تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 396 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کسی تونسته کیبورد رو بدرستی ست کنه؟
    فعلا مشکل کرش رو نداشتم
    اگه سال قبل فیفا رو رویه pc بازی کرده باشی روشش همونجوریه

فقط واسه ست کردن گاهی اوقات باید چند بار بزنی که عمل کنه..مثلا اگه بخوای w رو برای سرعت بزنی شاید دفعه اول که روش اینتر زدی عمل نکنی ولی چند بار بزنی درست میشه

و این که تنظیمات ذخیره هم نمیشه..فعلا که هر بار باید ست کرد

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

میشه روش استفاده از دمو واسه xbox رو بگید مام بدونیمو 1 ساعت دیگه دانلودش تموم میشه
    شما اول برنامه ي هاريزون رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن...
    بعدش يه فلش 2 گيگ يا بالار رو وصل کن به ايکس باکست و با دستگاهت فرمتش کن(با ايکس باکس)
    يه پروفايلم بساز و بنداز داخل پوشه ي پروفايل فلشت که الان به وجود اومده و بعد با يه پروفايل ديگه ساين شو و فلشو دربيار(يا کنسولو خاموش کن و فلشو دربيار)...(من 2 بار اول که ارور داد بدون پروفايل بازيرو کپي ميکردم تو فلش)
    حالا فلشو بزن به pc و برنامه هاريزونو باز کن،سمت راست برنامه محتويات فلشتو مياره که برو و از قسمت profiles اون پروفايلي رو که ريختي تو فلش باز کن...
    يه کادر باز ميشه که مربروط به اون پروفايلته و بالاش هم يه نوشته هست که تو کادر قرمزه(save,rush و...) نوشته توش يا يه همچين چيزي اونو بزن و اوکيو بزن...
    حالا برو قسمت Demos فلشو باز کن و اون فایل اخر فيفا رو که 1.42 gb حجمشه(فقط خود اونو) بکش و بيار روي پوشه ي Demos و رهاش کن،خودش شروع مينه به کپي شدن و پايين هم يه نوار سبزه که پر ميشه وقتي پر شد و اوکي داد روي اوکي کليک کن و بعدش فلشو دربيار بزن به کنسول،اگه بازي کپي شده باشه از حجم فلشت ميفهمي،حالا اول اون پروفايله رو باز کن و بعدش برو بازي رو اجرا کن...

اگه کمي قاطي پاتي شد شرمنده،ولي اگه اينو هم متوجه نشدي يه سرچ درباره ي اموزش برنامه هاريزون بزن ،ياد ميگيري...
    اون پروفايله و انداختن اون تو فلش رو هم گفته بودن لازم نيست ولي من 2 بار بدون پروفايل بازي رو کپی کردم تو فلش و نتونستم اجرا کنم واسه همين ميگم يه پروفايل،يا اگه 2 تا پروفایل داري پروفايل دوم رو بنداز تو فلش و...
    اميدوارم تونسته باشم کمکي کرده باشم،موفق باشي...

دوست من
    همیشه همینطوره که نسخه ی دمو ، نقل و انتقالات رو به طور کامل نداره
    و این یه چیز کاملا طبیعیه چون این دمو شاید حدود 20 روز پیش کار ساخنش تموم شده (شایدم دیرتر)
    در حالی که همین الان هم بازیکنا دارن جا به جا میشن !
    در مورد سوال دوم هم شما کاملا میتونی زمان بازی رو انتخاب کنی : 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23 24
    داداش قصد غلط گیری ندارم و فقط برای درست تر شدن اطاعات دوستان میگم که زمان بازی رو از ساعت 12 ظهر تا 10 شب میشه انتخاب کرد نه 2 بعد از ظهر تا 12 شب!!!
    طبیعی هم هست چون ساعت 12شب هیچ جای دنیا فوتبال شروع نمیشه!
    + اینکه میشه 14:30 و 15:30 و... هم انتخاب کرد!
    اقا کسی جواب مارو هم بده شدید منتظر جواب دوستان هستم
    دوست عزیز من از این لینکی که گذاشتم دانلود کردم و دارم به راحتی هم بازی میکنم و هیچ موردی هم نداره...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 4 کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما اول برنامه ي هاريزون رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن...
    بعدش يه فلش 2 گيگ يا بالار رو وصل کن به ايکس باکست و با دستگاهت فرمتش کن(با ايکس باکس)
    يه پروفايلم بساز و بنداز داخل پوشه ي پروفايل فلشت که الان به وجود اومده و بعد با يه پروفايل ديگه ساين شو و فلشو دربيار(يا کنسولو خاموش کن و فلشو دربيار)...(من 2 بار اول که ارور داد بدون پروفايل بازيرو کپي ميکردم تو فلش)
    حالا فلشو بزن به pc و برنامه هاريزونو باز کن،سمت راست برنامه محتويات فلشتو مياره که برو و از قسمت profiles اون پروفايلي رو که ريختي تو فلش باز کن...
    يه کادر باز ميشه که مربروط به اون پروفايلته و بالاش هم يه نوشته هست که تو کادر قرمزه(save,rush و...) نوشته توش يا يه همچين چيزي اونو بزن و اوکيو بزن...
    حالا برو قسمت Demos فلشو باز کن و اون فایل اخر فيفا رو که 1.42 gb حجمشه(فقط خود اونو) بکش و بيار روي پوشه ي Demos و رهاش کن،خودش شروع مينه به کپي شدن و پايين هم يه نوار سبزه که پر ميشه وقتي پر شد و اوکي داد روي اوکي کليک کن و بعدش فلشو دربيار بزن به کنسول،اگه بازي کپي شده باشه از حجم فلشت ميفهمي،حالا اول اون پروفايله رو باز کن و بعدش برو بازي رو اجرا کن...

اگه کمي قاطي پاتي شد شرمنده،ولي اگه اينو هم متوجه نشدي يه سرچ درباره ي اموزش برنامه هاريزون بزن ،ياد ميگيري...
    اون پروفايله و انداختن اون تو فلش رو هم گفته بودن لازم نيست ولي من 2 بار بدون پروفايل بازي رو کپی کردم تو فلش و نتونستم اجرا کنم واسه همين ميگم يه پروفايل،يا اگه 2 تا پروفایل داري پروفايل دوم رو بنداز تو فلش و...
    اميدوارم تونسته باشم کمکي کرده باشم،موفق باشي...

داداش قصد غلط گیری ندارم و فقط برای درست تر شدن اطاعات دوستان میگم که زمان بازی رو از ساعت 12 ظهر تا 10 شب میشه انتخاب کرد نه 2 بعد از ظهر تا 12 شب!!!
    طبیعی هم هست چون ساعت 12شب هیچ جای دنیا فوتبال شروع نمیشه!
    + اینکه میشه 14:30 و 15:30 و... هم انتخاب کرد!

دوست عزیز من از این لینکی که گذاشتم دانلود کردم و دارم به راحتی هم بازی میکنم و هیچ موردی هم نداره...
    درسته
    من اشتباه کردم
    مرسی بابت تذکرت

5. 2 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    دوستان با پچ زیر می تونین تایم بازی رو بالا ببرید البته خودم امتحان نکردم چون خودم دمو رو تازه واسه دانلود گذاشتم فکر کنم تا 5ونیم بعد از ظهر طول بکشه
    لینک پچ
    راستی این مشکل کرش چیه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه سوال؟!! احیانا علت این پست شما چی بود؟! غلط گرفتن از این دوستمون؟ آدم یه چیزایی تو ایران میبینه فقط می تونه بگه >>> sorry
    علتش پیدا کردن عاشقان شکیرا بود!

یه هر حال ایشون هم نظزشون رو دادن ، نظرشون هم محترمه
    اما در مورد اینکه گقتن بالاخره گاهی یا بیشتر موارد یا به هیچ عنوان ، دوستمون فکر کنم منظور من رو متوجه نشدن
    تو فیقا 12 اگه مثلا روبینیو دنبال توپی بود که صاحبش مثلا یایا توره بود 100 % نمیتونست توپو بگیره
    تو فیفا 13 ، 20 30 % امکان داره که این نبرد رو به هر دلیلی ( اشتباه یایا توره تحت فشار ، یا زیرکی روبینیو ) روبینیو ببره ...
    همین
    حق با شماست.
    من باید دقیق تر نقدتون رو می خوندم.

نه پسرم انیمیشن های این حرکت کلا عوض شدن و کلا یه ریبوت اساسی در این تایپ انیمیشن ها داریم
    من در مورد انیمیشن صحبت نکردم.
    شما گفتید : "برای اولین بار بازیکن خودش تشخیص میده و وقتی در تله افسایده مکث میکنه و بعد استارت میزنه تا افساید گرفته نشه"
    و بعد من گفتم که چنین چیزی در فیفا 12 هم هست.

کلا تا حالا پستی دادی که یه اطلاع جدیدی از بازی ، ترجمه ای از خبر ها یا ... باشه ؟ تا جایی که یادمه فقط و فقط پالس های منفی دریافت کردیم از جانب شما !
    قرار نیست همه تو این تاپیک خبرنگار باشند.
    من از ضعف های فیفا حرف می زنم، شما چرا بهت برمی خوره؟!
    نه شما مسئولیتی در EA Sports داری و نه حرف های من باعث کاهش فروش فیفا (ع) می شه. پس دلیلی نداره انقدر حرص بخورید بابت پست های من.

8. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

با سلام
    دوستان با پچ زیر می تونین تایم بازی رو بالا ببرید البته خودم امتحان نکردم چون خودم دمو رو تازه واسه دانلود گذاشتم فکر کنم تا 5ونیم بعد از ظهر طول بکشه
    لینک پچ
    راستی این مشکل کرش چیه ؟
    داداش شما اگه واسه pc میخوای از لینکهایی که من و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادیم dl نکنی ها،اونا برا xbox هست،دوستانی که برای pc میخوان برن سایت دانلودها یا میهن دانلود و از صفحه ی اولش بازی رو به همراه کرک skidrow دانلود بکنن...
    لینکهای این 2 سایت 100% سالمن...

10. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستانی که مشکل کرش بازی دارن برن و اخرین اپدیت کارت گرافیکشون رو دانلود و نصب کنن . مشکلشون برطرف میشه .
    ترجیحا نسخه آپدیت شده Directx رو هم بگیرن . من الان بدون مشکل و بعد از اپدیت کارت گرافیک دارم بازی میکنم و توی کرنر و ضربه آزاد هم مشکلی پیش نیومده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستانی که مشکل کرش بازی دارن برن و اخرین اپدیت کارت گرافیکشون رو دانلود و نصب کنن . مشکلشون برطرف میشه .
    ترجیحا نسخه آپدیت شده Directx رو هم بگیرن . من الان بدون مشکل و بعد از اپدیت کارت گرافیک دارم بازی میکنم و توی کرنر و ضربه آزاد هم مشکلی پیش نیومده.
    دوست عزیز از کجا بگیرم این آخرین آپدیت گرافیک رو؟
    شما از برنامه اوریجن و کرک داده شده هم استفاده می کنی یا نه و از کدوم سایت دمو رو گرفتی...
    توی پ.خ بگو..

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

تا اومدم یه دست بازی کنم کرش کرد و نشد
    درایور کارت گرافیک + Directx هم آپدیت هستن و جدیدترین نسخه شون نصب هست

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

واقعا امیدوارم این باگ ها توی نسخه نهایی حل بشه چون فاجعه به بار میاد!

اپشن ها مختل هستند... یعنی شک کرده بودم ولی الان دیگه مطمئن شدم آپشن ها درست عمل نمی کنن بعضا شما بازی رو روی دیفیکالتی آماتور می ذاری ولی کاملا مبرهن هست که روی لجندری هست من حتی یه بازی رو گذاشته بودم روی Slow می دیدم بازی انگار دور تنده یعنی دور تند در معنای حقیقی الان بازی قبل گذاشته بودم روی سرعت نرمال بازی فوق العاده آروم بود! کاملا مشخصه این آپشن ها مشکل دارن و چیزی که شما انتخاب می کنید توی بازی نمایان نمیشه! حتی باگ اینجوریه من بازی اول رو گذاشتم روی آماتور بعد اون بازی یه تیم دیگه برداشتم چک کردم دیدم دیفیکالتی همینطوری رفته روی سمی پرو اومدم یه درجه دادم عقب روی آماتور قرار گرفت فکر می کنم سمی پرو ظاهری بود و در واقع روی آماتور بود که سمی پرو نشون می داد و من که یه درجه دادم عقب از اون طرف روفته روی لجندری ولی ظاهرا نوشته آماتور...

راستی گل زذن توی این نسخه به اندازه 10 برابر سخت تر از نسخه قبل هست دفاع اصلا وا نمیده!
    من چنین مشکلی نداشتم حالا اگرم چنین مشکلی وجود داشته باشه قطعا در نسخه نهایی برطرف میشه.تا الان هر کی فیفا آفلاین بازی میکرده باید به خاطر Match day هم شده حداقل ماهی یک بار آنلاین بشه و آبدیتهای Match day رو دریافت کنه چون بازی بدون این لذتش واقعا کم میشه.

15. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •