تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 122 اولاول ... 105056575859606162636470110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

کسی میدونه این بازی رو میشه با LT2 و داشبورد 13602 بازی کرد یا نه؟
    کلا میشه با LT2 بازیش کرد؟

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

اویل برا من فقط قسمت 1 2 3 از دو کنسول ps1 و ps2 تعریف شدس حیف اسم اینارو اویل بزاریم کپکوم جان مادرت به اصل و ریشه ات برگرد

3. 2 کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

هیچگس بازی کرده ببینه چطوری!!

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

اویل برا من فقط قسمت 1 2 3 از دو کنسول ps1 و ps2 تعریف شدس حیف اسم اینارو اویل بزاریم کپکوم جان مادرت به اصل و ریشه ات برگرد
    نسخه 1 2 3 برای کنسول ps1 ـه اویل 4 برای کنسول ps2 بود!!! :|

6. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

بابا یعنی کسی بازی نکرده!!!

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

موفق شدم بالاخره بازی رو شروع کنم
    و ابتدا از سناریو لیون شروع کردم برا همین فعلا در این 2 ساعتی که بازی کردم به این نتایج رسیدم که....:

بازی تا الان از شروع کار همون حس و حال Evil 4 رو بهم داد ، همون دوربین همون استیل لیون و کلا همون گیم پلی
    تا اینجا چیز مثبتی ندیدم که بیان کنم پس نقات منفیشو میگم باقی هر چی موند مثبته..

اولا که دوربین بازی خیلی نافرمه شدید روی اعصابه درواقع نیم ساعت از دوساعتی که رفتم درگیر دوربین بازی بودم این دوربین باعث شده کنترلش هم سخت باشه از اون ور باگ های موجود در بازی کلا شدید وارد گیم پلی شده در یکی از سکانس ها هلنا به یک صندلی خورد و صندلی تا چند متر رفت هوا و چند متر اونور تر افتاد واقعا تعجب برانگیز بود این در حالیه که اصلا هدف گیری و تیراندازی شدید روی مخه و اصلا قابل کنترل نیستش تازه تازه دارم عادت میکنم به این کنترل اونم به سختی
    زامبی ها هم که کلا تعجب زیاد تری دارن زامبیه اول کار یک جوری پرید هوا که خودم هم سرم باهاش بلند شد و اسمون رو نگاه کردم. و موقعی که به ادم میرسن من انتظار داشتم گاز بگیرن ولی به شکل زیبایی حرکات رزمی روی ادم پیاده میکردن
    پارنتر یا رفیقمون هلنا هم کلا به درد نمی خوره اصلا تا الان فقط نقش یک هم صحبت رو برا لیون داشته
    گرافیک بازی هم در حد و اندازه های همون Evil 4 هستش بیشتر لوکیشن ها مثل یک عکس می مونن هم ابجکت ها هم تکسچرها همه چی در اوضاع خیلی نابسامانی قرار داره.

ولی وحشتناک ترین چیزی که رو اعصاب بود و من تو دمو زیاد بهش دقت نکردم حرکت کردن شخصیت بازی هستش اتوماتیک وار اروم حرکت میکنه و اتوماتیک تند می دوه این موضوع در یکی دو بازی مشهور بود ولی این سیستم اینجا خیلی بد کار شده در واقع لیون خودمختاره و عملا ما هیچ کاره ایم
    تو یکی از صحنه ها وارد اسانسور شدیم کلا اسانسور حجمش 2 نفر بود اما لشکری از زامبی ها ریختن توش و فقط هدف به صورت یک نقطه وسط مانیتور باقی موندش که من فقط شلیک می کردم نمی فهمیدم لیون از کجا و چجوری داره شلیک میکنه

در کل من که به شخصه نتونستم ولی به دوستان Evil باز قدیمی میگم اگر می تونن این نسخه رو بازی نکنن و صرف نظر کنن
    منتظر نمرات بازی هستم ولی با این چیزی که من دیدم اگر این بازی نمرات 9 و یا بالاتر بگیره واقعا در حق عناوینی که توشون به جزبه جز موارد رعایت میشه و دقت میشه تا به بهترین شکل ارائه بشه ظلم شده و نانصافی به تمام هستش که اینم 9 بگیره و در اینده مثلا بایوشاک هم 9 بگیره

این تیکه موسیقی رو هم به یاد دوران خوب قدیمی دانلود کنید.
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه

9. 17 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

کپکام که کلا نابود شد رفت.
    lost planet 3 رو هم گند بزنه دیگه پروندش بستس.
    کلا علاقه خاصی به گند زدن داره این کپکام

11. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

5

موفق شدم بالاخره بازی رو شروع کنم
    و ابتدا از سناریو لیون شروع کردم برا همین فعلا در این 2 ساعتی که بازی کردم به این نتایج رسیدم که....:

بازی تا الان از شروع کار همون حس و حال Evil 4 رو بهم داد ، همون دوربین همون استیل لیون و کلا همون گیم پلی
    تا اینجا چیز مثبتی ندیدم که بیان کنم پس نقات منفیشو میگم باقی هر چی موند مثبته..

اولا که دوربین بازی خیلی نافرمه شدید روی اعصابه درواقع نیم ساعت از دوساعتی که رفتم درگیر دوربین بازی بودم این دوربین باعث شده کنترلش هم سخت باشه از اون ور باگ های موجود در بازی کلا شدید وارد گیم پلی شده در یکی از سکانس ها هلنا به یک صندلی خورد و صندلی تا چند متر رفت هوا و چند متر اونور تر افتاد واقعا تعجب برانگیز بود این در حالیه که اصلا هدف گیری و تیراندازی شدید روی مخه و اصلا قابل کنترل نیستش تازه تازه دارم عادت میکنم به این کنترل اونم به سختی
    زامبی ها هم که کلا تعجب زیاد تری دارن زامبیه اول کار یک جوری پرید هوا که خودم هم سرم باهاش بلند شد و اسمون رو نگاه کردم. و موقعی که به ادم میرسن من انتظار داشتم گاز بگیرن ولی به شکل زیبایی حرکات رزمی روی ادم پیاده میکردن
    پارنتر یا رفیقمون هلنا هم کلا به درد نمی خوره اصلا تا الان فقط نقش یک هم صحبت رو برا لیون داشته
    گرافیک بازی هم در حد و اندازه های همون Evil 4 هستش بیشتر لوکیشن ها مثل یک عکس می مونن هم ابجکت ها هم تکسچرها همه چی در اوضاع خیلی نابسامانی قرار داره.

ولی وحشتناک ترین چیزی که رو اعصاب بود و من تو دمو زیاد بهش دقت نکردم حرکت کردن شخصیت بازی هستش اتوماتیک وار اروم حرکت میکنه و اتوماتیک تند می دوه این موضوع در یکی دو بازی مشهور بود ولی این سیستم اینجا خیلی بد کار شده در واقع لیون خودمختاره و عملا ما هیچ کاره ایم
    تو یکی از صحنه ها وارد اسانسور شدیم کلا اسانسور حجمش 2 نفر بود اما لشکری از زامبی ها ریختن توش و فقط هدف به صورت یک نقطه وسط مانیتور باقی موندش که من فقط شلیک می کردم نمی فهمیدم لیون از کجا و چجوری داره شلیک میکنه

در کل من که به شخصه نتونستم ولی به دوستان Evil باز قدیمی میگم اگر می تونن این نسخه رو بازی نکنن و صرف نظر کنن
    منتظر نمرات بازی هستم ولی با این چیزی که من دیدم اگر این بازی نمرات 9 و یا بالاتر بگیره واقعا در حق عناوینی که توشون به جزبه جز موارد رعایت میشه و دقت میشه تا به بهترین شکل ارائه بشه ظلم شده و نانصافی به تمام هستش که اینم 9 بگیره و در اینده مثلا بایوشاک هم 9 بگیره

این تیکه موسیقی رو هم به یاد دوران خوب قدیمی دانلود کنید.
    اقا کلا که از بازی ناامیدمون کردی
    یکی هم بیاد نقاط مثبتشو بگه!!!!!!!!

13. این کاربر از jr07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

اینم بگم مجله ی رسمی پلی استیشن ایتالیا بهش امتیاز 9 داده و در توضیح گفته بازگشت پرشکوه یک فرنچایز قدرتمند

15. این کاربر از jr07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    منم بازی رو امروز بازی کردم . اول نکته ای که من دربدر دنبالش تو مغازه ها بودم این بود که چرا بازی تک دی وی دی هستش چون قرار بود دوتا باشه.
    حالا یارو گفت کامله هرجا هم رفتیم گفتن همین تک دی وی دی ه
    خوب بازی با یه سکانس کاملا هالیودی و اکشن شروع میشه بعد که بازی کردید تازه بازی شروع میشه.
    آقا حقیقتش اینکه چنگی به دل نزد. من که نهایتا به عنوان یه فن بازی تا تهش میرم هر سه تا شو اما بازم کپکام نتونست اویل رو تکرار کنه. به نظر من بر خلاف نظر حامد بگیرید بازی کنید به هر حال اویله. حداقل از راکون سیتی بهتره اون که اصلا ویل نبود.

17. 7 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •