دقیقا همشون رو آپدیت کردم.
همشون رو هم از سایت ایران ستاپ دانلود کردم و نصب کردم.
اتفاقا نورتون رو همیشه دوست داشتم برای من همیشه خاطره خوش بوده تا اسم نورتون میاد یاد اون مرده میوفتم با کت زرد...از وقتی که اولین کامپیوتریم رو خریدم یادم میاد نورتون بود و خیلی تعریفی بود
اما الان که خواستم استفاده کنم به سفارش دوستان نریختمش چون میگفتن چندان دیگه مثل قدیم نیست ولی من اصلا قبول ندارم.
نورتون سابقه کارش برای من کافیه یه جور اعتماد برام میاره.
کدوم نسخه دقیق نورتون رو نصب کنم؟توضیحی برام در موردش میدی؟(ازنظر سرعت،کارایی،محیط،حجم آپدیتو ...)
همه رقم اطلاعاتی درش هست(عکس،فایل پی اس دی،وکتور،و....)
فایل های زیپ پسورد داره هم زیاد هست
در بالا هم نوشتم هیچ کدوم از آنتی ویروس ها چیزی پیدا نکردند غیر کاسپر که یه فایل ویروسی رو برام پاک کرد.
برای همین میگم نود اونقدرا هم بد نیست اگر ویروسی سیستم با نود میگرفت خوب اینها بایدپیداش میکردند مگه نه؟
نورتون هنوز هم اعجوبه هست حتی قویتر و دقیق تر از قبل.اگر روی سیستم برنامه بهینه ساز مثل تون اپ یا سیستم مکانیک داری نورتون اینترنت سیکیوریتی استفاده کن و اگر بهینه ساز نداری نورتون 360 نورتون توی تستای جدید سریعتر و سبکتر شده با اطمینان 100%میتونم بگم سبک تر از نود32 قدرتش که بسیاربالاست محیط کاربری ساده و جذابی رو داره حجم اپدیت اولیش بین 90 تا 105 مگابایت هست-قول میدم اگر نسخه 2012 نورتون رو تست کنی و قدرتش روببینی دیگه دلت نمیخواد سراغ انتی ویروس دیگه ای بری.gif)
درمورد نورتون از این دو بخش با دقت دیدن کن:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید