کسی میدونه این بازی رو میشه با LT2 و داشبورد 13602 بازی کرد یا نه؟
کلا میشه با LT2 بازیش کرد؟
کسی میدونه این بازی رو میشه با LT2 و داشبورد 13602 بازی کرد یا نه؟
کلا میشه با LT2 بازیش کرد؟
اویل برا من فقط قسمت 1 2 3 از دو کنسول ps1 و ps2 تعریف شدس حیف اسم اینارو اویل بزاریم کپکوم جان مادرت به اصل و ریشه ات برگرد
هیچگس بازی کرده ببینه چطوری!!
نسخه 1 2 3 برای کنسول ps1 ـه اویل 4 برای کنسول ps2 بود!!! :|
بابا یعنی کسی بازی نکرده!!!
موفق شدم بالاخره بازی رو شروع کنم
و ابتدا از سناریو لیون شروع کردم برا همین فعلا در این 2 ساعتی که بازی کردم به این نتایج رسیدم که....:
بازی تا الان از شروع کار همون حس و حال Evil 4 رو بهم داد ، همون دوربین همون استیل لیون و کلا همون گیم پلی
تا اینجا چیز مثبتی ندیدم که بیان کنم پس نقات منفیشو میگم باقی هر چی موند مثبته..
اولا که دوربین بازی خیلی نافرمه شدید روی اعصابه درواقع نیم ساعت از دوساعتی که رفتم درگیر دوربین بازی بودم این دوربین باعث شده کنترلش هم سخت باشه از اون ور باگ های موجود در بازی کلا شدید وارد گیم پلی شده در یکی از سکانس ها هلنا به یک صندلی خورد و صندلی تا چند متر رفت هوا و چند متر اونور تر افتاد واقعا تعجب برانگیز بود این در حالیه که اصلا هدف گیری و تیراندازی شدید روی مخه و اصلا قابل کنترل نیستش تازه تازه دارم عادت میکنم به این کنترل اونم به سختی
زامبی ها هم که کلا تعجب زیاد تری دارن زامبیه اول کار یک جوری پرید هوا که خودم هم سرم باهاش بلند شد و اسمون رو نگاه کردم. و موقعی که به ادم میرسن من انتظار داشتم گاز بگیرن ولی به شکل زیبایی حرکات رزمی روی ادم پیاده میکردن
پارنتر یا رفیقمون هلنا هم کلا به درد نمی خوره اصلا تا الان فقط نقش یک هم صحبت رو برا لیون داشته
گرافیک بازی هم در حد و اندازه های همون Evil 4 هستش بیشتر لوکیشن ها مثل یک عکس می مونن هم ابجکت ها هم تکسچرها همه چی در اوضاع خیلی نابسامانی قرار داره.
ولی وحشتناک ترین چیزی که رو اعصاب بود و من تو دمو زیاد بهش دقت نکردم حرکت کردن شخصیت بازی هستش اتوماتیک وار اروم حرکت میکنه و اتوماتیک تند می دوه این موضوع در یکی دو بازی مشهور بود ولی این سیستم اینجا خیلی بد کار شده در واقع لیون خودمختاره و عملا ما هیچ کاره ایم
تو یکی از صحنه ها وارد اسانسور شدیم کلا اسانسور حجمش 2 نفر بود اما لشکری از زامبی ها ریختن توش و فقط هدف به صورت یک نقطه وسط مانیتور باقی موندش که من فقط شلیک می کردم نمی فهمیدم لیون از کجا و چجوری داره شلیک میکنه
در کل من که به شخصه نتونستم ولی به دوستان Evil باز قدیمی میگم اگر می تونن این نسخه رو بازی نکنن و صرف نظر کنن
منتظر نمرات بازی هستم ولی با این چیزی که من دیدم اگر این بازی نمرات 9 و یا بالاتر بگیره واقعا در حق عناوینی که توشون به جزبه جز موارد رعایت میشه و دقت میشه تا به بهترین شکل ارائه بشه ظلم شده و نانصافی به تمام هستش که اینم 9 بگیره و در اینده مثلا بایوشاک هم 9 بگیره
این تیکه موسیقی رو هم به یاد دوران خوب قدیمی دانلود کنید.
کپکام که کلا نابود شد رفت.
lost planet 3 رو هم گند بزنه دیگه پروندش بستس.
کلا علاقه خاصی به گند زدن داره این کپکام
اقا کلا که از بازی ناامیدمون کردی
یکی هم بیاد نقاط مثبتشو بگه!!!!!!!!
اینم بگم مجله ی رسمی پلی استیشن ایتالیا بهش امتیاز 9 داده و در توضیح گفته بازگشت پرشکوه یک فرنچایز قدرتمند
سلام
منم بازی رو امروز بازی کردم . اول نکته ای که من دربدر دنبالش تو مغازه ها بودم این بود که چرا بازی تک دی وی دی هستش چون قرار بود دوتا باشه.
حالا یارو گفت کامله هرجا هم رفتیم گفتن همین تک دی وی دی ه
خوب بازی با یه سکانس کاملا هالیودی و اکشن شروع میشه بعد که بازی کردید تازه بازی شروع میشه.
آقا حقیقتش اینکه چنگی به دل نزد. من که نهایتا به عنوان یه فن بازی تا تهش میرم هر سه تا شو اما بازم کپکام نتونست اویل رو تکرار کنه. به نظر من بر خلاف نظر حامد بگیرید بازی کنید به هر حال اویله. حداقل از راکون سیتی بهتره اون که اصلا ویل نبود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)