تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 75 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ببینید همونطور که گفته شد ، تا دید متعصبانه وجود داشته باشه ، هیچ بحثی جلو نمیره ! و چیزی جز کدورت باقی نمیزاره ، الان کاملا مشخصه بچه های انجمن گیم تقسیم شدن ، گنگستر بازیه !دی! یکی نظر میده هر چی باشه دوستان حزبش میان یا علی لایک لایک و همینطور حزب دیگه ...من البته بی طرفم و طرفدار بازیه خوب ...
    بازی که بدون مشکل نمیشه ، تو تاپیک بایوشاک انتقاد شد که بعضا بجا بود بدون هیچ دعوایی و تیکه پروندنی بحث کردیم تموم شد ، اینجا تا میایی بگی AI یه کم ایراد داره ملت انگار وای به ناموسشون ...EH! طرفدار و فن خفن سونی و ناتی(خارجی هم هست خودم ازش شنیدم) که میگه این بازی از بایوشاک هم بهتره ، قبول داره که AI یه کم ایراد داره ، میگه مثلا الی میاد جلوت وا میسه یه چن ثانیه ای و نمیره ....چیزای مشابه این ، به نظر هم دیگه احترام بزاریم اگه کسی تیکه پروند اعتنا نکنیم بش خودش آدم میشه و قشنگ بحث کنید .
    موفق یاشید .

+

الان پست قبلی محسن خان رو ببینید ، بابا اگه فک میکنی طرف تیکه میپرونه بی منطق هست خب عزیز من جوابشو نده ، به قول معروف Don't Feed The Fuckin Troll
    حالا همینطور ادامه بدید ببینیم تهش کجا رو فتح میکنید .
    حمید ، مشکل اینجاس که کلا اکسلاسیو سونی اینجور مورد حجمه قرار میگیرد ،
    من خودم حداقل بازی رو 4 بار تموم کردم ، از ریز و درشت و زیر و بم بازی آگاهم ، ولی این رو قبول کنید که اگر جو طوری بود که محیط کمی دوستانه تر بود و
    اینقدر بی مهری وجود نداشت ، خود من (که متاسفانه لیبل سونی فن چسبوندن بم) میامدم به باگ و
    برخی اشکالات بازی اشاره میکردم در محیطی دوستانه
    نمیخوام موعظه کنم ولی اینو بگم که بازی ها ساخته ی دست آدم هستند و مطمئنا اشکالاتی دارند ،
    ولی شما نمونه ی بهتر رو ذکر کن ، اونموقع گردن من از مو نازکتر
    بابا اگه فک میکنی طرف تیکه میپرونه بی منطق هست خب عزیز من جوابشو نده
    آره الان که میبینم متاسفانه نمونه های زیادی تو تاپیک های مقدماتی جام جهانی و والیبال و ... هم موجوده ...
    این هم بخشی از همان نقدی که عده ای بهش اشاره کردند :
    تعریف از گرافیک TLOU که کاری بیهوده است، زیرا کمتر کسی است که تا اینجای کار در این نسل با شهره استودیو ND در به کارگیری جلوه‌های بصری فوق العاده آشنا نباشد. اما لازم میبینم که نکاتی در مورد انیمیشن‌های بازی ذکر کنم. ND با به کاری گیری سیستم منحصر به فرد Motion Capture در حین ضبط صدا و حالات چهره بازیگرها، انقلابی در این صعنت بوجود آورد که نشان داد تا چه اندازه استفاده از انیمشین‌های عالی و صداگذاری با احساس می‌تواند در روایت داستان و انتقال احساسات تاثیرگذار باشد.
    گیم پلی بازی در حدی عظیم است که در این چند سطر کم نمیتوان عدالت را در موردش رعایت کرد. اما سعی می‌کنم مهمترین نکات آن را ذکر کنم. TLOU یک بازی Open World نیست اما به واقع محیط‌های بزرگ در بازی و همچنین آزادی عمل در انجام مبازرات حسی بیشتر از رضایت‌مندی برای من بوجود آورد. در حالی که هر اشتباهی در انتخاب نحوه مبارزه برایتان گران تمام می‌شود در کنار کمبود مهمات و سیستم ساخت آیتم‌ها، چنان تنشی برای شما ایجاد می‌شود که نمونه‌اش را در هیچ بازی هم سبک دیگری مشاهده نکرده‌اید. همچنین باعث می‌شود که ذهن خود را برای به کارگیری راه‌ها و استراتژی‌ها مختلف در هنگام رویارویی با Hunter‌ها به کار بیاندازید. در این بین دشمنان infected نیز به چند نوع مختلف تقسیم شده اند که هرکدام ویژگی‌های متفاوت دارند که نحوه مبازه خاص خود را می‌طلبند. اما نباید Ellie و دیگر همیاران خود در بازی فراموش کنید چرا که در مواقع حساس با هر سلاحی که نزدیک دستشان باشد چه آجر، چه چاقو یا غیره به کمکتان می‌آیند.
    Neil Druckmann به راستی با ساخت TLOU درس کارگردانی به دیگر بازیسازها داد. پرداخت عالی شخصیت ها، تنوع گیم پلی، صحنه هایی که در حین کوچکی تاثیر گذار هستند، طراحی نفس گیر مراحل و قرار دادن هنرمندانه تکه تکه‌های بازی در کنار هم نشان از بازی سازی با اعتماد به نفس تیم سازنده است. که قطعا بدون ساخت‌های قبلی این شرکت امکان پذیر نبود. ND در صنعتی که خیلی از بازی سازان در آن ادعای ساخت بازی‌های AAA دارند، اثری را خلق کرد که نشان داد می‌توان بدون استفاده از محتوای جنسی و خشونت بی کله، به درجه بالایی از بلوغ در بازی‌ها رسید و بدون هراس، بازی عظیم و سرگرم کننده ساخت که گویی خیلی از بازی‌سازان و حتی خود Hideo Kojima بعد از ساخت MGS3 برای مدت طولانی، چگونگی ساخت آنها را فراموش کرده‌اند. در پایان، از نظر من TLOU کاملا شایسته نمره کامل 10 است و هر چیزی کمتر از آن ظلم در حق این بازی است.
    .../

2. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

تعریف از گرافیک TLOU که کاری بیهوده است، زیرا کمتر کسی است که تا اینجای کار در این نسل با شهره استودیو ND در به کارگیری جلوه‌های بصری فوق العاده آشنا نباشد. اما لازم میبینم که نکاتی در مورد انیمیشن‌های بازی ذکر کنم. ND با به کاری گیری سیستم منحصر به فرد Motion Capture در حین ضبط صدا و حالات چهره بازیگرها، انقلابی در این صعنت بوجود آورد که نشان داد تا چه اندازه استفاده از انیمشین‌های عالی و صداگذاری با احساس می‌تواند در روایت داستان و انتقال احساسات تاثیرگذار باشد.

گیم پلی بازی در حدی عظیم است که در این چند سطر کم نمیتوان عدالت را در موردش رعایت کرد. اما سعی می‌کنم مهمترین نکات آن را ذکر کنم. TLOU یک بازی Open World نیست اما به واقع محیط‌های بزرگ در بازی و همچنین آزادی عمل در انجام مبازرات حسی بیشتر از رضایت‌مندی برای من بوجود آورد. در حالی که هر اشتباهی در انتخاب نحوه مبارزه برایتان گران تمام می‌شود در کنار کمبود مهمات و سیستم ساخت آیتم‌ها، چنان تنشی برای شما ایجاد می‌شود که نمونه‌اش را در هیچ بازی هم سبک دیگری مشاهده نکرده‌اید. همچنین باعث می‌شود که ذهن خود را برای به کارگیری راه‌ها و استراتژی‌ها مختلف در هنگام رویارویی با Hunter‌ها به کار بیاندازید. در این بین دشمنان infected نیز به چند نوع مختلف تقسیم شده اند که هرکدام ویژگی‌های متفاوت دارند که نحوه مبازه خاص خود را می‌طلبند. اما نباید Ellie و دیگر همیاران خود در بازی فراموش کنید چرا که در مواقع حساس با هر سلاحی که نزدیک دستشان باشد چه آجر، چه چاقو یا غیره به کمکتان می‌آیند.

Neil Druckmann به راستی با ساخت TLOU درس کارگردانی به دیگر بازیسازها داد. پرداخت عالی شخصیت ها، تنوع گیم پلی، صحنه هایی که در حین کوچکی تاثیر گذار هستند، طراحی نفس گیر مراحل و قرار دادن هنرمندانه تکه تکه‌های بازی در کنار هم نشان از بازی سازی با اعتماد به نفس تیم سازنده است. که قطعا بدون ساخت‌های قبلی این شرکت امکان پذیر نبود. ND در صنعتی که خیلی از بازی سازان در آن ادعای ساخت بازی‌های AAA دارند، اثری را خلق کرد که نشان داد می‌توان بدون استفاده از محتوای جنسی و خشونت بی کله، به درجه بالایی از بلوغ در بازی‌ها رسید و بدون هراس، بازی عظیم و سرگرم کننده ساخت که گویی خیلی از بازی‌سازان و حتی خود Hideo Kojima بعد از ساخت MGS3 برای مدت طولانی، چگونگی ساخت آنها را فراموش کرده‌اند. در پایان، از نظر من TLOU کاملا شایسته نمره کامل 10 است و هر چیزی کمتر از آن ظلم در حق این بازی است.
    خوب اينا چه ربطي به هوش مصنوعي داره؟؟؟بحث ما سر هوش مصنوعي بود(تازه اواخر پاراگراف دوم در مورد نكات قوت هوش مصنوعي رو هم خودم تو پستم آورده بودم)

اگرم اينقدر از سايتاي خارجي نمره مياريد تو اونا هم به اين هوش مصنوعي اشاره شده به كرات.(كه فكر نكنم خيلي به جز نمره خود نقدو خونده باشن).....

+

جو هم دوستانس به شرطي كه خودتون بذارين دوستانه بمونه :
    من يه تيكه اي از حرفاي نقدو نوشتم عوض اينكه طرفداراي بازي بيان منطقي دليل بيارن يا با لودگي ميگن از فردا ميريم بازينما هم بخوونيم يا نمرات بازي رو رديف مي كنن و يا اينكه نميدونم در مورد تاپيكاي مورد بي مهري قرار گرفته سوني در انجمن(كه نميدونم چرا كسي تو تاپيك خداي جنگ و انچارتد و هوي رين چيزي نگفته و يهو اينجا همه دارن به سوني بي مهري مي كنن)حرف ميزنن
    سوال رو با جواب پرشش دادن جو رو دوستانه حفظ مي كنه نه سوال رو با به حاشيه كشوندن جواب دادن

+

در مورد بايوشاك من تو تاپيك خود بازي تا همين ديروز(كه چند ماه از انتشارش گذشته ) انتقاد كردم - تو تاپيك داستان بازي ازش انتقاد كردم - تو تاپيك بهترين شوتر در مقايسه با شماره قبلش مقايسه كردم - تو پروفايل طرفداراي بازي كلي از بازي انتقاد كردم-تو همين تاپيك از اليزابت و نامريي بودنش انتقاد كردم

پس چرا كسي با حاشيه سازي جوابمونو نداد و نگفت كه تو ترول كننده لوين هستي و داره لوين مورد بي مهري قرار مي گيره و .......؟؟؟؟؟

اگه يك لحظه مقايسه كنيد خودتون به جواب مي رسيد

.
    Last edited by halflife g; 06-07-2013 at 15:28.

4. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اقا من که حقیقت رو گفتم شد بی منطقی؟اقا تو انقد زود ناراحت میشی و طاقت انتقاد نداری لازم نکرده fan باشی.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

الان من کل پست هام رو نگاه کردم یادم نمیاد از بایوشاک اسمی برده باشم
    دوستان بین بحث ها صحبت از بایوشاک هم میشه که ما از بایوشاک فلان گفتیم خبری نشد ولی اینجا میگیم خبری میشه !
    بحث بایوشاک با این چه سنخیتی داره ؟

7. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

برا چی میخوای؟
    مسیرش اینجوریه :
    X:\games\BCES01584-[The Last of Us]\PS3_GAME
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی ممنون رفیق.............کارمو را انداختی
    باو از یکی بازی میگیرم مثله این عقده ایا تگ میندازه رو بازی

9. 3 کاربر از matrix_3s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

داشتم وضعیت خیابون رو رصد می کردم یهو دید از اون زیر میرا یه کوچولو اومد نشست اونجا

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

اصلا اون حسی که اون لحظه بهم دست داد خیلی فوق العاده بود ، حس پدرانه بودن هم خیلی خوفه ها

11. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

خوب اينا چه ربطي به هوش مصنوعي داره؟؟؟بحث ما سر هوش مصنوعي بود(تازه اواخر پاراگراف دوم در مورد نكات قوت هوش مصنوعي رو هم خودم تو پستم آورده بودم)

اگرم اينقدر از سايتاي خارجي نمره مياريد تو اونا هم به اين هوش مصنوعي اشاره شده به كرات.(كه فكر نكنم خيلي به جز نمره خود نقدو خونده باشن).....

+

جو هم دوستانس به شرطي كه خودتون بذارين دوستانه بمونه :
    من يه تيكه اي از حرفاي نقدو نوشتم عوض اينكه طرفداراي بازي بيان منطقي دليل بيارن يا با لودگي ميگن از فردا ميريم بازينما هم بخوونيم يا نمرات بازي رو رديف مي كنن و يا اينكه نميدونم در مورد تاپيكاي مورد بي مهري قرار گرفته سوني در انجمن(كه نميدونم چرا كسي تو تاپيك خداي جنگ و انچارتد و هوي رين چيزي نگفته و يهو اينجا همه دارن به سوني بي مهري مي كنن)حرف ميزنن
    سوال رو با جواب پرشش دادن جو رو دوستانه حفظ مي كنه نه سوال رو با به حاشيه كشوندن جواب دادن

+

در مورد بايوشاك من تو تاپيك خود بازي تا همين ديروز(كه چند ماه از انتشارش گذشته ) انتقاد كردم - تو تاپيك داستان بازي ازش انتقاد كردم - تو تاپيك بهترين شوتر در مقايسه با شماره قبلش مقايسه كردم - تو پروفايل طرفداراي بازي كلي از بازي انتقاد كردم-تو همين تاپيك از اليزابت و نامريي بودنش انتقاد كردم

پس چرا كسي با حاشيه سازي جوابمونو نداد و نگفت كه تو ترول كننده لوين هستي و داره لوين مورد بي مهري قرار مي گيره و .......؟؟؟؟؟

اگه يك لحظه مقايسه كنيد خودتون به جواب مي رسيد

.
    مراد جان شرمنده،اما اگه ایرادی هم به AI باشه،اولا باید تو یه جو دوستانه مطرح بشه و در موردش صحبت بشه،نه با طنز و تیکه و طعنه پروندن.................
    دوما هم اینکه شما خودت داری میگی تمام نقدهای معتبر خارجی به AI بازی ایراد گرفتن،خوب مرادی شما بهتر بود از همونا نقل قول میگرفتی و اینجا میذاشتی،حتی اگه ترجمه هم نمیکردی به جرات میتونم بگم خیلی از بچه ها وارد بحث میشدن و به نظر خودمم بحث خوبی میشد..................
    نه بیای از BC کپی پیست کنی اینجا،نویسنده های BC کجا معتبر شناخته شدن که بخواد نقدشون توی P30 که هزاران برابر جو تخصصی تری نسبت به اونجا داره الگو قرار بگیره؟!

+
    یه نکته دیگه هم بگم،کدوم یک از بچه های اینجا قبل از شما اسم BI رو آوورد که شما این قضیه رو داخل میکنید؟!
    توی تاپیک خود BI هم کم مشکل نبوده،شما نمیبینید چون اجازه دسترسی ندارید،خیلی از بحث ها توی نطفه خفه شده خیلی هم بعد از به بلوغ رسیدن کشته شده که همین باعث جریانات بزرگی شده خودش

در کل،کسی نمیتونه اینجا به کسی خرده بگیره که چرا از یه بازیه بد تعریف کرده یا از یه بازی خوب انتقاد،اینجا فرومِ،هرکی میتونه بیاد نظر شخصی خودش رو بگه،اما یه قوانینی داره،به قول یکی از دوستان مرز بین اتقاد و ترولینگ از مو باریک تره..............................

13. 6 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

داشتم وضعیت خیابون رو رصد می کردم یهو دید از اون زیر میرا یه کوچولو اومد نشست اونجا

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

اصلا اون حسی که اون لحظه بهم دست داد خیلی فوق العاده بود ، حس پدرانه بودن هم خیلی خوفه ها
    واقعا انیمیشن کاورگیری فوق العاده نو و جدید بود و این قسمت رو میدیدی روحت شاد میشد
    تام چیک هم حتی شگفت زده شده بود از این :

When Ellie occupies that same spot as Joel in cover, she is not at all in the same spot. Since she’s small, she is instead ducking under his arm and hiding in the gap between Joel and the wall. He is, nearly literally, taking her under his wing. It’s a lovely bit of animation, and an iconic image for The Last of Us: a grizzled action hero, his arm around a frightened young girl, protecting her while he ducks behind cover, encircling her. They are almost nestled together. She is the manifestation of his vulnerability. It’s one of the many examples of heart-aching expressiveness between the game’s devastating prologue and the even more devastating final four syllables.
    ... حالا چرا قیافه ی Ellie اینجوریه ؟ انگار داره میگه : Oh god, him again!
    Last edited by 779; 06-07-2013 at 17:28.

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

... حالا چرا قیافه ی Ellie اینجوریه ؟ انگار داره میگه : Oh god, him again!
    قیافش خیلی وقتا اینجوری میشد تو بازی..................
    آدم یاد ترول Poker Face میوفته

16. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

1. مراد جان شرمنده،اما اگه ایرادی هم به AI باشه،اولا باید تو یه جو دوستانه مطرح بشه و در موردش صحبت بشه،نه با طنز و تیکه و طعنه پروندن.................
    2. دوما هم اینکه شما خودت داری میگی تمام نقدهای معتبر خارجی به AI بازی ایراد گرفتن،خوب مرادی شما بهتر بود از همونا نقل قول میگرفتی و اینجا میذاشتی،حتی اگه ترجمه هم نمیکردی به جرات میتونم بگم خیلی از بچه ها وارد بحث میشدن و به نظر خودمم بحث خوبی میشد..................نه بیای از BC کپی پیست کنی اینجا،نویسنده های BC کجا معتبر شناخته شدن که بخواد نقدشون توی P30 که هزاران برابر جو تخصصی تری نسبت به اونجا داره الگو قرار بگیره؟!
    3. یه نکته دیگه هم بگم،کدوم یک از بچه های اینجا قبل از شما اسم BI رو آوورد که شما این قضیه رو داخل میکنید؟!توی تاپیک خود BI هم کم مشکل نبوده،شما نمیبینید چون اجازه دسترسی ندارید،خیلی از بحث ها توی نطفه خفه شده خیلی هم بعد از به بلوغ رسیدن کشته شده که همین باعث جریانات بزرگی شده خودش

1. بنده 5 تا پست در مورد نقد بازي دادم كدوم يكيش با تيكه و طعنه در مورد AI صحبت كردم؟؟؟پست اخرم از تيكه هاي خود نقد ميشه تيكه و طعنه؟؟؟؟ممنون ميشم اگه نشون بدين و اثبات كنين..........وگرنه همه ميتونن اينطوري ادعا كنن
    2. بله درست مي گيد اشتباه كردم و نمونه خارجي اين حرفا هم هست (كه بچه ها گذاشتن)ولي دوستان ميتونستن بگن تا من خارجيشم بيارم خدمتشون نه اينكه مسخره بازي انجام بدن
    3. بايوشاك يه بازي هم تراز و موفق مثه اين بازي هست كه بنده خيلي ازش انتقاد كردم ولي طرفداراش با جنبه جواب دادن و من به خاطر جنبه اي كه اونا داشتن اسم اين بازي رو آوردم وگرنه با اسم بازي من كاري ندارم

+

اگر هم ديدين در تاپيك بايوشاك همچين اتفاقي نيفتاد اين بود كه ناظرا در اون قسمت به قول شما در نطفه خفه كردند و يا با منطق جواب دادند نه اينكه ناظرا خودشون مثه اينجا كاربر رو مسخره كنن و بعدش هم توهين كنن و بگن بهت برنخوره

خدا رو شكر سه صفحه اخير رو كه بحثا اتفاق افتاده بخوونيد بهم زننده نظم تاپيك و كسي كه كاربر رو به مسخره گرفته ميتونيد پيدا كنيد نيازي به نقل قول كردن نيست(لازمه هم بيارم)

.
    Last edited by halflife g; 06-07-2013 at 18:06.

18. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •