تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 65 اولاول ... 1050565758596061626364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 642

نام تاپيک: The Walking Dead: A Telltale Game Series

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

وقتی نتیحه انتخاب های دیگه رو میخونی میفهمی که کلا تو این بازی هر کار بکنی نتیجه فرقی نمیکنه . اگه کسی بخواد بمیره میمیره منتهی ممکنه یه کم دیرتر بمیره . یا اگه از بین دو نفر یکی رو نجات بدی و یکی دیگه بمیره فرقی نمیکنه . هر کدوم رو که نجات بدی بعدش تقزیبا یه نقش ثابت بازی میکنه و تا یه مدت زنده میمونه و بعد هم میمیره و حذق میشه از داستان .
    در کل منظورم اینه این کار اشتباهه بریم دنبال اینکه اگه انتخاب دیگه ای میکردیم چه تاثیری داشت . انتخابها تو این بازی تو سرنوشت داستان تاثیر نداره . فقط نحوه روایت داستان عوض میشه . یکی رو نجات بدی یا ندی ، طرف یکی رو بگیری یا نگیری سرنوشت همونه که هست . فقط یه یه سری رویدادها جاشون رو به یه سری دیگه میدن . واسه همینه که برای مثال یک انتخابی میکنی و بعد میزنه مثلا Kenny Will Remember that و میبینی یه مدت بعد کلا kenny مرد . واسه مثال گفتم اسپوبل نیست . یا مثلا یک زامبی رو که میخوای بکشی چند انتخاب میده واسه کشتنش در حالی که همشون به کشتن زامبی ختم میشن فقط نحوه کشتن تغییر میکنه .
    نباید به این بازی به چشم یه RPG نگاه کرد . انتخاب ها سرنوشت داستان تاثیر نداره .

بازی همسایه هم همینطور . The Wolf Among Us . البته اونجا تصمیمات تاثیر بیشتری داشتن تا TWD . مخصوصا اینکه اخر داستان اکثر تصمیماتی که گرفته بودی به صورت کلی واست جمع بندی میشد اما از اخر همون سرنوشت دچارت میشد . حتی دقیقه اخر داستان هم دارای انتخاب بود . که قطعا اگه نسخه دومی نباشه تاثیری نداره و همونطور که گفتم بیشتر فقط جنبه روایت داستان داره .

2. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Avlil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

بازی بیشتر به این سمت داره میره که اونو نجات بدی یا بکشی . بسیار کلیشه ای . توی اپیزود اخر هم که همه مردن . توی درگیری هم حداقل یکی دیگه میمیره . بازی هم کاملا احساس میشه که تصمیمات الکی شدن . مثلا این همه برای سارا وقت گذاشتم باز هم .....
    فقط به خاطر clementine دنباله این بازی رو میرم وگرنه خیلی ضعف داره . اون سکانس پایانی Lee کجا و اپیزود جدید این داستان کجا...

4. این کاربر از Avlil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

بازی بیشتر به این سمت داره میره که اونو نجات بدی یا بکشی . بسیار کلیشه ای . توی اپیزود اخر هم که همه مردن . توی درگیری هم حداقل یکی دیگه میمیره . بازی هم کاملا احساس میشه که تصمیمات الکی شدن . مثلا این همه برای سارا وقت گذاشتم باز هم .....
    فقط به خاطر clementine دنباله این بازی رو میرم وگرنه خیلی ضعف داره . اون سکانس پایانی Lee کجا و اپیزود جدید این داستان کجا...
    فعلا که The Wolf Among Us خیلی بهتر عمل کرده... اگر بازیش نکردی، حتما بازیش کن

6. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Avlil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

اوهوم اونم رفتم و تمومش کردم . بازیه خوبی بود . به نظرم این شرکت باید تو impact تصمیم گیری از بازی محبوب mass effect یاد بگیره . اینکه چطور کاپیتانی رو که توی نسخه ۱ بهش کمک کرده بودی باعث میشد توی نسخه ۳ مسیر داستان رو عوض بکنه و یکی از یارانت مثلا نمیره و هزاران مورد دیگه . امیدوارم این گروه borderlands رو حداقل خوب کار کنند

8. این کاربر از Avlil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه راهنمایی کنید اپیزود 4 رو چه جوری اضافه کنم آخه سه اپیزود قبلی که دانلود کردم فایل نصبی داشت ولی این 4 فقط یک فولدر pack هستش کجا باید بریزم ؟؟؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

میشه راهنمایی کنید اپیزود 4 رو چه جوری اضافه کنم آخه سه اپیزود قبلی که دانلود کردم فایل نصبی داشت ولی این 4 فقط یک فولدر pack هستش کجا باید بریزم ؟؟؟
    محتویات فولتدر pack را کپی کن داخل فولدر pack نسخه قبلی بازیی

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

وقتی یه بار بازی رو نصب کنی اونوقت هر اپیزود جدیدی که میاد رو میتونی جدا دانلود کنی و نصبش کنی . نصبش خیلی راحت . فقط محتویات پوشه pack رو کپی پیست میکنی تو پوشه pack که تو پوشه اصلی بازی قرار داره . تو بازی که بری اپیزود جدید اضافه شده .

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض omg omg release date

تاریخ انتشاراپیسود 5 برای 26 آگوست تایید شد!

13. 2 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یعنی چهار روز دیگه؟

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

وقتی نتیحه انتخاب های دیگه رو میخونی میفهمی که کلا تو این بازی هر کار بکنی نتیجه فرقی نمیکنه . اگه کسی بخواد بمیره میمیره منتهی ممکنه یه کم دیرتر بمیره . یا اگه از بین دو نفر یکی رو نجات بدی و یکی دیگه بمیره فرقی نمیکنه . هر کدوم رو که نجات بدی بعدش تقزیبا یه نقش ثابت بازی میکنه و تا یه مدت زنده میمونه و بعد هم میمیره و حذق میشه از داستان .
    در کل منظورم اینه این کار اشتباهه بریم دنبال اینکه اگه انتخاب دیگه ای میکردیم چه تاثیری داشت . انتخابها تو این بازی تو سرنوشت داستان تاثیر نداره . فقط نحوه روایت داستان عوض میشه . یکی رو نجات بدی یا ندی ، طرف یکی رو بگیری یا نگیری سرنوشت همونه که هست . فقط یه یه سری رویدادها جاشون رو به یه سری دیگه میدن . واسه همینه که برای مثال یک انتخابی میکنی و بعد میزنه مثلا Kenny Will Remember that و میبینی یه مدت بعد کلا kenny مرد . واسه مثال گفتم اسپوبل نیست . یا مثلا یک زامبی رو که میخوای بکشی چند انتخاب میده واسه کشتنش در حالی که همشون به کشتن زامبی ختم میشن فقط نحوه کشتن تغییر میکنه .
    نباید به این بازی به چشم یه RPG نگاه کرد . انتخاب ها سرنوشت داستان تاثیر نداره .

بازی همسایه هم همینطور . The Wolf Among Us . البته اونجا تصمیمات تاثیر بیشتری داشتن تا TWD . مخصوصا اینکه اخر داستان اکثر تصمیماتی که گرفته بودی به صورت کلی واست جمع بندی میشد اما از اخر همون سرنوشت دچارت میشد . حتی دقیقه اخر داستان هم دارای انتخاب بود . که قطعا اگه نسخه دومی نباشه تاثیری نداره و همونطور که گفتم بیشتر فقط جنبه روایت داستان داره .
    دوست عزیز چیزی که توی این سری بازی ها مهمه داستانه . هر انتخابه ما داستانو به یه سمت میبره چجور میگید فرقی نداره ؟!!! حتی حرف های ما باعثه تغیره داستان میشه . اینکه ما خوب باشیم یا نه . شما فقط ته داستانو نبین . کل داستانو ببین . شما اگر یه جا بتونی مثلا کنی رو نجات بدی ولی این کارو نکنی کنی میمیره . اگه نجاتش بدی جلوتر میمیره (مثلا ) . این 2 تا خیلی فرق دارن . خیلی . اگه شما نجاتش بدی شما تمامه تلاشتو واسه زنده نگه داشتنش کردی. اگه این کارو نکنی و نجاتش ندی شما نامردی کردی و دوستتو تنها گذاشتی و تلاشی واسه نجاتش نکردی . این دوتا فرق نداره ؟!!
    شما کل داستانو ببین نه تهش رو .
    منم تموم کردم اونم . عاشق این سبک بازیم . اونم عالیه ولی واکینگ دد بیشتر به من حال داد چون جریانشو میدونم ولی اونجا خیلی چیزا واسم نا مفهومه . ولی طرز تموم شدنش واقعا عالی بود . خیلی عالی تموم شد فصل 1 . منتظر فصل 2 میشیم....
    واکینگ دد فصل 1 خیلی خط داستانی جالب تری داشت از نظر من . ولی 2 هم در حد خوب هست .

اییییییییییییییول !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! داشتم میمردم از انتظار . . . !!!!

16. 2 کاربر از naalosar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •