سلام و عرض ادب
دوستان بزرگوار، ديشب هم وضعيت شما بد بود؟
من ديشب از ساعت سه استارت زدم تا شش صبح، سه گيگ و نيم دانلود کردم، نسبت به شبهاي قبل بهتر شده، نشده؟
موفّق باشيد
سلام و عرض ادب
دوستان بزرگوار، ديشب هم وضعيت شما بد بود؟
من ديشب از ساعت سه استارت زدم تا شش صبح، سه گيگ و نيم دانلود کردم، نسبت به شبهاي قبل بهتر شده، نشده؟
موفّق باشيد
دقیقا" از همین ساعت 12:10 شب،سرعت لینک مستقیم از 400 رسید به 60.نمی دونم این چه بازی مخابرات در می آره.قبل از اینکه ساعت دانلود رایگان شروع بشه میشه این.دوستان واسه شما هم به همین صورته؟
قبل 12 : speed test : 3.5 mb/s
بعد 12 : اصلا مرورگر نتونست speed test رو بالا بیاره
سلام.
برو خداروشکر کن که روزا سرعتت 400 و شبا 60 کیلوبایته.
من چی بگم که روزا 120 و شبا 10 کیلوبایته.
دیشب واقعا سرعت عالی بود خدا رو شکر 4.5 گیگ دان داشتم
دوستان خودتون ببینید آخه،ساعت 1:30 شب.google هم به زور باز می کنه،اینم پینگ google . تعداد request time out از دیتا بیشتره
![]()
متاسفانه وضعیت تغییری نکرده! همون طور که گفتم سرعت در لحظه شروع دانلود عالی هست و 5 دقیقه بعدش افت همیشگیشو داره! اما شما خیلی خوب دانلود کردین!
دقیقا" همین طوره ، از ساعت 12 ، تایمو اوت ها شدید میشن و سرعت دانلود ناپایدار!
سرعت دانلود روزانه من 120-160 ه ! شبانه 30 !
دیشب 2:05 اینترنت قطع شد ، بعد اینکه وصل شد ( 7-8 دقیقه بعد قطعی ) سرعت تا 15 دقیقه ای خوب بود! ( 350 Kbps ) ما هم فک کردیم بچه ها اینترنتشون قطع شده ، بی خیال شدن رفتن خوابیدن!ولی یهو افت پیدا کرد! ( نگو همه بیدار بودن !!!
)
منو میگی :
بچه ها :
IDM :
دیشب 750M لینک داشتم که تا ساعت 5:30 طول کشید!
پ. ن : الان دوباره زنگ زدم پشتیبانی ، میگه پهنای باند خریداری شده و هزینه های جانبیش کاملا" پرداخت شده! فقط منتظرن مخابرات اعمال کنه پهنای باندو! میگه تنها مشکلی که مونده ، قدیمی بودن تجهیزات هست! گفتم خوب تا کی طول میکشه تا مشکل برطرف شه؟ میگه مخابرات چیزی نمیگه به ما! جالبیش این جاس که گفت ما هم مثه بقیه یوزر هارو ، قطعی و تایم اوت داریم!بزن دَس قشنگرو ، به افتخار نماینده مخابرات!
Last edited by hadinba; 04-08-2012 at 11:18.
من فردا میخام برم مخابرات بگیرم و از شاتل انصراف بدم !چه طوریاست پینگ مخابرات هنوز خوبه و شبا میشه دانلود کرد ؟
سلام.
همون شاتل رو 2دستی بچسب،مخابرات افتضاح به تمام معنا شده.
روزها سرعت 100 کیلو
شبها 10 الی 30 کیلو
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)