تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 602 اولاول ... 105056575859606162636470110160560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون که جواب دادید
    از نظر صدا و کارایی بنظرتون تو گوشی بگیرم یا فول سایز؟؟؟؟؟؟
    یکی هم اینکه هیچ فول سایزی نمیتونم بگیرم که تو گوشی آیفون 4 هم جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی درست و حسابی باشه ها
    سلام.
    یک مقایسه آقا سالار انجام داده بودند من اینجا نقل می کنم. بین دو مدل داخل گوشی و یک مدل فول سایز.
    دو مدل داخل گوشی IE80 سنهایزر به قیمت 850 هزار تومان و Sony MDR-EX1000 به قیمت 600 هزار تومان و مدل فول سایز Audio-Technica M50 با قیمت حدودی 250 هزار تومان و ایشان ذکر کرده بودند که M50 از دو مدل ذکر شده بهتر عمل می کند.
    بنده هم چون صدای M50 و IE80 را شنیده ام این مقایسه را تأیید می کنم . بنابراین در هر رده قیمتی فول سایز ها صدای بهتری دارند (البته خلاف این هم وجود دارد ولی خیلی کم).
    درست و حسابی ترین هدفونی که می توانید تهیه کنید M50 می باشد که با آیفون قابل استفاده نیست.
    بعد از آن نوبت به HD449 می رسد که شما خودتان باید تست کنید ببینید با آیفون قابل استفاده است یا خیر.
    موفق باشید.

2. این کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام.
    یک مقایسه آقا سالار انجام داده بودند من اینجا نقل می کنم. بین دو مدل داخل گوشی و یک مدل فول سایز.
    دو مدل داخل گوشی IE80 سنهایزر به قیمت 850 هزار تومان و Sony MDR-EX1000 به قیمت 600 هزار تومان و مدل فول سایز Audio-Technica M50 با قیمت حدودی 250 هزار تومان و ایشان ذکر کرده بودند که M50 از دو مدل ذکر شده بهتر عمل می کند.
    بنده هم چون صدای M50 و IE80 را شنیده ام این مقایسه را تأیید می کنم . بنابراین در هر رده قیمتی فول سایز ها صدای بهتری دارند (البته خلاف این هم وجود دارد ولی خیلی کم).
    درست و حسابی ترین هدفونی که می توانید تهیه کنید M50 می باشد که با آیفون قابل استفاده نیست.
    بعد از آن نوبت به HD449 می رسد که شما خودتان باید تست کنید ببینید با آیفون قابل استفاده است یا خیر.
    موفق باشید.
    ببخشید که من زیاد سوال میکنم
    اگه از فول سایز ها صرف نظر کنیم بخاطر اینکه با آیفون قابل استفاده نیست
    و با توجه به اینکه فقط آهنگ های ایرانی گوش میدمو بیس برام خیلی مهم است و برای گوشی آیفون میخوام بهترین تو گوشی که بهم پیشنهاد میکنید چی هست
    ممنون
    Last edited by CYRUS-72; 22-07-2012 at 21:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان همین الان از جمهوری اومدم مدلای k99 و m35 و یه هدفون با مارک clip تست کردم فکر کنم مدلش m250 بود
    m35 که اصلا با پلیر درایو نمیشد به زور یه صدایی از توش در میومد و دو مدل دیگه هم صداشون اصلا خوب نبود با پلیر و لی xb500 و xb1000 رو با پلیر تست کردم باید بگم حجم صدا خارق العاده بود و کیفیت هم بالاتر از حد خوب بود ولی وقتی گفتم یکی از اینا رو میخوام گفت هیچ کدوم موجود نیست
    حالا یا یکی راهنمایی کنه که سونی رو از کجا میشه گیر اورد یا اینکه یه مدل در حد اینا معرفی کنه زیر 150 برای لو بیس و متال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان همین الان از جمهوری اومدم مدلای k99 و m35 و یه هدفون با مارک clip تست کردم فکر کنم مدلش m250 بود
    m35 که اصلا با پلیر درایو نمیشد به زور یه صدایی از توش در میومد و دو مدل دیگه هم صداشون اصلا خوب نبود با پلیر و لی xb500 و xb1000 رو با پلیر تست کردم باید بگم حجم صدا خارق العاده بود و کیفیت هم بالاتر از حد خوب بود ولی وقتی گفتم یکی از اینا رو میخوام گفت هیچ کدوم موجود نیست
    حالا یا یکی راهنمایی کنه که سونی رو از کجا میشه گیر اورد یا اینکه یه مدل در حد اینا معرفی کنه زیر 150 برای لو بیس و متال
    سلام دوست من .ممنون میشم جوابمو بدید
    ببخشید شما xb-700 رو هم تست کردید ؟؟؟
    این 3 تا xb منظورم xb-500 .700.1000 هست چقدر باهم تفاوت دارن ؟؟؟
    قیمتشون رو هم میدونید ؟؟؟؟؟؟
    راستی هر 3 تاشون رو آیفون جواب دادن؟؟

داره خودمونی میشه vurhorston's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کسی در مورد vsonic gr07 نظری نداره؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ببخشید که من زیاد سوال میکنم
    اگه از فول سایز ها صرف نظر کنیم بخاطر اینکه با آیفون قابل استفاده نیست
    و با توجه به اینکه فقط آهنگ های ایرانی گوش میدمو بیس برام خیلی مهم است و برای گوشی آیفون میخوام بهترین تو گوشی که بهم پیشنهاد میکنید چی هست
    ممنون
    سلام
    بسیار خوب شما میتونین از هدفونهای klipsch مدل s4 یا s5 رو تهیه کنین.هر دو کیفیت خوب و بیس مناسبی دارن که مد نظرتون هست.
    موفق باشین

8. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    در حال حاظر تمامی نمایندگی های سونی رهجو (فکر کنم 4 تا نمایندگی اونجا داره)در مجتمع پایتخت مدل xb1000 رو موجود دارن که بقیمت بسیار خوبی هم عرضه میکنن.

10. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    فعلا که کسی اینجا تست نکرده ولی در تخصص rave-87 عزیز هست که قبلا توضیحات کاملی هم در بارش داده بود و مورد تایید ایشون هم هست.
    ولی خوب برای اینکه اطلاعات بیشتری بدست بیارین این بخش ها رو یه مطالعه ای بفرمایین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشین
    Last edited by salar_221; 23-07-2012 at 08:24.

12. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sam123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هدفون بلوتوث خوب می خوام
    بیشتر واسه دیدن فیلم تو pc و گوش دادن به موزیک از طریق ایپاد یعنی قابلیت وصل شدن به کامپیوتر به عنوان هدفون داشته باشه
    تا 200 تومن می خوام هزینه کنم
    خودم یه دونه هندزفری بلوتوث beats solo hd درجه 2 پیدا کردم به قیمت 170 تومن نظرتون در موردش چیه؟
    هدفون بلوتوثی وجود داره که کابل 3.5 هم بخوره؟یعنی هم با سیم هم بدون سیم بشه موزیک گوش داد؟!
    چون این هدفون بیتس روش کابل 3.5 هم بود!!
    اگه می شه راهنمایی کنید
    با تشکر
    کسی نیست راهنمایی کنه؟
    نظرتون در مورد جبرا halo 2 چیه؟
    کلا یه هندزفری بیسیم خوب معرفی کنید که تو ایران هم گیر بیاد هر مدلی باشه فرق نمی کنه ولی اگه از اینایی که پشت سر قرار می گیرن باشه بهتره به اصطلاح می گن بشون خیابونی.
    بهترین هندزفری بیسیم بلوتوث هست دیگه درسته؟

با تشکر

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

قبلاً هم گفتم، اگر کسی بدونه از صدا چی می خواد (سلیقۀ صوتیش ثابت شده باشه) زیر 200 دلار بودجۀ فوق العاده ایی برای خرید هدفون تو گوشی هست
    براساس سلایق مختلف، توی این رده هدفون های مطرح اینان:

VSonic GR07 و Future Sonics Atrio MG7 و Fischer Audio DBA-02 mkII و VSonic GR01 و HiFiMan RE262 و Yamaha EPH-100

کل ریویوی این ها روی هم 4 صفحه a4 نمیشه، فکر کنم کسی که می خواد تا 200 دلار پول هدفون بده، این حداقل کاری که باید بکنه

15. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •