی پیکسل درسته ولی بر اساس هرچی حالا کارشو درست انجام نمیده مکنه اندازه یه نقطه باشه با نرم افزار هایی ک توی وب هستن میتونی متوجه بن قضیه بشی ک میان یه صفحه تمام سبز و بعدش آبی و بعدش قرمز و بعدش سفیدو میندازن پس زمینه، بعد دقت میکنی ببینی همه جا یکدست سفید یا اون رنگی ک هست حالا،درسته؟ مثلا من رنگ سبز انداختم دیدم اِ یه خط ریز سیاه افتاده! دوزاریم افتاد خبریه بعد ک بررسیش کردم دیدم بله مشکل داره!
    دسته دوم پیکسل هایی هستن ک کلا سیاهن اینا پیکسل مرده هستن ینی فقط مشکلی هستن رنگو هرچقد تغیر بدید مشکی دیده میشن! متاسفانه اون خطی ک توی لپتاپ من بود 2تا پیکسل استوک داشت و 2تا پیکسل مرده! من با نرم افزار اون 2تا معیوب رو ترمیم کردم تا حدی و اون خط کمتر شد ولی 2تا نقطه سیاه ریز کنار هم مشخصه مخصوصا توی صفحات روشن و رنگی و سفید(مخصوصا توی وب گردی ) منم حساسم و کوچکترین چیزی برام مهمه، حالا هم ک لپتاپ نو نو اینجور بود خورد توو پرم.
    ب هر حال آل قبول کرده تعویضش کنه و من نتیجه رو بازم بتون میگم!اگر واقعا برام تعویض کنن و یکی دیگه بفرستن ب همه توصیه میکنم هرچی میخواین از آل راحت بخرید چون واقعا 48 ساعت تست رو جدی میگیرند و مشتری براشون مهمه! وگرنه بهتون اینجا میگم ک متاسفانه 48 ساعت تست فقط حرفه(ک امیدوارم اینگونه نباشه)
    به هر حال امیدوارم همتون هرچی خریدید حالشو برید

4. این کاربر از M.R.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeed7711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

آره فک کن
    بکاپو میتونی یا با خود ویندوز یا نرم افزار norton ghost یا با نرم افزار paragon backup اینا بگیری!!
    یه چیز مهم هم توی این دقایق آخری دستگیرم شد! در آخرین بررسی ک کردم متوجه شدم ویندوز 8 ک روی دستگاه نصبه یجورایی 8 اصله کاری نیست! البته منظورم این نیست ک ارجینال نیست بلکه بیشتر شبیه یه پوسته از 8 هست ک کاستومایز شده!! اینو با نرم افزار بنچمارک فهمیدم ک میگفت ویندوزت همون 7 از نوع 64 بیته!! یجورایی جا خوردم!! حالا ببینم لپتاپ بعدی ک رسید دستم تهُ تویِ قضیه رو درمیارم ببینم ایسوس چیکار کرده. شصخصا میگم بکاپو ک گرفتی بزن برو روو 8.1 و درایوراتم نصب کن بعدش لذت ببر از سرعت و سبکی و قدرت دستگاه!

مبحث پیکسل سوخته رو من مختصر یکم توضیح بدم ک متوجه بشی. ببین پیکل های معیوب 2نمونه هستن،یه نمونه وقتی دقیق بشون نگاه کنی متوجه میشی توی رنگ سبز یا آبی یا قرمز گیر کردن یا سفیدن کلا (به اینا میکن پیکسل استوک یا به اصطلاح خودمونی خواب) ینی چی حالا؟ ینی پیکسل درسته ولی بر اساس هرچی حالا کارشو درست انجام نمیده مکنه اندازه یه نقطه باشه با نرم افزار هایی ک توی وب هستن میتونی متوجه بن قضیه بشی ک میان یه صفحه تمام سبز و بعدش آبی و بعدش قرمز و بعدش سفیدو میندازن پس زمینه، بعد دقت میکنی ببینی همه جا یکدست سفید یا اون رنگی ک هست حالا،درسته؟ مثلا من رنگ سبز انداختم دیدم اِ یه خط ریز سیاه افتاده! دوزاریم افتاد خبریه بعد ک بررسیش کردم دیدم بله مشکل داره!
    دسته دوم پیکسل هایی هستن ک کلا سیاهن اینا پیکسل مرده هستن ینی فقط مشکلی هستن رنگو هرچقد تغیر بدید مشکی دیده میشن! متاسفانه اون خطی ک توی لپتاپ من بود 2تا پیکسل استوک داشت و 2تا پیکسل مرده! من با نرم افزار اون 2تا معیوب رو ترمیم کردم تا حدی و اون خط کمتر شد ولی 2تا نقطه سیاه ریز کنار هم مشخصه مخصوصا توی صفحات روشن و رنگی و سفید(مخصوصا توی وب گردی ) منم حساسم و کوچکترین چیزی برام مهمه، حالا هم ک لپتاپ نو نو اینجور بود خورد توو پرم.
    ب هر حال آل قبول کرده تعویضش کنه و من نتیجه رو بازم بتون میگم!اگر واقعا برام تعویض کنن و یکی دیگه بفرستن ب همه توصیه میکنم هرچی میخواین از آل راحت بخرید چون واقعا 48 ساعت تست رو جدی میگیرند و مشتری براشون مهمه! وگرنه بهتون اینجا میگم ک متاسفانه 48 ساعت تست فقط حرفه(ک امیدوارم اینگونه نباشه)
    به هر حال امیدوارم همتون هرچی خریدید حالشو برید
    اگه برات امکان داره تو یه پست تست های مختلف(cpu، کارت گرافیک ، صفحه نمایش و...) و روش های تست (نرم افزاری یا سخت افزاری) رو

توضیح بده.چون من می خواستم از آل حضوری بخرم. پرسیدم گفتن برا حضوری 48 ساعت مهلت تست نداره و در حضور مشتری تست

میشه می خواستم همه چیز رو تست کنم که یه وقت خرابی نداشته باشه که اگه داشته باشه دیگه هیچی همین اول کار باید بفرستم

گارانتی و داستان هایی که خودتون بهتر میدونین....

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سبز

پيش فرض

بله داشم،بچه کرموونی؟ چرا توضیح ندم؟
    ببین تو فقط یه فلش بردار و روش چنتا نرم افزاری ک میگم بریز(زیاد تخصصی نمیگم چون نیازی اصا نیست،وقتشم نخواهی کرد چون تخصصی حدود 4 ساعت طول میکشن)
    اول از همه برو توو گو،ل سرچ کن نرم افزار تست پیکسل معیوب،بعد دان کن،این نرم افزار وقتی بازش میکنی برات صفحه خای رنگی یکدست میاره تا ببینی صفحه نمایشت سالم باشه ک پیکسل معیوب نداشته باشه.
    نرم افزار بعدی اسمش ungine heaven هست ک واسه تست گرافیک در تسلشن استفاده میشه و حدود 200 مگ بیشتر نیست.همین کفاف cpu رو میده ک متوجه بشی خوب کار کنه. همین تست چون فشار میاره به لپتتپ مینونی صدای فن و گرماشم بررسی کنی.
    این تستو بایو در تنظیمات رزولوشن 720 پیکسل و آنتی آلیازینگ 8ایکس و تسلشن آخر انجام بدی بقیه چیزاشم بزن تا آخر بال.سرعن فریمت باید حدود 20 باشه اگر بین 15 تا 25 هم باشه خوبه.
    دیگه خودت با لپتاپ کتر کن،تاچ پدشو چک کن،کلیدای کیبورد،نورشون و ... صدای لپتاپ
    در کل همون صفحه نمایشو صداشو کیبوردو چک کن.خیلی حساس نشو چون هر حوس ایسوس مشکلی نداره.مال منم شانسی بود، اگرم مشکلی باشه گارانتی تعویض میکنه. راحت بخر پیشاپیشم مبارکت باشه

Sent from my GT-P3100
    Last edited by M.R.P; 27-02-2014 at 20:26.

7. این کاربر از M.R.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اغا یکی بیاد نمره های ویندوزو بنویسه خب!!!یعنی انقد سخته؟؟؟
    درضمن آقای M.R.P اگر ممکنه رو جعبه ی لپ تاپت یه نشونه ی کوچیک بذار تا اگه یه وقت خدایی نکرده شیطون تو جلد آل رفت خواست تعمیر کنه بفروشه اگر خریدیم بدونیم مال شما نیست!البته اگر ممکنه ها!

داره خودمونی میشه saeed7711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بله داشم،بچه کرموونی؟ چرا توضیح ندم؟
    ببین تو فقط یه فلش بردار و روش چنتا نرم افزاری ک میگم بریز(زیاد تخصصی نمیگم چون نیازی اصا نیست،وقتشم نخواهی کرد چون تخصصی حدود 4 ساعت طول میکشن)
    اول از همه برو توو گو،ل سرچ کن نرم افزار تست پیکسل معیوب،بعد دان کن،این نرم افزار وقتی بازش میکنی برات صفحه خای رنگی یکدست میاره تا ببینی صفحه نمایشت سالم باشه ک پیکسل معیوب نداشته باشه.
    نرم افزار بعدی اسمش ungine heaven هست ک واسه تست گرافیک در تسلشن استفاده میشه و حدود 200 مگ بیشتر نیست.همین کفاف cpu رو میده ک متوجه بشی خوب کار کنه. همین تست چون فشار میاره به لپتتپ مینونی صدای فن و گرماشم بررسی کنی.
    این تستو بایو در تنظیمات رزولوشن 720 پیکسل و آنتی آلیازینگ 8ایکس و تسلشن آخر انجام بدی بقیه چیزاشم بزن تا آخر بال.سرعن فریمت باید حدود 20 باشه اگر بین 15 تا 25 هم باشه خوبه.
    دیگه خودت با لپتاپ کتر کن،تاچ پدشو چک کن،کلیدای کیبورد،نورشون و ... صدای لپتاپ
    در کل همون صفحه نمایشو صداشو کیبوردو چک کن.خیلی حساس نشو چون هر حوس ایسوس مشکلی نداره.مال منم شانسی بود، اگرم مشکلی باشه گارانتی تعویض میکنه. راحت بخر پیشاپیشم مبارکت باشه

Sent from my GT-P3100

آره دوست عزیز کرمانی ام ،ممنون از توضیحاتی که دادی

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

درضمن آقای M.R.P اگر ممکنه رو جعبه ی لپ تاپت یه نشونه ی کوچیک بذار تا اگه یه وقت خدایی نکرده شیطون تو جلد آل رفت خواست تعمیر کنه بفروشه اگر خریدیم بدونیم مال شما نیست!البته اگر ممکنه ها!
    سلام
    الان اکثرا از ویندوز 8.1 استفاده میکنن و ویندوز 8.1 هم دیگه امتیاز نمیده

11. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سبز

پيش فرض

سلام
    الان اکثرا از ویندوز 8.1 استفاده میکنن و ویندوز 8.1 هم دیگه امتیاز نمیده
    منظور ایشون اینلپتاپ هست و ویندوزشم همون8 هست
    آره دوست عزیز کرمانی ام ،ممنون از توضیحاتی که دادی
    دادا کرمان چیه؟ کرمووون خودمم بچه رفسنجان-کرمان مخلوطم!! موفق باشی
    چشم.ولی آل عمرا اینکارو نمیکنه!اونم بخاطر یه لپتاپ. آل حساب ماهش روی میلیارد هست. خیلی وضعش خوبه
    با خیال راحت بخرید

Sent from my GT-P3100

13. 2 کاربر از M.R.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HOMAYOON1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

یه سوال دیگه
    این چون usb 2 نداره نمیشه با یو اس بی وین نصب کرد ؟!!
    8.1 رو بوت کردم روی یو ای بی ولی اصن تو بایوس نمیشناسه یو اس بی رو !!!! :|

یو اس بی هم 3 هست :|
    Last edited by HOMAYOON1992; 28-02-2014 at 13:05.

داره خودمونی میشه HOMAYOON1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

یه سوال دیگه
    این چون usb 2 نداره نمیشه با یو اس بی وین نصب کرد ؟!!
    8.1 رو بوت کردم روی یو ای بی ولی اصن تو بایوس نمیشناسه یو اس بی رو !!!! :|

یو اس بی هم 3 هست :|
    خودم یافتم
    برای دوستانی که مثل خودم نمیدونستن میگم

باید برین تو بایوس ( نگه داشتن delete )
    سپس security رو انتخاب کنین
    سپس usb سپس secure boot menu رو غیر فعال کنین
    ...
    Last edited by HOMAYOON1992; 28-02-2014 at 20:46.

16. 2 کاربر از HOMAYOON1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •