سلام خدمت دوستان اداب معاشرتی

+
دوستان یه موضوعی برام سوال بوده همیشه ... حالا که اینجارو دیدم گفتم مطح کنم بلکه از تجربیات دوستان استفاده کنم

هر چند شاید برا بعضی ها اصلا مهم نباشه و یه موضوع پیش افتاده ای باشه ! اما برام مهمه
یه جایی داخل یه جایی (اموزشگاه - بیمارستان - مطب - دانشگاه - فروشگاه و... یا هرجای عمومی دیگه ) میبینی یکی یا چند نفر زل زدن بهت

تو این مواقع نمیدونم چیکار کنم ! حتی شده اینقد ادامه پیدا کرده که اعتماد به نفس هم دیگه جواب نداده و بلند شدم رفتم جای دیگه

اخه این چه موضوعیه بعضی ها اینجور قفل میکنن تو حلق ادمی

(از رو فوضولیه یا مرضه یا هرچیزه دیگه ای ...

) کسی راه حلی برا این مشکل سراغ داره !؟ مثلا به این جور ادما میشه حرفی زد و چیزی پرسید ؟! من روم نمیشه

چی بگم اخه ؟! چرا بهم اینقد نگاه میکنی خانوم یا بعضآ اقای محترم ؟!

خو دلش میخواد
نکته :
این موضوع که میگم ربطی به اون موضوع عامیانه ی جلب توجه و ... برا یکی با مدل موی فلان و فلان تیپو هیکل ! یا دختر خانومی زیبا چهره با ارایش فلان و لباس قشنگو یا حتی برعکسش زشت و عجوزه بودن و اینا نداره !! و منظورم چیز دیگه ایه ! این اتفاق و قفل کردنی که دارم ازش صحبت میکنم ! ممکنه برا یه پیمرد 60 ساله ساده و سر به زیر هم مثلا تو اتوبوس شرکت واحد رخ بده !
.
امیدوارم متوجه منطورم شده باشید !
کلا خیلی از این دست قضایا پیش اومده ! و سعی کردم بی تفاوت باشم و با خودم بگم بزا اینقد نگاه کنه چشاش حلقه شه

! اما خوب یه جا چند نفر باشن روت زوم کنن ادم اعتماد به نفسشو از دست میده و عصبی میشه

.
شناختی از همچین ادمایی دارید ؟! و بنظرتون بهترین و منطقی ترین چاره کار در صورت برخورد با همچین افراد ادمی چیه ؟!