سلام
چطوری میشه این هشدار در حال اکسپایر یوزر پس رو برداشت؟ فکر کنم یه دو هفته یا ده روز مونده تا تموم شدن یوزر پس همش سیستم رو روشن میکنم اخطار میده!
سلام
چطوری میشه این هشدار در حال اکسپایر یوزر پس رو برداشت؟ فکر کنم یه دو هفته یا ده روز مونده تا تموم شدن یوزر پس همش سیستم رو روشن میکنم اخطار میده!
دوستان کمک من نود رو پاک کردم حالاکه می خوام ورژن جدیدتر رو نصب کنم موقع نصب تا آخر که میره یهو برمیگرده و باید فنیش رو بزنم ؟؟!!
و نصب نمیشه؟!؟!؟!
چی کار کنم؟؟
Last edited by p990; 12-10-2012 at 11:26.
فرم رو پر گردم یک بار یه لینک تایید ارسال شد بعد از کلیک کردن روش یه یه ایمیل دیگه اومد که مشخصات خودم رو برام فرستاده هیچ سریالی توش نبود !
بعد از فعال سازی تا 12 ساعت آینده سریال برای شما ارسال میشه
البته این طور گفته میشه
Last edited by jolan57; 12-10-2012 at 15:58.
خب سایت معتبری میشناسید که این کار رو انجام بده؟یعنی یه لایسنس یکماهه به آدم نندازن و بعد نشه گیرشون آورد...
--------------------------------
من nod 32 antivirus نسخه 5 دارم.چجوری میتونم محدودیتهای اینترنتی رو برای یک برنامه کاملا بردارم و آنتی ویروس اون رو محدود نکنه؟(چون حتی آنتی ویروس هم از این محدودیتها روی فایلها ممکنه داشته باشه)
دیروز اسمارت نود 5 نصبیدم..از موقعی که نصب کردمش یاهومسنجر دیگه بالا نیماد باز نمیشه...چی کار کنم؟
سایت واسه اپدیت افلاین نود پخ کنید لطفا
تو منوی user interface قسمت alert and notification میشه کلیه پیغام ها رو غیر فعال کرد
مثل اینکه سرکار هستیم !
بعد از 24 ساعت هنوز ایمیلی من دریافت نکردم
با دو تا ایمیل هم فعال سازی رو انجام دادم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)